22.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب: کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است
🎥فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در جمع دانشجویان عزادار اربعین. ۱۴۰۳/۶/۴
@ssweekly
🔺اربعین مکتب صلح جهانی
🔹ابراهیم فیاض، استاد جامعهشناسی دانشگاه تهران در گفت و گو با صبح صادق
✍️سید عباس خادم الحسینی
📝بحث روایت اربعین در احادیث و مباحث دینی است و ساختار خودش را دارد؛ اما در زیارتنامه اربعین هم اشاراتی نسبت به مبارزه با سلطهگری و بحث سیستم صلح جهانی میکند که تمام این صلح باید ریشه ظلم جهانی را بسوزاند. صلح جهانی همان صلحی است که پس از شروع جنگ و کشتار ظالمان با آمدن امام زمان (عج) بار دیگر برقرار میشود. حرکت عظیم و زیارت اربعین به نظر من منشور صلح جهانی در مقابل ظلم جهانی است.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
🗞 صبح صادق شماره 1153 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «سکوی افتخار»؛ نگاهی به اهمیت حضور ورزشکاران در بازیهای جهانی با پرچم ملی را همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود.
@ssweekly
صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره 1153 منتشر شد 📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «سکوی افتخار»؛
1153.pdf
2.5M
🗞 صبح صادق شماره 1153 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «سکوی افتخار»؛ نگاهی به اهمیت حضور ورزشکاران در بازیهای جهانی با پرچم ملی را همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود.
@ssweekly
May 11
صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره 1153 منتشر شد 📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «سکوی افتخار»؛
🔺گام نخست وفاق
🔹سرمقاله 1153
✍️عزیز غضنفری - عضو شورای سیاست گذاری صبح صادق
📝رأی اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزرای پیشنهادی دولت جدید از مهمترین رخدادهای جاری کشور به شمار میآید که همچنان محل بحث و بررسی از سوی کارشناسان سیاسی و رسانهها قرار دارد. در همین زمینه «سرلشکر سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران در پیامی خطاب به رئیسجمهور پزشکیان، رأی اعتماد کامل نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به وزرای پیشنهادی را بیانکننده حسن اعتماد و همراهی «خانه ملت» با «دولت وفاق ملی» و تولید سرمایهای عظیم و مستحکم برای پشتیبانی مؤثر از برنامههای دولت چهاردهم دانست. نظر به اهمیت این موضوع، توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
1- طی روزها و هفتههایی که سپری شد، عبارت «وفاق ملی» به تدریج از سوی رسانهها و کارشناسان سیاسی و خاصه رئیسجمهور و اعضای دولت به عبارت پر تکرار سپهر سیاسی ایران تبدیل شد و هیچ بعید نیست که دولت دکتر پزشکیان مانند نامگذاری دولت سازندگی، دولت اصلاحات، دولت عدالت، دولت تدبیر و امید و دولت مردمی، به صورت دولت وفاق ملی نام بیابد و همین عنوان برای این دولت در تاریخ نیز بماند.
2- رئیسجمهور محترم در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بارها تأکید کردند که خود را موظف به اجرای برنامه هفتم، سیاستهای کلی نظام و سند چشمانداز میداند. دکتر پزشکیان در آن روزها اعلام کردند که نباید کشور با یک جریان اداره شود؛ دعوای ما بر سر قدرت است؛ اصولگرای اصلاحطلب هستم، با باند مخالفم و تعابیری از این دست. از این منظر ترکیب خاص و متمایز کابینه او با ادوار گذشته چندان عجیب و غریب نمینمایاند. او به آنچه پیشتر گفته بود، عمل کرد.
3- رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۸ آذرماه ۱۴۰۲، بیان داشتند: «از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید. در کشور مدام دوقطبی درست میکنند؛ طرفدار زید، طرفدار عمرو؛ طرفدار فلان فکر، طرفدار [فلان]؛ این حرفها چیست! آن کسانی که مبانی شما را، اصول شما را، دین شما را، انقلاب شما را، ولایت فقیه را، این چیزها را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند.»
این بیان رهبر حکیم انقلاب اسلامی، یکی از الزامات اصلی و تعیینکننده وفاق ملی، وفاق و اصرار بر سر اصول و اغماض در سلایق است.
4- از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، اگر فرد و گروهی بر سر اصول با شما تفاهم داشت، او برادر شماست. وفاق ملی علیالقاعده از منظر دولت چهاردهم یک امر تبلیغاتی و تزئینی نیست و بدون شاخص و مبنا نیز راه به جایی نخواهد برد. خوشبختانه دکتر پزشکیان در گام نخستِ وفاق ملی که ترکیب و تشکیل کابینه بود، به شایستگی از پس کار برآمد. امید میرود در ادامه راه و گام دوم وفاق ملی که تمرکز و صیانت از اصول و اغماض در سلایق است، مسیر پیشروی کشور توأم با ثبات، نشاط سیاسی و پیشرفت همهجانبه طی شود.
5- هر آنچه تاکنون اتفاق افتاده، صرفاً یک آغاز خوب است که میتواند نویدبخش دورهای مطلوب و تحولات مثبت باشد. مطلوب و تحولات مثبت نیز، یعنی در معیشت و زندگی مردم تغييرات سازنده و مؤثر ایجاد شود و مشکلاتی که وضعیت اقتصادی را برای مردم سخت کرده، روز به روز به سمت آسانی و گرهگشایی سوق پیدا کند.
بسیاری از پیمایشها و نظرسنجیها گویای آن است که از سالهای گذشته تاکنون مسائل اقتصادی متغیر تعیینکننده در مطالبات مردم کشور بوده است؛ از این منظر انتظار میرود دولت و مجلس با توافق و تفاهم بر این مسئله اصلی، در جهت رفع مشکلات اقتصادی بیش از پیش همت بگمارند.
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب: آقای رئیسجمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند
برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.
@ssweekly
صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره 1153 منتشر شد 📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «سکوی افتخار»؛
🔺فصل نو
🔹نیم نگاه 1153
✍️اشکان پیرزاده - کارشناس مسائل بینالملل
📝در حالی که جهان بینالملل شاهد تحولات چشمگیر است و منطقه در وضعیت پیچیدهای قرار ، حضور «دکتر سیدعباس عراقچی» به عنوان وزیر امور خارجه و تأکید وی بر سیاست خارجی «فراگیر، فعال و اثرگذار» دولت چهاردهم، نشاندهنده آغاز فصلی نو در دستگاه سیاست خارجی کشور است. دکتر عراقچی همانند شهید دکتر حسین امیرعبداللهیان، فعالیت خود را به منزله یک کارشناس سیاسی در وزارت خارجه آغاز کرد و با تجربهای غنی، به مسئولیتهای بالاتر دست یافت. نکتهای که او در در صحن علنی مجلس بر آن تأکید کردند، این بود که خود را در درجه نخست یک «کارشناس» میدانند و همین سابقه کارشناسی، امری ضروری برای مدیران و تصمیمگیران ارشد کشور به شمار میآید.
عراقچی در دوران جوانی و در زمانی که لباس سبز پاسداری بر تن داشتند، در میدان نبرد به دفاع از وطن و پاسداری از ارزشها و تمامیت ارضی کشور دست زدند. سپس در عرصه دیپلماسی، به عنوان یک دیپلمات، همان راه دفاع از مصالح و منافع ملی را ادامه دادند.وی با طی مراحل گوناگون و کسب تجربه در مسئولیتهای متنوع وزارت خارجه و سپس عضویت در شورای راهبردی روابط خارجه، این انتظار را در بین نخبگان و کارشناسان سیاست خارجی کشور به وجود آوردهاند که برنامههای وزارت خارجه در دوران مسئولیت ایشان، ترکیبی از رویکردهای نوآورانه و پایبندی به اصول و سنتهای انقلاب اسلامی باشد. در این دوره، موضوعاتی همچون روابط جمهوری اسلامی ایران با جهان، تعامل با همسایگان و تلاش برای حل و فصل چالشهای منطقهای و بینالمللی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
همچنین، نقش محوری وزیر خارجه در توسعه دیپلماسی عمومی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و انعکاس تصویری صحیح از کشور در عرصه بینالمللی از مواردی است که انتظار میرود با نگاه دیپلماسی اثرگذار دولت چهاردهم تحقق یابد.
آقای دکتر عراقچی در جلسه بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم برنامهها و نقشه راه خود را برای دوره چهارساله پیش رو تشریح کردند و عنوان داشتند: «استقلال، خودباوری، یاری مظلومان، نفی سلطهپذیری و سلطهگری، حسن همجواری با همسایگان، نهراسیدن از قدرتهای سلطهگر و حمایت همهجانبه از محور مقاومت و فلسطین، اساس سیاست خارجی ایران و رمز اقتدار و منزلت ماست.» در این فصل از دستگاه سیاست خارجی، «دیپلماسی مقاومت» کانون توجه سیاست خارجی دولت چهاردهم قرار گرفته است. حمایت از «محور مقاومت» همچنان راهبرد تغییرناپذیر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است.
ایران با کمک نیروهای همپیمان در غرب آسیا توانسته است بازدارندگی در برابر تهدیدات منطقهای و بینالمللی ایجاد کند. این حمایتها به متحدان ایران این امکان را میدهد تا در مقابله با رقبای منطقهای و فرامنطقهای مؤثرتر عمل کرده و منافع ایران را در سطح منطقهای و بینالمللی تأمین کنند. از سوی دیگر، این روابط متقابل، ایران را قادر میسازد تا بر تحولات منطقهای تأثیر بگذارد و مانع از دخالت و زیادهخواهی قدرتهای فرامنطقهای شود.
دستگاه سیاست خارجی دولت چهاردهم با تأکید بر دیپلماسی فعال و اثرگذار، در چارچوبی متوازن و هماهنگ با سیاستهای کلان نظام جمهوری اسلامی ایران، ضمن همافزایی و تقویت ظرفیتهای «میدان» و «دیپلماسی»، ضامن تحقق امنیت ملی و رشد جایگاه کشور در عرصه بینالمللی خواهد بود.
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره 1153 منتشر شد 📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «سکوی افتخار»؛
🔺برادر شغال!
🔹واکاوی آینده به کارگیری ابزار تحریم به وسیله دولت آمریکا در دوران پسا بایدن
✍️زهرا توحیدیان - دبیر گروه بینالملل
📝 آمریکا سالهاست که از قدرت دلار و نقش خود در بازارهای جهانی به مثابه ابزار اعمال نفوذ بر دیگر کشورها استفاده میکند. واشنگتن سه برابر بیشتر از هر کشور یا سازمان بینالمللی دیگری به ابزار تحریم روی آورده و نزدیک به یک سوم از کل کشورهای جهان را با نوعی جریمه مالی برای اتباع، داراییها یا سازمانهای مربوطه آن هدف قرار داده است.
این تحریم به قدری زیاد شده که به زعم کارشناسان حقوق بینالملل، به ابزار جنگی در حوزه اقتصادی تبدیل شده است. در سه دهه اخیر، کانون تمرکز تحریمهای دفتر کنترل داراییهای خارجی آمریکا (اوفک) از آمریکای مرکزی به آسیا و خاورمیانه منتقل شده است؛ به گونهای که در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی، کلمبیا شدیدترین کشور تحریم شده بود. از آن زمان به بعد، تعداد سالانه تحریمها به طور قابل توجهی افزایش یافت و در سال ۲۰۱۸، تحریمها بیشتر به ایران معطوف شد تا جنگ میان روسیه و اوکراین، شمار قابل توجهی از این تحریمها را به مسکو اختصاص داد.
...
دولت بایدن به شدت به وضع تحریمها علیه روسیه متمایل بود و در اقدامات بیسابقهای، شمار بالایی از شرکتها و افراد را تحت تحریم قرار داد. بنا بر آمار اندیشکده مرکز امنیت نوین آمریکا، دولت بایدن در سال ۲۰۲۳، هزار و ۶۲۱ نهاد، ۸۷۹ شخص و در مجموع دو هزار و ۵۰۰ هدف را به فهرست تحریمهای ایالات متحده اضافه کرد. این میزان در سال ۲۰۲۲، دو هزار و ۲۷۵ مورد بود. این اعداد نسبت به سابقه تحریمهای وضع شده آمریکا افزایش چشمگیری دارد. واشنگتن از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ سالیانه به طور متوسط تنها ۸۱۵ مورد را به فهرست تحریمها اضافه کرده بود.
...
کارزار انتخاباتی هریس اگرچه از اظهار نظر درباره دیدگاههای او درباره سیاست خارجی خودداری کرده است، با این حال به تازگی «برایان نلسون»، مسئول پیشین مقابله با تأمین مالی غیرقانونی در وزارت خزانهداری را به عنوان عضو جدید معرفی کرده است. کارشناسان معتقدند، دیدگاه هریس در قبال تحریمها منعکسکننده یا حتی سختگیرانهتر از دولت بایدن باشد، به عبارت دیگر او همان رویکرد بایدن را در پیش میگیرد و بعید است ترمز ابزار تحریم را بکشد.
...
پیشبینی دیدگاههای ترامپ با وجود چهار سال حضور در کاخ سفید، دشوار است. «ویلیام راینش» یکی از مقامات دولت کلینتون و مشاور ارشد مرکز مطالعات راهبردی و بینالمللی، میگوید: «به نظر من، او بیثبات است و مدام تمایل دارد از سویی به سوی دیگر منحرف شود.» «جفری ساننفلد» استاد مدیریت در دانشگاه ییل و بنیانگذار انستیتو رهبری ارشد اجرایی، گفت: «هر دو حزب از این تحریمها به صورت بسیار گستردهای حمایت میکنند. دولت ترامپ در بسیاری موارد دقیقاً همانند دولت بایدن از این تحریمها پیشتیبانی کرده و میکند.»
ترامپ در پاسخ به این پرسش که آیا از کاهش تحریمهای وضع شده بر روسیه برای حصول صلح در جنگ اوکراین استفاده خواهد کرد، گفت این ابزار را دوست ندارد، اما درباره جمهوری اسلامی ایران بسیار مؤثر است.
....
«امیلی کیلکریز» عضو ارشد پیشین دفتر نمایندگی تجاری آمریکا، بر این باور است که ترامپ احتمالاً بیش از هریس به کاهش تحریمها در عوض امتیازات مرتبط با پایان دادن به جنگ اوکراین متمایل است؛ اما باید در نظر داشت که ترامپ در زمان حضور در کاخ سفید، از تحریم به ویژه برای مقابله با چین به صورت گسترده استفاده کرده بود.
استفاده از این ابزار به منزله راهی کمهزینه برای تحمیل دستورالعملها و خواستههای آمریکا به کشورهای دیگر، صرف نظر از اینکه چه کسی در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی آمریکا پیروز شود، به یک ویژگی جاودان در سیاست خارجی آمریکا تبدیل شده است. سیاستی که به نظر میرسد با بازگشت ترامپ یا روی کار آمدن هریس دستخوش تغییر جدی نمیشود و شاید تنها کانون تمرکز آن اندکی تغییر کند.
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
🗞 صبح صادق شماره 1154 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «لشکر آزادگان»؛ نگاهی به خدمترسانی پاسداران انقلاب اسلامی به زائران اربعین را همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود.
@ssweekly
May 11
1154.pdf
2.24M
🗞 صبح صادق شماره 1154 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه با نام «لشکر آزادگان»؛ نگاهی به خدمترسانی پاسداران انقلاب اسلامی به زائران اربعین را همینجا بخوانید.
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود.
@ssweekly