✅ حرف روز(چهارشنبه 7 اسفند)
🔴 رأی معنادار
مردم علاوه بر کلامشان با رفتارهایشان نیز با مسئولان سخن میگویند. انتخابات دوم اسفندماه 1398 انتخاباتی بود که حرفهای شنیدنی فراوانی برای مسئولان کشور به همراه داشت. کاهش مشارکت نسبت به انتخابات گذشته رفتار معناداری بود که باید برای فهم آن تلاش نمود. هرچند عواملی بیرونی، چون شیوع بیماری کرونا در کاهش حضور مردم در پای صندوق رأی بیتأثیر نبود، اما با نگاهی عمیقتر باید از نارضایتی مردم از عملکرد مسئولان اجرایی و تقیننی کشور به عنوان عامل اصلی این ماجرا یاد کرد.
بخشی از جامعه نارضایتی خود را با عدم حضور در پای صندوقهای رأی نشان دادند. بخشی دیگر از جامعه اما از منظر دیگری به صحنه مینگریستند. آنان تصميم داشتند تا در مواجهه با وضع موجود، به جاي قهر، پاي صندوق حاضر شوند و اعتراض خود را با اعلام رأيشان آشکار کنند.
در اين ميان، جريان انقلابی مدعي بود خواهد توانست با تغيير ريل اداره کشور و با تکیه بر منطقي متفاوت بر مشکلات کشور فائق آيد. اين جريان از «خودباوري» و «ما ميتوانيم» سخن ميگفت و مدعي بود با پشتوانه جوانان مؤمن انقلابي کار را به پيش خواهد برد و اعتماد به داشتههاي داخلي، عمل به الگوي اقتصاد مقاومتي و حرکت مبتني بر منطق ايستادگي و مقاومت در برابر بيگانگان، جواب خواهد داد.
بالا بردن پرچم انقلابيگري کافي بود تا اکثریت به اين جريان اعتماد کنند. آنان که آماده بودند تا اعتراض خود به وضع موجود را از طريق صندوقهاي رأي اعلام کنند، پرچمدار تغيير شدند و به جريان منتقد دولتمردان امروز رأي دادند تا جريان انقلابي را به قدرت برسانند و به بوته آزمون بسپارند تا مشخص شود آیا این جریان خواهد توانست بر مشکلات کشور فائق آید؟
جريان انقلابي و راهيافتگان به مجلس، اکنون در آزمون سخت اثبات کارآمدي و شايستگي قرار دارند. اين جريان بايد تلاش کند تا از همه ظرفيتهاي خود براي حل مشکلات کشور از طريق جايگاه مجلس بهره گيرد. کار منسجم و متحد تشکيلاتي، به دور از هرگونه منفعتطلبي و ملاحظات جناحي و تصميمگيري با علم و عقلانيت و معطوف به منافع مردم، خواهد توانست نشانه رضايت و اميدواري را بر چهره ملت بنشاند. عملکردي که حاصل آن شکلگيري «مجلسي قوي» باشد که برکات آن در جامعه جاري شود و رضايت ملت را کسب کنند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(چهارشنبه 7 اسفند)
🔴 سردرگمی دربار سعودی
پادشاه عربستان سعودی با صدور فرمانی، دست به تغییرات گسترده وزارتی با هدف اجرای اصلاحات در دولت این کشور زده است که بر طبق آن، برخی وزرا از مناصب خود برکنار و افراد جدید جایگزین آنها شدند و نام برخی از وزارتخانهها هم تغییر کرد. عزل «ترکی عبدالله الشبانه» وزیر اطلاعرسانی عربستان پس از گذشت چند ماه از بر عهده گرفتن این سمت، یا انتخاب «خالد الفالح» وزیر برکنارشده انرژی عربستان در ماه سپتامبر گذشته به عنوان وزیر جدید سرمایهگذاری، همچنین تأسیس سه وزارتخانه جدید گردشگری، سرمایهگذاری و ورزشی نیز بخشی دیگر از این تغییرات است؛ اما هدف این تغییرات آن هم تنها یک سال پس از تغییرات مشابه چیست؟ این تغییرات چه پیامی همراه خود دارد؟ پیام اول این تغییرات مکرر و گسترده سردرگمی عربستان سعودی برای عبور از بحرانهایی، چون جنگ یمن و قتل روزنامهنگار منتقد دربار است که به شدت چهره عربستان را مخدوش کرده است. همچنین عربستان برخلاف سند چشمانداز 2030 ولیعهد سعودی درباره اصلاحات اقتصادی، به دلیل پرداخت هزینههای سنگین در جنگ یمن و فرسایشی کردن این جنگ، در بحران اقتصادی شدیدی به سر میبرد که این مسئله منجر به فرار سرمایهگذاران و شاهزادگان از عربستان شده است و بنسلمان تلاش میکند با تغییرات مکرر شرایط را تغییر دهد؛ اما این تغییرات خود از شکست بنسلمان در تحقق اهداف اقتصادی اعلامی وی و همچنین شکست طرح عرضه سهام آرامکو و افزایش اشتغال جوانان سعودیِ منتقد به خرج میلیاردی عربستان برای راهاندازی کسبوکار آمریکاییها به جای سعودیها نشان دارد. ولیعهد سعودی در همه این تغییرات دولتی خود فقط به «سیاستبازی» بسنده کرده است و به نظر میرسد که وی تنها راه برونرفت از مشکلات خود در عرصه قدرت را در پیش گرفتن این سیاست میبیند، اما آیا موفق خواهد شد؟
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه(چهارشنبه 7 اسفند)
1️⃣ اصلاحطلبان حاضر نیستند واقعیات موجود را بپذیرند
یک تحلیلگر و جامعهشناس درباره نحوه تعامل مجلس بعدی با دولت دوازدهم گفت: «به نظرم مجلس یازدهم به سمت سطحی از چالش با دولت خواهد رفت که میتواند بسیار خطرناک باشد؛ نه از این جهت که دولت نباید نقد شود، بلکه اگر درگیری و چالش سیاسی ادامه یابد، مردم از اصولگرایان هم رویگردان میشوند.» «امیر محبیان» درباره نرخ مشارکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس و ادعای اصلاحطلبان که عدم مشارکت به خاطر تأیید نشدن صلاحیت چهرههای این جناح است، گفت: «ماهیت آرای انتخابات دوم اسفند را نوعی اعتراض میدانم، چه کسانی که رأی دادند و چه افرادی که رأی ندادند. کسانی که رأی دادند اعتراضشان به نوع عملکرد دولت، مجلس دهم و جریان اصلاحات بود و کسانی که رأی ندادند، به حل نشدن مشکلات، مدیریتها و شعارهای عملنشده اعتراض داشتند و پیامی داشتند مبنی بر اینکه ادامه روند کنونی به یأس و ناامیدی منجر میشود، اما اصلاحطلبان حاضر نیستند واقعیات موجود در جامعه را بپذیرند.»
2️⃣ «میت رامنی» نماینده جمهوریخواه مجلس سنای آمریکا گفته است کشورش آمادگی مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ندارد. رامنی در جلسهای پشت درهای بسته در کنگره، از «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا بابت کوچکنمایی نگرانیها درباره شیوع این بیماری انتقاد کرد. ترامپ در دهلی نو به خبرنگاران گفته بود اوضاع این بیماری در آمریکا «تحت کنترل» است و این بیماری، مسئلهای است که به زودی رفع خواهد شد. میت رامنی که عضو کمیته بهداشت، آموزش و کار مجلس سنای آمریکاست، گفت دولت آمریکا اقدامات کافی را برای آماده شدن جهت مقابله با شیوع این بیماری انجام نداده است.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 7 اسفند.pdf
148.7K
چهارشنبه 7 اسفند
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 گزارش خبرگزاری فارس از بخش بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان بقیه الله
✏بیمارستان فوق تخصصی بقیه الله تهران چهارشنبه 30 بهمن بیماری ناراضی از خدمات بیمارستانی در قم را پذیرش کرد و بعد از 20 ساعت با تماس وزارت بهداشت و ارائه نام این بیمار در لیست افرادی که کویید19 در آنها مثبت اعلام شده وارد فاز قرنطینه شد و بخش اورژانس ام بی سی مربوط به بیماران جنگ شیمیایی، میکروبی و هسته ای این بیمارستان مختص مبتلایان به کرونا آغاز به کار کرد.
✅ حماسه آفرینی بهداری دفاع مقدس اینبار در قلب برترین بیمارستان کشور تکرار می شود.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(شنبه 10 اسفند)
🔵 کرونا و اقتصاد ایران
شیوع کرونا در ایران موضوع اصلی این روزهای رسانههای ضد انقلاب شده است. نوع پوشش شبکههای غربی، ماهوارهای و سایر رسانههای اپوزیسیون حاکی از آن است که این رسانهها دو خط تحلیلی را دنبال میکنند؛ یکی ایجاد هراس و ناامیدی در جامعه ایران و دیگری مختل کردن اقتصاد. تمرکز این رسانهها بر موضوع کرونا در ایران بیش از حد است، به گونهای که در دو روز «بیبیسی فارسی» ۳۰ خبر از کرونا منتشر کرد که از این تعداد، ۲۶ مورد مربوط به ایران بود و بخش زیادی از آنها با هدف قفل کردن اقتصاد ایران منتشر شد. حال سؤال اینجاست که کرونا چقدر بر اقتصاد ایران تأثیر دارد و برای مقابله با تأثیرات منفی آن چه باید کرد؟
در سطح کلان، کاهش قیمت جهانی نفت و بسته شدن مرزهای تجاری با برخی کشورهای همسایه میتواند سطح درآمدهای ارزی ایران را تحت تأثیر قرار دهد؛ ولی بررسی عمیقتر موضوع نشان میدهد درآمد فروش نفت ایران چندان بالا نیست که کاهش درآمدی بالایی از این ناحیه مشاهده شود. علاوه بر این، بسته شدن مرزها نیز امری موقتی بوده است، به گونهای که افغانستان مرزهای خود را مجدداً به روی کالاهای ایرانی باز کرده و مرز کشورمان با کردستان عراق نیز بازگشایی شده است. از آنجا که صادرات ایران به کشورهای همسایه کالاهایی نسبتاً ضروری، همچون مواد غذایی و مواد اولیه مورد نیاز صنایع برای این کشورها را تشکیل میدهد، کشورهای همسایه نمیتوانند مرزهای تجاری خود را با ایران ببندند و این کشورها فقط به صورت موقت ورود کالا از ایران را متوقف کردهاند تا تدابیر بهداشتی و ایمنی لازم را برای جلوگیری انتقال احتمالی این ویروس بیندیشند و قطعاً این مشکل به زودی مرتفع خواهد شد.
اما مسئولان و فعالان اقتصادی در این شرایط نقش محوری در مقابله با آسیبهای اقتصادی کرونا دارند. فعالیتهای اقتصادی نباید متوقف شود و دولت باید تمهیدات لازم برای ایمنی بهداشتی بخش تولید را به کار گیرد. همچنین نباید پخش شایعات بیپایه در فضای مجازی موجب تعطیلی یا کاهش عملکرد واحدهای تولیدی شود. در شرایط فعلی، تهدید کرونا میتواند فرصتی برای ظهور بیش از پیش تجارت الکترونیک و خرید اینترنتی در حوزه تجارت خرد جامعه باشد. دولت نیز باید با نظارت دقیقتر بر روند توزیع کالا، نگرانی کمبود کالا را از بین ببرد.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(شنبه 10 اسفند)
🔵 کلاف معادلات در شمال سوریه!
حمله هوایی روسیه به کاروان تروریستها در سوریه و کشته شدن تعدادی از نظامیان ترک بر اثر این حملات و همچنین شهادت چندین نیروی حزبالله لبنان بر اثر حمله هوایی ترکیه در حومه ادلب، کلاف سردرگم معادلات در شمال سوریه را بیش از پیش پیچیده کرده است. ترکیه حملات خود را علیه سوریه آغاز کرده است و تلاش دارد پای ناتو و پنتاگون را به معادلات میدانی در شمال سوریه نیز باز کند! کارشناسان، تغییر سیاستهای مهاجرتی ترکیه و بازکردن مرزهای خود روی پناهجویان را در همین راستا و برای همراه کردن کشورهای اروپایی با خود در تقابل با سوریه و روسیه ارزیابی میکنند. حتی برخی کارشناسان، حمله شب گذشته ترکیه به برخی از مقرهای حزبالله را نیز برای همراه کردن آمریکاییها با مواضع ترکیه ارزیابی میکنند.
اما واکنش نماینده دائم سوریه در سازمان ملل به رویکرد آنکارا نیز قابل توجه است؛ «بشار الجعفری» در سخنانی در نشست فوقالعاده شورای امنیت درباره ادلب، بر ادامه کار ارتش سوریه برای مبارزه با تروریسم تأکید کرد. بشار الجعفری با بیان اینکه ادلب جزء سوریه است، افزود: «سوریه در خاک خود با تروریسم مبارزه میکند و نه در خاک دیگری.» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل تأکید کرد مبارزه نیروهای سوری با تروریسم طبق قطعنامههای سازمان ملل ادامه خواهد داشت. وی در پایان سخنان خود درباره اینکه برخی همچنان از جنایتهای ترکیه در استفاده از گذرگاههای انسانی برای انتقال سلاح به تروریستها حمایت میکنند، ابراز تأسف کرد. فارغ از حمایتهای ترکیه از جریانهای تروریستی در خاک سوریه، سؤال اینجاست که چطور ممکن است ترکیه به بهانه مقابله سوریه با تروریسم در خاک خود، خلاف تمام قوانین بینالملل و معاهدات جهانی، به این کشور حمله کند و سازمانهای بینالمللی سکوت کنند؟
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه(شنبه 10 اسفند)
1️⃣ چرا باید 5/14 درصد از فروش هر بشکه نفت به وزارت نفت تعلق گیرد؟
«سیدمحمدجواد ابطحی» با اشاره به اینکه در لایحه بودجه سال آتی حقوقها پلکانی افزایش پیدا نکرده است، گفت: «پلکانی کردن افزایش حقوق کارکنان کشوری و لشکری و ارتقای معیشت قشرهای آسیبپذیر جامعه مستلزم کاهش هزینههای دولت است. همچنین باید تغییراتی در برخی از ردیفهای بودجه، همچون گاز و نفت ایجاد شود؛ چون در غیر این صورت، منابعی برای افزایش حقوقها خلق نخواهد شد.» نماینده مردم خمینیشهر در مجلس با بیان اینکه راههای بسیاری برای افزایش حقوق کارکنان و پلکانی کردن حقوقها وجود دارد، افزود: «چرا باید 5/14 درصد از فروش هر بشکه نفت به وزارت نفت تعلق گیرد و طبق تبصره ۱۴ لایحه، از هدفمندی یارانهها نیز سهم ببرد؟» وی با اعتقاد به اینکه اگر فشار لابیها اجازه دهد افزایش حقوقها و پلکانی شدن آن امکانپذیر است، گفت: «مجلس میتواند تنها ۵ درصد در لایحه بودجه تغییر ایجاد کند، اما اصلاح لایحه در صورت وجود اراده امکانپذیر است.»
2️⃣ «بنی گانتس» رئیس ائتلاف آبیـ سفید رژیم صهیونیستی توطئه این رژیم برای حمله به تأسیسات هستهای جمهوری اسلامی ایران را فاش کرد. گانتس که پیشتر رئیس ستاد ارتش این رژیم بوده است، فاش کرد رژیم صهیونیستی قصد داشته است تأسیسات هستهای ایران را مورد هدف قرار دهد و همچنان این توطئه را در سر دارد. گفتنی است، رژیم صهیونیستی بارها تهدید کرده است تأسیسات هستهای ایران را مورد هدف قرار میدهد، اما تاکنون جسارت و جرئت چنین اقدامی را نداشته است و در آینده نیز نخواهد داشت.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 10 اسفند.pdf
139.4K
شنبه 10 اسفند
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(یکشنبه 11 اسفند)
🔵 مجاهدت در برابر کروناهراسي
ملت غيور ايران زمين در طول سالهاي اخير همواره در حال مبارزه با سختيها و مشقات، ايستادگي قابل تقديري از خود نشان داده است. از قصه تجزيهطلباني که کشور را در هفتههاي اول پيروزي انقلاب به ميدان بلوا و درگيري و تنش تبديل کردند تا کودتاگراني که مسير براندازي را در ارتباط با بيگانگان و از درون پادگانها دنبال ميکردند. پس از تسخير لانه جاسوسي آمريکا، سياست تحريم اقتصادي و تهديد نظامي نيز بر چالشهاي موجود افزوده شد؛ اما ملت ايران با استقامت و هوشمندي خود از اين چالش نيز گذشت و مکر دشمن را ناکام گذاشت.
آخرين حربه دشمن در روزگار زعامت حضرت امام خميني(ره) تجاوز دشمن بعثي بود که با چراغ سبز و حمايت همهجانبه غربيها به خاک وطن تجاوز کرد. هشت سال ايستادگي ملت ايران در شرايط دشوار تحريم همهجانبه نشان داد اين ملت اصيلتر از آن است که در برابر دشمن کم بياورد. پس از جنگ نيز میتوان مجاهدت ملت ايران را در عرصههاي مختلف سازندگي، فرهنگي، علم و فناوری و عرصههاي مختلف توسعه سياسي، اقتصادي، فرهنگي و علمي مشاهده کرد.
در اين ميان، کليدواژه محوري فهم مقاومت ملت ايران، جهاد و مجاهدت است. ملت ايران با مجاهدت توانسته است بر همه مشکلات فائق آيد. در نگاه حکيم انقلاب اسلامي: «يک شرط جهاد، اين است که در مقابله با دشمن باشد. اين مقابله، يک وقت در ميدان جنگِ مسلّحانه است که جهاد رزمي نام دارد، يک وقت در ميدان سياست است که جهاد سياسي ناميده ميشود، يک وقت هم در ميدان مسائل فرهنگي است که به جهاد فرهنگي تعبير ميشود و يک وقت در ميدان سازندگي است که به آن جهاد سازندگي اطلاق ميگردد. البته جهاد، با عنوانهاي ديگر و در ميدانهاي ديگر هم هست. پس شرط اوّلِ جهاد اين است که در آن، تلاش و کوشش باشد و شرط دومش اينکه، در مقابل دشمن صورت گيرد.»
اين روزها کشور در آزمون سختي قرار گرفته است و جهادگران عرصه بهداشت و سلامت کشور ميداندار مقابله با دشمني هستند که صحت و عافيت جسم ملت ايران را نشانه رفته است. اين عزيزان با همه نیرو توانستهاند در اين ميدان موفق عمل کنند، به نحوي که طبق آمار مراکز علمي دنيا، پس از چين، ايران بيشترين بهبودي بيماران آلوده به کرونا را داشته است.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(یکشنبه 11 اسفند)
🔵 با گرگ دنبه میخوره
سایت اصلاحطلب «خبر آنلاین» در راستای ایجاد اختلاف در مجلس یازدهم در مطلبی با عنوان: «دردسر فرزندانِ مصباح پایان ندارد» مینویسد: «قالیباف گرچه از دروازههای بهارستان عبور کرد و حضورش در مجلس یازدهم را قطعی کرد، اما تکیه زدنش بر کرسی ریاست قوه مقننه راحت و آسان نخواهد بود. سختترین خوان برای رسیدن قالیباف به صندلی شماره یک بهارستان عبور از سد پایداریهاست؛ فرزندان معنوی آیتالله مصباح که صراحتاً از قالیباف به عنوان خط قرمز خود نام برده بودند.» این سایت خبری در ادامه میآورد: «وجود همین رقبای سرسخت است که قالیباف را مجبور خواهد کرد از همان ابتدای حضورش در پارلمان وارد معادلات پشت پرده شود.» این پیشبینیها صرفاً برای درگیر کردن مجلس در امور جزئی بیان میشود، اما از آنجا که نیروهای انقلاب تمرکز خود را بر حل مشکلات مردم گذاشتهاند، اینگونه تفرقهافکنیها نمیتواند در مسیر خدمت به مردم خللی ایجاد کند. این رفتار اختلافانگیز حکایت همان ضربالمثل ایرانی است که میگوید: با گرگ دنبه میخوره، با چوپان گریه میکنه. خبرآنلاین در ظاهر خود را خیرخواه قالیباف نشان میدهد، اما هدفش به هم ریختن مجلس انقلابی است.
«روزنامه شرق» هم پیش از این در مطلبی نوشته بود: «میرسلیم قطعاً برای ریاست اصلی هم وارد رقابت خواهد شد... قالیباف محتملترین گزینه ریاست مجلس آتی با بیشترین شانس است؛ با این حال، ریاست قالیباف بر مجلس شکننده هم هست. تقریباً نزدیک به ۱۶ سال است که مجلس رئیس معمم به خود ندیده است. اگر آقاتهرانی بتواند در این کارزار قالیباف و دیگران را شکست دهد، بعد از ۱۶ سال نخستین رئیس معمم مجلس میشود.»
این پروژه اختلافافکنی در ادامه بیشتر هم خواهد شد و برای مقابله با آن در داخل و خارج مجلس نیاز به هوشیاری بیشتری هست.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه(یکشنبه 11 اسفند)
🔵 فرزندانتان در تیررس ما هستند
مرکز مستشاری نظامی ایران در سوریه با اشاره به تداوم حملات توپخانهای ترکیه به مواضع این مرکز، ترکیه را به برخورد عقلانی با موضوع ادلب و بر اساس مصلحت مردم این کشور دعوت کرد. به گزارش «المیادین» متن بیانیه مرکز مستشاری ایران درباره تحولات ادلب به شرح زیر است: «فرزندان ملت ترکیه در ارتش آن کشور در منطقه ادلب در تیررس نیروهای نظامی ما هستند و به راحتی میتوانستیم انتقام بمباران مراکزمان را از آنها بگیریم، اما در پاسخ به دستورات صادرشده از فرماندهانمان خویشتنداری کردهایم. از آنها دعوت میکنیم به فرماندهان و رهبران ترکیه برای حفظ آرامش و جلوگیری از ریخته شدن خون نظامیان ترکیه در خاک سوریه فشار وارد آورند. اعلام میکنیم با وجود شرایط بسیار سخت و طاقتفرسای بهوجودآمده، همچنان در کنار دولت، مردم و ارتش سوریه در میدان مبارزه با تروریسم تا آزادسازی و پاکسازی کامل خاک این کشور قرار داریم و همگان را به تفکر و درک خطرات بزرگی که ادامه دشمنی و حملات علیه سوریه به وجود میآورد، دعوت میکنیم.»
◄ «احمد المتوکل» وزیر بهداشت یمن، امارات را مسئول تلاش برای شیوع کرونا در یمن دانست. المتوکل با بیان اینکه هنوز هیچ مورد مشکوک ابتلا به کرونا در میان شهروندان یمنی وجود ندارد، گفت: «رژیم امارات تلاش دارد بیماران و افراد مشکوک به ابتلا به کرونا در کشورش را به اتاقهای ایزوله در شهرهای عدن و المخاء اعزام کند.» وی گفت: «ما از سازمانها میخواهیم تا مانع اقداماتی از این دست از سوی امارات شوند.»
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 11 اسفند.pdf
162K
یکشنبه 11 اسفند
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(دوشنبه 12 اسفند)
🔵 ته کلاه دروغگو سوراخ است!
شخصی در مجلسی دروغی گفت، دیگری برای اینکه او را رسوا کند، گفت: آنکه ته کلاهش سوراخ دارد، دروغ گفته است! این شخص فوراً دست به کلاه خود بُرد که ببیند سوراخ کجاست. در روزهای اخیر به بهانه مقابله با ایران، رسانههای ضد انقلاب در فضای مجازی دروغهای متعددی به ملت و کشورمان نسبت میدهند؛ مثلاً مطالبی را از آیتالله بهجت درباره کرونا نقل میکنند، درحالی که ایشان ده سال پیش مرحوم شدهاند، پس از اینکه مردم به دروغ آنها پی بردند، فوراً یک ویدئو دیگر را جایگزین ویدئوی قبلی میکنند، یا گفتند ایران توان مقابله با کرونا را ندارد، اما بهداشت جهانی اعلام کرد موفقیتهای ایران در مقابله با کرونا از ژاپن و کره جنوبی هم بیشتر است.
این جنگ رسانهای را که مبتنی بر تغییر رسانهای رویدادهای کشور است، جنگ روایت هم میگویند؛ یعنی دشمن در صدد است که با دروغگویی و جوسازی، چهره ایران را در افکار عمومی تخریب کند؛ اما برای مقابله با آن کافی است دو سؤال یا جمله انحرافی مطرح شود، فوراً دست به کلاه میبرند.
اگرچه در گذشته به سبب محدودیت رسانهها، جنگ رسانهای شدت کمتری داشت، اما در سالهای اخیر این جنگ به تعداد افراد دارای گوشی هوشمند افزایش یافته است؛ در اولین روز هفته جاری در توئیتر، ۵۷ درصد توئیتها در انتقاد از مسئولان کشور، ۶ درصد ترس از کرونا، ۵ درصد انتقاد از مردم، ۲ درصد رعایت نکات بهداشتی و... منتشر شده است. اگر از همین پیامرسان در راستای رعایت بهداشت، آموزش یا مقابله با محتکران تجهیزات بهداشتی، تولید محتوا صورت میگرفت، شاید وضعیت بهتر از این بود.
اکنون که نیروهای انتظامی، بسیج، طلاب علوم دینی و مردم عزیز کشورمان به صورت خودجوش به یاری مردم شتافتهاند، لازم است برای مقابله با جنگ روایتی دشمن تصویری درست و مبتنی بر واقعیت از رخدادهای کشورمان ارائه دهیم.
توجه داشته باشیم که کار ما کمتر از پزشکان، پرستاران و کادرهای درمانی بیمارستانها نیست؛ با همین رسانههای کوچک و تأثیرگذار که در دست داریم و با تولید پیامهای امیدبخش، هم مردم کشورمان را امیدوار کنیم و هم نقشههای توطئهانگیز رسانههای آلسعود و انگلستان را افشا نماییم.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(دوشنبه 12 اسفند)
🔵 بحران در انتظار ایالات متحده
در حالی که مقامات آمریکایی با لفاظی در تلاش هستند درباره وضعیت انتشار ویروس کرونا و نحوه مدیریت کشورمان در مواجهه با این بیماری سیاهنمایی کنند؛ گزارش رسانههای جهانی از شیوع کرونا در آمریکا نشان میدهد که متأسفانه مردم این کشور در آستانه یک فاجعه قرار گرفتهاند که با پنهانکاری دولت آمریکا در جهان انعکاس پیدا نمیکند، نشریه آمریکایی «خط بهداشت» (Healthline)، با اشاره به اینکه در سال ۲۰۰۹ نیز جمعیت مبتلایان به آنفولانزا در آمریکا ۷ میلیون نفر تخمین زده شده بود، مینویسد: درباره کرونا نیز جمعیت ۳۲ میلیونی کارمندان و کارگران در آمریکا موجب شیوع گسترده کرونا خواهند شد.
اخبار منتشرشده از آمریکا نشان میدهد هر شهروند آمریکایی برای تست بیماری کرونا که در ایران به صورت رایگان انجام میشود، باید ۱۴۰۰ دلار بپردازد؛ حال آنکه بخش قابل توجهی از جامعه آمریکا به دلیل فقر گسترده و نبود حمایتهای بیمهای توان انجام این تست را ندارند.
خبرگزاری «رویترز» از پنهانکاری و بیتوجهی دولت آمریکا نسبت به شیوع ویروس کرونا پرده برداشته است و مینویسد: «دولت فدرال کمتر از ۱۰ درصد از ماسکهای محافظ مورد نیاز برای محافظت از کارمندان و مردم را در اختیار دارد. واشنگتن هنوز بودجه کافی را برای حمایت از بخشهای بهداشتی در نظر نگرفته و به اذعان جمهوریخواهان و دموکراتها مبلغ درخواستی ترامپ بسیار اندک است. ایالات متحده با لجبازی هفتههای گذشته را برای پیشگیری از دست داده است. اکنون نیز گرچه مقامات بهداشت آمریکا ۶۰ مورد ابتلا را تأیید کردهاند، اما به اذعان کارشناسان هیچ راهی برای دانستن رقم واقعی ندارند. حدود ۱۵ بخش بهداشتی ایالتی با تماس با رویترز نگرانیهای خود را درباره چالشهایی که در صورت گسترش ویروس با آنها روبهرو خواهند شد، از جمله نداشتن وسایل محافظت شخصی کافی برای محافظت از کارکنان پزشکی، بیان کردهاند.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه(دوشنبه 12 اسفند)
1️⃣ شهید سلیمانی ارتش قدرتمند فلسطینی ایجاد کرد
«زیاد النَخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد: «سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه ایران نقشی بزرگ در تقویت مقاومت فلسطین داشت.» وی در گفتوگویی با شبکه «القدس الیوم» افزود: «سلیمانی شخصاً تمام پروندهها و انتقال سلاح را بر عهده داشت، وی بر عملیات پیچیدهای نظارت و به برخی کشورها سفر میکرد تا امکان انتقال سلاح به غزه را پیگیری کند.» النخاله تصریح کرد: «سلیمانی انقلاب فلسطین را از گروههای نظامی مخفی صرف به ارتشی قدرتمند و دارای سلاح و توانمندی تبدیل کرد. وی فقط به انتقال موشکهای آماده بسنده نکرد، بلکه تغییری کیفی در زمینه بحث موشکها به وجود آورد.» وی تأکید کرد: «غزه میتواند افتخار کند هزاران موشک در اختیار دارد که میتواند با آنها تمام شهرهای صهیونیستی را هدف بگیرد.»
2️⃣ تهرانیها کمترین و کهگیلویه و بویراحمد بیشترین مشارکت را داشتهاند
وزارت کشور میزان مشارکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تفکیک استانها اعلام کرد که براساس آن کهگیلویه و بویراحمد بیشترین میزان مشارکت را با 70/66 درصد به ثبت رسانده و تهران هم با 26/24 درصد، کمترین میزان مشارکت را داشته است. میزان مشارکت در ده استان بالای ۵۰ درصد بوده است و ۱۶ استان هم مشارکت بین ۴۰ تا ۵۰ درصد داشتهاند. بر اساس گزارش وزارت کشور، میانگین مشارکت در کل کشور نیز 42/7 درصد بوده است.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 12 اسفند.pdf
361.9K
دوشنبه 12 اسفند
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(سهشنبه 13 اسفند)
🔵 وقتی نقابها میافتد!
رسانههای فارسیزبان، از «اینترنشنال» سعودی تا «بیبیسی» انگلیسی، شبکههای پرتعداد سلطنتطلبها، منافقین و... حرکت همهجانبهای را آغاز کردند تا شیوع بیماری کرونا در کشورمان را در خدمت اهداف ضد ایرانی خود قرار دهند، یکی از موضوعات اصلی که این رسانهها در پی ایجاد آن هستند، تشکیک در آمار قربانیان این ویروس منحوس در ایران است. عددبازیهای رسانههای ضد انقلاب که پیشتر در حوادث آبانماه نیز انجام شده بود و متأسفانه در آن زمان به علت نداشتن مدیریت درست فضای رسانه توانسته بودند آمارهای غلو شدهای را به بخشهایی از جامعه القا کنند، خوشبختانه این بار با ایجاد ستاد و سخنگوی مشخص و ارائه آمار شفاف به نتیجه نرسید و فرایند قابل قبولی از اطلاعرسانی شکل گرفته است؛ روندی که مدیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز در گفتوگو با «سیانبیسی» آن را تأیید میکند؛ «تدروس آدهانوم» در پاسخ به پرسش هدفمند این رسانه مبنی بر اینکه آیا از تفاوت آمار رسمی ایران با آنچه برخی رسانهها اعلام میکنند، نگران نیست، گفت: «گزارشهایی در رسانهها هست، اما همانطور که میدانید سازمان جهانی بهداشت یک سازمان فنی است و باید واقعیتها را بررسی کند. ما چیزهایی را که خبرنگاران میگویند، تکرار نمیکنیم... ما سازوکار خود را داریم و از این طریق چنین چیزی را مشاهده نکردهایم.»
باید توجه کرد تأیید عملکرد ستاد مبارزه با کرونا پایان ماجرا نیست. رسانههایی که فلسفه وجودی آنها نفرتپراکنی و ایجاد بیاعتمادی و تفرقه در کشور است، خاموش نمینشینند و برنامههای جدیدی طراحی میکنند. برای مقابله با سیاهنمایی آنها لازم است علاوه بر تداوم روند صحیح ستاد مبارزه با کرونا، رسانهها و فعالان مجازی کشورمان نیز وارد میدان شوند تا واقعیت و چهره کریه ضد ایرانی این رسانهها در پس نقاب ایراندوستی، بیش از پیش هویدا شود.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(سهشنبه 13 اسفند)
🔵 پیام توافق آمریکا با طالبان
صرف نظر از اینکه توافقنامه امضاشده بین طالبان و آمریکا چه آثار منفی یا مثبتی برای افغانستان دارد یا اساساً دو طرف تا چه حد به تعهدات خود پایبند خواهند بود، پیام مهمی که این توافقنامه دارد این است که تابوی مذاکره و توافق مستقیم با آمریکا شکسته شد، آن هم از طرف یک گروه اسلامگرای افراطی و رادیکال که همچنان داعیه جهاد مبارزه و تشکیل امارت اسلامی را دارد.
آنچه مربوط به طالبان میشود، این است که این گروه پس از سالها مبارزه، علاوه بر تجربه میدانی و نظامی، پیچ و خم سیاست را نیز به خوبی آموخته است و با نوعی فرصتطلبی و از طریق این توافقنامه، قصد دارد به صحنه قدرت در افغانستان بازگردد؛ قدرتی که اگر به تمامی تصاحبش نکند، حداقل در آن دست برتر را داشته باشد؛ البته مذاکره طالبان با دولت افغانستان، که طبق توافقنامه قرار است از 20 اسفند آغاز شود، در هالهای از ابهام قرار دارد؛ زیرا هیچ یک از دو طرف، طرف دیگر را قبول ندارد.
اما پیام امضای توافقنامه بیش از همه، متوجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان همسایه بزرگ افغانستان است که طی 41 سال گذشته پیوسته به استکبارستیزی و عدم مذاکره با آمریکا قائل بوده است. از سویی دیگر، «دونالد ترامپ» که وارد فصل مبارزات انتخاباتی شده، به شدت نیازمند دستاوردهای تازه است. هدف اصلی رئیسجمهور فعلی ایالات متحده آمریکا تحقق رؤیای دیرینهاش، یعنی مذاکره با جمهوری اسلامی ایران است که آن را برگ برنده اصلی در انتخابات ریاستجمهوری نوامبر 2020 میداند؛ از این رو یکی از انگیزههای دونالد ترامپ از امضای توافق با طالبان این است که به زعم خود نشان دهد اهل مذاکره است حتی با گروهی مانند طالبان و نهایتاً در فضایی از فشار و انزوا، مقامات جمهوری اسلامی ایران را به پای میز مذاکره بکشاند. قطعاً در یک سال باقیمانده از ریاستجمهوری ترامپ، چنین چیزی محقق نخواهد شد؛ اما اگر رئیسجمهور فعلی آمریکا چهار سال دیگر مهمان کاخ سفید باشد، بیتردید برای ایران برنامههای تازهای در دستور کار خواهد داشت و سعی میکند آنچه در دور اول کاشته است، در دور دوم درو کند. این فرض در صورتی قابل اعتناست که توافق میان طالبان و آمریکا در صحنه عمل موفق شود؛ در حالی که طبق شرایط و واقعیتهای موجود، اجرای این توافق با موانع و چالشهای جدی مواجه است.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه(سهشنبه 13 اسفند)
1️⃣ تلاشها برای مقابله با نفوذ ترکیه در منطقه عربی
پایگاه خبری «العربی الجدید» از تلاش مصر به رهبری «عباس کامل» رئیس سازمان اطلاعات این کشور برای تشکیل یک ائتلاف امنیتی اطلاعاتی در مقابله با نفوذ ترکیه در منطقه عربی خبر داد. این پایگاه خبری نزدیک به قطر نوشت: «هفته گذشته نشستی در قاهره تحت عنوان مجمع اطلاعاتی عربی پیرامون موضوع دخالت ترکیه در منطقه برگزار شد و در آن توصیهای ویژه برای رهبران سیاسی کشورهای حاضر آماده شد. این پایگاه خبری در ادامه میآورد: «توصیه نشست قاهره این بود که در وهله نخست، سوریه باید به اتحادیه عرب بازگردد و بیدرنگ به تعلیق عضویت آن پایان داده شود و دوم اینکه، دمشق باید در اجلاس آتی سران عرب که به ریاست الجزائر برگزار میشود، حضور یابد.»
2️⃣ «عماد افروغ» استاد جامعهشناس گفت: «شروع کرونا در ایران، شاید با بیاعتمادی مردم نسبت به مسئولان ذیربط همراه بود، اما مانند هر اتفاق غیر عادی تاریخی، به تدریج که به سمت جلو حرکت کنیم، اعتماد مردم به دولت و حاکمیت بیشتر میشود؛ زیرا ایرانیان چه در موضع حکمران و چه در موضع مردم، کلاً قوم شرایط غیرعادی و بحرانی هستند.» افروغ با یادآوری تجلیل سازمان بهداشت جهانی از ایران برای کنترل کرونا تصریح کرد: «هرچه جلوتر آمدیم این بیاعتمادی ترمیم شد و به اعتماد تبدیل شد؛ مشاهده میکنیم که آمارهایی که مسئولان ذیربط میدهند نزدیک به آمارهایی است که سازمان بهداشت جهانی میدهد و وزارت بهداشت ما مورد تقدیر سازمان بهداشت جهانی هم قرار میگیرد.»
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 13 اسفند.pdf
159K
سهشنبه 13 اسفند
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌄در آستانه هفته منابع طبیعی و روز ملی درختکاری، حضرت آیتالله خامنهای طبق روال هرسالهیشان در محوطه حیاط دفتر رهبری به کاشت نهال پرداختند. ۹۸/۱۲/۱۳
@Khamenei_ir
تيزر 937.mp3
4.15M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 937
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
🔻تیزر شماره 937
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly