تيزر 952 - راهبر حکيم.mp3
4.64M
🎵#نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 952 - ویژهنامه راهبر حکیم
🔊 تیزر 952
✔️انتخاب بزرگ
✔️پیشران تشکیل تمدن اسلامی
✔️حرکت پرشتاب در مسیر الهی
✔️احیای اسلام و زمینهسازی ظهور مأموریت انقلاب اسلامی است
@beshnavidd
✅ حرف روز(یکشنبه 11 خرداد)
🔴 اقتداری از جنس اعتقاد!
چند روز است که چشم رسانههای دنیا به ناوگان دریایی متشکل از پنج نفتکش ایرانی عازم ونزوئلا و اینکه آیا امریکا قادر است تهدید نصف و نیمه خود را در توقیف آنها عملی کند یا نه، معطوف و نگران است. اما در ایران همهچیز آرام و شرایط عادی است و گویی همه باور دارند که اراده جمهوری اسلامی با اقتدار محقق خواهد شد. خبرها از ورود کامل سه کشتی و نزدیکی دوتای دیگر به آبهای کاراکاس حکایت دارند و اینکه آمریکاییها در «گیجی راهبردی» ناشی از کشتیرانی آزاد ایرانیها در منطقه نفوذ و حیاطخلوت آمریکا در دریای کارائیب فرورفتهاند و نمیتوانند و اساساً نمیدانند چه باید بکنند. این عزت و اقتدار از کجاست؟
نکات تحلیلی: 1- عزت و اقتدار ما از منبع لایزالی ناشی میشود که در این چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی و شکلگیری ناباورانه نظام الهی در مرکز ثقل منافع راهبردی ابرقدرت عالَم، لخت و لحظهای، کشور ما، رهبران ما، مردم ما و مسئولان دلسوز ما از آن بینصیب نبوده اند. توحید باوری در اوج تفکر ملت و امامین انقلاب و مسئولان جمهوری اسلامی قرار داشته و دارد و همین باور و اعتقاد است که راه ما را تا اینجا باز کرده و در صورت تداوم و عمل همسنگ آن در امور جاری زندگی فردی و اجتماعیمان مستمر خواهد بود و این وعده تخلفناپذیر الهی است که قطعاً، یاری میکند یاریگران دین و راه روشناش را. 2- ایرانیها تنها در مرحله باور و اعتقاد نماندند بلکه زمینههای تحقق آن را با قوی شدن در صحنه عمل سیاسی در دو سطح داخلی و خارجی فراهم کردند. هجوم مشکلات، ناجوانمردی دشمنان و سترگی راه امام(ره) برای الگوسازی تمدن نوین اسلامی برای دنیایی که از الگوی تحمیلی غربی و شرقی خسته بود، عزم ایران را برای ایستادن و قوی شدن روزانه جزم کرد؛ بهگونهای که علاوه بر شوق دوستان، از هراس و رعب تلخ دشمنان نیز میتوان این اقتدار را آدرس داد که؛ «ایران و دوستانش قابل محاصره و تحریم نیستند». این لب کلام «مکرم خوری»، مدیر مرکز مطالعات اروپا در دانشگاه کمبریج است که در گفتوگو با شبکه المیادین میگوید ایران با صادرات بنزین به ونزوئلا، اقتدار خود را به رخ آمریکا کشید و این در حالی است که پیشازاین در ماجرای نفتکش «گریس1»، اقتدار خود را در برابر انگلیس ثابت کرده بود.
نکته راهبردی: آمریکا در شطرنجبازی جدید با ایران به مهرهای تبدیل شده که حرکتش تابعی از خواستهها و محاسبات هوشمندانه ایرانیهاست و بهموازات افول آمریکا، شاهد صعود ایران در حوزههای فناورانه، اقتدار دریایی، هوافضا، دانشهای نوین و ... هستیم؛ و همه اینها، خبر از آیندهای امیدوارکننده و روشن میدهد و آن، بازیابی کامل عزت و اقتدار پس از 40 سال تکیه «به نام خدا» است.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(یکشنبه 11 خرداد)
🔴 خودزنی ترامپ در برابر پکن
اخیراً «وانگ ایی»، وزیر امور خارجه چین به ترامپ و مقامات آمریکایی در خصوص تشدید منازعات اقتصادی و سیاسی میان واشنگتن و پکن هشدار داده است. وانگ ایی تأکید کرده است که پکن و واشنگتن در جنگ سرد با یکدیگر به سر میبرند و چین تنها براساس «احترام متقابل»، حاضر به برقراری روابط دوستانه با آمریکا خواهد بود.
بااینحال به نظر میرسد ترامپ قصد ندارد به سادگی از تقابل اقتصادی و سیاسی با پکن دست بردارد؛ متهم ساختن چین در ماجرای شیوع کرونا در آمریکا یکی از ترفندهای انتخاباتی ترامپ در مواجهه با دموکراتها محسوب میشود. ضمن آنکه ترامپ قصد دارد محدودیتهای تجاری وضعشده علیه پکن را نیز در آیندهای نزدیک گسترش دهد. فراتر از آن، واشنگتن به مداخله جوییهای خود در امور تایوان، هنگ کنگ و تبت ادامه میدهد. در چنین شرایطی سخن گفتن از عادیسازی روابط پکن و واشنگتن در آیندهای نزدیک، عملاً امکانپذیر نخواهد بود. پیروزی احتمالی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 این منازعه را تشدید خواهد کرد. حتی پیروزی بایدن در این انتخابات نیز نمیتواند اوضاع را به سادگی میان طرفین، عادی و طبیعی سازد.
گزاره تحلیلی: به نظر میرسد پکن قصد دارد برخی ابزارها و تواناییهای خود (که تاکنون در منازعه با آمریکا آنها را به کار نگرفته است) را در آیندهای نزدیک علیه آمریکا فعال کند. نباید فراموش کرد که چینیها حدود یک تریلیون دلار از بدهیهای خارجی آمریکا را در تملک خود دارند. همچنین چین بزرگترین خریدار مزایدههای وزارت خزانهداری ایالاتمتحده آمریکا در طول سالهای اخیر بوده است. بیدلیل نیست که بسیاری از اقتصاددانان و سیاستمداران آمریکایی نسبت به آثار منازعه بیحدوحصر دولت ترامپ با پکن هشدار دادهاند. بسیاری از اقتصاددانان آمریکایی از چین بهعنوان «بانکدار آمریکا» یاد میکنند. در چنین شرایطی، تقابل تمامعیار اقتصادی دولت جدید آمریکا با پکن میتواند یک خودزنیِ تجاری و اقتصادی تفسیر شود.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ خبر ویژه (یکشنبه 11 خرداد)
1️⃣ سفر پنهانی رئیس موساد به مصر
منابع مصری گزارش دادند که «یوسی کوهن» رئیس «موساد» چند روز پیش برای گفتوگو در مورد الحاق کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی فلسطین بهصورت پنهانی به مصر سفر کرده است. به گزارش «العربی الجدید»، «وی در جریان این سفر با مقامات مصری ازجمله «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعاتی این کشور در حضور «سامح شکری» وزیر خارجه مصر دیدار داشته است و هدف اصلی سفر کوهن به قاهره، گفتوگو پیرامون مسائل مربوط به طرح الحاق بخشهایی از کرانه باختری و دره اردن به سرزمینهای اشغالی و پیامدهای این اقدام بوده است.» به گفته این پایگاه خبری، «رئیس موساد با طرف مصری در مورد واکنشهای احتمالی از سوی گروههای فلسطینی و همچنین احتمال خارج شدن اوضاع از کنترل رژیم صهیونیستی یا تنشهای شدید گفتوگو کرده است. بزرگترین نگرانی طرف اسرائیلی که کوهن بر روی آن تأکید داشته، ازسرگیری عملیات گروههای مقاومت فلسطینی بوده است. رئیس موساد همچنین موضوع توافق آتشبس بین رژیم صهیونیستی و گروههای فلسطینی در نوار غزه را نیز با مقامات مصری مطرح کرده است.» سفر پنهانی کوهن به مصر در حالی اتفاق افتاده که تنشها در کرانه باختری به دنبال اعلام الحاق بخشهای زیادی از کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی توسط نخستوزیر کودککش صهیونیستی و به دنبال آن قطع همکاریهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با این رژیم منحوس افزایش یافته است.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه 11 خرداد.pdf
152.4K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز (دوشنبه 12 خرداد)
🔴 مجلس نقطهزن میخواهیم
در پیام مقام معظم رهبری به مجلس یازدهم آمده است؛ «در اقدام به وظیفه نظارتی، تأکید اینجانب بر رعایت تقوا و انصاف و اجتناب از حب و بغضهای شخصی و جناحی است. نه حقّی از مدیر و مجری خدوم و زحمتکش ضایع شود و نه اغماض و اهمالِ بیمورد صورت گیرد.» این نکته بیانگر این است که مجرای خدمت با ظرافتهایی همراه است که باید موردتوجه قرار گیرد.
نکته تحلیلی: اگر مشاهده میکنیم که نیروهای نظامی به قلههای قدرت جهانی رسیدهاند و میتوانند در حیات خلوت آمریکا، این کشور مستکبر و مغرور را شکست دهند، به خاطر بهکارگیری اندیشهها و فرامین فرمانده کل قوا است. چندی پیش در ششمین نشست مسئولان سیاسی ردههای نیروهای مسلح که به میزبانی نیروی هوافضای سپاه برگزار شد، سردار حاجیزاده فرمانده این نیرو به بیان خاطراتی در زمینه نقش رهبر انقلاب در پیشرفتهای موشکی اشاره کرد و گفت: «من در مهرماه سال ۱۳۸۸ برای فرماندهی نیروی هوافضای سپاه انتخاب شدم. ۱۶ آذر همان سال خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدم و پس از ارائه برنامههای نیرو که خیلی روی آن کار کرده بودیم، ایشان فرمودند؛ این مسائل که گفتی خوب است، ولی اولویت من دقت در موشکهاست.» سردار حاجیزاده ادامه داد: «آن موقع ما روی برد کار میکردیم و موشکهای ما ضریب خطای اصابت داشت. رهبر معظم انقلاب که این موضوع را فرمودند، ما در مجموعه نیرو سه ماه تلاش کردیم و نتیجه مطلوب حاصل شد و بعدها به کمترین ضریب خطای ممکن رسیدیم.» سردار حاجیزاده در همین زمینه اشاره کرد: «امروز موشکهای تولیدی ما از ۲۰۰ کیلومتر تا ۲۰۰۰ کیلومتر همه نقطهزن هستند و موشکهای تولیدی گذشته هم همه در حال تبدیلشدن به نقطهزن هستند.»
نکته راهبردی: برادران مؤمن و انقلابی مجلس، رهبر معظم انقلاب از ماهها پیش تأکید خود را بر تشکیل مجلس قوی گذاشتهاند و این پیام برای مجلس یازدهم هم برای قوی شدن مجلس است، لذا نمایندگان مجلس باید این مجلس را به یک مجلس نقطه زن تبدیل کنند و از حاشیه روی و اهمال و اغماضهای بیمورد جلوگیری کنند. اگر مجلس میخواهد در صراط مستقیم قرار بگیرد نیاز به بصیرت و عمل بهموقع دارد، زیرا این بصیرت است که مانند قطبنما عمل میکند و مسیر درست را نشان میدهد. مجلس اگر دقیقاً به دنبال رفع نیاز کشور باشد، تهدیدها را تبدیل به فرصت میکند و بر مشکلات غلبه خواهیم کرد. انشاءالله
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 12 خرداد)
🔴 افول امریکا و معادله جدید قدرت
این روزها امریکا حالوروز خوبی ندارد؛ کشوری که روزگاری مدعی ابرقدرتی بر جهان، مهد دموکراسی غربی و مهد آزادی بود، بدجوری در باتلاق کرونا، تبعیض نژادی و شکافهای اجتماعی، کاهش اقتدار بینالمللی و منطقهای و فشارهای اقتصادی گرفتار شده است.
گزارههای خبری: 1- طی هفته گذشته حدود ۳ میلیون نفر دیگر برای دریافت مزایای بیکاری در آمریکا ثبتنام کردهاند و شمار بیکاران در ایام کرونایی به بیش از ۴۲ میلیون نفر رسیده است. بااینوجود، شبکه CBS این آمار را نیز غیرواقعی خوانده و اعلام کرده است: «ناامنی غذایی در سراسر آمریکا، همانند ویروس در حال پخش شدن است. آمار واقعی بیکاری دو برابر آمار رسمی است.» تداوم این وضعیت در امریکا، سیل گرسنگان را روانه خیابانها خواهد کرد. 2- شاخوشانه کشیدنهای اقتصادی ترامپ به چین نیز این روزها گریبانش را گرفته است؛ واکنش دولتمردان چینی نسبت به این رفتارها روزبهروز تندتر میشود؛ در روزهای گذشته وزیر امور خارجه چین طی اقدامی بیسابقه اعلام کرد که این کشور در جنگ سرد با امریکا به سر میبرد و اقدامات تقابلی امریکا را بیپاسخ نخواهد گذاشت. 3- رفتار جمهوری اسلامی ایران در اعزام آشکار نفتکشهای خود به ونزوئلا نیز موجب تضعیف بیشازپیش حیثیت بینالمللی امریکا گردید و این بار رسانهها استیصال و درماندگی امریکا را به افکار عمومی جهان مخابره میکنند. 4- اظهارات جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در نوع خود جالبتوجه است؛ وی اخیراً خبر از پایان نظم تحت رهبری آمریکا در دنیا داده و پیشبینی کرده است که بعد از دوران کرونایی شاهد سر برآوردن قدرتهای جدید جهانی خواهیم بود. 5- تضادهای آشکار اجتماعی را نیز باید به لیست مصیبتهای اقتصادی، کاهش اقتدار جهانی و ناتوانی در مهار کرونا در امریکا اضافه کرد. چندپارگیهای جمعیتی نژادپرستانه و یا لیبرالیستی که محصول گفتمان سرمایهداری است، مدتهاست که سر باز کرده و هرازگاهی با اتفاقی جدید شعلهورتر میشود. یک نمونه آن همین اقدام غیرانسانی پلیس امریکا در کشتن شهروندی سیاه چهره است که اکنون ایالتهای مختلف امریکا را به آتشی از فریادهای دادخواهانه ستم دیدگان تبدیل کرده است.
گزاره تحلیلی: واقعیت این روزهای امریکا چیزی نیست که از ابرقدرت جهان انتظار میرود. امروز این گفته که افول امریکا نزدیک شده است را نه صرفاً جمهوری اسلامی ایران، بلکه شخصیتهای مشهور اروپایی و اندیشمندان اتاق فکرهای امریکایی مطرح میکنند، پس لازم است واقعیتهای میدانی درست تحلیل شوند تا شاهد دیپلماسی هوشمندانه مطابق با واقعیتهای میدانی بود. شناخت درست صحنه کمک میکند که بدون چشمداشت کمک و یا هراس از هژمونی پوشالی آمریکا، تصمیمات درستی در عرصه سیاست خارجی کشورمان اتخاذ شود.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه
1️⃣ مأمور سابق CIA: آیتالله مصباح بزرگترین دشمن ماست!
بهتازگی ویدئویی کوتاه از گفتههای مارک گرشت مأمور سابق CIA در خاورمیانه در فضای مجازی پخش شده است که میگوید: «تنها مانع ما برای ایجاد دموکراسی (آمریکایی سازی) ایران، آیتالله مصباح یزدی است، فقط آیتالله مصباح یزدی! او تنها کسی است که دموکراسی (آمریکایی) را به چالش کشیده است.» از این اعتراف مشخص میشود تخریب روحانیون و علمای انقلابی مخصوصاً آیتالله مصباح در برخی رسانههای داخلی کشور از کجا نشئت میگیرد!
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 12 خرداد.pdf
145.5K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ خبر ویژه (سهشنبه 13 خرداد)
1️⃣ حمایت پارلمان اروپا از گروهک تروریستی «الاحوازیه»
به دنبال بازداشت تعدادی از سرکردگان گروهک تروریستی الاحوازیه، برخی از اعضای پارلمان اروپا طی نامهای مدعی شدهاند: «افراد دستگیرشده تروریست نبوده و نه برای عربستان و نه هیچ کشور دیگری جاسوسی نکرده و فقط فعالانی هستند که خواستار استقلال منطقه خود میباشند.» نمایندگان ۴۴۲ خانواده ایرانی آسیبدیده از اقدامات تروریستی این گروهک نیز طوماری را برای مجازات عاملین اقدامات تروریستی تحویل سفارتخانههای دانمارک و هلند دادند. در این طومار ضمن مثبت قلمداد شدن اقدام هلند و دانمارک در دستگیری ۴ نفر از عناصر اصلی این گروهک به اتهام جاسوسی برای عربستان و هدایت اقدامات تروریستی در ایران، جلوگیری از اعمالنفوذ عربستان و برخی کشورها و افراد حامی آنها در روند رسیدگی عادلانه به پرونده خواسته شده است. این گروهک از سال ۱۳۸۴ چندین اقدام تروریستی، بهویژه بمبگذاری در بانک سامان اهواز، کمیته امداد، ایستگاه اتوبوس، سازمان برنامهوبودجه، حمله به اتوبوسهای راهیان نور، سرقت از بانکها و شرکتهای خصوصی را برنامهریزی و اجرا کرده است و مسئولیت برخی از این اقدامات را پذیرفته است. جمهوری اسلامی از سالهای گذشته حکم جلب بینالمللی اعضای این گروهک را درخواست و توسط سازمان اینترپل «وانتد قرمز» برای این افراد صادر شده است.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز (سهشنبه 13 خرداد)
🔴 به نام مصرفکننده، به کام واردکننده
دولتها همواره برای حمایت از اقشار ضعیف و کنترل تورم در جامعه سعی میکنند قیمت کالاهای اساسی که سهم زیادی در سبد خانوار دارد را کنترل کنند و برای این کار نهتنها واردات این دست از اقلام را تسهیل میکنند تا جلوی کمبود کالا را بگیرند، بلکه با اختصاص ارز ترجیحی یا دولتی قیمت آنها را نیز پایین نگه میدارند.
گزارههای خبری: 1- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان از رشد ۱۷۷ درصدی واردات کالاهای اساسی به کشور از طریق این بندر در سال 1398 نسبت به سال ۱۳۹۷ خبر داد. 2- بررسی گزارش وزارت جهاد کشاورزی نیز نشان میدهد در 9 ماهه اول سال 98 حدود 14 هزار و 100 تن کالای کشاورزی و غذا به ارزش 9 میلیارد و 145 میلیون دلار وارد کشور شده که این میزان به لحاظ وزنی رشد 14 درصدی و به لحاظ ارزش نیز رشد 21 درصدی داشته است. 3- بین درآمد ارزی دولت و ارز اختصاص داده شده به کالاهای اساسی، همخوانی وجود ندارد و به نظر میرسد دولت منابعی غیر از درآمدهای ارزی، ازجمله؛ ذخایر بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی و یا استقراض ریالی از بانک مرکزی، ارز موردنیاز برای واردات کالاهای اساسی را با نرخ نیمایی و آزاد از بازار داخلی تأمین میکند. 4- با وجود مزایای فراوان توسعه کشت دانههای روغنی در کشور، در این زمینه بهشدت به واردات محصول وابسته هستیم؛ طوری که میزان واردات روغن کلزا در سال حدود ۶۰ هزار تن است و وابستگی ۹۰ درصدی به واردات دانههای روغنی وجود دارد. 5- درحالیکه مسئولان از افزایش قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی خبر میدهند، کشاورزان این افزایش قیمت را پاسخگوی هزینههایشان نمیدانند و کارشناسان معتقدند تداوم این نوع قیمتگذاریها در نهایت موجب کاهش تولید در داخل کشور خواهد شد.
گزاره راهبردی: اگرچه در ضرورت وجود کنترلهای دولت در تأمین کالاهای اساسی با قیمت مناسب تردیدی وجود ندارد ولیکن حمایت از کشاورزان که کالاهای اساسی را تولید میکنند باید در اولویت قرار گیرد. در حال حاضر کشاورزان باید با محصول خارجی موردحمایت ارزی و ریالی دولت رقابت کنند! چون فعالیت کشاورزی در این شرایط نابرابر برای کشاورز صرفه اقتصادی ندارد، انگیزه لازم برای افزایش تولید نیز وجود نخواهد داشت و بهناچار بهمرور بر میزان واردات در این بخش نیز افزوده خواهد شد. اگر دولت هزینهای بهمراتب کمتر از میزانی که برای واردات کالاهای اساسی میکند را برای حمایت از کشاورزان اختصاص دهد، قطعاً موجب دلگرمی تولیدکننده داخلی شده و وابستگی کشور به واردات کالاهای اساسی کاهش مییابد.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز (سهشنبه 13 خرداد)
🔴 مواجهه اصلاحطلبانه با اعتراضات آمريکا
اين روزها اعتراضات گسترده به نژادپرستي در آمريکا و کشتار بيرحمانه سياهپوستان و مردم در صدر اخبار جهان قرار دارد. انتشار تصاوير کشته شدن فجیع یک سیاهپوست آمریکایی به دست پلیس این کشور افکار عمومی امریکا را به واکنش واداشت؛ تجمعاتي که ساعتبهساعت گسترش بيشتري مييابد و بر خشونت آن نیز افزوده ميشود. در اين ميان آنچه قابل تأمل است خط خبري اتخاذ شده برخي جريانهاي سياسي داخل کشور است که البته در پيشينه عملکردیشان تعلق به غرب و آمريکا را ميتوان مشاهده نمود. اين رسانهها يا سعي کردند تا با سکوت از کنار اين اعتراضات بگذرند و يا به طريق ديگري اذهان عمومي را از اين مسائل دور نگه دارند. آخرين اقدام در اين راستا را ميتوان در انتخاب مطالب صفحه اول روزنامه اعتماد روز دوشنبه مشاهده نمود. اين روزنامه تيتر يک خود را «قربانيان گلولههاي غیرسازمانی» قرار داده که اختصاص به بخشي از اظهارات وزير کشور در يک برنامه تلويزيوني دارد. در آن برنامه از وزير کشور در مورد کشتهشدگان آشوبهاي آبانماه 1398 سؤال شده که وي توضيحاتي پيرامون آن داده است. این روزنامه يادداشت ديگري نیز در صفحه اول خود تحت عنوان «اعتراضات آبان و حق مردم» آورده که مکمل تيتر يک است.
بزرگنمايي بيموقع این موضوع داخلی و همزمانی آن با اعتراضات خونين در امريکا با اهداف مختلفي دنبال ميشود: 1. اعتراضات امریکا حکايت از وجود شکافهاي جدي و چالشهاي بنيادين در ایالاتمتحده دارد که در طول دهههاي اخير همواره بر آن سرپوش گذاشته شده است. در برخي مقاطع حساس و خاص است که عمق اين چالشها جلوهگر ميشود و پوشالي بودن چهره باثبات و مقتدر غرب آشکار ميگردد. در اين شرايط غربگرايان به حول و ولا افتاده و براي کمعمق نشاندن دادن اين بيثباتيها و فريب افکارعمومي تلاش دارند تا اولاً؛ جنايات رخداده در آمريکا را عادي جلوه داده و طبيعت مواجهه حاکميت با اعتراضات اجتماعي بدانند. ثانیاً؛ حواسها را از مسئله پرت کرده و اجازه ندهند عمق ضعف و بحرانهاي اجتماعي غرب بيش از اين آشکار گردد. 2. اين جريانها عملاً در چنين ماجراهايي به عمله خط رسانهای دشمن تبديل ميشوند و تلاش دارند تا اجازه ندهند افکار عمومي جامعه از روشنگريهاي رسانههای انقلابی در باب ماهيت واقعي تمدن غربي اثر پذيرد. 3. بخشي از اين جريانهاي سياسي خود از عوامل ايجاد ناآرامیها در سال 98 و 96 بودهاند. چنين اظهار نظراتي فرصتي است براي بهرهبرداری آنها تا مجدداً نظام را به خشونت و سرکوب متهم کنند و خود را مدافع حقوق مردم نشان دهند. اين در حالي است که عوامل ناآراميهاي گذشته در کشور را بايد هم در عملکرد ضعيف دولت موردحمایت اصلاحطلبان و هم تحريک ضدانقلاب بيگانه با ملت دنبال نمود.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly