eitaa logo
کانال سیاست دشمنان مهدویت
1.7هزار دنبال‌کننده
126.3هزار عکس
166.3هزار ویدیو
786 فایل
پیشنهادات و انتقادات ⤵️ @seyedalii1401 سلام علیکم گرد هم جمع شده ایم تا در فتنه اکبر از یکدیگر چیزهایی یاد بگیریم و به مردم بصیرت دهیم وظیفه ما تولید محتوا ، و هوشیاری مردم در برابر فتنه های سیاسی دشمنان اسلام ومهدویت میباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با سلام استاد ایا تعداد زنان رجعت کننده ۳۰تاست؟ اونا چه کسانی هستند؟ و شنیدم سیانه مشاطه ارایشگر دوران فرعون هم از رجعت کنندگان هست درسته؟ چرا ایشون که در دوران پیامبر ما نبوده رجعت میکنند؟ ایا رجعت کنندگان اختصاص به افراد دوران پیامبر ما نباید باشند؟
سلام با عر ض تسلیت وقبولی عزاداریها استاد چله بر داشتن پشت سر هم من شنیدم سنگینه وخوب نیست درسته ؟
سلام روز جمعه شما بخیر و سلامتی ببخشید سوالی داشتم از خدمتتون من جلسات قرآنی شرکت میکنم استاد سوالی پرسیدت و گفتن جوابش رو پیدا کنید اگه براتون امکان داره شما کمکم کنید فرمودن تمام موجودات جهان خدا را عبادت میکنند حتی سایه حالا شما بفرمایید که چگونه خدا را تسبیح و عبادت میکنند به غیر از جوابهای عامی که پرندگان با آوازشون و ..... ممنون میشم راهنمایی کنید🙏 امام زمان نگهدارتون باشه 🤲
سلام مجدد این که احادیث بیشتری رو نقض می کند مثلا کینه از دل های بندگان برود... حتی حیوانات با همدیگر مهربانند و همدیگر را نمی درند.. زن از شام به عراق می‌رود و کسی متعرض او نمی شود.. منظور بنده این است که اگر قرار است حکومت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ، مانند حکومت امام علی علیه السلام ، حاوی دشمنان و منافقین و ... باشه و قرار باشد کسانی باشند که قلب حضرت رو جريحه دارکنند، و حکومت مورد پذیرش نباشه و ما و خود حضرت دائما در حال حرب از هر نوعی باشیم ... خب چی بود چی شد؟ حتی تسکنه ارضک طوعا کجا میره؟
اونم اینکه آیا صحت داره که قبل از ظهور آقا امام زمان یک جنگ رخ میده در دنیا که از ماه صفر شروع میشه و تا ماه صفر سال بعد ادامه پیدا می‌کنه ؟؟ و اینکه آیا کشور ما در این جنگ دخیل هست یا ن ؟