eitaa logo
سبک زندگی دینی
125 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
24 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
مدام عذرخواهی نکنید بلکه تشکر کنید. نگید ببخشید دیر کردم بگید ممنونم منتظر موندی نگید ببخشید که انقدر صحبت میکنم بگید ممنونم که به حرفام گوش میدی نگید ببخشید اذیتت کردم بگید ممنونم که بهم لطف میکنی نگید ببخشید گند زدم بگید ممنونم تو اشباهاتم صبوری میکنی
🌸🌺🌸 شریفترین شغل در عالم..... 🍃 امام خمینی (ره) : شریفترین شغل در عالم ، بزرگ کردن یک بچه و تحویل دادن یک انسان است به جامعه .
🌷🌼🌷🌼🌷 🌺🧚‍♀️استادی داریم که همیشه می‌گوید شماره آدم های اطرافتان را با نام‌های زیبا در گوشی‌تان ذخیره کنید… حتی اگر یک نفر را می شناسید که صفت زشتی دارد باز هم شما کنار اسمش برعکسش را بنویسید ، بگذارید چشمانتان به زیبا دیدن عادت کند! او معتقد است تکرار یک زیبایی حتی اگر صادقانه نباشد باور آدم را عوض می کند … راستش یک روز بدون آنکه متوجه شود به گوشی اش زنگ زدم روی صفحه افتاده بود "شاگرد همیشه خندانم! " نمیدانید در آن لحظه از آن جمله چقدر لذت بردم و از آن به بعد انگار دلم میخواهد بیشتر بخندم … او راست می گوید گاهی یک جمله زیبا خیلی ساده می تواند باور خودت و دیگران را تغییر دهد …!!
در ٤٠ سالگی افراد با تحصیلات کم و زیاد مثل همند (حتی افراد با تحصیلات کمتر پول بیشتری در می آورند)؛ در ٥٠ سالگی زشت و زیبا مثل همند (مهم نیست چقدر زیبا باشین. توی این سن چروک ها و لک هاي تیره رو نمیشه مخفی کرد)؛ در ٦٠ سالگی مقام بالا و پایین مثل همند (بعد از بازنشستگی حتی یه پادو هم از نگاه کردن به رییسش اجتناب می کنه)؛ در ٧٠ سالگی خونه‌ی بزرگ و کوچک مثل همند (تحلیل مفاصل، سختی حرکت، فقط یه محیط کوچیک برای نشستن لازمه)؛ در ٨٠ سالگی پول داشتن و نداشتن مثل همند (حتی موقعی که بخواین پول خرج کنین نمی دونین کجا خرجش کنین)؛ در ٩٠ سالگی خواب و بیداری مثل همند (بعد از بیداری نمیدونين چیکار كنين)؛ 👈 زندگی رو آسون بگیرین. هیچ معمایی نیست که بخواید حلش کنین. در طولانی مدت همه ی ما مثل همیم. پس تمام فشارهای زندگی رو فراموش کن و ازش لذت ببر ...
☘️💕 💢چند نکته تربیتی : 👈 به فرزندت نگو دستتو بده من گم نشی بگو دست همو بگیریم تا همدیگرو گم نکنیم. تاهم به او شخصیت داده باشید وهم لجبازی نکند 👈 کنترل و تذکر بیش از حدّ به کودک و نوجوان، تأثیر معکوس داشته و اعتماد به نفس آنها را از بین می برد. 👈 برای تنبیه،کودک را دراتاق حتی برای۱دقیقه زندانی نکنیدتابه کارهایش فکرکند، کودک به کارش فکر نمیکند،فقط خشمش بیشتر می شود باخلافکاران همین کار رامیکنند و وقتی از زندان بیرون می آیند جری تروبدترمیشوند 👈 درخیلی از موارد کارهای بد بچه ها راباید نادیده گرفت وتغافل کرد مثلا زمانی که حرف زشتی یادگرفت وبرزبان آورد 👈 والدین باید مقتدرباشند، اقتدار یعنی آنقدر خوب ومهربان باشی که فرزندت تحمل ناراحتی ات را نداشته باشد.
💠وقتی بتوانند با والدین و دیگر اعضای خود، در یک فضای متعادل زندگی کنند، در مدرسه و دیگر مکان های آموزشی و غیرآموزشی می توانند با معلم و همکلاسی های خود عاطفی و صحیحی برقرار کنند. 💠آنان می توانند با دوستان و همسالان خود همکاری و داشته باشند، به آن ها و عقایدشان بگذارند و به هیچ وجه درصدد به حریم دیگران نباشند. 💠در سایه چنین شیوه ، توان مندی ها و کودکان هدر نمی رود؛ بلکه در جهت و هدفی معین هدایت می شود و می توانند نیروهای بالقوه موجود در خود را به سمت دست یابی به رشد و مطلوب شوق دهند. چنین فرزندانی معمولاً دار، کارآمد و به خود بار می آیند. 👌در سایه چنین شیوه تربیتی، توان مندی ها و استعدادهای کودکان هدر نمی رود.
لذت زندگی امام علی(ع): لذت بخش ترین زندگی، رها کردن تجملات است.😌💖 🌱تصنیف غرر، ص 478 ❌اما الان به دلیل تجملاتی شدن زندگی ها و فراهم شدن بیشتر اسایش در زندگی ها اما لذت از زندگی خیلی کم شده.
🅿️4⃣ پرخاشگری ✍در خانواده‌هایی که معمولاً و مادر است، عموماً نوعی حاکم است؛ یعنی معمولاً پدر حاکم بر رفتار دیگران است و رفتاری با پدر دارد. 🔷 پدرِ مستبد و سخت‌گیر در امور فرزندان، اهمیتی به خواسته‌های آنان نمی‌دهد و اغلب فرزندان از خاص خود بی‌بهره‌اند. پدر فکر می‌کند فقط خودش فرزند را تشخیص می‌دهد و او باید نظرش را بپذیرد؛ بنابراین حتی در کارهای خصوصی فرزند هم دخالت می‌کند. 🔶 چنین پدری به تشخیص خود، قواعدی متناسب با فرزند بر او تحمیل می‌کند و اجازه نمی‌دهد فرزندش به که دوست دارد برسد. 🔷 فرزند نیز با توسل به می‌کوشد موانعی را که پدر ایجاد کرده است، از میان بردارد. 🔶فرزندانی که درگیر رفتار متضاد پدر و مادر هستند، افرادی هستند که برای حقوق دیگران، قائل نمی شوند.
💠توافق نداشتن در روش فرزندان، سبب می‌شود فرزندان در بزرگ‌سالی به افراد قانون‌گریز تبدیل شوند. 💢برای مثال پدری فرزندش را از بازی با تلفن همراه منع می‌کند و مادر در غیاب پدر برای رسیدگی به کارهای خود، اجازه می‌دهد که با تلفن همراه بازی کند. نتیجه‌ این تربیتی میان والدین، ایجاد این تصور اشتباه که هر نوع غیر قابل ‌اجتناب نیست، در فرزند می‌شود و او یاد می‌گیرد که اجازه انجام کارهای ممنوعه را از والد دیگر بگیرد که البته این عادت‌های تدریجی، سبب فرزند به سمت انجام کارهای خلاف می‌شود. ✅یکی از مهم ترین فاکتورها در تربیت فرزندان، هماهنگی والدین در تربیت فرزندان است که سبب می شود اثر گذاری کلام انها بیشتر شود.
✅مثبت فکر کردن ✍برخی افراد همیشه نیمه خالی لیوان را می‌بینند و به همه چیز با دید نگاه می‌کنند. 🔸 سعی کنید به زیبایی‌های توجه داشته باشید. خنده یک کودک، دیدن یک دوست قدیمی، آواز یک پرنده، طلوع خورشید، سلامتی، شادابی و... نمونه‌هایی از نکات مثبت و روشن زندگی می‌‌باشند. 💠بر اساس دیدگاه قانون نیز شما هر آنچه که در ذهن می‌پروانید در زندگی تان تاثیر می‌گذارد. 🙏پس بیاید از امروز نیمه ی پر لیوان و زیبایی های زندگی رو ببینیم و عینکمان رو عوض کنیم.
برای خوب و خوشایند ✍با وجودی‌که یکی از بهترین راه‌ها برای تشویق کودک به رفتارهای خوب، استفاده از سیستم دادن است اما باید توجه داشت این روش در کودکان دو سال به بالا بیشتر نتیجه می‌دهد. 🔹 البته والدین باید راجع به رفتار خوب و خوشایند و برعکس رفتار برای توضیح دهند و در مورد جایزه‌اش نیز به او بگویید. 🔹البته باید توجه داشت هیچ‌ کلی برای کودک خوب بودن وجود ندارد؛ اما برای آن‌که یک کودک سالم و شاد را تربیت کنید لازم است 🔹 و علاقه خود را به او نشان دهید. 🔹به حرف‌های کودک‌تان گوش دهید. 🔹 به او احساس بدهید. 🔹 او را تشویق کنید. 🔹رفتارهای نامناسب او را مورد انتقاد قرار دهید، نه خود او را. 🔹صبور و باشید. 🔹 برای کودک‌تان کافی بگذارید.
🅿️2⃣چند اصل اساسی در تربیت جنسی کودک 🔶 تا سنین راهنمایی، همه آموزش‌ها را به "" منعطف کنید. یعنی از بخش بودن رابطه جنسی صرف نظر کرده و هدف را تولید مثل قرار دهید (برای این کار می‌توانید از تولید مثل گیاهان و جانوران برایش بگویید). 🔷 در حضور خودش، اعضای بدنش را به او معرفی کنید. بعد از معرفی گوش و چشم و سایر اعضای بدن، با استفاده از بدن، اعضای اش را با نام‌ و کارکردش آشنا کنید. 🔶اگر کودک آلت تناسلی خود را دستکاری کرد، از بپرهیزید و آهسته و آرام او را مشغول کار دیگری کنید. علت این رفتار او ممکن است ، ناآشنایی با اعضای بدن، مشکل جسمی (خارش، انگل، سوزش خشکی پوست و...) باشد. در برخی موارد کودک از این طریق به می‌رسد. برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه کنید.