در عصر ظهور امام زمان علیهالسلام علم و فنآوری چگونه خواهد بود ؟ .mp3
3.74M
🦋مسابقه پیامکی چشم به راه🦋
❓؟در عصر ظهور امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف علم و فن آوری چگونه خواهد بود؟
1_خبری از علم و فنآوری نیست.
2_علم و فنآوری به اوج خود میرسد.
3_باوجود رشد علم و فنآوری تأکید امام زمان علیهالسلام فقط به دینداریست.
(پاسخ خود را تا ساعت 13، به شماره ی 300003344 ارسال کنید.)
هرهفته به قید قرعه جایزهی اسکان سه روزه در حرم مطهر رضوی ...
کارشناس برنامه:استاد جواد حیدری
#شبهات_مهدویت
@solalehakhlaghi
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸
✨
🔸
🔸جشنهای تفرقهانگیز
🔻خبرگزاریحوزه
https://hawzahnews.com/xbnwq
#یادداشت_مناسبتی
#شبهات_ماه_ربیع
#وحدت
#عقائد
🆔 @javadheidari110
🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸
@ramezan_ghasem110
✨﷽✨
🌸معیارهای انتخاب همسر از نگاه
پیامبر اکرم(ص)🌸
✍ازدواج در نگاه هر کسی معیارهایی دارد. با این حال، معیارهایی که بزرگان دین معرفی کرده اند، سالمترین و مطمئن ترین معیارهاست.
ایمان: در اسلام شرط اول انتخاب همسر ایمان و تقوا معرفی شده است. دین بنیان خانواده را حفظ می کند و همسر باتقوا بیشتر از همسری که تقوای کمتری دارد، می تواند اعتماد و آرامش شما را تامین کند. بنابراین پرهیزگاری شرط اول ازدواج از نگاه ائمه و معصومین است. کسی که پایبند به دین نباشد هیچ ضمانتی وجود ندارد که به رعایت حقوق همسر و زندگی مشترک پایبند باشد. در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است که: وقتی کسی که به خواستگاری می آید و اخلاق و دینش مایهی رضایت است به او زن دهید که اگر چنین نکنید، فتنه و فساد زمین را پر خواهد کرد.
📚نهج الفصاحه ، ح247
در حدیث دیگری از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است که: با زن به خاطر 4 چیز ازدواج می شود: مال و ثروتش، زیبایی اش، دینداریاش و اصل و نسب خانواده اش؛ و تو با زنان متدین ازدواج کن.
✨سالروز ازدواج پیامبر اکرم (ص)
و حضرت خدیجه (س) مبارک باد. ✨
@solalehakhlaghi
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
♦️ چهار اصل برای افزایش محبّتِ همسران
1️⃣ همسرتان را در اولویت قرار دهید
سرگرمیهای اضافی را در زندگیتان کم کنید و بیشتر به همسرتان بپردازید.
2️⃣ رگ خواب یکدیگر را بدست بیاورید
سعی کنید نقاط تفاوت همدیگر را پیدا کنید تا بتوانید بهترین رفتار را از خود نشان دهید.
3️⃣ موانع افزایش محبت را بشناسید:
زمانی انسان میتواند دیگری را عمیقاً دوست داشته باشد که خودخواهیاش به میزان زیادی کاهش یافته باشد.
4️⃣همسرتان را با هیچکس مقایسه نکنید:
مقایسه کردن همسر موجب اقتدارشکنی مرد و دلشکسته شدن زن است.
مقایسهی همسر با همسر دیگری یعنی من از ازدواج با تو پشیمانم.
سه میوهی تلخ مقایسه عبارتند از:
کینه، حسد، سوءظن.
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
سالروز ازدواج نبیاکرم "صلی الله علیه وآله
و حضرت خدیجهی کبری "سلامالله عليها" بر شما تهنیت باد💐
#سواد_عاطفی
@JAVADHEIDARI110
[زنگ بیداری رو میخواستین؟]👇
https://eitaa.com/joinchat/2786918448C6bafa932ef
زیبایی یا تجمل ؟
«زيبايي» چيزي است که هر روحي آن را مي طلبد و نسبت به آن علاقه نشان مي دهد و هرگز زندگي بدون حضور زيبايي ها ادامه پيدا نمي کند. و نه تنها بشر زيبايي هاي معنوي را مي طلبد بلکه به زيبايي هاي مادي نيز نياز دارد، حال چه اين زيبايي در فرش زير پايش باشد و چه در لباس و ظرفي که از آن استفاده مي کند. زيبايي ها شوق ادامه راه را صد چندان مي نمايد و همواره انسان را نسبت به اهدافي که دنبال مي کند در نشاط و سُرور نگه مي دارد. انحراف در استفاده از زيبايي ها وقتي پيش مي آيد که انسان از هدف اصلي باز بماند و خود را مشغول زيبايي هاي اسباب و وسايل کند. در حالي که بنا بود اسباب و وسايل زندگي زيبا باشند تا رغبت استفاده از آن ها براي ادامه زندگي به سوي اهداف عاليه راحت تر انجام گيرد.
تفاوت زيبايي و تجمّل در نوع نگاه به زندگي است، اگر کسي در زندگي خود به هدف هاي عالي و معنوي فکر کرد و براي ادامه راه سعي کرد زيبايي ها را وارد زندگي کند، چنين کسي گرفتار تجمل نمي شود، چون در نگاه به زيباييها شوق ادامه راه در او تشديد مي شود، ولي اگر کسي براي خود اهداف عاليهي معنوي ترسيم نکرد، تماماً مشغول زيباييهاي وسايلِ زندگي مي شود، بدون آن که به ماوراء آن ها نظر دوخته باشد، اينجاست که زيباييها در جلوه تجمل خودنمائي مي کنند و پاي فخر و خودنمايي به ميان ميآيد.
زيباييها در ذات خود جلوه جسماني روحانيتي هستند که ماوراء عالم ماده جاري و ساري است و لذا با نظر به صورت جسماني زيباييها متذکر باطنِ روحاني آنها خواهيد شد. اين است که هنرمندان واقعي ابتدا با عالم قدس و معنا آشنا ميشوند و سپس صورت نمايش آن عالم را در آثار هنري خود منعکس مي کنند، تا انسانها با رويارويي با آثار هنري در عالم ماده، متذکر عالم معنا باشند.
آنهايي که به عالم قدس و معنا مرتبط ندارند نميتوانند در زندگي خود از وسيله اي استفاده کنند که حجاب عالم معنا شود، حتي سادهترين وسايل زندگي را طوري طراحي مي کنند که عامل سير به عالم معنا گردد. به همين جهت ملاحظه ميکنيد آنچه امروز در موزهها به عنوان آثار گرانقيمتِ هنري نگهداري ميشود وسايل زندگي گذشتگان بوده است. اين کاسه سفالين يا آن کوزه آب با اين همه نقشهاي هماهنگ، کاسه و کوزه اي بوده که گذشتگان به عنوان وسايل زندگي از آن استفاده مي کردند، ولي آن نوع زندگي که زمين را به آسمان متصل مي کرد. آن ها سعي فراواني به کار مي بردند تا فضاي خانه آن ها فضاي زندگي باشد و نه خوابگاهي که نتوان در آن زندگي کرد. انواع سليقهها در رابطه با نسبت اتاق ها و حياط خانه و پنجرهها همه حکايت از آن دارد که براي زندگي معنوي بايد زيباييها را وارد زندگي مادي کرد.
#گزینشتکنولوژی(ازدریچهیتوحیدی)
#سبکزندگی
@solalehakhlaghi