eitaa logo
『استوریجات』
17.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
12.5هزار ویدیو
11 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ما را در آورده از پا، این درد چشمْ انتظاری تا کی جدایی و دوری؟ تا کی دل و بی قراری این خانه‌ها بی حضورت، زندان زجر و شکنجه‌ست شوقی به خواندن ندارد، در این قفس‌ها، قناری 🏴 💔 .
مداحی_آنلاین_رجبعلی_خیاط_استاد_عالی.mp3
2.14M
♨️رجبعلی خیاط 👌 بسیار شنیدنی 🎤حجت الاسلام 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. 🔴بهترین های روز .
✅ تمسخر علنی کی‌یف توسط ناتو! 🔹در پی تاکید برخی وزرای دفاع ناتو مبنی بر عدم امکان عضویت اوکراین در این پیمان، دبیرکل ناتو به فکر دل‌جویی از زلنسکی و غرب‌گرایان اوکراینی افتاده است! استولتنبرگ این بار طرح تشکیل «شورای ناتو-اوکراین» را طرح کرده، ایده‌ای که حتی برای مقامات اوکراینی نیز ناملموس است. 🔹او اخیرا با «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان در برلین دیدار کرد تا شرایط نشست آینده ناتو را فراهم کند که ۱۱ و ۱۲ ژوئیه در پایتخت لیتوانی برگزار می‌شود. 🔹طبق شواهد موجود، قرار است در این نشست، ایده تشکیل شورای ناتو-اوکراین بررسی شود، ایده‌ای که می‌گوید کی‌یف تبدیل به شریک راهبردی ناتو شود اما به عضویت آن در نیاید! 🔹رمزگشایی از طرح مشترک استولتنبرگ و شولتز البته دشوار نیست و نخستین نکته‌ای که به ذهن می‌رسد، عدم هوش‌مندانه، کنش‌گرایانه و ابتکاری بودن آن است. 🔹آنچه در این میان موضوعیت دارد، همان «ناتوی منهای اوکراین» است، موضوعی که بارها منتقدان سیاست‌های غرب‌گرایانه زلنسکی و افرادی مانند «تیموشنکو» و «پروشنکو» نسبت به آن هشدار .
✅ نقطه آشکارساز شکست سفر اخیر بلینکن به پکن 🔹گرچه آمریکایی‌ها تلاش کردند سفر اخیر بلینکن به پکن را نمادی از دیپلماسی هوشمندانه القاء کنند اما این تلاش تنها با گذشت 24 ساعت از بازگشت بلینکن با شکست مواجه شد. 🔹ماجرا این‌گونه رقم خورد که؛ «جو بایدن» در اظهاراتش در جریان رویدادی برای جمع‌آوری کمک‌های انتخاباتی در کالیفرنیا که رد عصبانیت و استیصال در برابر پکن در آن مشخص بود، رهبر چین را یک دیکتاتور توصیف کرد! 🔹او در اصل انتظار برخورد قاطعانه چینی‌ها با لفاظی‌های بلینکن در پکن را نداشت، زیرا مقامات چینی بارها و به صراحت خطوط قرمز خود را برای واشینگتن تشریح کردند. 🔹گرچه بلینکن در این سفر تلاش کرد مداخله‌گرایی‌های مکرر واشینگتن در محیط پیرامونی چین را طبیعی و متناظر با «اصل بازدارندگی ذاتی بازیگران» جلوه دهد، اما خشم بایدن از نتایج این سفر نشان می‌دهد که چینی‌ها روایت‌سازی وزیر خارجه آمریکا از تحولات بین‌المللی را نپذیرفته و اجازه تبدیل خطوط قرمزشان به خطوط زرد و قابل انعطاف را نداده‌اند.