💠 امامی که به یاد ماست
🔻امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف:
🔹ما در رعايت حال شما كوتاهى نمىكنيم و شما را فراموش نمىكنيم،
اگر جز اين بود گرفتاريها بر شما فرود مىآمد
و دشمنان، شما را ريشهكن مىكردند
پس تقواى خداى بزرگ را پيشه خود سازيد.
إنّا غَيْرُ مُهْمِلينَ لِمُراعاتِكُمْ، وَ لاناسينَ لِذِكْرِكُمْ، وَلَوْلا ذلِك لَنَزَلَ بِكُمْ الْلَأواءُ وَاصْطَلَمَكُمْ الْأعْداءُ فـَاتـَّقـُوااللّه َجَلَّ جـَلالُهُ
📚 بحارالانوار 53، 175
#شناخت_امام_زمان
💠 مهربانترین پدر
🔹 امام رضا علیه السلام در بخشی از توصیفاتی که برای امام به کار بردهاند از عبارت « ...الْوَالِدُ الشَّفِیقُ ....» استفاده نموده اند.
🔹الْوَالِدُ الشَّفِیق به معنای پدری مهربان است.
🔹امام عصر علیه اسلام همانند پدری مهربان با شیعیان خود پدری می کند، اما بسیاری از منتظرانش به کلی پدر مهربانشان را از یاد برده اند و با او نامهربانی میکنند
🔹وقتی امام زمان علیه السلام ظهور میکند، اول طلوع میکند بر عقول انسان ها ، بعد طلوع میکند بر اجساد انسان ها.
آیت الله #حائری شیرازی
🔰 آیا بهتر نیست بجای دعا برای امام زمان(علیه السلام) به وظایفمان عمل کنیم؟
✍️ پاسخ:
✅ این سوال ناشي از اين مطلب است كه به تأثير دعا و اثرات و بركات دعا توجهي نداریم،درست است امام زمان(علیه السلام) از ما عمل كردن به وظايف را مي خواهند،ولي با توجه به آثار و بركات دعا،به اين نتيجه خواهيم رسيد كه اگر دعاي ما حقيقي باشد و از صميم قلب براي آمدن يوسف زهرا(سلام الله عليهما) دعا كنيم،اين دعا خود عاملي خواهد بود براي عمل كردن به وظايف.
👈 چرا كه :
🗞 1. دعا نشانگر علاقه و محبت مسلمانان به امام زمان(علیه السلام) است. اگر چه دوستى تمام ائمه معصومين (عليهم السلام)بخشى از ايمان و شرط قبولى اعمال است، در عين حال دعا كردن در حق امام زمان(علیه السلام) موجب ازدياد محبت آن حضرت در دل و در نتيجه موجب تقويت ايمان مى گردد و تقويت ايمان هم در عمل به وظايف ظهور مي يابد.
🗞 2. دعا اظهار تجديد عهد و پيمان با آن حضرت است و محتواى پيمان با آن حضرت را دين دارى، شريعت محورى و تصميم قلبى بر اطاعت امر امام (عليه السلام) و يارى رساندن او با نثار جان و مال تشكيل مى دهد.
💠 تجديد بيعت با امام عصر(عليهالسلام )كارى است كه بعد از هر یک از نمازهاى پنجگانه يا در هر روز و يا در هر جمعه انجام آن مستحب است. هر روز بعد از نماز صبح، دعاهايىكه مربوط به وجود مبارك امام عصر(عج) است، خوانده شود، بسيار مفيد و مؤثر خواهد بود.
🔹 دعاى شريف «اللهم بلغ مولاى صاحب الزمان صلوات الله عليه عن جميع المؤمنين...» و نيز «دعاى عهد» شاهدى براى اين سخن است.
🗞 3. دعا سبب زنده نگه داشتن ياد امام غايب در دل منتظران مى گردد. ياد امام زمان(علیه السلام) توجه به ارزش هاى دين و اصول اخلاقى را در دلها زنده مى كند و غفلت از ياد امام، يكى از دلايل عمده پژمردگى و سستى ارزش هاى الهى و انسانى در جوامع اسلامى است.
🔹 آري كسى كه سلامتى امام زمانش برايش مهم است و براي ظهورش دعا مي كند، مسلماً آزردن آن حضرت برايش سخت است؛ در نتيجه دعا براى سلامتى و فرج آن حضرت، انسان را به انجام كارهايى وا مى دارد كه موجب خشنودى آن حضرت و در نتيجه سبب رسيدن به مقام رضوان الهى مى گردد.
💠 بنابراين دعا براي سلامتي و تعجيل در فرج آقا امام زمان(علیه السلام) نه تنها بی فایده نمي باشد،بلكه عاملي خواهد بود براي عمل كردن به آنچه مورد رضايت آنحضرت بوده و سبب خوشحالي قلب عزيز دل زهرا مي باشد.
🌺 دلت آرام میشود
🔸️ آیت الله #مصباح_یزدی: دعا خواندن براى فرج #امام_زمان (عج)، فرج ما است: إِنْتِظارُ الْفَرَجِ مِنَ الْفَرَجِ. منتظر فرج امام زمان (عج) بودن، فرجها و گشایشهایى را براى انسانها به ارمغان مىآورد؛ ایمانشان محفوظ مىماند؛ دلشان آرام مىشود؛ وجود مقدّس امام زمان (عج) را حس مىکنند؛ با حضرت ارتباطى برقرار مىکنند، و به تدریج یقین مىیابند روزى فرا خواهد رسید که #حکومت_عدل در جهان برقرار مىشود.
🔸️دعا کردن براى #فرج حضرت، براى این است که خودمان از او بهره بگیریم؛ امّا هیچگاه به بهانه این که حضرت به دعا و #صدقه ما نیازى ندارد، نباید آن گرامى را فراموش کنیم.
کتاب #آفتاب_ولایت، ص٤٥
🔴 چند عادت غلط که ما را نیازمند طبیب می کند ...
❌ ریزه خواری، هضم غذا را مختل می کند.
🔰 بر اساس سفارش امام علی علیه السلام، نباید تا پیش از گرسنگی غذا بخوریم. در احادیث داریم که: صوموا تصحوا: روزه بگیرید تا تندرست باشید. متأسفانه سبک غذایی ما و به ویژه خانم ها که بیشتر در آشپزخانه هستند، به گونه ای است که ریزه خواری می کنیم و چند غذا را با هم می خوریم. ما با این کار اجازه هضم غذا را به بدن نمی دهیم و غذاها در معده جمع می شوند. در صورتی فرآیند هضم و دفع باید به درستی صورت بگیرد.
❌ سفره هایی که جلوی تلویزیون پهن می شوند، عامل پرخوری هستند!
🔰 سفارش دوم امام علی علیه السلام به فرزندشان امام حسن علیه السلام، این است که پیش از سیر شدن، دست از غذا بکشید. پیامبر صلوات الله علیه و آله هم می فرماید معده را به سه بخش تقسیم کنید، بخشی برای غذا، بخشی برای آب و بخشی برای هوا.
🔰 پهن کردن سفره جلوی تلویزیون باعث می شود حواسمان پرت شود و بیشتر غذا بخوریم و پرخوری، مادر بسیاری از بیماری هاست.
❌ حرف زدن به هنگام غذا و تندخوردن غذا یک عادت بسیار بد غذایی
🔰 سومین سفارش ایشان، توصیه به خوب جویدن غذا می باشد؛ در حالی که بسیاری از ما، عادت داریم تمام ماجراهای طول روز را هنگام غذا خوردن تعریف کنیم. تنها یکی از آسیب های این رفتار اشتباه، سریع خوردن غذا و عدم تمرکز بر غذا خوردن و در نتیجه خوب جویده نشدن آن می باشد.
❌ تنبلی کردن هنگام خواب برای قضای حاجت
🔰 چهارمین نکته این است که باید پیش از خواب حتما به دستشویی بروید. اگر به این نکته عمل شود، بسیاری از بیماری ها از انسان دور خواهد شد.
#رایحه_درمانی
✅ از درمان های #سریع و البته بسیار موثر رایحه یا عطر درمانی است.
🌹 عطر ها به خاطر سرعت در رسیدن به مغز از غذا و دارو اهمیت بیشتری دارند.
🔺 مشکلات بی خوابی, #جنسی, افسردگی, وسواس , سردرد های بلغمی, سوداوی و .... با عطر های مخصوص هر مزاج قابل #تسکین و #درمان است.
📌وقت
بطالت و #وقت هدر دادن، دلمردگی می اورد.
هرجا که انسان احساس بیهودگی کند، #دل_میمیرد.
بیکارگی و فرار از کار و تلاش و گریختن از سهم خود در کارهای خانوادگی، فردی و اجتماعی و زرنگی دانستن آن، #آفت بزرگی است.
🌺🍀💐🌷🍀🌺
امام على علیه السلام :
لَو لاخَمسُ خِصالٍ لَصارَ النّاسُ کُلُّهُم صالِحینَ: أوَّلُهَا القَناعَةُ بِالجَهلِ، الحِرصُ عَلَى الدُّنیا، وَالشُّحُّ بِالفَضلِ، وَالرِّیاءُ فِى العَمَلِ وَالعجابُ بِالرَّىِ؛
اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنیا، بخل ورزى به زیادى، ریاکارى در عمل، و خود رأیى.
غررالحکم، ج2، ص451، ح3260
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت آیت الله #خوشوقت ره: یکی از گناهان کبیره عقوق والدین است، مراعات نکردن حق پدر و مادر اسمش عقوق است، اسم فاعلش میشود عاقّ والدین، بنابراین اگر نیکی کردی وظیفه را انجام دادهای، اگر نکردی عقوق والدین است یکی از گناهان کبیره است، انسان در زندگی خیر نمیبیند.
#تربیت_فرزند
از بهترین و مؤثرترین راهکارها برای تقویت رابطه والدین با فرزندان می توان از « زمان خصوصی » نام برد.
در این روش ، در طول روز دو نوبت و هر بار 20 دقیقه به فرزندتان اختصاص دهید.
شما اعتقاد دارید که تمام وقت تان اختصاص به فرزندتان دارد و این صحیح است.
اما منظور از «زمان خصوصی»، رابطه ای دو سویه بین شما و فرزندتان است كه در اين زمان هر فعالیتی كه او دوست دارد و برايش لذت بخش است با او انجام دهيد .