📚 ﷽ 📚
🔹مخالفت با مقارنهسازیهای تاریخی دستآویزِ خوبی برای انجمادِ تاریخ و بیرون کشیدنِ حقایقِ دین از تاریخ و محبوس و مهجور کردنشان در آیینها و مناسک است؛ گریستن بر حسینی که ۱۴ قرنِ پیش ماجرایش تمام شده و بناست حماسهاش همانجا دفن شود.
🔹این چه غیرتی است که برای امامِ شهیدان میجنبد امّا بر خودِ شهادت و بر دلیلِ شهادت چشم میبندد. اگر کسی بگوید "#کربلای_غزه"، ناگاه فریادها بلند میشود که قیاس نکنید!
🔹چه قیاسی در کار است؟ مگر فریادهای سیاسیِ اباعبدالله که "هیهات منا الذله" و "مِثْلِي لَا يُبَايِعُ مِثْلَهُ" که سراسر استعارههای ابدیِ تاریخسازند، بناست ناشنیده بمانند؟ اگر کسی برای تأسّی به سیّدالشّهدا علیهالسّلام با همان شعار به قیام علیهِ ظلم برخیزد، خود را با حضرتش قیاس کرده؟
🔹عجیب اینکه این ایراد را به خودِ اهلِ بیت هم میگرفتند:
امیرالمؤمنین علیهالسّلام آنگاه که مردمان را به جنگ با معاویه فراخواند، ویژگیهای اصحابِ رسولالله (ص) را برایشان ذکر کرد و پایداری و ایمانشان را ستود. ناگاه مردی برخاست و گفت: نه تو محمّد هستی و نه ما آن مردمی که از آنها یاد کردی؛ پس ما را به چیزی که طاقتش را نداریم مکلّف نکن!
امیرالمؤمنین (ع) فرمود: اوّل درست گوش بده تا بتوانی بهدرستی پاسخ بدهی. زنانِ فرزندمرده بر شما گریه کنند، که جز بر اندوهِ من اضافه نمیکنید. مگر گفتم که من محمّد (ص) و شما انصار هستید؟ این فقط مثالی بود که زدم و امید داشتم که به آنها تأسّی کنید و از آنها الگو بگیرید.
🔹این شیوهٔ توجیهِ سیاستزدایی کردن از سیرهٔ اهلِ بیت علیهمالسّلام و آویختن به تقدّسِ آن ذواتِ مقدّسه برای انکارِ راهِ آنها، در تاریخِ انقلاب مصادیقِ روشنتری دارد:
همانروز که مردم، بنیانگذارِ انقلابِ اسلامی را "امام" نامیدند، بسیاری خشم و حسد خود را پنهان کردند و گفتند این لفظ مخصوصِ اهلِ بیت است.
آنگاه که بهترین فرزندانِ این کشور در "کربلای جبههها" به امامشان پیوستند، باز عدّهای گفتند جنگی که آقای" خمینی راه انداخته؟ چه ربطی به کربلا دارد.
وقتی سردار سلیمانی گفت: "امروز قرارگاهِ حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حَرَم است و این حَرَم اگر ماند، دیگر حَرَمها میمانند"، باز هم گروهی دندانها را بههم فشردند که نظامِ سیاسیتان را با حَرَمِ اهلِ بیت قیاس نکنید ...
🔹ما به دستورِ حضرتِ رضا سلاماللهعلیه به ریانبنشبیب، هر چیزی را با اشک بر سیّدالشّهدا گره میزنیم. اشک بر حضرتِ حسین علیهالسّلام، سلاحِ سیاسیِ مظلومانِ تاریخ علیهِ ظالمان است؛ و غیر از این، چه میمانَد جز اینکه برخی به تقلیدِ مسیحیان بگویند که حضرتِ حسین "فدیهای" بود تا گریه بر مصائبش کفّارهٔ گناهان باشد! و این همان تحریفی است که شهید مطهری دربارهاش گفت: "وَالله اگر کسی در حالِ روزه چنین بگوید، روزهاش باطل است".
@sulookmanavi
معارف معنوی (۲۴۹).mp3
21.89M
🎧#صوتی 👆👆👆👆
🌀#معارف_معنوی_۲۴۹
🎤موضوع:
۱. غفلت و خودخواهی موجبِ عذابِ دنیا
۲. علی (ع) معدنِ نور و علم
۳. عواملِ سلبِ توفیق
۴. صبر، عاملِ نجات از لغزش
@sulookmanavi
🖌إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ .. (بروج، ۱۰)؛ کسانیکه مردان و زنانِ مۆمن را آزار داده امّا توبه نکردند، بدانند که عذابِ جهنّم در انتظارِ ایشان است.
♦هرگونه آزار و اذیّت و حتّی بدخواهی و نقشه کشیدن برای مۆمن، سرانجامش کباب شدن است.
@sulookmanavi
📚 ﷽ 📚
🔹خیلیها از زحماتِ خانمها آگاهی ندارند. مردم عادت کردهاند که خیال کنند زحمت چیزی است که انسان با بازو و بدن و جسمِ خود انجام میدهد؛ نمیدانند زحماتِ روحی و عاطفی گاهی سنگینتر است.
🔹آقایان خیلی از زحمتهای شما را درست ملتفت نیستند، امّا خدای متعال که "لا یخفی علیه خافیه" است - هیچ چیزی از او پوشیده نمیمانَد - ناظرِ کارِ شماست، و شما اجر دارید ...
🖌کتاب "خانواده"؛ بیاناتِ رهبرِ معظّمِ انقلاب، #ولي_مطلق_الهي؛ حضرتِ آيتاللّهالعظمي امام سيّد علي حسيني خامنهاي [ادام اللّه تعالي ظلال سيادته]، با موضوعِ خانواده
@sulookmanavi
🖌إِنَّا جَعَلْنَا مَا عَلَى الْأَرْضِ زِينَةً لَهَا لِنَبْلُوَهُمْ أَيُّهُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا (کهف، ۷)؛ ما هرچه را که روی زمین است، زینتِ آن قرار دادیم تا مردم را آزمایش کنیم که کدامشان بهتر رفتار میکند.
♦حواسمان به رفتار و اعمالمان باشد نه اموالمان!
@sulookmanavi
🌷با سلام و احترام
♦فایل pdf جلدهای ۱ تا ۲۰ مجموعه کتابهای "سلوکمعنوی ـ حیاتعارفانه" ـ تٲلیفِ بنده ـ آمادهٔ ارائه میباشد.
🔸دوستانی که مایل به تهیّه فایلِهای pdf یادشده هستند، به بنده اعلام نمایند.
♦واریزِ مبلغ و مقدارِ آن، اختیاری است (شماره کارتِ 6221061234736520 بانک پارسیان؛ به نام: عباسعلی جعفری فوتمی).
📚 ﷽ 📚
♦در مقابلِ انسانهای پست باید بیشترین خسّت را به خرج داد و نباید بهراحتی خود را در دسترسِ آنان قرار داد.
ضررِ مصاحبت با اشخاصی که صرفاً به امورِ جسمانی میپردازند و غرقشده در اوهام و خیالاتِ آلوده و پراکندهٔ خود هستند بیشتر از مصاحبت با شیاطین است؛ زیرا بهدلیلِ مناسبتِ جنسیّت، تصرّفشان در باطنِ شخص بیشتر است.
@sulookmanavi
💘 اَللّهُمَّ احفَظ لَنَا سَیِّدَنَا وَ نُورِ عَینَنَا وَ قَلبِنَا الَذَّی بَینَ جَنبَینَا قَائِدِنَا اِمَامَنَا الخَامِنِهای اِلَی قیام مولانا المهدی (عج)
🎈#حضرت_ماه
@sulookmanavi
📚 ﷽ 📚
🖋... وَ مَا كُنَّا عَنِ الْخَلْقِ غَافِلِينَ (مۇمنون، ١٧)
🎈خدا هر لحظه دارد به شما فکر میکند ...
@sulookmanavi
🖌... وَ بَشِّرِ الَّذِينَ آمَنُوا أَنَّ لَهُمْ قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَ رَبِّهِمْ ... (یونس، ۲)؛ به مۆمنان بشارت، که پیشِ خدا جایگاهی والا دارند.
🔹قدمِ صدق، مقامی والا از عالَمِ عندیّت است که پرتوی از حقیقتِ ربّ بر واجدِ این مقام میتابد. کسیکه واجدِ قدمِ صدق پیشِ خدا شد، خدا او را قبول میکند و تٲیید مینماید و از خودش میداند.
🔹این همراهی با خدا و عندیّت با حضرتِ حق، دو شرط دارد: یکی، قدم؛ و دوم، صدق. مۆمن باید به مقتضای ایمانش حرکت کند و سلوک نماید و قدم بردارد و در تکتکِ حرکاتش و سلوک و سکناتش، فقط و فقط برای خدا کار کند. این یعنی صدق.
@sulookmanavi
📚 ﷽ 📚
🔹حضرتِ سیّدالسّاجدین علی بن الحسین علیهماالسّلام را لقبِ زینالعباد و زینالعابدین نیز هست، چه عبودیت و عبادت بدونِ توجّه و توسّل و اعتقاد به امام فاقدِ روح و معناست. عبودیّت یعنی فناءِ عبد در ولایتِ الهیّه، و عبادتی که زینت نداشته باشد عابد را عبد نخواهد کرد و قالبی بیش نخواهد بود؛ وَ مَا كَانَ صَلَاتُهُمْ عِندَ الْبَيْتِ إِلَّا مُكَاءً وَ تَصْدِيَةً (أنفال، ۳۵)
🔹زینتِ تکوین و تشریع، #انسان_کامل است. بدونِ امام ـ که حقیقتش روحِ ساری در موجودات است ـ عالَم معنای خود را از دست می دهد. حضرتِ سجّاد علیهالسّلام را زینتِ عبادتکنندگان گفتهاند تا آشکار شود اسلام منهای امامت، #شرک_عظیم است و توحید به موحّدِ کامل علنی میشود؛ پس إِنِّي أَسْلَمْتُ مَعَ سُلَيْمَانَ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ.
@sulookmanavi
📚 ﷽ 📚
🖋قَالَ اَمِیرُالمُومِنِینَ عَلَیهِالسَّلَامُ: اِن لِلنَّکَبَاتِ غَایَاتِِ لَابُدَّ اَن تَنتَهِیَ اِلَیهَا فَاِذَا اُحکِمَ عَلَی اَحَدِکُم لَهَا فَلیُطَآطِئ لَهَا وَ یَصبِر حَتَّی تَجُوزَ فَاِنَّ اِعمَالَ اَلحِیلَهِ فِیهَا عِندَ اِقبَالِهَا زَائدَُ فِی مَکرُوهِهَا (المۆمن، ج ۱، ص ۶۴).
♦امیرِمۆمنان (ع) فرمود: نکبتها و سختیها انتهایی دارند و طبقِ تقدیرِ مشخّصی سرانجام به آخر میرسند. پس اگر دچارِ آنها شدید، در برابرشان سرِ تسلیم فروآورید و صبور باشید؛ چون تدبیر، وقتِ رُو کردنِ آنها، فقط رنج و زحمت را میافزاید.
@sulookmanavi
🖋آقا امام باقر (ع) فرمودند: منظور از "مضطرّ" در آیهٔ أَمَّنْ يُجِيبُ اَلْمُضْطَرَّ إِذٰا دَعٰاه ..."، امامِ قائم (عج) است (که برای ظهـــــورِ خود و رفعِ ظلم از انسانها دعا میکند ...).
تفسيرِ عیاشی، ۲، ۵۶
🎈سلام بر آن آقایی که پناهگاهِ ماست ...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sulookmanavi
📚 ﷽ 📚
🔸کسیکه واقعاً شاد است، هیچوقت بلندبلند نمیخندد؛ خندهٔ بلند اغلب برای پنهان کردنِ یک افسردگیِ درونی است، مثلِ افسردگی در ساعتهای پایانیِ یک تعطیلات که آدم را به دست و پا زدن برای یک شادیِ مضحک وامیدارد؛ نکند زمان بگذرد و من به اندازهٔ کافی شاد نبوده باشم! مانندِ کسانی که در راهِ بازگشت از شمال، با اضطراب آخرین ساعتهای فراغتشان را میگذرانند، با پایکوبیِ دستهجمعی کنارِ جادهها و نعره زدن در تونلها ...
🔸شادی کالایی نیست که با خرج کردنِ پول بدست آید؛ تلاش برای شاد بودن مساوی است با اضطراب و نهایتاً افسردگی. بهجت و انبساطِخاطرِ حقیقی، نه نسبتی با "تعطیلی" دارد و نه دارایی؛ شادیِ حقیقی از چشمهٔ درون میجوشد، در هنگامِ "انس" و نه در "نسیان".
@sulookmanavi
📚 ﷽ 📚
🖋عن امیرالمۆمنین علیهالسّلام، قال: مَن ضُیِّقَ عَلَیهِ فِی ذَاتِ یَدِهِ فَلَم یَظُنَّ اَنَّ ذَلِکَ حُسنُ نَظَرِِ مِنَ اللهِ لَهُ فَقَد ضَیَّعَ مَامُولاً وَ مَن وُسِّعَ عَلَیهِ فِی ذَاتِ یَدِهِ فَلَم یَظُنَّ اَنَّ ذَلِکَ اِستِدرَاجَُ مِنَ اللهِ فَقَد اَمِنَ مَخُوفاً (المۆمن، ج ۱، ص ۴۸).
♦امیرِ مۆمنان (ع) فرمود: کسیکه زندگی بر او تنگ و سخت گردد و به حسنِ نظر ننگرد که این حالت از لطفِ خداست، پس گنجِ بزرگی را از دست داده؛ و کسیکه زندگیِ او در گشایش قرار گیرد و نگوید نکند استدراج باشد، پس از چیزِ مخوفی بیجهت احساسِ امن کرده.
@sulookmanavi
🌷با سلام و احترام
♦فایل pdf جلدهای ۱ تا ۲۱ مجموعه کتابهای "سلوکمعنوی ـ حیاتعارفانه" ـ تٲلیفِ بنده ـ آمادهٔ ارائه میباشد.
🔸دوستانی که مایل به تهیّه فایلِهای pdf یادشده هستند، به بنده اعلام نمایند.
♦واریزِ مبلغ و مقدارِ آن، اختیاری است (شماره کارتِ 6221061234736520 بانک پارسیان؛ به نام: عباسعلی جعفری فوتمی).