🔺آغاز ماراتن بزرگ
🔹یادداشت سیاسی 1104
✍️مهدی سعیدی - جریان شناس سیاسی
📝برای این کار لازم است همه فعالان سیاسی و همه آنهایی که حرف و ایدهای برای مدیریت کشور دارند و معتقدند حضورشان در مجلس میتواند گرهای از گرههای کشور را بگشاید، در این میدان وارد شوند و ثبتنام کنند. هرگونه قهر و کنارهگیری از حضور، نه تنها مخالف باورهای دلسوزان این سرزمین است؛ بلکه بستر را برای به قدرت رسیدن افراد ضعیفتر فراهم میکند؛ بنابراین هر کس علم، توان و تجربهای در خود میبیند، وظیفه دارد که وارد میدان انتخابات شود؛ میدانی برای خدمت به مردمان این سرزمین که شایسته خدمت کردن و عشق ورزیدن هستند.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺 اشاعه فرهنگ سکولار در پوشش دین
🔹در گفتوگوی صبح صادق با داوود طالقانی نویسنده کتاب «سلبریتی ایرانی» مطرح شد
✍️محمدمهدی اسکندری - خبرنگار
📝تفاوت مبلغ دین و سلبریتی در این است که مبلغ دعوت به خدا میکند و سلبریتی دعوت به خود. برنامه مهلا را ما به وسیله آقای پویانفر و مهمانان سلبریتی آن میشناسیم، و اساساً دلیل برجسته شدن مهلا و جذب مخاطبش هم حرکت بر مدار سلبریتیسم این برنامه بود. پس در حقیقت مهلا دعوت به خود کرده است، نه دعوت به خدا. این برنامه به دیده شدن بیشتر سلبریتیها و معروف کردن آنها کمک کرد؛ نه به احیای ذکر یا قیام سیدالشهداء. ما دستگاه نیتسنج نداریم، اما چیزی که واضح است؛ نتیجه برنامه بوده، یعنی توجه و دعوت به سلبریتیسم؛ در اینجا اصلاً خدا و امام حسین(ع) مطرح نیستند. اصلاً نباید مهلا را یک برنامه گفتوگومحور به حساب آورد؛ چراکه...
🔗متن کامل را بخوانید
📥پیدیاف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
هدایت شده از صدای انقلاب
SedayeEnghelab-Sarmaghale1105.mp3
7.56M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۹۰
💠سرمقاله
💠مردم ایران فریب نمیخورند
✍یدالله جوانی
🎙در حالی که به سالگرد جنگ ترکیبی و اغتشاشات سال گذشته نزدیک میشویم، شواهد بسیاری وجود دارد که نشان میدهد، طراحان و بازیگران بلوای پاییزی در سال 1401، براساس این تصور که به بهانه سالگرد اغتشاشات، میتوانند بلوای دیگری را در ایران به پا کنند، فعال شدهاند.
دشمنان شناخته شده ملت ایران، در سال گذشته به بهرهگیری از تمامی توان، ظرفیتها و تجارب خود در قالب جنگ ترکیبی با تمرکز راهبردی بر جنگ شناختی با هدف فریب ایرانیان، راهبرد براندازی جمهوری اسلامی را تا انتها به پیش بردند. با وجود اینکه راهبرد براندازانه دشمنان، با اتکا بر حوادث و رخدادهای تلخ ظرفیت عوامفریبی، چون پروژه «کشتهسازیهای دروغین» داشت. اما با وجود فعال شدن تمام ظرفیت امپراتوری رسانهای جبهه استکبار علیه افکار عمومی ایرانیان، مردم عزیزمان فریب دشمن را نخوردند و طراحان دوگانهسازیهایی چون مردمـ حکومت، با شکست مواجه شدند...
#سرمقاله
#اغتشاش
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
🔺راویان حقیقت
🔹نیم نگاه 1104
✍️علی حیدری - سردبیر
📝امروز هم یکی از ابعاد جهاد تبیین، بیان واقعیتهایی است که دستگاه رسانهای دشمن همه تلاش خود را میکند تا آنها را از اذهان و افکار مخفی نگه دارد. آنجا که موضوع تبیین به پردهبرداری از واقعیتها و بیان حقایق و انعکاس دستاوردها و موفقیتها منجر میشود، نقش جامعه رسانه و به ویژه خبرنگاران و راویانِ حقیقت تعیینکننده و حائز اهمیت است.
🔗متن کامل را بخوانید
📥پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
هدایت شده از صدای انقلاب
لایحه ی حجاب.mp3
3.89M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۹۱
💠پنجره
💠آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
💠مهمان برنامه: حجهالاسلام نوروزی، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس
💠موضوع: بررسی لایحه جدید عفاف و حجاب در مجلس
#حجاب
#لایحه
#قانون
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
🔺راهحل صحیح مواجهه با تخلفات استارتاپها
🔹 نگاهی به ملاحظات برخورد با استارتاپهای هنجارشکن!
✍️نوید کمالی - کارشناس رسانه
📝با این حال، در برخورد با کسبوکارهای هنجارشکن رعایت ملاحظاتی ویژه مانند تأمين حقوق کاربران و مشترکان ضروری است. برای نمونه، در ماجرای «طاقچه» که از قضا یکی از پر مخاطبترین ناشران کتابهای الکترونیکی کشور است، مسدودسازی دامنه اینترنتی این استارتاپ موجی از نارضایتی را بین مشترکان این سامانه ایجاد کرد؛ چراکه آنها برای دسترسی به محتوای طاقچه حق اشتراک پرداخت کرده بودند و طبعاً مسدود شدن بدون اطلاع قبلی این کتابفروشی برخط موجب تحمیل زیان مالی به آنها شد. البته خوشبختانه با تدبیر نهادهای مسئول این مشکل به سرعت برطرف شد و ضمن اخذ تعهد از مسئولان این استارتاپ رفع فیلترینگ از دامنه آن صورت پذیرفت.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
هدایت شده از صدای انقلاب
SedayeEnghelab-NimNegah1105 (1).mp3
5.7M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۹۲
💠راویان حقیقت
✍علی حیدری
🎙این جمله امام راحل(ره) را همه شنیدهایم که «معلمی شغل انبیاست»؛ این تعبیر از شخصیتی چون امام خمینی(ره)، تعارف و شعار نیست؛ بلکه یک حقیقت قرآنی است: «وَیُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَالحِکمَه» که از جمله خصوصیات پیامبران، تعلیم است.
در کنار امر مهم هدایت و راهبری، یکی از رسالتهای خطیر انبیای الهی در طول تاریخ، بیان حقایق، آشکار کردن ابعاد و زوایای پنهان جریانهای ستمگر و طاغوتی بود که همواره درصدد تحریف حقایق و ایجاد انحراف و گمراهی بشر بودند و مروری بر تاریخ نشان میدهد، از این رهگذر منافع زورمداران و زرمداران تأمین میشد.
#تحریف
#تبیین
#صبح_صادق
#نیم_نگاه
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
🔺تجزیه آفریقا!
🔹نقشه غرب برای آفریقای ضد استعماری
✍️ثمانه اکوان - دبیر گروه بین الملل
📝نکته خطرناک برای آفریقا دخالتهای گسترده آمریکا و اروپا در امور داخلی این کشور است. فرانسه و ایالات متحده به منزله قدرتهای استعماری پیشین، همچنان خواهان داشتن قدرت در این کشورها و تعیین سرنوشت مردم هستند. به همین دلیل پاریس از ابتدای تحولات سیاسی در نیجر به دنبال دخالت نظامی در این کشور بوده و ایالات متحده نیز بهدنبال راهاندازی کمپین نظامی در این زمینه است. به نظر میرسد، آمریکا بهدلیل درگیری در اوکراین و رقابتهای اقتصادیاش با چین، خواهان ورود نظامی به نیجر یا بورکینافاسو و مالی نیست؛ اما سعی دارد از طریق حمایت از کشورهای حوزه غرب آفریقا، آنها را وادارد تا به حمله نظامی به این سه کشور دست
بزنند.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺بهشتی و جهنمی بودن انسان در همین دنیا
🔹مکتب 1104
✍️سیدحسین خاتمی خوانساری - دبیر گروه معارف
📝این عده پس از شهادت حضرت اباعبدالله(ع) به سمت او رفتند و در امتش قرار گرفتند. برای نمونه، «سلیمان صرد خزاعی» به دلایلی نتوانست در کربلا حضور پیدا کند و امام(ع) خود را یاری کند که به این دلیل مقام و جایگاه بالایی را از دست داد؛ اما در زمره کسانی قرار گرفت که به امت حسین(ع) روی آورد و در راه او به شهادت رسید. شاید بگوییم میتوانست بهتر عمل کند؛ این حرف ما در این روزها و پس از گذشت 1400 سال راحت به نظر میرسد، اما ...
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
🔺دیدار در آسمان
🔹مروری بر زندگی شهید عباس بابایی
✍️حسن نوروزی - دبیر گروه جبهه
📝با شروع تجاوزات رژیم بعثی عراق، عباس کمکم از انجمن اسلامی فاصله گرفت و وارد عرصه دفاع مقدس شد. او با دارا بودن تعهد، ایمان و تخصص و مدیریت اسلامی، در پایگاه هوایی اصفهان چنان درخشید که مسئولان وقت نیروی هوایی در تاریخ هفتم مردادماه ۱۳۶۰ درجه او را از سروانی به درجه سرهنگ دومی و در نهم آذرماه ۱۳۶۲ ضمن ارتقا به درجه سرهنگی به سمت معاون عملیاتی فرماندهی نیروی هوایی منصوب کردند. او نه تنها در صحنه رزم، بلکه در اجتماع مردمی هم فعالیتهای ارزندهای داشت و به هنگام فرماندهی پایگاه با استفاده از امكانات موجود آن، به عمران و آبادانی روستاهای مستضعفنشین حومه پایگاه و شهر اصفهان دست زد و با تأمین آب آشامیدنی و بهداشتی، برق و احداث حمام و دیگر ملزومات بهداشتی و آموزشی در این روستا برای مردم خدمات قابل توجهی را انجام داد.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺جدال منطقها
🔹نگاهی به دیدگاه امام خمینی(ره) درباره حدود و ثغور آزادی اندیشه در نظام اسلامی
✍️مهدی سعیدی - دبیر گروه تاریخ
📝این خط تهاجمی تبلیغاتی بازتاب خود را در پرسشهای خبرنگارانی نشان داد که به دیدار امام(ره) در پاریس میآمدند. برای نمونه، وقتی خبرنگار روزنامه هلندی «دی وُلت كرانت» از امام(ره) میشنوند: «در جمهوری اسلامی كمونیستها نیز در بیان عقاید خود آزادند» این پاسخ با تعجب و شگفتی پرسشگر همراه میشود! نماینده سازمان عفو بینالملل نیز در دیداری دیگر از امام(ره) میپرسد: «آیا در حكومت اسلامی، ماركسیستها آزادی عقیده و آزادیبیان عقیده دارند؟» و جواب میشنود: «در حكومت اسلامی همه افراد دارای آزادی در هر گونه عقیدهای هستند، ولكن آزادی خرابكاری را ندارند.»
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺عطرهای درهم
🔹روایت 1104
✍️حکیمه سادات نظیری - نویسنده
📝اول نمیدانم بوی قورمهسبزی نذری را استشمام کردم، یا عطر کتیبههای مشکی که از ایران به دستش رسیده بود. روایت هشتم بود که دیدم وسط خیابانهای واترلو دنبال آدرس میگردم. با «کتاب کاشوب» همراه شده بودم و میرفتم روضهای گوش کنم آنور دنیا. «کاشوب» ولی همین جا رهایم نکرد.
📌 دستم را گرفت و مرا روایت به روایت با خودش برد. وقتی رسیدم به روایت تازه مادرها، با خودم فکر میکردم این روایت، قصه خیلی از ماهاست. همین ماهایی که به هر بهانهای خودمان را به حسین(ع) گره میزنیم. فرقی نمیکند محرم باشد یا نه. دل ما بچه شیعهها، کفتر جلد همان گنبدی است که اشکمان، تار میکند منظرهاش را.
📌 «کاشوب» اولین مجموعهای است که روایتهایش بوی چای روضه میدهد. بوی سیاهی و کتیبه توی صندوق و نذریهای ظهر عاشورا. ۲۳ روایت از آدمهایی که هر کدام از دریچه خودشان به محرم نگاه میکنند؛ دریچهای منحصر به فرد که اشتراک همه آنها توی آن حس غریب است. مجموعه دوم، «رستخیز» است. روایتهای «رستخیز» با چیرهدستی خانم مرشدزاده طوری کنار هم نشستهاند که انگار قندهای کنار چایی روضه باشند. شیرینند و لازم. من مطمئنم همان روایت اول، نمکگیر میشوید و روایت چهارم دیگر این دلتان است که با نورکریم هم رکاب میشود و پشت سر پیرمرد نماز میخواند؛ اما تا به خودمان بیاییم «زانتشنگان» ما را سوار موجهای روایتش، تا شب اعظم برده است.
📌 غمهای آشنای کتاب سوم تکانمان میدهد. این آدمها جایی از زندگیشان با هسته اندوه کربلا مواجه شده، طعمی از اندوه را چشیدهاند که خط و ربطی با عاشورا دارد. آنقدری خوب روضه میخوانند که باورمان میشود هنوز هم در کالبد روزهای معمولی زندگی، عاشورا جریان دارد و بیوقفه میرسیم به «رهیده». قلپ آخر چای روضه است «رهیده»، کتاب چهارم. «رهیده» خودمانیتر است.
📌 روایتها خود زندگیاند؛ اما هنوز هم تکرار توی کتاب راه ندارد. هیچ روایتی شبیه روایت دیگر نیست. مجموعه «کاشوب» که به همت نشر اطراف هر سال، مهمان دست عزاداران حسین میشود، تکرار تویش راه پیدا نکرده است. اگرچه گاهی تک و توک روایت سختخوانی هم داریم؛ اما کل مجموعه همان سینی چای روضه است که گرمگرم میریزد توی زخمهای یک ساله گلویمان.
📌 امسال هم «مهمان گاه»، شده است مجموعه پنجم. یاد نوحهخوان میافتم که امسال میگفت: «حسین حتی توی گودال هم مهمانی گرفته بود. به هر کس چیزی بخشید. حتی انگشترش را...»
📌 مجموعه «کاشوب» با پنج جلد، مجموعه روایتهایی است که قصه محرم را برایمان میگویند. قصهای که هر سال تکرار میشود؛ اما هر بار لایه تازهای از این منظومه برایمان تصویر میشود. در این پنج کتاب، آدمها احوال خودشان را با محرم گفتهاند؛ احوالی که آشناست.
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly