۱ فروردین ۱۴۰۳
💠 حدیث روز 💠
💎 بهترین احسان و نیکی
🔻أمیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
أحسَنُ الإِحسانِ مُؤاساةُ الإِخوانِ
❇️ نيكوترين نيكى، مواسات (همدردی و رعایت حق) نسبت به برادران است.
📚 غررالحكم، ج ۲، ص ۴۰۳، ح ۳۰۲۳
💚احادیث اهل بیت علیهم السلام👇
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اگه سر سفره هفت سین و لحظه سال تحویل به کسی که کنارمون نشسته بگیم: عیدت مبارک، سال خوبی داشته باشی😍
بنظرتون اون چی جواب میده؟🤔
طبیعتاً میگه: عید شما هم مبارک و الهی که شما هم سال خوبی داشته باشید👌
✅حالا اگه لحظه سال تحویل سرمونو بالا بگیریم و به امام زمانمون (عجلاللهتعالی فرجهالشریف) عرض کنیم:
آقـــــاجون عیدتون مبارک💐
سال خوبی داشته باشید🤲😍
مطمئن باش آقا هم هر جوابی بدن، دعاشون در حقمون مستجابه👌
مثلاً میفرمایند:
شما هم سال خوبی داشته باشی..
حاجت روا بشی..
الهی حال دلت خوب باشه..
الهی عاقبت بخیر بشی..
و....
✅آخ که اون لحظه چه شود..
✅خود خدا میدونه که سال خوب ما، حاجت ما و حال خوب دل ما، همه و همه خلاصه میشه در ظهور حضرت حجتابنالحسن(ارواحـــــنافداه)..
اونوقته که دعای آقا در حق خود آقا مستجاب میشه..❣
🙏بیاید دم سال تحویل، با امامزمانمون حرف بزنیم و لحظهای هرچند کوتاه، با آقا درددل کنیـــــــــــــم🙏
https://eitaa.com/Hamgam6
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#ظهور
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳
✋
دعای فرج همگانی
🔹در لحظه تحویل سال
بسم الله الرحمن الرحیم
إلَهِی عَظُمَ الْبَلاء وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاء وَ أنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاء اللَّهُمَ صَلِّ عَلَی مُحمَدٍ وَ آلِ مُحَمَد أولِی الْأمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذَلِک مَنْزِلَتهُم فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمحِ الْبَصَرِ أوْ هُوَ أقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلی یا عَلی یا مُحَمَّد اِکفِیانِی فَإنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإنَّکمَا نَاصِرَان یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَان اَلْغَوْث الْغَوْث الْغَوْث أَدرِکنِی أدرِکنِی أدرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أرْحَمَ الرَّاحِمِین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳
۱ فروردین ۱۴۰۳
✔️بهترين حال
✍رهبر معظم انقلاب: ما در دعاي آغاز تحويل، از خداي متعال مي خواهيم كه حالمان را به بهترين حال برگرداند. اين تغيير و تحول، يكي از بزرگ ترين اسرار حركت تكاملي انسان است كه اسلام ما را به آن امر كردهو دستور داده است؛ مخصوص كسان خاصي هم نيست.
♦️مبادا كسي خيال كند كه تغيير حال، از آن كساني است كه طبق معيارهاي اسلامي، دچار بدحالي اند؛ حتي كساني كه حال و اخلاق نيكي دارند، چون بهترين نيستند، از خدا مي خواهند كه به سمت بهترين حركت كنند. ما، هر كه هستيم، هر جا هستيم و در هر مرتبه اي از دانش، معرفت، كمال و اخلاق انساني قرار داريم، بايد از خدا بخواهيم كه حالمان را نيكوتر كند و ما را به سمت كامل تر شدن پيش ببرد.
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳
🌷🌷🍃🌷🌷🍃🌷🌷🍃🌷🌷
✔️دستورالعمل های علمای معاصر در باب لحظه تحویل سال:
🍃علامه آیت الله حسن زاده آملی (ره):
1⃣ قبل از سال تحویل، غسل به نیت قرب به انسان کامل عصر انجام دهید
2⃣ وبعد مصحف شریف سوره یس را مقابل خود بگشایید .
3⃣ نوزده بسم الله الرحمن الرحیم
4⃣ چهارده صلوات
5⃣ و هفت مرتبه حمد وسه مرتبه توحید را بخوانید.
وتا لحظه تحویل سال
6⃣ دعای تحویل سال
یا مقلب القلوب....
7⃣ وبعد از سال تحویل دعای فرج الهی عظم البلا را تلاوت کنید
🍃مرحوم آیت الله مجتبی تهرانی:
ایشان همیشه قبل از تحویل سال مقید بودند که ۳۶۵ مرتبه دعای «یا مقلّب القلوب» را به طور کامل بخوانند و برای اینکه این دعاها، تا لحظه تحویل سال تمام شود، از یک ساعت قبل از اعلام عید، شروع می کردند و مشغول خواندن این دعای شریف بودند.
و بعد از لحظه تحویل سال هم، مقید بودند که اوّلین چیزی که میل می کردند تربت امام حسین علیه السلام باشد.
یعنی حضرت استاد در دو روز از سال، مقید بودند که اوّلین چیزی که می خورند، تربت امام حسین علیه السلام باشد؛ یکی عید فطر بود که در ابتدای روز با تربت، افطار می کردند، و یکی هم نوروز که بعد از تحویل سال، کمی از آن را میل می کردند.
🍃 توصیه آیت الله جوادی آملی (حفظه الله):
بهترین چیزها در موقع تحویل، خواندن این دعا، با توجه به معنی است: «یا مقلّب القلوب و الابصار یا مدبّر الّیل و النّهار یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال». ای خدایی که همه چیز در دست تو است، سال خوشی به همه ما عنایت فرما
در لحظه تحویل سال باید به این نکته توجه کنیم که خودمان به دور شمس دین و قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) بچرخیم، نه این که تنها به این اکتفاء کنیم که زمین به دور خورشید بچرخد؛ زیرا این امر به خودی خود بلوغ نیست.
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳
♦️سفره هفت سین، نماد ماندگار ایران زمین/سینهای در سفره هفت سین نماد چه هستند؟
🔹سیب: سیب نماد سلامتی و تندرستی بوده و وجود آن در میان هفت سین به منظور تندرستی اعضای خانواده در سال جدید است تا آن ها را از گزند آسیب و بیماری حفظ نماید.
🔹سبزه: زیباترین نماد سفره هفت سین، سبزه است که نماد حیات و شادابی می باشد. اغلب ایرانیان از این نماد به منظور داشتن سالی شاد و با طراوت استفاده می کنند. سبزه همچنین نماد فرشته اردیبهشت است.
🔹سمنو: سمنو سَمبل خیر و برکت است. ایرانیان چند روز پیش از شروع سال جدید این ماده را از پخت جوانه های گندم تهیه می کنند و معتقدند که قرار گیری آن بر روی سفره هفت سین، سبب افزونی نعمت و برکت در زندگی آن ها خواهد شد.
🔹سرکه: سرکه نماد جاودانگی است. در گذشته از سرکه برای باطل کردن سحر و جادو استفاده می شده است. قرار گرفتن این نماد بر روی سفره هفت سین سبب خواهد شد تا ناملایمات سال نو از بین برود.
🔹سیر: سیر سَمبل اهورا مزدا و نمادی از تندرستی و سلامت است. اغلب پیشینیان از خواص دارویی سیر به منظور درمان برخی از بیماری ها استفاده می نمودند؛ از این رو می توان از این ماده برای داشتن سالی بدون بیماری بر روی سفره هفت سین استفاده نمود.
🔹سکه: سکه یکی از نمادهای رزق و روزی است. افراد سکه را در میان سفره خود جای داده اند تا در سال جدید از درآمد مناسبی برخوردار گردند و روزی آن ها از سوی خداوند افزایش یابد.
🔹سماق: نماد و چاشنی شادی و صبر و استقامت سماق است. وجود این ماده بر روی سفره هفت سین به این منظور بوده است که سال پیش رو را با نهایت شادی و استقامت در برابر سختی ها دنبال نماییم.
🔹سنجد: سنجد با دو نماد در میان افراد شناخته می شود. اغلب مردم سنجد را نماد عشق و دلباختگی می دانند و آن را به منظور افزایش علاقه در بین اعضای خانواده، بر روی سفره هفت سین قرار می دهند. اما برخی دیگر از افراد معتقدند که سنجد نماد گرایش به عقلانیت است؛ از این رو قرار دادن آن بر روی سفره می تواند سبب شود تا تمام تصمیمات فرد در سال جدید بر اساس عقلانیت صورت پذیرد.
🔹تخم مرغ: تخم مرغ نماد زایش و تولد است.
🔹قرآن: قرار دادن قرآن بر روی سفره هفت سین مختص به مسلمانان است. این امر نشان دهنده وجود نام و یاد خدا در آغاز سال و در تمام اوقات است.
🔹آینه: آینه نماد شفافیت و پاکی بوده قرار دادن آینه بر روی سفره هفت سین به این معنا است که باید سال پیش روی را بدون دروغ به پایان رساند. اغلب افراد آینه را در بالای سفره قرار می دهند.
🔹شمع: شمع نماد روشنایی و فروغ است.
🔹ماهی: ماهی نماد تازگی و تکاپو است. اغلب افراد ماهی را در تنگ آب شفافی قرار می دهند تا سالی پر از انرژی و سرزندگی را پیش روی خود داشته باشند.
🔹نان: یکی دیگر از مواردی که بر روی سفره هفت سین ایرانیان قرار دارد، نان است. نان نماد برکت و روزی الهی است که بر روی هر سفره دیگری نظیر سفره غذا و همچنین سفره عقد یافت می شود.
🔹دیوان حافظ: حافظ یکی از موثرترین شاعران ایرانی است که اغلب افراد سال نو خود را با تفالی به دیوان او آغاز کرده و باقی ایام سال را با آن پیش بینی می کنند.
🔹نبات و شیرینی: نبات سَمبل شیرین کامی است. افراد با قرار دادن این نماد بر روی سفره سالی پر از خاطرات شیرین را آرزو می کنند
#بسیج_نیوز
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳
عرض سلام و احترام حضور همه ی بزرگواران
۷ سین قرآنی
سوره های مبارک
صافات آیات ۱۳۰ ، ۱۲۰ ، ۱۰۹ ، ۷۹
رعد ۲۴
یس ۵۸
قدر ۵
التماس دعا
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳
🔴 نوروز ایرانی، نه نوروز باستانی
ملت ایران در طول تاریخ محتوای غلط نوروز را تغییر دادند
نوروز در ایران، جشنی در خدمت حکومتهای استبدادیِ قبل از اسلام بود! به همین خاطر است که «نوروز باستانی» میگویند! «نوروز» اش خوب است، ولی «باستانی» اش بد است! «باستانی» یعنی این که همه این جشنهای دوره سال - مثل جشن «نوروز»، یا جشن «مهرگان»، یا جشنهای دیگری نظیر «خردادگان»، «مردادگان» و جشنهای گوناگونی که قبل از اسلام بوده است - در خدمت حکومتهای استبدادی و سلطنتهای پوسیده دوران جاهلیت ایران بود! محتوای نوروز، محتوای مردمی و خدایی نبود؛ توجّه و ارادت به حضرت حق در آن نبود؛ جهات عاطفی و انسانی و مردمی در نوروز نبود! ملت ایران نوروز را نگه داشتند؛ اما محتوای آن را عوض کردند. این محتوای امروز نوروز ایرانی، غیر از محتوای باستانی است.
⭕️نوروز برای ملت ما، امروز عبارت است از اوّلاً : توجّه مردم به خدا. اوّلِ تحویلِ سال که میشود، مردم دعا میخوانند، «یا محوّل الحول والاحوال» میگویند، آغاز سال را با یاد خدا شروع میکنند، توجّه خود را به خدا زیاد میکنند. این، ارزش است.
⭕️ثانیاً نوروز را بهانهای برای دید و بازدید و رفع کدورتها و کینهها و محبّت به یکدیگر قرار میدهند. این همان برادری و عطوفت اسلامی و همان صله رحم اسلام است؛ بسیار خوب است. ضمناً نوروز را بهانهای برای زیارت اعتاب مقدّسه قرار میدهند؛ به مشهد مسافرت میکنند - که همیشه یکی از پرجمعیتترین اوقات سال در مشهد مقدّس، اوقات عید نوروز بوده است - این بسیار خوب است.
⬅️ پس میبینید که نوروز را نگه داشتند، محتوای آن را که غلط بود، به محتوای صحیح و درست تبدیل کردند. این هنر ملت ایران و ذوق و سلیقه ایرانی مسلمان است.
ما عید نوروز را از دیدگاه کسانی که با اسلام سر و کار دارند، تأیید میکنیم. عید نوروز، چیز خوبی است. وسیلهای است که با آن دلها شاد میشود، انسانها با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند، صله رحم و صله احباب میکنند؛ چون دوستان و رفقا هم مثل ارحام، احتیاج به صله دارند. انسان باید با ارحام صله کند، باید با دوستان و رفقا هم صله کند؛ یعنی ارتباط برقرار کند. این، ارتباط عید نوروز است که بسیار خوب است.
بیانات مقام معظم رهبری در صحن مطهّر حضرت ثامن الحُجج، امام رضا (علیه السلام) ۱۳۷۷/۰۱/۰۱
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب سال ۱۴۰۳ را سالِ «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 سال "جهش تولید با مشارکت مردم"
🎥 فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳
امام خامنهای مدظله العالی
سال ۱۴۰۳ را سالِ «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند.
https://eitaa.com/sobhezaravand
۱ فروردین ۱۴۰۳