🍀بمناسبت روز پزشک
ابوعلی سینا با نام کامل ابوعلی حسین بن عبدالله بن حسن بن علی بن سینا، پزشک، دانشمند، فیلسوف، منجم، نویسنده و ریاضیدان بزرگ جهان در یکم شهریور سال ۳۵۹ هجری شمسی مصادف با ماه صفر سال ۳۷۰ هجری قمری و در قرن چهارم هجری، در روستایی به نام خرمیثن در حوالی بخارا که مرکز حکومت سامانیان بود به دنیا آمد.
پدر او عبدالله از اهالی بلخ و مادرش ستاره اهل روستایی در افشنه بود.
🌴روز پزشک
یکم شهریور ماه هر سال همزمان با زادروز ابوعلی سینا ملقب به پدر علم پزشکی و امیر پزشکان، به پاس خدمات و تألیفات وی به علوم پزشکی و فعالیت های گسترده او در این رشته و تجلیل از پزشکان، روز پزشک نام گذاری شده است.
🌹 روز پزشک گرامی باد.
https://eitaa.com/sofrehasemany
☀️ حدیث روز (۷۰۳)☀️
🌴ازامام مجتبی علیه السلام پرسیدند:
🍀 ماهیت مرگ چیست که مردم از آن ناآگاهند؟
حضرت فرمود: «اعْظَمُ سرورٍ یرِدُ عَلَی الْمُؤمِنِینَ اذْ نُقِلُوا عَنْ دارِ النَّکدِ الی نَعِیمِ الْأَبَدِ، وَ اعْظَمُ ثُبُورٍ یرِدُ عَلَی الْکافِرینَ اذْ نُقِلُوا عَنْ جَنَّتِهِمْ الی نارٍ لا تَبِیدُ وَ لا تَنْفَدُ.
💐 بزرگ ترین شادمانی که بر مؤمنان وارد می شود، زمانی است که از دار عسرت و درماندگی دنیا به نعمت های جاودان رخت بربندند و بزرگ ترین هلاکتی که بر کافران فرود آید. زیرا آنان از بهشت خود (دنیا) به آتشی که نه خاموشی و نه پایانی دارد، رخت بربندند.»
🔰بحار الانوار، ج ۶، ص ۱۵۴
https://eitaa.com/sofrehasemany
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ پیرزن عاشقی که هیجده سال در پیاده روی اربعین آب و غذا نخورد
🔹 حضرت زینب سلام الله علیها پیاده رفتن من چرا سوار ماشین شوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️انس باشهداء(۱۵۳)☀️
❤️دوم شهریور ، سالروز شهادت چریک و روحانی مبارز انقلابی سید علی اندرزگو
💐 شهید سید علی اندرزگو (۱۳۱۸-۱۳۵۷ش)، معروف به شهید اندرزگو، عضو جمعیت هیئتهای موتلفه اسلامی و از روحانیون مبارز و مسلح علیه رژیم پهلوی که در ترور حسنعلی منصور نقش بسزای داشت.
🌹🔻مقام معظم رهبری:
▫️شهیدی بزرگ ، مبارزی که در طول زندگانی پر ماجرای خود نمودار یک انسان انقلابی به تمام معنا بود.
ساواک که ۱۵ سال در جستجوی اندرزگو بود سرانجام در ۱۹ رمضان برابر با ۲ شهریور سال ۱۳۵۷ توانست او را در خیابانی محاصره و به شهادت برساند.
https://eitaa.com/sofrehasemany
☀️ حدیث روز (۷۰۴)☀️
💐آخرالزمان
🌹اطاعت و تسلیم تنها راه نجات از فتن آخرالزمان است
🍀عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ عَنْ أَبِيهِ عَنْ عَلِيِّ ابْنِ أَبِي طَالِبٍ (عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ) أَنَّهُ قَالَ:
🌴 فَيطولُ أَمَدهَا حتَّى يرْجِعَ عنْ هذا الْأَمْرِ أَكْثر منْ يَقولُ بهِ فلا يَثْبتُ عَلَيْهِ إِلَّا مَنْ قَوِيَ يَقینُهُ وَ صحَّتْ مَعرفَتُهُ وَ لمْ يَجدْ في نَفْسهِ حَرجاً ممَّا قَضيْنَا و سلَّمَ لَنا أَهْل الْبيْت.
💐از امام علی بن حسین از پدرش نقل شده که علی بن ابی طالب (صلوات الله علیهم) فرمود: آن قدر مدت غیبت طول خواهد کشید که اکثر معتقدین به این امر (اعتقاد به امامت و تشیع) از آن دست خواهند کشید ؛ پس در آن زمان کسی بر آن اعتقاد ثابت قدم و استوار نمی ماند، مگر آنکه یقینش را قوی و معرفتش را صحیح سازد و در دلش، نسبت به حکم و قضاوت ما اهل بیت هیچ گونه گرفتگی و کراهتی احساس نکند و تسلیم محض ما اهل بیت باشد.
🔰البرهان في تفسير القرآن ج 4 ص 415
تفسیر کنز الدقائق ج 3 ص 459
كمال الدين وتمام النعمة (صدوق) ص 323 .
🌤اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
https://eitaa.com/sofrehasemany
☀️ گلبرگ احکام (۲۲۱)☀️
💐شرکت در مجالس غیبت و افترا
🌹سوال (۶۷۳۵) شرکت در مجالس و محافلی که انسان در آنها گاهی مبتلا به شنیدن کلام غیرمناسبی از قبیل افترا بر مقامات دینی یا مسئولین جمهوری اسلامی یا مؤمنین دیگر میشود چه حکمی دارد؟
🍀جواب) مجرّد حضور در آن مجالس تا زمانی که مستلزم ابتلا به عمل حرام مانند گوش دادن به غیبت و همچنین موجب تأیید و ترویج منکر نباشد، فی نفسه اشکال ندارد ولی نهی از منکر با وجود شرایط آن واجب است.
🔰 رساله مقام معظم رهبری
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
غیبت
مسأله 550. غیبت كردن در مسائلی كه اگر درباره آن صحبت نشود؛ حل نمیشود، چگونه است؛ مثلاً درباره استادی كه خوب درس نمیدهد؟
🌴جواب ) بیان نقاط ضعف استادان نزد مسئولان بهعنوان گزارش اشكال ندارد. و بهطوركلی در مواردی كه مصلحت غیبت، اهمّ از مفسده آن باشد غیبت حرام نیست.
مسأله 551) اگر در اتوبوس نشسته باشیم و دو نفر مشغول غیبت باشند و ما بشنویم، آیا گناهی مرتكب شدهایم؟
🌴جواب ) چنانچه به غیبت گوش ندهید و بدون اختیار صدای آنها به گوش شما برسد، اشكال ندارد.
🌴 مسأله 552ط) انتقاد از نامزدهای انتخابات و بیان نكات منفی آنها
برای دیگران چه حكمی دارد؟
🌴جواب) درصورتیكه در مقام مشورت برای رأی دادن باشد و فقط نقاط ضعفی را كه مربوط به حوزه فعالیت او است، بیان نمایند، اشكال ندارد؛ اما توهین، تحقیر، مذمت و تهمت نسبت به مؤمن، حرام است.
🔰 رساله حضرت آیت الله صافی گلپایگانی
https://eitaa.com/sofrehasemany