🔺ایالات متحده ترس و ترور
🔹بررسی کارنامه حقوق بشری آمریکا در جهان به بهانه هفته افشای حقوق بشر آمریکایی
✍️ثمانه اکوان - دبیر گروه بینالملل
📝استفاده از حملات پهپادی در کشورهای گوناگون که معمولاً با خطای انسانی بسیاری همراه است، موجب از دست رفتن جان بسیاری از انسانهای بیگناه شدهاست. این حملات را میتوان در افغانستان، عراق، یمن و سوریه مشاهده کرد. استفاده از حملات پهپادی تا جایی ناقض حقوق بشر و نوعی جنایت جنگی است که بارها سازمانها و فعالان حقوق بشر به استفاده از پهپادها در این زمینه انتقاد کردهاند. توجه به این نکته نیز ضروری است که با روی کار آمدن و استفاده بیش از پیش از هوش مصنوعی در تولید سلاحهای نوین جنگی، این نگرانی در بین فعالان حقوق بشر وجود دارد که در نهایت ماشین و هوش مصنوعی جای انسانها در سلاحهای کشتار جمعی را بگیرد؛ اقدامی که سبب میشود انسان با عاطفه ...
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺اکسیر عشق
🔹عاشقانهای به وقت غدیر
✍️ابوطالب علوی - نویسنده
📝سرباز بود و پنج ماه میشد که مرخصی نرفته بود. خودش را از خورد و خوراک و تفریح محروم کرده بود تا مبالغ دریافتیاش را یک کاسه کند، بلکه بتواند دستبند طلایی برای خانمش تهیه کند.
❤️ سیدمجید دانشگاهش را در رشته مهندسی آیتی پشت سر گذاشته بود و حالا آمده بود که دوره دیگر جوانیاش را در سربازی تمام کند. اعتقادش بر این بود که هر دوره از زندگی را باید به وقتش پشت سر گذاشت و ماندن و درجا زدن آفت هر دوره است. ازدواجش را هم با این اعتقاد شکل داده بود؛ یعنی به وقت.
❤️ این اعتقاد بود که باعث میشد کارهای زندگیاش را سر موقع به اتمام برساند. حالا هم که در سربازی بود، میخواست هر چه سریعتر سرویس طلای خانمش را تکمیل کند. گردنبند و انگشتر و گوشواره را با پول کارگری که حین دانشگاه انجام میداد، تهیه کرده بود. تنها دستبندش مانده بود که میخواست با این مرخصی نرفتنها و حقوق ماهیانه کنار گذاشتن و کارکردنهای پنجشنبه و جمعه آن را بخرد.
❤️ سیدمجید کار با کامپیوتر را خیلی دوست داشت. تمام تلاشش را میکرد تا توی محله خودشان مغازهای اجاره کند و کار کامپیوتری مردم را انجام دهد؛ اما توی این چند سال دانشگاه و بعد از ازدواج نتوانسته بود کامپیوتر به روزی تهیه کند. خرید کامپیوتر به روز مدتها درگیرش کرده بود؛ اما به رو نمیآورد و کمکم داشت بیخیالش میشد. برای همین تمام فکرش را معطوف کرده بود به اینکه دستبند را بخرد و به مابقی کارها توجهی نداشت.
❤️ او بعضی روزها به طلافروشی نزدیک پادگانشان میرفت و به دستبند طلایی که سرویس طلای خانمش را تکمیل میکرد، نگاه میکرد تا کسی آن را نخریده باشد. هر بار که میرفت دعا دعا میکرد که سر جایش باشد و هر بار خدا دعایش را میخرید و مانع از فروشش میشد و او هر بار به سبب این موضوع خدا را شکر میکرد.
❤️ سودابه، همسر سیدمجید در کیلومترها آن ورتر، دل توی دلش نبود. شوق آمدن سید بیتابش کرده بود. هر بار که تلفنی با سید صحبت میکرد، دلتنگی عجیبی بیخ گلویش مینشست. بارها از او دلیل نیامدنش را پرسیده بود؛ اما سیدمجید هر بار طفره رفته بود و دست به سرش کرده بود. او نمیخواست دلیل نیامدنش را لو دهد. سعی میکرد خودش را قرص و محکم نشان دهد که انگار نه انگار خرید طلایی در کار است. سودابه به شوخی میگفت: «سیدجان نکند دلت جایی گیر کرده و من را فراموش کردهای؟» سیدمجید مثل همیشه اخم میکرد و میگفت: «دوست ندارم از این حرفها بزنی.»
❤️ سودابه با خودش که تنها میشد، فکر میکرد سید به خاطر اینکه کار و بارش جور نشده روی آمدن ندارد. برای همین چند باری رفته بود دم کامپیوترفروشی شهرشان و قیمت تمام شده جدیدترین مدل کامپیوتر را درآورده بود. او با حساب و کتابی که کرده بود، فهمیده بود اگر تمام پساندازهایش را به اضافه گردنبند و گوشواره و انگشترش وسط بگذارد، میتواند آن را بخرد.
❤️ نزدیک عید غدیر بود و سالروز ازدواجشان. سیدمجید طبق وعدهای که داده بود، کم کم آماده میشد تا راهی شهر خودشان شود. دستبند طلا را خریده بود و خوشحال بود که این برهه از زندگی را به سرانجام رسانده است. مطمئناً اگر خوشحالی سودابه را میدید، دو چندان خوشحال میشد.
سید به خانه رسیده بود و دل توی دلش نبود که دستبند را به سودابه نشان بدهد. هزارجور مقدمه دست و پا کرد تا سودابه را غافلگیر کند؛ اما وقتی دستبند را نشان سودابه داد، نشانی از خوشحالی و خنده روی لب سودابه نبود. عوض خنده اشک توی چشم سودابه حلقه زد. او از این محبت به وجد آمده بود؛ اما راهی جز گریه برای خود نمیدید. با دست کامپیوتری را که گوشه خانه قایم کرده بود، نشان سید داد. سید وقتی کامپیوتر را دید جا خورد. شستش خبردار شد که سودابه برای تهیه این کامپیوتر تمام طلاهای خودش را فروخته است.
❤️ سودابه و مجید شب عیدغدیر همدیگر را نگاه میکردند و اشک شوق میریختند و خوشحال بودند که دعای شب عروسیشان را امام علی(ع) خریده و آن محبت بیانتهای و فراموش نشدنی را در دلشان کاشته است.
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
هدایت شده از صدای انقلاب
SedayeEnghelab-Dastan1100.mp3
8.33M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۵۳
💠اکسیر عشق
💠عاشقانهای به وقت غدیر
✍ابوطالب علوی
🎙سرباز بود و پنج ماه میشد که مرخصی نرفته بود. خودش را از خورد و خوراک و تفریح محروم کرده بود تا مبالغ دریافتیاش را یک کاسه کند، بلکه بتواند دستبند طلایی برای خانمش تهیه کند.
#غدیر
#داستان
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره 1100 منتشر شد 📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده تحول دیپلماتیک؛ بازنگاهی به
1100.pdf
2.73M
🗞 صبح صادق شماره 1100 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده تحول دیپلماتیک؛ بازنگاهی به سیاستهای خارجی دولت مردمی و دستاوردهای آن را همینجا بخوانید
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
@ssweekly
May 11
🔺دو رویداد و یک نتیجه!
🔹سرمقاله 1100
✍️علی حیدری - سردبیر
📝 درباره ایده طرح جامع ملی فلسطین هم که این روزها و پس از ناکامی صهیونیستها در یورش ناجوانمردانه به جنین مطرح شده است، باید به این مهم اشاره کرد که اردوگاه 14 هزار نفری جنين در شمال كرانه باختری مدتهاست خار چشم اشغالگران صهیونیستی شده و همه حملات و لشكركشیها به آن تا كنون بینتيجه و ناكام مانده و این بار هم به گفته فرمانده نیروی قدس سپاه «رژیم صهیونیستی تمام نیروی خود را در اردوگاه جنین به میدان آورد؛ ولی جوانان فلسطین در دهان او زدند؛» اما این تهاجم وحشیانه نقطه عطفی در تعامل و همگرایی گروههای گوناگون مبارز فلسطینی را نوید میدهد که میتواند به تغییر معادلات صحنه فلسطین بینجامد و دشمن صهیونیستی را که از درون و برون با بحرانها و معضلات عدیدهای مواجه است، به زانو دربیاورد.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺مهمونی هزاران کیلومتری!
🔹یادداشت 1100
✍️مهدی عامری - کارشناس سیاسی
📝عید غدیر امسال را باید یک عید تاریخی دانست. مهمونی ده کیلومتری سال گذشته این بار با ابعاد و کیفیت بیشتر و نه تنها در تهران، بلکه در دهها استان با حضور پرشور مردم برگزار شد، مهمانی که اگر چه به ظاهر در چند کیلومتر برگزار شد اما تاثیرات فرهنگی و معنوی آن تا هزاران کیلومتر دورتر و در سراسر جهان اسلام نیز قابل مشاهده است؛ در باره این مهمانی باید به چند نکته توجه داشت.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺سردرگمی واشنگتن
🔹نگاهی به چرایی خداحافظی رابرت مالی با نمایندگی امور ایران در آمریکا
✍️رضا صارمی - دکترای امنیت ملی
📝اصولاً در ایالات متحده همیشه بین مشاوران امنیت ملی اختلاف نظر وجود داشته است. شاید معروفترین آن اختلاف بین «برژینسکی» مشاور امنیت ملی کارتر و «سایروس ونس» وزیر خارجه آمریکا درباره رفتار آمریکا در زمینه انقلاب اسلامی بوده است یا اختلافات بین «کاندولیزا رایس» و «کالین پاول» که به ترتیب مشاور امنیت ملی و وزیر خارجه در دولت اول بوش پسر بودهاند یا درگیریهای بین «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا و «مایک پمپئو» در دولت ترامپ که این آخری به خروج بولتون از دولت منجر شد.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺جهان پساآمریکا
🔹عضویت دائمی ایران در پیمان شانگهای ثمره دیپلماسی فعال دولت سیزدهم
✍️اکبر معصومی - کارشناس بین الملل
📝تشدید بحران جهانی کمبود مواد غذایی و افزایش بهای آن به ویژه به دلیل تغییرات اقلیمی و خشکسالی و جنگ اوکراین، نقش کشورهای کلیدی و اثرگذار در تأمین زنجیره غذایی و غلات جهان، از جمله کشورهایی چون روسیه، هند، چین و قزاقستان را بیش از پیش نمایان میکند. این کشورها اگرچه جمعیت زیادی را در خود جای دادهاند، اما همچنان نقشی اجتنابناپذیر در کمک به تأمین مواد غذایی مورد نیاز جهان ایفا میکنند.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly