جناب آقای الکساندر دوگین عزیز
احتراما
از دعوت محبت آمیز شما برای شرکت در دومین همایش بینالمللی نهضت جهان چند قطبی صمیمانه متشکرم و ازاین که به دلیل برخی ناهماهنگی ها نتوانستم در همایش حضور به هم برسانم عذرخواهی میکنم و بدین وسیله مقاله کوتاهی را که در آن همایش در ذیل محور «غرب پس از هژمونی. آیا می توان تمدن اروپا را نجات داد؟» قصد ارائه داشتم با عنوان «#هویت و آینده تمدن #غرب» تقدیم میکنم.
حمید پارسانیا
۸/اسفند/۱۴۰۲
@parsania_net
@HekmateFarhang
هدایت شده از ایران آینده🇮🇷
🎙فایل صوتی نشست:
❓شنبه یا پنجشنبه
💡 تاملی بر فهم زمان در حکمرانی فرهنگی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
🔍 بررسی پیامدهای لایحه تعطیلات آخر هفته
🎙ارائه اول: دکتر علی مومن آرانی
جامعه شناس
🎙ارائه دوم: دکتر مهدی سلطانی
عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم (علیه السلام)
🎙ارائه سوم: خانم معصومه اسماعیلی
مدیر گروه فلسفه و کلام دانشکده هدی
🎙ارائه چهارم: حجت الاسلام علی محمدی
مدیر اندیشکده معنا
🎙ارائه پنجم: حجت الاسلام حسین مهدیزاده
مسئول میز نظریه اجتماعی فرهنگستان علوم اسلامی
🎙ارائه ششم: دکتر علیرضا شفاه
عضوشورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق
🎙ارائه هفتم: خانم دکتر معصومه سادات سالک
پژوهشگر مرکز پژوهشهای اسلامی معصومیه
🎙ارائه هشتم: دکتر علی سعیدی
عضو هیئت علمی گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه قم
🎙ارائه نهم: حجت الاسلام سید علی موسوی
مدیر پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم(علیه السلام)
#نشستهایایرانآینده
#کانال_ایران_آینده👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
هدایت شده از ایران آینده🇮🇷
حجت الاسلام مهدیزاده.mp3
5.13M
🎙فایل صوتی نشست:
❓شنبه یا پنجشنبه
💡 تاملی بر فهم زمان در حکمرانی فرهنگی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
🔍 بررسی پیامدهای لایحه تعطیلات آخر هفته
ارائه پنجم: حجت الاسلام حسین مهدیزاده
مسئول میز نظریه اجتماعی فرهنگستان علوم اسلامی
#نشستهایایرانآینده
#کانال_ایران_آینده👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
✅امامت «قالب اجتماعی» ما با کیست؟
📢مرحوم سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی
🚩جلسه 2صنعت/20-11-65
❓... ممكن است كسي خيال كند كه ما ...[تکنولوژی ها را از غربی ها می گیریم و هرطور که خودمان خواستیم می سازیم و دیگر کاری به اصل غربی] آن نداريم. من عرض مي كنم كه اين ساختار و بافت نظام توليدتان اگر «هم نظام» با كفر شد نمي تواند منفعت تان «منفعت مشترك» و جهت تان «جهت مشترك» [با آنها]نباشد.
🔴شما در نظام پولي نمي شود بگوئيد من بانك ربوي درست مي كنم ولي رفتار پوليم هم جهت با رفتار بانك ربوي ـ مثلاً ـ افغانستان نباشد، بانك ربوي سوئيس نباشد، بانك ربوي لندن نباشد. بانک شما اگر بانك ربوي شد اگر «ساختار»ش، «كيفيت روابط»ش، «هم كيفيت» [با بانک ربوی آنها] شد خب «هم جهت» هم حركت مي كنيد!
❗️بعد ديگر اصلاً منع دارد که بگوئيد نمي خواهم با آنها «رابطه» داشته باشم! چرا رابطه نداشته باشيد؟ مي خواهم عرض كنم نه فقط می تواند با آنها به هماهنگی برسد، بلکه بايد با آنها رابطه داشته باشد!
‼️حتی یک قدم بالاتر! مجبوريد دنباله كسي كه در اين خصلت پيشرو است هم باشید! يعني اگر آمریکا رهبری در تکنولوژی تمركز گرائي در توليد را دارد،حتی اگر در بد بودن سر آمد عالم هم باشد، محبورید از او پیروی کنید!
💡این تعبیر در نهج البلاغه است که حضرت(ع) مي فرمايند: «علي لكلّ مأموم امام يقتدي به» هر مأمومي، يك رهبري دارد كه به او اقتدا می کند. یعنی ببينيد رفتارتان چه گونه است می فهمید امامتان چه كسي است!
⚠️حضرت(ع) نفرمودند که «علي لكلّ أمام مأموم» [یعنی هر پيشوايي پيرواني دارد] تا من بگویم درست است که دچار ضعف در مقابل دیگران هستیم اما پيرو علي بن ابيطالب ـ عليه الصلوه و السلام ـ هستيم؛ نه! در این حدیث حضرت(ع) می فرمایند نگاه عملت كن ببين چه قالبي به آن مي خورد، امامت ات به دست امامت اين قالب است.
ساخت ایران|حسین مهدیزاده
✅امامت «قالب اجتماعی» ما با کیست؟ 📢مرحوم سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی 🚩جلسه 2صنعت/20-11-65 ❓... ممكن
قبل تر ها که این متن را آماده کرده بودم، نمی دانم چرا در عبارت نهج البلاغه، متوجه این غلط تایپیست نشده بودم که «علی» در «علی لکل ماموم امام» غلط است و باید «الا» باشد!
امروز متوجه این غلط شدم و البته بعد از بازنشر مجدد متوجه شدم و بعد از رجوع دیدم که مرحوم استاد هم عبارت نهج البلاغه را هم نقل به مضمون کرده بودند.
لذا اصل پست را اصلاح کردم اما اصلاح پست در بازنشر خودش را نشان نمی دهد. لذا اینجا نوشتم که دوستان برای اصلاح، به پست اصلی رجوع کنند.
عبارت نهج البلاغه در نامه امیرالمومنین(ع) به عثمان بن حنیف است که میفرمایند: «الا و انّ لکلّ مأموم اماما، یقتدی به و یستضیءُ بنور علمه»؛ هر مأمومی امامی دارد که به او اقتدا میکند و از نور علم او استضائه میکند...
هدایت شده از نوای ماندگار
ostad eshaghi.mp3
4.28M
#نوای_ماندگار استاد اسحاقی
مناجاتی با لهجه و طراوت مازندرانی
🌹لینک دعوت
https://eitaa.com/navacollection
08-RAMEZAN (2).mp3
4.69M
🔹ماه مبارک رمضان ۱۳۸۲
🔸جلسه ۸
✅ نکات بسیار مهم و ضروری پیرامون استجابت دعا
#آیت_الله_فاضلی_حفظه_الله
#ماه_رمضان
🆔 @hajaghafazelimedia
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از مسائل مهم در جامعه های متراکم مدرن این است که کالاهای عمومی را چه کسی تولید کند و به مردم بدهد. مثل درمان، راه، نیرو و...
نظریه اول این بود که دولت خودش تولید کند و مردم از طریق مالیات عمومی یا قبوض عمومی هزینه آن را بدهند.
بعد گفتند که اصلا چرا دولت تولید کند؟ بخش خصوصی تولید کند و بخش دولتی فقط #نظارت کند....
معروف ترین نقد به این ایده آخر، همین اتفاقی است که در این کلیپ می بیند.
بخش خصوصی کالای عمومی و استراتژیک را مثل فرش زیر پایش، یا آبلیموی توی قفسه مغازه اش، #ملک_طلق خودش می داند!
و در دنیای جدید بنگاه دار، خودش #گرگ، است و این بنگاه #شمشیری است در مقابل #شغالی به اسم #دولت! که در اصل یا پاکدست بوده و اهل معامله نبوده و یا رشوه بگیر بوده و شکمش سیر نمی شده که دعوایشان شده!
خلاصه بخش خصوصی خیلی گران تر است و قدرت و ثروت را یکجا می بلعد!
آنچه به اسم خصوصی سازی نیروگاه ها و کارخانه های عظیم مواد اولیه یا مصارف عمومی می شنوید، در بطن خود این چالش عظیم را دارد.
کسانی که در نظام حکمرانی این پیشنهاد را دادند، از اول هم از این مشکل خبرداشتند اما مجریان، وقتی دچار چالش کارمند بی مسئولیت و دغدغه و در نهای رشوه بگیر می شوند، چشمهایشان را می بندند و خصوص سازی (مولد سازی!) را امضا می کنند!
نویسنده متن روی فیلم، گفته است که این مشکل #دولت_کوچک است! نه برادر! این یک چرخه ترمیم ناپذیر در زیست جهان مدرن است! نهادسازی برای #انسان_سوداگر و پذیرش این اختلال بزرگ در او، در هیچ کجای دنیا یک درمان درست و حسابی که دست آخر همه طرفین، بصورت اخلاقی، جامعه پذیر بشوند ندارد!
🆔 @social_theory
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
42.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکاتی درباره حکمرانی حجاب 1⃣ از 3⃣
واقعیت این است که بنده با فرآیندی که جریان مذهبی و انقلابی در ماجرای اصلاح حجاب دنبال می کند همدل نیستم. یعنی در عین اینکه بسیار نگران حجاب هستم و به اهمیت و تاثیر بی نظیر حجاب در بقای جامعه بر اساس روابط ایمانی، عمیقا معتقدم اما فکر می کنم روش موجود که می خواهد #حجاب_قانونی را با #تشدید_قانون به جامعه بازگرداند، روشی کافی نیست و با نیروی عظیم اجتماعی که برای اجرای این قانون لازم است، اما کوهی است که متاسفانه در نهایت موش کوچکی میزاید و تمام!
به همین دلیل، مثلا قانون تشدید مجازات بی حجابی که مجلس به دنبال آن رفت را ناقص می دانم یا مثلا استراتژی دکتر جمشیدی یا دیگران در دفاع از تشدید مجازات بی حجابی یا حمایت از امر به معروف پیشنهاد می کنند (با همه اخلاص ایشان) در مقابل آنچه در پیش روی ماست ناکافی می دانم. در حالی که معتقدم، ما توان تولید یک راهبرد همه جانبه تر را همین الان و بالفعل داریم!
این گفتگو چناچه درست یادم باشد، 18تیرماه 1402 ضبط شده است.
در اغاز این جلسه خلاصه ایده اثباتی که دنبال می کنم را ذیل اصطلاح دو وجهی و مهم #طبیعت_و_صناعت_جامعه توضیح دادم. این اصطلاح یکی از قدیمی ترین مباحث حکمی تاریخ اندیشه بشر است و در جهان اسلام و تشیع، #خواجه_نصیرالدین_طوسی قهرمان بلامنازع توجه به آن است.
ما نباید از خیر حجاب بگذریم، اما کسانی که اضطرار حجاب را درک می کنند، حق ندارند کار را یکدستی بگیرند و نصفه و نیمه عمل کنند!
🆔 @social_theory
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
هشدار جدی وقوع سیل
🔹استانهای خوزستان، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، کرمانشاه و جنوب همدان طی سه شنبه منتظر وقوع سیل، طغیان رودخانهها، تخریب پلها و زیر ساختها، ورود ناگهانی حجم عظیم آب به مخازن سدها باشند.
@TasnimNews
⚠️ترسالی فراگیر در پیش است؟
محمد درویش فعال محیط زیست
🔺با توجه به موج بارشهایی که در طول یک هفته آینده اغلب نواحی ایران را دربرخواهد گرفت، پیشبینی میشود از شدت خشکسالی کشور همچنان کاسته شده و از ۲۵درصد به حدود ۱۰درصد کاهش یابد.
🔺حتی در صورت تداوم بارندگیها در فروردین ۴۰۳، ممکن است یک ترسالی فراگیر به جای خشکسالی در ایران بنشیند!
🔺در حوضه آبخیز زایندهرود و کارون بزرگ هم اتفاقهای خوبی در راه است ...
کانال آب در تلگرام
@water_bio