آیا تحریم ها لغو خواهد شد❓
◀️جواب: #خیر
چرا❓
✅با استناد به آیات قرآن کریم، می توان با قاطعیت گفت که آمریکا و حامیانش،هیچ تحریمی را به اختیارِخود، لغو نخواهند کرد. چون هدفِ از تحریم،ضربه زدن به نظام اسلامی است(1). امیدِ به لغو تحریم واینکه دشمن،با مسلمین کنار بیاید و...؛ انتظاری کاملا غیر معقول است(2)
✅ تنها راهکار، با تکیه بر توانمندی های داخلی ، بی اثر کردن تحریم ها است ،که به تعبیر قرآن، گنجینه(خزائن) آسمانها و زمين از آن خداست، ولى منافقان نمىفهمند(3).
🌀در راستای بی اثر کردن تحریم ها، به چند رهنمود وحیانی بسنده می شود:
1️⃣-به دست دشمن(اموال و دارایی) چشم مدوزید❗️ مومنین را زیر بالت بگیرید( به توانمندی های داخلی توجه کنید) چرا که خدا و مومنین، برای ساختن جامعه کافی اند. (4).
-2️⃣ شما هم دشمن را تحریم کنید! نگران پیامدِ منفی اقتصادی آن نباشید که خدا وند شما را بی نیاز می کند (5)
3️⃣و...
#نتیجه🔽
🔴آمریکا و حامیانش،هیچ تحریمی را به اختیارِخود، لغو نخواهند کرد.
🔷باید برای#بی_اثر نمودن تحریم ها بکوشیم.
#مذاکرات-بی-نتیجه-وین
✍️علی اکبر صیدی
⏹پی نوشت(متن و ترجمه آیات)
(1) َ لا تُنْفِقُوا عَلى مَنْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ حَتَّى يَنْفَضُّوا؛ به افرادى كه نزد رسول خدا هستند انفاق نكنيد(تحریم شان کنید) تا- از اطراف پیامبر ص- پراكنده شوند(منافقون/7).
(2) أَ فَتَطْمَعُونَ أَن يُؤْمِنُواْ لَكُمْ وَ قَدْ كَانَ فَرِيقٌ مِّنْهُمْ يَسْمَعُونَ كَلَامَ اللَّهِ ثُمَّ يحَُرِّفُونَهُ مِن بَعْدِ مَا عَقَلُوهُ وَ هُمْ يَعْلَمُون(بقره/75)
(3) وَ لِلَّهِ خَزائِنُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ لكِنَّ الْمُنافِقينَ لا يَفْقَهُونَ
(4) لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلى ما مَتَّعْنا بِهِ أَزْواجاً مِنْهُمْ وَ لا تَحْزَنْ عَلَيْهِمْ وَ اخْفِضْ جَناحَكَ لِلْمُؤْمِنين(حجر/88)* يا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَسْبُكَ اللَّهُ وَ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْمُؤْمِنين(انفال/64).
(5) يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ فَلا يَقْرَبُوا الْمَسْجِدَ الْحَرامَ بَعْدَ عامِهِمْ هذا وَ إِنْ خِفْتُمْ عَيْلَةً فَسَوْفَ يُغْنيكُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ إِنْ شاءَ إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ حَكيمٌ (توبه/28).
حضور مردم در انتخابات چه تاثیری می تواند در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور ایفا کند؟
✍️پاسخ
مرکز ثقل در انتخابات، ارتقای کارآمدی و اداره بهینه کشور است. بنابراین، میان انتخابات و حل
مشکلات، بویژه در حوزه مسائل روزمره، اقتصاد و معیشت، نسبتی مستقیم وجود دارد؛ بدین معنا
که به میزانی که انتخابات منتج به روی کارآمدن افراد و نخبگان شایستهتر، کارآمدتر، پویاتر،
پرتحرکتر و چالاکتر شود، افق موجود برای حل مشکلات، روشنتر و امیدبخشتر خواهد بود. این
ارتباط، بویژه براین اساس که ناکارآمدیها و ضعفهای موجود مربوط به مدیران ناکارآمد و فاقد
تحرک است، اهمیت فراوان دارد
💥چرا جمهوری اسلامی را به رفراندوم نمی گذارید؟
🔸 این روزها با عملکرد ضعیف دولت و در سایه ضعف دستگاههای دولتی و همچنین افاضات جناب مستطاب رئیس جمهور ؛ بازار رفراندوم داغ است و سوالی که ذهن مخاطبان را مشغول خود کرده این است که:
🔺چرا حکومت جمهوری اسلامی ایران خود را به رفراندوم مردمی نمی گذارد؟
🔺 این نسل جدید، انقلاب نسل قبلی را قبول ندارند و با اعتقادات آنها مشکل دارند!
1️⃣ اساساً نسل قبل که این انقلاب را به ثمر رساندند می توانستند بدون هیچ گونه رفراندومی حکومت مد نظر خود را به مردم تحمیل کنند، همانگونه که در انقلاب های مشهور دنیا اتفاق افتاد و انقلابیون حکومت را بدست گرفته و نظام سیاسی مد نظر خود را پیاده کردند، آیا اینطور نیست؟
2️⃣ آیا تا کنون شنیده اید نظام سیاسی حاکم بر دموکراتیک ترین کشورهای دنیا که ادعای مردم سالاری شان گوش فلک را کر کرده برای بقای خود رفراندوم برگزار نمایند؟
3️⃣ نسل قبل بر اساس مبانی اقناع کننده حول محور اسلام قیام کردند؛ یعنی برنامه و محتوا برای نظام جایگزین نظام پهلوی داشتند، این نسل چه جایگزینی برای پسا جمهوری اسلامی دارند؟
🔺رفراندوم بگذاریم که نه به جمهوری اسلامی، آری به چه چیز بگوییم؟
🔺آیا تاکنون هیچ یک از مخالفان این نظام آلترناتیوی معرفی کردهاند که مردم آن را پسند کنند!
🔺امام خمینی (ره) قبل از ایجاد انقلاب، نظریه نظام سیاسی جایگزین را برای مردم تبیین کردند و این تبیین حدود پانزده سال بطول انجامید تا مردم همراه شوند، کسانی که دم از رفراندوم می زنند چه نظام سیاسی را که بهتر از جمهوری اسلامی باشد معرفی می کنند؟
4️⃣ اگر قرار باشد هر نسلی که می آید بگوید من نظر نسل قبل از خودم را قبول ندارم هر چند سال یک بار باید رفراندومی گذاشته شود و نظام سیاسی حاکم عوض شود ، با این توصیف آیا امنیت و اقتصاد آن کشور ثباتی خواهد داشت؟ آیا پیشرفت های علمی و اقتصادی در آن شکل خواهد گرفت؟ دقیقاً به همین دلایل است که هیچ کشوری حاضر نیست نظام سیاسی حاکم خود را به رفراندوم بگذارد.
5️⃣ و نکته پایانی اینکه متأسفانه باید گفت دوران پسا جمهوری اسلامی ، زمان تجزیه کشور ایران خواهد بود زیرا در جبهه مخالف این نظام رهبری واحدی وجود ندارد و هر گروهی رهبر خود را لایق می داند ، ضمن اینکه گسل های قومی، قبیله ای نیز ظرفیت لازم را برای ایفای نقش کاتالیزور ، دارند.
🔻بنابراین رفراندوم در حال حاضر نه تنها امر پسندیده ای نیست، بلکه هیچ عقل سلیمی هم به آن حکم نمی کند
✔️گران شدن برخی مایحتاج ضروری مردم در روزهای پایانی دولت نکبت بار روحانی حاکی از آن است که مذاکرات در وین به بن بست رسیده و نیاز به یک عقب نشینی دیگر در عرصه دیپلماسی برجامی دولت احساس می شو
از خواستگار پرسیدن : دستت کج نیست؟
گفت هرگز.
معتاد نیستی؟ گفت خدا اون روز رو نیاره.
پرسیدن چشمت دنبال ناموس مردم نیست؟
گفت بمیرم ولی دزد ناموس نشم.
پرسیدن دست بِزن نداری؟
گفت بشکنه دستم اگه همچین کاری بکنم...
هر چی از رذایل اخلاقی پرسیدن، تکذیب کرد
. آخرش پرسیدن تو هیچخصلت بدی نداری؟ گفت فقط دروغ می گم 😂😂😂😂😂
انتخابات داره نزدیک میشه ، 👈مسئولین ما هم همه شون خوبن همه شون حرفهای خوب خوب میزنن فقط یه عده شون دروغ زیاد میگن
نمیدونم چرا دماغشون دراز نمیشه🤔
🔴حواست باشه به کی رای می دی!!!🔴