⚡️وزیر محترم نیرو گفتهاند ظرفیت نیروگاهی کشور ۱۲ برابر شده است. منظورشان از ابتدای انقلاب تاکنون است. ایشان باید میگفتند در دولتهای نهم و دهم، ظرفیت نیروگاهی کشور از ۴۱ هزار مگاوات به ۷۰ هزار مگاوات رسید، اما دولت آقای روحانی، صرفا ۱۳ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاهی اضافه کرد.
▪️دولت آقای روحانی ظرفیت نیروگاهی کشور را ۷۰ هزار مگاوات تحویل گرفت و بر اساس آخرین گزارش وزارت نیرو، این ظرفیت هماینک ۸۳ هزار مگاوات است. یعنی تقریبا به اندازه نصف دولت آقای احمدینژاد ظرفیت نیروگاهی را افزایش داده است!
@syjebraily
⚡️یک ایدئولوژی وحشی با گلها چنین میکند...
This is what a brutal ideology does with flowers...
#LiberalismIsTheRealPandemic https://t.co/IsSqEUlYn5
@syjebraily
⚡️میرحسین موسوی دو روز قبل از انتخابات ۸۸ در مصاحبه با تایم: "تظاهرات خیابانی ماهیت ساختار قدرت در ایران را تغییر خواهد داد.(شکست بخورید چه میشود؟)
▫️تغییر آغاز شده و تنها بخشی از این تغییر، پیروزی در انتخابات است. عقبنشینی در کار نیست".
▪️انتخابات بهانه بود، اصل نظام نشانه بود...
@syjebraily
⚡️سیام خرداد ۱۳۶۰ بود.
درست هشت سال پیش از انتخابشان به رهبری. جلسه بررسی عدم کفایت سیاسی بنیصدر بود و تکلیف بنیصدر هم روشن بود. نه تنها محبوب و مورد اعتماد امام(ره) نبود، بلکه امام(ه) از فرماندهی کل قوا عزلش کرده بود. خود آیتالله خامنهای هم چهارده دلیل برای عدم کفایت سیاسیاش اقامه کرده بود. اما حین جلسه اتفاق عجیبی افتاد. در جلسه روز قبل نمایندگان، تهمتی به بنیصدر زده شده بود که واقعیت نداشت. کسی گفته بود شهادت رزمندگان کشور در جبهه هویزه نتیجه خیانت یا تعلل عمدی بنیصدر است. اما آیتالله خامنهای از نزدیک در جریان جزئیات این ماجرا بود. میدانست که بنیصدر در این قصه مقصر نیست و به او تهمت زده میشود. این بود که سکوت نکرد و با صراحت تمام از بنیصدر دفاع کرد: " وظیفه من است که بگویم آقایان، بنده روز پانزدهم دیماه در منطقه هویزه بودم... در هویزه که بچههای ما شهید شدند، من به طور قطع نفی نمیکنم، ولی به هیچ وجه از کسانی یک تعلل عمدی، سستی عمدی، خیانت، خدای نکرده، مشاهده نکردم. چون دیروز شنیده شد که عدهای میگفتند این کار کار آقای بنیصدر است؛ نه...این را من گناه بنیصدر نمیدانم".
به بنیصدری که تکلیفش معلوم بود، ظلم شده بود و اقتضای #عدالت بود که آیتالله خامنهای به حقیقت ماجرا شهادت دهد. ولایت، جامهای است که برازنده چنین عادلی است و حتما به کتمانکننده حقیقت نمیرسد.
از امیر مۆمنان على (علیه السلام ) پرسیدند: "من شر خلق الله بعد ابلیس و فرعون ...": بدترین خلق خدا بعد از ابلیس و فرعون ... كیست؟ امام در پاسخ فرمود: "العلماء اذا فسدوا، هم المظهرون للاباطیل ، الكاتمون للحقایق ، و فیهم قال الله عز و جل اولئك یلعنهم الله و یلعنهم اللاعنون ..." ؛ آنها دانشمندان فاسدند كه باطل را اظهار و حق را كتمان مىكنند و همانها هستند كه خداوند بزرگ درباره آنها فرموده: لعن خدا و لعن همه لعنت كنندگان بر آنها خواهد بود."
@syjebraily
⚡️روزنامه شرق مطلبی درباره این حقیر منتشر کرده که مصداق "خسن و خسین دختران معاویه است"! من نه در پژوهشکده تحقیقات استراتژیک، که در "مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی " مسئولیت دارم و کار این مرکز هم پژوهشی نیست، نظارتی است. تا شش ماه پیش جانشین دبیر بودم و اینک مسئولیت این مرکز را عهده دار هستم. آقای رائفی پور هم اینجا نیست!
@syjebraily
✨امروز در مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی میزبان بردار عزیزم احسان ارکانی نماینده مردم عزیز نیشابور در مجلس یازدهم بودم.
▫️آقای ارکانی در کارنامه خود معاونت آقای رئیسی در آستان قدس رضوی، معاونت استانداری خراسان رضوی، مشاورت وزیر کار، و مدیر کلی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در خراسان رضوی را در کارنامه دارند و در حال حاضر دانشجوی دکتری مدیریت بحران هستند.
▪️بحث خوبی درباره نقش مجلس در تحقق سیاستهای کلی ابلاغی رهبر انقلاب داشتیم و الحمدلله جوانان مجلس از جمله آقای ارکانی دغدغه جدی در این باره دارند. بر اساس مقررات ابلاغی رهبر انقلاب، مصوبات مجلس باید در چارچوب سیاستهای کلی باشد و یک انتظار جدی ما از مجلس یازدهم این است که خود مجلس ابتدائا متولی بررسی انطباق طرحها و لوایج با سیاستهای نظام شود.
@syjebraily
⚡️یکی از فجایع برجام که ناشی از اعتماد بیش از حد به غرب توسط لیبرالهای ایرانی است، این است که برای اجرای تعهدات غرب یعنی رفع تحریمها هیچ ناظری در نظر گرفته نشده، اما آژانس بینالمللی انرژی اتمی ناظر اجرای تعهدات هستهای ایران شده است. فکاهی ماجرا این نیست که آژانس مرتب گزارش میدهد و میگوید ایران باید تعهدات خود را اجرا کند، اما در آن سو کسی اجرای تعهدات غرب را مطالبه نمیکند. فکاهی بزرگ ماجرا اینجاست که برجام به فنا رفته اما آژانس ما را رها نمیکند!
▪️ایران در برجام داوطلبانه و در ازای لغو تحریمها پذیرفته بود که پروتکل الحاقی را اجرا کند. الان آژانس بدون توجه به وضع برجام گزارش میدهد که ایران چرا طبق پروتکل الحاقی اجازه بازرسی از اماکن نظامیاش را به ما نمیدهد! فاجعه بزرگتر اینکه سه کشور اروپایی به همین بهانه پیشنویس قطعنامهای را در شورای حکام آژانس علیه ایران آماده کردهاند.
▫️اجرای پروتکل الحاقی یک تعهد برجامی است و ارتباطی به آژانس و شورای حکام ندارد که آنها طلبکار باشند. وزارت خارجه باید صریحا بیانیه داده و اعلام کند که اجرای پروتکل الحاقی یک تعهد برجامی است و شورای حکام صلاحیت رسیدگی به اجرا یا عدم اجرای آن را ندارد.
▪️بماند که قبل از امضای برجام، به آقای سید عباس عراقچی پیام دادم و خواستم که به هیچ وجه آژانس را به عنوان ناظر اجرای تعهدات ایران نپذیرند؛ که توجهی به آن پیشنهاد دلسوزانه نشد و بازیهای امروز، نتیجه بازی گرفتن مذاکره با گرگها توسط آقایان است. البته زبان دنیا را بلد هستند، اما فقط همین اندازه بلد هستند که حرف بزنند، اما اینکه چه حرفی بزنند و فرجامش را بسنجند، چیزی است که بلد نیستند.
@syjebraily
⚡️طراحی یک انقلاب رنگی در ایران با تکیه بر تجارب انقلابهای رنگی در اقمار شوروی سابق، از سال ۱۳۸۳ آغاز شد. به مدیریت خانم الهه کولایی -که بعدها مسئولیت بخش زنان ستاد آقای میرحسین موسوی را به عهده گرفت- در دانشگاه تهران سلسلهنشستهایی برای استخراج الگوی انقلابهای رنگی برگزار، و نتیجه آن مرداد ۱۳۸۴ در کتاب "افسانه انقلابهای رنگی" به چاپ رسید. این کتاب را میتوان دستورالعمل "انقلاب سبز" در ایران دانست که سال ۱۳۸۸ مو به مو اجرا شد.
▫️اما از همان ابتدای طرح این بحث در سال ۱۳۸۳، کسانی در میان اصلاحطلبان وجود داشتند که معتقد بودند الگوی انقلابهای رنگی در ایران برای براندازی نظام کارآیی ندارد. خردادماه ۱۳۸۴ سمیناری در دانشگاه تهران با عنوان "گذار به دموکراسی" برگزار شد که آقای حمیدرضا جلایی پور طی آن به "ارزیابی استفاده از رویکرد انقلابهای رنگی در ایران" پرداخت. جلاییپور درباره علل ناکارآمدی این الگو در جامعه ایران گفت: "جامعه ایران، جامعهای تودهای نیست که هر کس، هر از گاهی، برای آن نسخه بپیچد و نباید این اشتباه را مرتکب شد. در ایران... یک جنبش مردمی، اسلامی و ضدآمریکایی وجود دارد که محافظهکاران، هرگاه بخواهند، در کمتر از چند ساعت میتوانند آن را فعال و بسیج کنند".
▪️سال ۱۳۸۷ یعنی یکسال پیش از فتنه نیز در فصلنامه "مطالعات راهبردی" مقالهای منتشر شد که سرنگونی جمهوری اسلامی با انقلاب رنگی را ناممکن میدانست: "وجود برخی ساختارهای فراانتخاباتی، هژمونی گفتمانی جمهوری اسلامی در برابر گفتمانهای رقیب، روح بیگانهستیزی موجود در میان قاطبه مردم ایران و مقابله با جنبشهای اعتراضی از طریق ایجاد جنبشهای اجتماعی از سوی جمهوری اسلامی، بیانگر امتناع اینگونه تغییر رژیم در فضای سیاسی-اجتماعی ایران است".همه این فعالیتها له و علیه استفاده از الگوی انقلابهای رنگی حکایت از آن داشت که فتنهای در راه است.
▫️اما هم تحلیل جلایی پور درست بود و هم تحلیل فصلنامه مطالعات راهبردی. تیم طراح انقلاب رنگی در ایران اشتباهی را که نباید، مرتکب شد و مو به مو دستورالعملهای انقلاب رنگی را که استخراج کرده بود، در جریان فتنه ۸۸ پیاده کرد. با خیزش عظیم مردم در نهم دیماه اما آتش فتنه جریان لیبرال خاموش و بساط براندازان جمع شد.
🖋برشی از کتاب "سودای سکولاریسم".
@syjebraily
سید یاسر جبرائیلی
⚡️یکی از فجایع برجام که ناشی از اعتماد بیش از حد به غرب توسط لیبرالهای ایرانی است، این است که برای
⚡️پیامی که ۳۰ ژوئن ۲۰۱۵ (قبل از امضای برجام) به آقای سید عباس عراقچی دادم و خواهش کردم که آژانس را به عنوان ناظر بر تعهدات ایران نپذیرند...
@syjebraily
✨ پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی حکمت برگزار می کند:
🔷 درسگفتارهایی از کتاب #دولت_و_بازار؛ الگویی پویا برای روابط متقابل (4 جلسه / دوره اول)
✅ مدرس: دکتر #سید_یاسر_جبرائیلی (مؤلف کتاب)، مربی حکمرانی و سیاستگذاری گروه #اقتصاد_و_صنعت پژوهشکده حکمت
📆 زمان برگزاری: 9، 16، 23 و 30 تیر ماه 1399 / ساعت 18:30
✅ دوره بصورت #حضوری و همزمان #مجازی برگزار میشود.
📍محل برگزاری: سالن جلسات پژوهشکده حکمت
🔗 لینک ثبتنام: https://evnd.co/clTxz
@syjebraily