eitaa logo
سبک زندگی دینی
127 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
دانستن تفاوت‌ها ، راز آرامش در خانواده موفق 📌 علت کم حرفی مردان : 👈 برای شما هم حتما پیش آمده که وقتی سوالی از همسرتان در مورد یک موضوع مهم میپرسید، با سکوت و تردید او در پاسخ دادن روبه رو می شوید. احتمالا تا به حال فهمیده اید که مردها چنین آموزش دیده اند که باید تمامی جواب ها را بدانند و ترس، عدم اطمینان یا تردید خود را به شما نشان ندهند. نتیجه چنین حالتی آن است که مردها مراحل مختلف فرایند تفکر را درونی کرده و تا موقعی که به نتیجه یا راه حلی نرسیده اند پاسخی به شما نمیدهند. 👈 همین تفاوت به ظاهر کوچک با شما میتواند جرقه بسیاری از مشکلات را در زندگی مشترک تان بزند.
⁉️ با همسر پرکار چطور برخورد کنیم؟ 🔹ممکن است برخی بابت اینکه همسرشان خیلی کار می‌کند، ناراحت باشند، برای این‌که درباره این مساله با همسرتان صحبت کنید، این‌ راهکارها را استفاده کنید.
🔴در یکی از هدف‌های اصلی شیطان، خانواده‌هاست. 🔰صمیمیت را در بیشتر کنید. پیوند‌ها را قوی‌تر کنید. خانه و خانواده یکی از مقدس‌ترین سنگرهایی است خداوند متعال آن را دوست دارد. 👤استاد عالی
▫️عدالت صرفاً در اقتصاد نیست؛ در همه‌ی امور بایستی انسان از خدای متعال بخواهد که عادلانه عمل کند؛ با خودش هم انسان با عدالت رفتار کند؛ با نزدیکانتان با عدالت رفتار کنید؛ با زن و فرزندتان با عدالت رفتار کنید. گاهی بعضی از مسئولین دیدیم آنچنان غرق در کار می‌شوند که یادشان می‌رود از وجود همسرانشان و فرزندانشان؛ و این ضایعاتی را درست می‌کند. این یک تکلیفی است که انسان بایستی همسرش، فرزندانش، خانواده‌اش و کانون خانوادگی را حفظ بکند.
⭕️ حرف شنوی از شوهر یا پدر و مادر ❓ سوال: در اموری مانند خروج از منزل، حرف شنوی و اطاعت از شوهر بر زن واجب است یا پدر و مادر؟ ✅ پاسخ: ⬇️ وقتی عقد ازدواج بین زن و مرد خوانده می شود تمام احکام زن و شوهری بین آن ها جاری است و زن موظف به تمکین است و بدون اجازه شوهر نمی تواند از منزل خارج شود، هرچند در منزل پدرش باشد، بنابراین اگر پدر امر به رفتن کند و شوهر منع کند به حرف شوهر باید گوش بدهد. [1] البته باید به گونه ای عمل نماید که موجب ناراحتی و آزار والدین نباشد. [2] ------------------ ✅ [1]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله فاضل لنکرانی، کد رهگیری: 9400473. ✅ [2]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله مکارم، کد رهگیری: 9402120189.
آیت‌ الله جوادی آملی.mp3
232.4K
🎙آیت الله جوادی آملی: «تا می ‌توانید در گفتارتان، در رفتارتان و در نوشتارتان نسبت به یکدیگر احترام بکنید.کرامت یکدیگر را حفظ بکنید" ۹۶/۴/۵ «انسان بخشنده آن است که از بی ادبی ديگری بگذرد، از اهانت ديگری بگذرد، يعنی پا بگذارد روی غرور خود و اين حق خود را بگذرد؛ اين مي‌شود سخا و خدا همان آن پُر مي‌کند. اگر همين يک جمله امام جواد و امام کاظم(سلام الله علیهما) بود، ما طلاقی نداشتيم. شوهر يک حرف می زند، فوراً می رنجد. او يک حرفی می زند، اين می رنجد. هيچ‌کدام هم گذشت ندارند؛ آن وقت می شود اين غده بدخيم. آن وقت دو طرف تا زنده‌اند افسرده زندگی می کنند. وجود مبارک امام فرمود: خانه‌ای که با طلاق ويران شده به اين آسانی ساخته نمی شود.[۱]» درس اخلاق ۹۸/۵/٣١ [۱]...مَا مِنْ شَيْ‏ءٍ أَبْغَضَ إِلَی اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ بَيْتٍ يُخْرَبُ فِي الْإِسْلَامِ بِالْفُرْقَةِ يَعْنِي الطَّلَاقَ/کافی(ط ـ الإسلامية)، ج۵، ص۳۲۸
آیت‌ الله جوادی آملی.mp3
86.8K
🎙آیت الله جوادی آملی: «خدا نیاورد آن خانه‌ای که به این طلاق که یک بیماری بدخیم است مبتلا شود. نه پدر آسایش دارد، نه مادر آسایش دارد، نه آن جوان آسایش دارد، نه این جوان آسایش دارد.ما مادامی که عادت نکردیم به دین زندگی کنیم، همین درد هست. نه سلام بین ما هست نه ادب بین ما هست نه احترام بین ما هست نه گذشت بین ما هست، نه  ﴿رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ﴾ بین ما هست.»
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 از هم پاشیدن خانواده‌ها 💚 مقام معظم رهبری: «دشمن، نه دشمن ایران یا دشمن انقلاب، دشمن بشریّت؛ تصمیم گرفته که نظامِ خانواده را در بین بشر از بین ببرد. خانواده، سنّت الهی است. دشمنِ بشریّت یعنی جریان سرمایه‌داری بین‌المللی و صهیونیسم، تقریباً از حدود صد سال پیش تصمیم گرفتند که خانواده را در بین بشر از بین ببرند و یک جاهایی موفّق شدند. در آن جاهایی که از خدا دور بودند، موفّق شدند. در یک جاهایی هم، از جمله در ایران اسلامی ما، موفّق نشدند. امّا دارند تلاش می‌کنند. این ازدواج‌های سخت، این ازدواج‌های دیر، این فرزندآوری کم، این به تعبیر غلط زشت‌شان «ازدواج‌های سفید» -که سیاه‌ترین نوع زندگی مزدوج است- همۀ اینها به‌خاطر این است که خانواده از بین برود.»
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸اینقدر با بچه‌هایتان وَر نروید!🔸 تربیت یعنی کاری کنید که فطرت طرف آزاد شود. برای شکوفایی طبیعی انسان، باید مانع را برداشت. این‌که شما یک سری مطالب را به طرف تلقین کنید یا به او القاء کنید یا به او تحمیل کنید، این شکفتن نیست. اگر شما گلی را به زور شکفته کنید، خودتان هم حاضر نیستید نگاهش کنید؛ خجالت می‌کشید؛ می‌گویید: حرامش کردم. این را باور کنید که بچۀ شما یا شاگرد شما از آن گل هم لطیف‌تر است. ما خیلی به این گل‌ها ور می‌رویم و آخرش هم شکفته‌شان نمی‌کنیم. شما گاهی تمرین کرده‌اید که گلی را زودتر از باز شدنش، باز کنید و می‌دانید چه به روز این گل می‌آید! بسیاری از افراد که بچه‌هایشان ضایع می‌شوند، به خاطر این است که خیلی به آنها ور می‌روند. خیلی به بچه‌هایتان ور نروید. خیلی بچه‌هایتان را نصیحت نکنید. خیلی در کار بچه‌هایتان دقت نکنید و اگر هم دقت می‌کنید، سعی کنید نفهمند که در کارشان دقت می‌کنید؛ دورادور بپاییدشان. اگر عیب کم یا زیادی دارند، خیلی وسواس نداشته باشید که همان موقع ترکَش کنند. این‌قدر فشار نیاورید که بچه‌هایتان خیلی مؤدب شوند؛ چون بچه‌هایتان منافق می‌شوند، دروغ‌گو می‌شوند، متظاهر می شوند.
یکی از اشتباه‌های رایج تربیتی که ممکن است والدین به طور ناخودآگاه مرتکب آن شوند، “تشویق قبل از انجام عمل مناسب توسط کودک” است که در دراز مدت تبدیل به باج دادن به بچه‌ها میشود. به طور مثال خرید جایزه قبل از رفتن به مهمانی تا فرزندتان آنجا خرابکاری نکند و حرفتان را گوش دهد در اکثر مواقع موثر نخواهد بود. کودک شما باید متوجه شود که بعد از انجام عمل مناسب پاداش دارد و این امر باعث میشود که برای رسیدن به پاداش تلاش کند و رفتار مناسب را داشته باشد.
رسول اللّه صلى الله عليه و آله : إنَّ لُقمانَ قالَ لاِبنِهِ : يا بُنَيَّ ، عَلَيكَ بِمَجالِسِ العُلَماءِ ، وَاستَمِع كَلامَ الحُكَماءِ ؛ فَإِنَّ اللّه َ يُحيِي القَلبَ المَيِّتَ بِنورِ الحِكمَةِ كَما يُحيِي الأَرضَ المَيتَةَ بِوابِلِ المَطَرِ . ⬅️پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! در مجالس دانشمندان حضور داشته باش، و سخنان حكيمان را بشنو؛ زيرا خداوند دلِ مرده را با نور حكمت ، زنده مى كند ؛ چنان كه زمينِ مرده را با آب باران حيات مى بخشد» . المعجم الكبير : ج 8 ص 199 ح 7810 ، كنز العمّال : ج 10 ص 170 ح 28881.
دوران کودکی تکرار نمی شود. بگذاریم فرزندمان بچگی ایمن و شاد را تجربه کنند. کودکان را به دنیا نیاورده ایم تا زیر بار حجمی از توقعاتمان، آرزوهای بر باد رفته ما را برآورده سازند. ناکامی های ما، از آن ماست. فرزندمان را به قیمت فخر فروشی به اقوام و دوستان، تبدیل به بزرگسالانی ناخشنود نکنیم.