سورنا فیلم ۳۱۳
آموزش #ساخت_ویدئو تبلیغاتی مناسب برای کافه و رستوران ها #سورنافیلم۳۱۳ ساخت ویدئو و #فیلمبرداری_حرفه
آموزش #ساخت_ویدئو تبلیغاتی مناسب برای کافه و رستوران ها
#سورنافیلم۳۱۳
ساخت ویدئو و #فیلمبرداری_حرفهای با سورنا فیلم ۳۱۳
@sorenafilm313
#تولید_محتوا
#عکاسی_با_موبایل
@sorenafilm313
آموزش #ساخت_ویدئو تبلیغاتی مناسب برای کافه و رستوران ها
#سورنافیلم۳۱۳
ساخت ویدئو و #فیلمبرداری_حرفهای با سورنا فیلم ۳۱۳
@sorenafilm313
#تولید_محتوا
#عکاسی_با_موبایل
@sorenafilm313
هدایت شده از 🇮🇷 خبر به وقت ایران🇮🇷
پدر ایران 🇮🇷 زمین روزت مبارک ❤️🇮🇷🌺
خبر به وقت ایران 🇮🇷🌺🇮🇷
@khabarbhvaghtiran
۱۲ نکتهای که هر کارگردان تازه کار باید بداند
گام به گام با فیلمسازی
آرش پارساپور ۲۳ آذر ۱۴۰۱ ۵ ذخیره
به واسطه پیشرفت و گسترش تکنولوژی در سالهای اخیر، امکانات مورد نیاز برای ساخت سریال و فیلمهای سینمایی یا مستند بسیار ساده تر از قبل قابل تهیه هستند. به طوری که یک نوجوان میتواند با جمع کردن پولهای ماهانهاش یک دوربین فیلمبرداری خریداری کرده و با همکاری دوستانش به ساخت اثر مورد نظر بپردازد. در این میان، دانشگاههای هنر یا موسسات آموزشی فعال در زمینه فیلمسازی نیز تعدادشان هر روز بیشتر از قبل میشود. این دو عامل در سالهای اخیر دست در دست هم در نهایت باعث شدند تا امروز تعداد بیشتری از علاقه مندان به کارگردانی آثار مختلف به آرزوی دوران بچگی خود دست پیدا کنند.
اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که قصد دارید کارگردانی را آغاز کنید یا به تازگی فعالیت خود را شروع کردهاید، این مقاله برای شما به قلم تحریر درآمده است. در این مقاله سعی شده است تا به 12 نکتهای اشاره شود که کارگردانهای تازه وارد باید به آنها توجه داشته باشند. افرادی نیز که قصد ورود به این حوزه را دارند، میتوانند با یادگیری آنها سرعت پیشرفت خود را دو چندان کنند.
برخی از کارگردانها ایدههای خود پیرامون فیلم در حال ساخت را به صورت مرتب شده در دفترچه خود یادداشت میکنند. برخی دیگر اما ترجیح میدهند بدون هیچ ترتیب و نظم خاصی، ایدههایی که ناگهان به ذهنشان میرسد را در بخشهای خالی فیلمنامهای که در اختیار دارند بنویسند. برخی از کارگردانان هرگز در سالهای فعالیت شان دوربین را لمس نکردهاند. برخی دیگر اما به تک تک جزئیات فنی از جمله اندازه لنز، دمای رنگ دوربین و سرعت شاتر اهمیت میدهند. تعدادی تنها پشت مانیتور نشسته و به بازیگران و دست اندرکاران دستور میدهند. برخی هم ترجیح میدهند تعامل بسیاری با افراد حاضر در صحنه فیلمبرداری داشته باشند.
مهم نیست که برای کارگردان شدن به یک دانشگاه فیلم سازی میروید یا ترجیح میدهید تمامی مهارتهای مورد نیاز را از طریق خواندن کتاب، گوش کردن به پادکست یا تماشای ویدئوهای آموزشی یاد بگیرید، در هر صورت نیاز خواهید داشت تا یک سبک فیلمسازی برای خود انتخاب کنید. در هنگام انتخاب سبک فیلمسازی تان نیز یک موضوع بسیار حیاتی را در نظر بگیرید: با راضی نگه داشتن دست اندکاران پشت صحنه و بازیگران، انعطاف پذیری بیشتری خواهید داشت.
بازیگران و به طور کلی افرادی که در روند ساخت یک فیلم حضور دارند، با کارگردانان مختلف سر و کار دارند و پس از مدتی به راحتی میتوانند یک کارگردان خوب را از بد تشخص دهند. معمولاً نیز در زمان همکاری با کارگردانانی که اخلاق چندان قابل تحملی ندارند، تنها به فکر انجام وظیفه شان هستند و به اصطلاح خودمانی تر، دل به کار نمیدهند. در نتیجه، کیفیت نهایی محصول آن چیزی نیست که تهیه کنندگان و صد البته کارگردان انتظارش را دارد.
نویسنده وبسایت نو فیلم اسکول مصاحبهای کوتاه با 12 کارگردان مختلف ترتیب داد و در جریان
در جریان آنها به صحبت درباره روند ساخت یک فیلم پرداخت. در مصاحبهها، هر یک از این ۱۲ کارگردان به یک نکته بسیار مهم و منحصر بفرد اشاره کردند که افراد تازه کار و فعال در این زمینه باید بدانند. البته قبل از پرداختن به آن نکات، نویسنده که از قضا خود نیز یک کارگردان بوده، به یک نکته اشاره کرده است که پرداختن به آن خالی از لطف نیست.