6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما دخالت دولت را نفی میکنیم، اما نظارت را لازم میدانیم. پس از ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴، به دلیل عدم #نظارت دولت، کارهای بد و غلطی انجام گرفت، هم به منابع ارزی و ریالی کشور، هم به خود آن بنگاهها و نتیجتا به مردم ضربه خورد؛ عدهای سوء استفاده کردند| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢بارها گفتهایم که در شرایط فعلی اقتصاد ما، نقدینگی منجر به #تورم نمیشود، منجر به #نابرابری میشود.
لذا؛
اولا، رشد نقدینگی باید متوقف شود.
ثانیا در توزیع منابع محدودی که بانکها بناست بدهند، باید #عدالت رعایت شود.
فرمایشات امروز رهبر انقلاب، شامل این نکته ظریف بود.
@syjebraily
📌بعد از آنکه سیاستهای اصل ۴۴ را ابلاغ کردم، کارهای بیقاعدهای انجام گرفت که بر اثر عدم نظارت بود. کارهای غلطی انجام گرفت؛ هم به منابع ارزی و ریالی، هم به خود آن بنگاهها، و نتیجتاً #به_مردم_ضربه_خورد| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
🔻سوال: کدام کارهای غلط به منابع ارزی و ریالی و نهایتا به مردم ضربه زد؟
@syjebraily
برای رفع #ناترازی بنزین، چند راهکار متصور است؛
۱-تولید خودرو را متوقف کنیم تا مصرفکنندگان بیشتر نشوند.
۲-بنزین را گران کنیم تا ملت خودرو بخرند اما سوار نشوند.
۳-خودروهایمان را کم مصرف کنیم.
۴-نفت داریم، باید به اندازه نیازمان تولید کنیم.
تاکید رهبر انقلاب بر دو راهکار اخیر است.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت عرضه گواهی سپرده خاص با نرخ سود ۳۰ درصد، یک بار دیگر این ۸۵ ثانیه را ملاحظه فرمایید.
همزمان، در پاسخ این پرسش نیز تامل کنید که "IMF در ایران به دنبال چیست؟"
امیدوارم پیش از آنکه خیلی زود، دیر شود، بیدار شویم...
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
به مناسبت دهه فجر، انتشارات انقلاب اسلامی کتاب "روایت رهبری: مناسبات جمهوریت و اسلامیت در تعیین ولی فقیه" را با ۲۰ درصد تخفیف عرضه میکند.
https://shop.khameneibook.ir/product/%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1%DB%8C
هدایت شده از تأمُّلاتِ نظری
📚 کتاب #دولت_و_بازار، فصلِ اول [بخش یکم]
🔰 در ابتدای فصل اول کتاب، مؤلف محترم مقدماتی بیان می دارند و سپس به تاریخچه ی دوگانه ی #تجارت_آزاد و #حمایت_گرایی که مهمترین چالش نظری ِ پیش روی اقتصاددانانِ قرن پانزدهم تا کنون بوده است می پردازد. مفروضِ همه ی نظریه پردازانِ هر دو طیف، تامینِ منافع کشورها و پیشرفت اقتصادیِ آنهاست. مؤلف کتاب در فصل اول بنا دارد دیدگاه های متفکرینِ هر دو طیف را بیان نموده و سپس به نقادی آنها بپردازد.
🔰 ابتدا به بیانِ دیدگاه های دو تن از متفکرینِ معتقد به #بازار_آزاد یعنی #آدام_اسمیت و #دیوید_ریکاردو پرداخته و آنها را نقادی می کند و سپس در ادامه به بیانِ دیدگاه های متفکرینِ #حمایت_گرایی همچون #فردریک_لیست می پردازد.
🔰 از جمله نقاط قوتِ کتاب حاضر، ارجاعات و منابع خارجی و داخلی است که در بیانِ مطالبِ کتاب مورد استفاده قرار گرفته است. و نیز نگاهِ سیاست گذارانه ی مؤلف در بیان مطالبِ اقتصادی به خواننده کمک می کند تا درکی واقع بینانه تر نسبت به اقتصاد بین الملل و اقتصاد ایران داشته باشد.
🔰 در ادامه این سلسله یادداشت ها در فصلِ اول، دیدگاه های متفکرین #بازار_آزاد و #حمایت_گرایی را بیان نموده و نقد های وارده بر آن را ذکر خواهیم کرد.
💢 کانالِ "تأمُّلاتِ نظری" دریچه ای به سوی آگاهی و پیشرفت👇
🆔️ @taammolatenazari
هدایت شده از بیداری ملت
38.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سید یاسر جبرائیلی: در انتخابات پیش رو فرصت برای یک تحول گفتمانی فراهم است /لیست نخواهیم داد
⏪مردم ما به بلوغ سیاسی برای تشخیص رسیدهاند
صاحبان گفتمانهای علوم انسانی اسلامی، الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت، سبک زندگی ایرانی-اسلامی، طب اسلامی، عدالتخواهی، اقتصاد مقاومتی ،معماری ایرانی اسلامی و... شاخصهای روشن بدهند و مردم را برای رای دادن به معتقدان به گفتمانهای برخاسته از انقلاب اسلامی دعوت کنند.
صاحبان گفتمانها منتظر رحم اجاره ای احزاب برای به نتیجه رساندن اهداف خود نباشند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
اگر در مقابل نقدینگی تولید وجود داشته باشد، کالا وجود داشته باشد، کمبود وجود نداشته باشد، مشکلی را ایجاد نمیکند؛ اگر چنانچه نه، نقدینگی بیش از تولید کالا در داخل یا به شکل درستِ واردات بود، طبعاً مشکل ایجاد میکند| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
@syjebraily
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨آورده جهانیسازی، جز فقر و نابرابری و خامفروشی چه بوده است؟
شهریورماه امسال، دولت تسلیم فشار پتروشیمیها شد و به آنها اجازه داد قیمت پایه محصولاتشان را بجای فرمول "قیمت جهانی ضربدر دلار ۲۸۵۰۰" با فرمول "قیمت جهانی ضربدر دلار نیما(الان ۳۹۵۰۰)" محاسبه کرده و در بورس کالا به حراج بگذارند. لشکری از مسئولان دولتی و کارشناسان نیز به صدا و سیما گسیل شدند تا از مزایای این اقدام بگویند و مخالفان این دلاریفروشی و گرانسازی را، موافقان "رانت و فساد و قاچاق" معرفی کنند.
دولت مدعی شد که این تصمیم با حضور تولیدکنندگان گرفته شده است. اما به زودی مشخص شد منظور از تولیدکنندگان، پتروشیمیهای ذینفع ماجرا بودهاند، نه تولیدکنندگان!
نمایندگان ۱۱هزار کارخانه پائین دست به رئیس جمهور نامه زده و شکوه کردند که این اقدام منجر به افزایش قیمت مواد اولیه تولید و در نهایت افزایش قیمت مصرفکننده و تورم خواهد شد، اما مورد بیاعتنایی واقع شدند.
با گذشت زمان کمی، مشخص شد دغدغه و نگرانی تولیدکنندگان، کاملا بجا بوده است. مواد اولیه پتروشیمی گران شد و نهایتا قیمت کالاهای وابسته به این محصولات برای مردم بالا رفت.
صحنه کاملا روشن است. ما از میان دو گزینه، یکی را باید انتخاب کنیم: یا تامین منافع دلارداران و دلاریفروشان، یا حمایت از تولیدکنندگان و مردم. متاسفم که بگویم انتخاب، گزینه اول بوده است.
منافع این سیاست که قیمت مواد اولیه ایرانی به قیمتهای جهانی گره بخورد و چه با افزایش قیمت جهانی و چه با افزایش قیمت دلار، کالای ایرانی برای مردم ایران گران شود، چیست؟ نتیجه، جز تشدید خامفروشی و افزایش فقر و نابرابری بوده است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خجسته باد این پیروزی...
آفرین به بچهها
آفرین به مربی ایرانی
💢کمونیسم انسان را برده دولت میخواهد، لیبرالیسم برده سرمایهدار؛ تنها تفاوتشان در این است که اولی به بردگان یونیفرم میپوشاند که متحدالشکل شوند و احساس برابری کنند، دومی با ریش و کراوات بردگانش نیز مشکلی ندارد تا احساس آزادی کنند.
🔻انقلاب اسلامی آمد تا انسان را از بردگی آزاد کند...
#دهه_فجر_مبارک
@syjebraily