فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این گزارشی است که شبکه سعودی الحدث در یکی از کمپهای آموزشی گروهک تروریستی دموکرات وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی تهیه کرده است. نکاتی در این گزارش وجود دارد که برای بنده به عنوان یک خبرنگار بسیار شبههناک است: نخست آنکه خبرنگار سعودی میگوید که ما در فاصله یک کیلومتری مرزهای ایران در شمال عراق هستیم و پس از طی ۴ ساعت موفق به رسیدن به اینجا شدهایم و به دلیل تهدیدهای ایران اجازه تصویربرداری از آن را نداریم! علیالقاعده این تصاویر باید در طول همین چند روز یا چند هفته اخیر گرفته شده باشد اما نه اینجا یک کیلومتری مرزهای ایران است و نه این خبرنگار سعودی ۴ساعت به خود زحمت داده که به ارتفاعات برسد؟!
ارتفاعات سخترو شمال شرق عراق و در فاصله یک کیلومتری مرزهای ایران الان بیش از ۲ متر برف دارند و چنان سرمای کشندهای آنجا هست که این خانم خبرنگار با یک پیراهن معمولی نمیتواند گزارش دهد! این گزارش فقط کارکرده تبلیغاتی دارد که بگوید با وجود حملات موشکی و تهدیدهای مقامات دولتی و نظامی ایران مزدوران اجارهای همچنان در فاصله یک کیلومتری مرزها حضور دارند که ندارند...
@syriankhabar
جزئیاتی مهم از ارتباط مهاجم به سفارت باکو با سازمان مجاهدین خلق و پانآذریستها/ماهیّت حمله به سفارت باکو چه بود و چگونه شکل گرفت؟
یاسین حسین زاده، عامل اصلی حمله به سفارت متولد یکانات و ساکن ارومیه بود. وی و همسرش باکوییاش دارای یک فرزند دختر بودند که در دانشگاه تحصیل میکرد. یاسین حاجی زاده، علاوه بر اختلال روانی، مشغول فعالیتهای قاچاق بود و اسلحه را از دو سال پیش تهیه کرده بود که احتمالا به دلیل جنس فعالیتهای غیرقانونی وی، کار دشواری نبوده است. اما آنچه ناگفته مانده، سابقه سیاسی این فرد و برادرش است. برادر حسینزاده به نام رحمان، در ارومیه کتاب فروشی فضولی و انتشارات “شان آی” را اداره میکند؛ جایی که از محافل اصلی جریان قومگرا و پان آذریست در این شهر به شمار میرود.
افرادی که محسن و یاسین حسینزاده را میشناسند میدانند وی و برادرش، در اوایل انقلاب با سازمان مجاهدین خلق مربوط بودند و اصطلاحا مجاهد تواب هستند و امروز مانند برخی از فعالان چپگرای اول انقلاب، به فعالیتهای قومگرایانه روی آوردهاند. انتشارات فضولی از سال ۲۰۱۵ از سوی «کنسولگری ترکیه» نیز مورد تقدیر قرارگرفته است به طوری که «رحمان» در برنامههای فرهنگی این کنسولگری در روز استقلال ترکیه، حضور پیدا میکرد. وی در مصاحبه با خبرگزاری کتاب عنوان کرده است که بهدلیل علاقهای که به ملامحمد فضولی و (به اصطلاح) ملت آذربایجان و تُرک داشته است، این نام را برای کتاب فروشیاش انتخاب کرده است. وی نام چند تن از نویسندگان محبوباش را نیز ذکر کرده است: علی مرادی مراغهای، توحید ملک زاده دیلمقانی، بهزاد تمدن، یحیی علیلو و… که همگی از نویسندگان آماتور قومگرا هستند و آثارشان در این انتشارات بهچاپ رسیده است. آثاری که همگی در ارتباط با منافع و استراتژیهای سیاسی ترکیه و باکو قرار دارد...
——— مشاهده متن کامل
در ادامه سیاست مهم و راهبردی حضور ایران در غرب افریقا و کمک به کشورهای حوزه صحرا برای مبارزه با کشورهای استعماری در دوران پسااستعمار نو، وزیر امور خارجه در سفری مهم به موریتانی رفت و در این کشور با مقامات نواکشوت در مورد مهمترین مسائل و علائق دوجانبه دیدار و گفتوگو کرد.
یکی از مهمترین مسائلی که در دیدار حسین امیرعبداللهیان با رئیس جمهور موریتانی مطرح شد، کمک ایران به ارتش این کشور برای مبارزه با تروریسم بود. ایران تاکید کرد که هر کمکی که بتواند در اختیار دولت این کشور قرار خواهد داد. با توجه به موقعیت موریتانی، گروهکهای تروریستی تکفیری حاضر در صحرای بزرگ که عمدتاً توسط سرویس خارجی فرانسه و آلمان با همکاری موساد و برخی کشورهای عربی مدیریت میشوند، به مشکلی اساسی برای کشورهای منطقه تبدیل شدهاند.
@syriankhabar
✴️پیام معنادار سرلشکر باقری به همتای کره شمالی خود
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی انتصاب رئیس جدید ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری خلق کره را به وی تبریک گفت. در پیام ژنرال باقری خطاب به ژنرال پاک ایلسو آمده است: «همکاریهای دو کشور در مسیر استقرار صلح و ثبات منطقهای و مقابله با هرگونه اقدام برهم زننده امنیت جهانی و یک جانبه گرایی، بیش از پیش توسعه یابد.»
این پیام دو هفته پس از اظهارات خارج از عرف رئیس جمهور کره جنوبی در ابوظبی در مورد ایران، به خوبی بیانگر اثرات مستقیم رفتارها در برآیند قدرت در سطح جهان است. پیش از این برخی از سیاسیون در کره جنوبی به شدت از اینکه رئیس جمهور این کشور چنین صحبتهای انتحاری علیه ایران کرده بود، انتقاد کردند. با این حال، انتشار پیام سرلشکر باقری در فضای رسانهای کشور مهم ارزیابی میگردد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحرای افریقا، به ویژه مناطق غربی آن بسیار اهمیت دارند. این کشورها برای دو قرن در استعمار فرانسه و اسپانیا بوده و مصائب بسیاری را متحمل شدند. باوجود منابع بسیار، اما استعمار هیچ کاری آنجا نکرد. به قول رئیس جمهور اسبق سنگال، آنها حتی یک کارگاه دوچرخه سازی هم برای آنها نساختند و گفتند شما کارخانه و کارگاه میخواهید چکار، محصولات غذایی و معدنی برای ما بفرستید، ما هم به جایش برای شما کالا میفرستیم و این رابطه هنوز هم میان برخی از این کشورها ادامه دارد.
ایران اما نگاهش بسیار متفاوت است. جامعه المصطفی (ص) در طول چند دهه گذشته افراد بسیاری را از کشورهای این منطقه جذب و آموزش داد و امروز برخی از آنها به مقامات اثرگذاری تبدیل شدهاند که هر کدام میتوانند سیاستهای کشورشان را تغییر دهند. اخراج اشغالگران و نظامیان فرانسوی و آلمانی از دو کشور مالی و بورکینافاسو، مقدمهای بر یک رویداد بسیار بزرگتر در این مناطق وسیع، فقیر و ثروتمند است. هر چند ایران در برخی حوزهها به شدت بد رفتار میکند، اما امید میرود دستکم سیاست درستی که سالها پیش در افریقا شروع شد را به شکل بسیار خوبی ادامه دهد.
@syriankhabar
روز گذشته انفجار خونینی در مسجدی در شهر پیشاور پاکستان روی داد که بر اثر آن حدود یکصد نفر جان باخته و تعداد قابل توجهی هم زخمی شده است. به نظر شما رابطه این انفجار با نظم نوین جهانی و جنگ اوکراین چیست؟
@syriankhabar
قصه تلخی است این روزگار با هر نقش و نگار...
چه کسی فکر میکرد این سرباز روزی تمام نقشه بزرگترین ابرقدرتها را نقش بر آب کند. به قول حافظ شیرین سخن: حجاب چهره جان میشود غبار تنم... اما تن ما در تمام سالهایی که گذشت انتظار یک لحظه با تو بودن را داشت. شبهای سرد زمستان در گذر است و چله کوچک به کوچه ما کوچ کرده و انگار همین دیروز بود که ده به ده دشتها را زیر پا می گذاشتی و ما چه سخت در پی جای پای تو هستیم و خاطراتی که دل خسته ما میخواهد روایت کند...
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
27.62M
انفجار شدید در مسجدی در شهر پیشاور پاکستان سوالات متعددی را در مورد ماهیت این انفجار و دلایل آن به وجود آورده است. این سوال که چه چیزی باعث شد در این باره زمانی شاهد این انفجار در پایتخت نظامی پاکستان باشیم موضوع این گزارش است.
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
50.46M
یک هفته از زمانی که به سفارت خانواده علیف در تهران توسط یکی از عناصر هدایت شده به وسیله سیستم امنیتی رژیم باکو شده بود، میگذرد. در این هشت روز تحلیلها و موارد متعددی در مورد چرایی این اقدام و مسائل پیش آمده مطرح شده است. در این گزارش نگاهی به برخی مسائل ناگفته داشتهایم که امیدوارم مورد عنایت دوستان قرار بگیرد.
@syriankhabar
🔳خطوط قرمز جدید امریکا در سوریه
▪️25 ماه میلادی گذشته، جلسه جدید شورای امنیت درباره سوریه برگزار شد که طی آن مشخص شد آمریکا مایل است خطوط قرمزی را برای کشورهایی ترسیم کند که میخواهند روابط خود را با سوریه عادی کنند یا تمایل به مشارکت در تلاشهایی دارند که درصدد یافتن راه حلی دائمی برای بحران این کشور هستند. طبق اتفاقات رقم خورده در این جلسه، خطوط قرمز مد نظر آمریکا در سوریه را میتوان در سه «نه»؛ یعنی «نه» به برقراری روابط با دمشق، نه به بازگشت آوارگان سوری و نه به حل و فصل نهایی و همهجانبه بحران این کشور خلاصه کرد.
▪️اظهارات مطرح شده نمایندگان کشورهای مختلف در جلسه به صورت کامل از هماهنگی سازمان ملل و اروپا با سه نه واشنگتن پرده برداشت و در مقابل روسیه تلاش کرد تا بر دیدگاه خود درباره لزوم پایان دادن به تحریمهای اعمال شده علیه سوریه و اجازه دادن به بازگشت آوارگان سوری تاکید کند، آوارگانی که به گفته نماینده مسکو به یک «تهدید وجودی» برای کشورهای میزبان آنها به خصوص لبنان تبدیل شدهاند. به موازات تحرکات سیاسی مستمر تحت رهبری آمریکا در مناطق تحت اشغالش در شرق و شمال شرق سوریه و همزمان با تلاشهای در حال تشدید واشنگتن برای تبدیل شدن به سدی در مسیر عادی سازی روابط میان دمشق و آنکارا، مواضعی با سرعت قابل توجهی در حال توسعه هستند که "متمایل" به گذار در بحران سوریه از مرحله مدیریت به مرحله راه حل هستند.
▪️علاوه بر اینکه مسکو و تهران به پیشبرد مسیر نزدیکی روابط سوریه و ترکیه به سمت برگزاری نشست سران در سطح روسای جمهور دو کشور ادامه می دهند، کسانی که روی این پرونده کار میکنند، برای ایجاد شرایط و فضای مناسب در راستای موفقیت این تلاشها، اقدام میکنند. با وجود این تلاشها آمریکا فرصتی برای هدف قرار دادن مسیر مذکور به عنوان دروازهای در راستای اشتیاق خود به تبدیل سوریه به «باتلاقی برای روسیه» فراهم نمیکند.
▪️از نظر میدانی آمریکا با کارت کردها و حضور آنها در منطقه شرق فرات و ارتباط آن با نقش آنکارا در شمال سوریه و به ویژه منطقه ادلب و همچنین روابط با اسرائیل و تأثیر آن بر صحنه عمومی سوریه بازی میکند؛ اما از نظر سیاسی جریانهای پس پرده نشست اخیر شورای امنیت درباره پرونده سیاسی و انسانی سوریه به نوعی گوشهای از کَلکل موجود میان واشنگتن و همپیمانانش از یک سو و از سوی دیگر روسیه و همپیمانانش درباره تحولات سوریه را نشان داد.
▪️طبق اطلاعات رسمی الاخبار از جزئیات این جلسه، به نظر میرسد که ایالات متحده تلاش زیادی برای ایجاد «خطوط قرمز» در مقابل کشورهای فعال در پرونده سوریه دارد و این خطوط قرمز از عادیسازی روابط با دمشق آغاز شده و به بازی با کارت آوارگان سوری از طریق تشویق کشورهای میزبان آوارگان به افزایش حمایتهایشان از آنها به جای صحبت درباره بازگرداندن آوارگان ختم میشود. در همین راستا، اطلاعات موجود حاکی از آن است که واشنگتن پرونده اردوگاه «الرکبان» را بار دیگر به فهرست به اصطلاح «اقدامات انسانی» خود بازگردانده است و به همین منظور خواستار ارائه کمکهای فوری به ساکنان آن شده است.
▪️بر این اساس، آمریکاییها در چارچوب تلاشهای واشنگتن برای قطع ارتباط زمینی میان سوریه و عراق، با شخصیتها و بازیگرانی در اردوگاه مذکور واقع در منطقه کاهش تنش در جنوب شرق سوریه جلساتی را برگزار کردهاند تا امکان ایجاد یک «خودمختاری» مشابه در شمال سوریه به رهبری نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) را مورد بررسی قرار دهند. کشورهای اروپایی نیز در جریان جلسه شورای امنیت از خط ترسیم شده آمریکا درباره سوریه خارج نشدند و این کشورها نیز حمایت خود از بازسازی سوریه، بازگشت آوارگان و لغو تحریمها را به شروط مشخصشان ازجمله ضرورت تامین امنیت و حقوق آوارگان توسط دمشق و پایبندی آن به یک «روند سیاسی معتبر و فراگیر» مشروط کردند.
▪️در این نشست لندن بیشترین خصومت را نسبت به دمشق نشان داد و بار دیگر ادعای خود مبنی بر همدستی دمشق در زمینه «تولید و قاچاق مواد مخدر» را تکرار کرد و خواستار مجازات دولت سوریه به همین دلیل شد. گییر پدرسن، فرستاده سازمان ملل به سوریه نیز در سخنرانیاش در جلسه مذکور همسو با آمریکا حرکت کرد و بازگشت آوارگان سوری را به پرونده امنیتی سوریه مرتبط کرده و بر ضرورت اتخاذ تصمیماتی در راستای ایجاد یک محیط امن و آرام برای بازگشت آوارگان به کشورشان تاکید کرد. علاوه بر این طبق صورتجلسه شورای امنیت مشخص است که اردوگاه تحت رهبری آمریکا به تلاشهای خود برای ایجاد مانع در مسیر نزدیکی روابط سوریه و ترکیه به رهبری مسکو ادامه میدهد و در همین راستا، واشنگتن درصدد است تا از بسیاری از پروندهها و مسائل بحث برانگیز ایجاد شده در نتیجه سالها بیگانگی و خصومت میان آنکارا و دمشق سوء استفاده کند.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیو را یکی از اعضای کانال فرستاده و نوشته که این ویدئو را روز گذشته از ارتفاعات خلخال گرفته است. چهار فروند بودند که دو تای دیگه هم با این الگو پرواز میکردند...
به نظر شما این موشک هستند؟ روسی هستند یا چیز دیگه؟!
@syriankhabar
میدانید نوچه علیف چرا میگوید باید روسیه باید وادار به ترک خاک اوکراین شود؟ خیلی ساده است، به همان دلیلی که او با کمال بیاخلاقی عکسی از کودکان سوری را در توئیتر گذاشت و نوشت: اینجا خوی است! بعد که برایش نوشتند سوریه است، حاضر نشد که عذرخواهی کند! پانترکیسم ملغمهای از بلاهت، بیشعوری، حماقت و نفهمی است که در امسال افشار سلیمانی به خوبی هویداست. او با علم به اینکه موضع و رفتار کشورمان در مورد تحولات اوکراین را میداند مینویسد که «روسیه باید وادار به ترک خاک اوکراین شود» و دلیلش را هم در یک گزارش صوتی بعداً (کمی حالم بهتر شود) توضیخ خواهم داد. اما عجالتا بدانید که اگر روسیه پیروز شود، اربابش در باکو باید به همراه دیگر اربابش در آنکارا، ماستها را کیسه کنند و خودش هم از نان خوردن میافتد. خبرگزاری ایلنا هم با رفتن به سراغ نوکران علیف و دار و دسته پانترکها، بیخود و بیجهت به اینها فضا میدهد. در کلمه کلمه این مردک عقده و کینه و عداوت نفهته است و این بخشی از دیپلماتهای ضدایرانی است که جمهوری اسلامی تربیت کرد و هنوز هم حقوقشان را میدهد.
@syriankhabar
این تصویری است که این مردک پانترک ابله گذاشته است؟ کجای نظام جمهوری اسلامی و کلاً ایران ما چیزی به اسم «نژادپرستی» داریم که این مردک ابله آمده و اینچنین به مردم ایران توهین میکند؟ اینها چنان در توهمات خود و دستوراتی که از باکو برایشان رسیده و میرسد غرق شدهاند که با هیچ مقیاسی قابل اندازه گیری نیست؟ چرا دستگاه قضایی کشور با اینها که اینگونه نظام را زیر سوال میبرند، برخورد نمیکند؟ یکی نیست در دهان این یاوهگوها بزند؟ اگر نژادپرستی هم باشد، شماها هستید که چون به این شکل فکر میکنید، مینویسید؟
افشار سلیمانی اگر یک ارزن شرف و عرضه دارد بیاید رسماً اعلام کند (با سند و مدرک) که تا الان چقدر به مردم خوی کمک کرده است؟ حالا که او عکس یک بچه اهل سوریه را منتشر کرده بماند که خودش نیاز به تعقیب قضایی دارد، اما انتظار از دستگاه امنیتی و قضائی کشور برای برخورد با چنین افراد ضدایرانی که آب به آسیاب دشمن میریزند، بسیار است.
@syiankhabar
خوب بخوانید چه نوشته؟ «موضوع انسانیت است که باید جهانی شود» آخه مزدور، تو میخواهی به جهان پر از حماقتی که در ذهن بیمارت تصور کردی، اینگونه وانمود کنی که رفتار جمهوری اسلامی غیرانسانی است؟ هر کسی از انسانیت دم بزند، مزدوران و سیهروزان حق ندارند چنین کنند. اگر دولت سیدابراهیم رئیسی در انتخاب مدیرانش درست عمل میکرد و همه مدیران را از یک نهاد که سابقه یک روز کار اجرایی نداشتند وارد دولت نمیکرد، امروز این افتضاح در خوی پیش نمیآمد که امثال افشارسلیمانی ضدایرانی بخواهند اینگونه زباندرازی کنند.
متاسفانه وقتی رئیس سازمان هلال احمر از بدنه این مجموعه نیست و هیچ تجربهای هم ندارد، استاندار هم سابقه آنچنانی در حوزه وزارت کشور ندارد، وضعیت از این بهتر خواهد شد؟ یک وقت فکر نکنید در بقیه استانها وضع از این بهتر است! در استان ما در دهه فجر استاندار و معاونش به جای پیگیری طرحها، دنبال پخت نان محلی بودند و در این زمینه دستور میدادند...
@syriankhabar
این ماجرای بالون چینی در ساحل شرقی امریکا هم به داستانی تبدیل شده است. از دو روز پیش که اولین بالن در شمال غرب این کشور مشاهده شد، طرف امریکایی چون نمیتوانست آن را هدف قرار دهد مدعی شد به لحاظ شناسایی و امنیتی خطری ندارد. با این حال، امروز شاهد تلاشهای بیوقفه برای هدف قرار دادن این بالن هستیم که در ارتفاع بالا در حال پرواز است!
@syriankhabar
همانگونه که در این تصویر مشاهده میکنید، سه فرودگاه در ساحل شرقی تعطیل شده تا مقدمات جهت هدف قرار دادن بالن را فراهم کنند. البته تا لحظه تنظیم این خبر هنوز خبری از سرنگونی آن منتشر نشده، و این مساله برای امریکا که خیلی ادعای چیزش می شود، بسیار سخت و گران تمام میشود.
راستی، بتمن، سوپر من، آرنولد و رمبو کجا هستند؟ اگر الان بودند که خیلی سریع حسابش را رسیده بودند...
@syriankhabar
این هم تصویری از پرواز گسترده هواگردهای امریکایی در آسمان منطقه برای سرنگون کردن بالن مذکور است! به نظر شما امریکایی که نیروی فضایی دارد و میخواهد از این به بعد در خارج از جو و در حوزه ستارگان بجنگد، نمیتواند این بالن را بزند؟
@syriankhabar
از سوی دیگر یک مقام ارشد آمریکایی روز شنبه به وقت محلی در مصاحبه با شبکه خبری ای بی سی گفت واشنگتن احتمالا بالون چینی را که بر فراز جنوب آمریکا پرواز میکند را پس از رسیدن به اقیانوس اطلس سرنگون خواهد کرد.
وی با بیان اینکه ارتش آمریکا احتمالا این بالون را زمانی که به طور ایمن از خشکی دور شده است اما هنوز در آبهای آمریکا قرار دارد، منهدم و سپس آن را برای بررسی بازیابی خواهد کرد، افزود: برای هدف قرار دادن این بالون بخش بزرگی از حریم هوایی آمریکا جهت حافظت از هواپیماهای غیرنظامی بسته خواهد شد.
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز شنبه به وقت محلی گفت که آمریکا به مساله بالون چینی که در حال پرواز بر فراز آمریکا است، «رسیدگی خواهد کرد»!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاصه بعد از چهار روز چه شرق و غرب آمریکا را به هم دوخت و سه فرودگاه را تعطیل کرد، ظفرمندان یانکی موفق شدند بالن را هدف قرار بدهند.
@syriankhabsr
کولی بازی مقامات آمریکایی در مورد بالن مدنظر، واقعا عجیب و غریب است؟؟ ایران RQ-170 را سالم نشاند این همه تبلیغات نکرد؟! گلوبال هاوک را با با آن ارتفاع و سرعت در این نقطه حساس سرنگون کرد و به اندازهای که بایدن و آستین در این چند ساعت حرف زدهاند، حرف نزد و لاف نیامد... خلاصه ابرقدرت و زدن یک بالن که چهار روز از شمال غرب تا شرق آمریکا را دور زده، این همه کولیبازی دارد؟!
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
23.07M
شب گذشته به وقت ایران نیروی هوایی ظفرمند آمریکا پس از چهار روز موفق شد بالنی که گفته میشود متعلق به چین است را در ساحل شرقی این کشور سرنگون کند. در این گزارش نکاتی در مورد این اقدامات قهرمانانه ارتش آمریکا گفتم که امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد.
@syriankhabar
الهام خاله دراز دماغ دراز در شمال و کوتولههای آل خلیفه در مجمع الجزایر دیلمون که هر دو بخشی از ایران بوده (و شک نکنید در روزگاری نه چندان دور دوباره بخشی از ایران خواهند شد و به مام میهن باز خواهند گشت) چنان رودهدرازی میکنند که آدم نمیتواند باید چه بگوید و چه کند! این مثلا فرمانده کل نیروهای مسلح آل خلیفه است! بعد کل نیروهایش چند نفر است؟ 10 هزار نفر؛ درجهاش چیست؟ ارتشبد؟ ادعایش چیست؟ به ایران اعتماد نداریم...
سر این مجمع الجزایر دیلمون و گندی که محمدرضا پهلوی زد و حالا تولهاش دوره افتاده که پس از 44 سال یللی و تللی در امریکا و اروپا و مفت خوردن و خوابیدن با مال غارت شده ملت ایران دوباره سر و کلهاش در داخل پیدا شود، روزی هزار بار لعنش میکنم. هر چقدر بیعرضگی مسوولان جمهوری اسلامی در برخورد با این علیف بیشرف اعصاب برایم نگذاشته، از لاف در غریبی این به حساب ارتشبد!! خندهام میگیرد...
@syriankhabar
یک وقت فکر نکنید من این اقدام رسانههای رژیم علیف را ندیدهام و قرار هم بود در موردش ننویسم؛ اما ابتدا منتظر بودم که آیا ائمه جمعه اردبیل و تبریز سینه چاک کرده و در این مورد بیانیه میدهد و بعد هم سفیر حضرات در باکو که چند روز پیش در خبری سراس دروغ (که حالا دروغش ثابت شد) با استفاده از رفیقش در شورای عالی امنیت ملی «نورنیوز» را ناچار به انتشار خبر هشدار رژیم باکو به رسانههایش کرد (انگار در این رژیم رسانه مستقل وجود دارد و مثل جمهوری اسلامی رها و ول است که هر ننه قمرِ بیپدرِ ضدایرانی بهایی بیاید و هر شکری دلش میخواهد بخورد و برود)؛ در این زمینه اظهار نظری میکند یا نه که دیدم نه؛ از این خبرها نیست...
بله، حالا میخواستم یک کشور اروپایی به رهبری توهین کرده بود، سه دور فتوای قتلش را میدادند اما در مورد توهینهای روزانه و ساعتی جریانهای فاسد حاکم بر باکو، همه خفهخون گرفتهاند. انشاءالله همگی با خود علیف محشور شوید و اگر حشری برای این دائمالخمر زنباره ضدخدا وجود داشته باشد.
@syriankhabar
ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا:
آخرین باری که در اوکراین بودم حدود دو هفته پیش، نزدیک به ۳۰ ساعت را در این کشور سپری کردم که ۶ ساعت از آن را به دلیل حملات پهپادهای ایرانی در پناهگاه بودم...
این بخشی از پروپاگاندای غربیها علیه ایران است، اما حقیقتی در آن نهفته است که برنز را پس از این سفر ناچار کرد وزیر امور خارجه قطر را به تهران بفرستد و التماس دعا داشته باشد. او شش ساعت (یعنی یک پنجم زمانش) را در پناهگاه بوده است و به خوبی میداند این داستان در طول ماههای آینده چه خواهد شد. او به کییف رفته بود تا در مورد توانایی شبهنظامیان و مزدوران حاضر در اوکراین برای نبردهای آینده گفتوگو کند... اما متوجه شد که داستان خیلی عجیب و پیچیده است.
@syriankhabar
ارتشی که پیروز باشد، معمولا از وزیر دفاع قدردانی میکند نه او را برکنار میکنند!! شکستهای متوالی در جبهه باخموت باعث شده تا انگلیسیها درخواست تعویض وزیر دفاع را بدهند شاید روحیه از دست رفته به نیروها در خط مقدم بازگردد. قرار است این بابا که 37 سال سن دارد و الان معاون اطلاعاتی در وزارت دفاع زلنسکی است، جای رئیسش را بگیرد.
@syriankhabar
منابع دیپلماتیک روز یکشنبه اعلام کردند، تمامی کارمندان دیپلماتیک و وابستگان آنها در سفارت عربستان در کابل، پایتخت افغانستان روز چهارشنبه و پس از آن تخلیه شدند که طالبان افغانستان تمامی کارمندان زن سفارت را از حضور در محل کار خود منع کرد.
ظاهرا سعودیها سفارت خود را در واکنش به ممنوعیت همکاری کارمندان زن با سازمانهای بینالمللی بستهاند. اما گمان میرود که این تخلیه بر اساس توافقهای از پیش برنامه ریزی شده باشد! البته این مساله به نظر همه بهانه باشد، چرا که این احتمال بسیار بالا است که سفارت عربستان در کابل به دلیل افزایش تهدیدهای امنیتی بسته شده باشد. تمامی کارمندان سفارت نیز به ریاض منتقل شدهاند.
البته این منبع مطلع همچنین گفت که عربستان پس از آن از دست کابل خشمگین شده که طالبان طرح ریاض را در ۱۱ اوت سال ۲۰۲۱ مورد بیاعتنایی قرار دادند. اعضای طالبان افغانستان پیش بینی میکنند که سفارت عربستان سعودی در کابل در چند روز آینده به فعالیتهای عادی خود بازگردد. طالبان مایل است برای آنکه عربستان سفارتش را بار دیگر در پایتخت افغانستان باز کند، ضمانتهایی را ارائه دهد.
@syriankhabar
خبرگزاری لیبرال و غربگرای ایسنا است و تیترهایی که نشانه بیسوادی کامل سردبیر را در آن میتوان مشاهده کرد! اصلا ایسنا میداند «مزدور» به چه کسی میگویند؟ در گروه شبهنظامی واگنر، چند خارجی حضور دارند؟ چند نفر مانند لهستان از 40 کشور جهان دارند میجنگند؟ اینکه تیتر میزنید مزدوران واگنر، در حالی که متن خبری که ترجمه کردهاید حتی یک کلمه مزدور وجود ندارد (البته تکلیف رسانههای انگلیسی که مرجع تقلید ایسنا است متفاوت است) اما تیتر بسیار مهم و بنیان برافکن ایسنا را مشاهده میکنید که فردا باعث میشود دیگر کسی به عضویت واگنر در نیاید...
@syriankhabar
🔳امریکا در تلاش برای اخراج «واگنر» در سودان و لیبی!
▪️در حالی که امریکا شرکت بدنام بلکواتر را که متشکل از مزدورانی از دهها کشور بود به عنوان ارتش خصوصی استخدام کرده و هنوز هم با نام جدید از این گروه مزدور چندملیتی بهره میگیرد، به نظر نگرانیهای واشنگتن از ضرباتی که از گروه پیمانکار نظامی واگنر روسیه و ماموریتهای این گروه به ویژه در اروپا خورده، آنها را وادار به واکنش کرده است.
▪️در این راستا خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت: دولت واشنگتن تلاش کرده تا کشورهای آفریقایی را برای اخراج گروه پیمانکار نظامی خصوصی «واگنر» تحت فشار بگذارد به طوری که حضور این گروه در سودان و لیبی در راس موضوع تمامی نشستهای میان مقامات آمریکایی و مصری قرار داشته است.
▪️ویلیام برنز، مدیر سازمان سیا در جریان سفرهای اخیرش به مصر و لیبی بر گروه واگنر تمرکز داشت در حالی که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان سفر ماه اخیرش به قاهره و دیدار با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر درباره گروه واگنر صحبت کرد.
▪️یکی از مقامات ارشد دولت مصر گفت: گروه واگنر به دغدغهای برای مقامات آمریکایی تبدیل شده است. صحبت درباره این موضوع در راس تمامی نشستها قرار دارد. مصر یکی از مجراهای کلیدی سیاست آمریکاست و دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به جای برقراری ارتباط و مکاتبه با روسیه از طریق کانالهای مستقیم، از قاهره برای ارسال پیام به مسکو استفاده میکند. مصریها با همتایان سودانی و لیبیایی خود تماس گرفته تا نارضایتی واشنگتن را نسبت به گروه واگنر اعلام کنند.
▪️یک مقام سودانی گفت، عباس کامل، مدیر آژانس اطلاعات مصر از ژنرال عبدالفتاح برهان، رئیس شورای حاکمیتی سودان خواست تا به «استفاده گروه واگنر از سودان به عنوان یک پایگاه» برای عملیاتهایشان در مرکز آفریقا رسیدگی کند. در این گزارش آمده است، ویلیام برنز نیز شخصا به لیبی سفر کرد تا با دولتهای رقیب این کشور دیدار و درباره گروه واگنر با خلیفه حفتر، فرمانده ارتش ملی لیبی گفتوگو کند. طبق این گزارش، مصر از خلیفه حفتر خواسته تا نیروهای گروه واگنر را در نزدیکی مرزهایش مستقر نکند، در حالی که آمریکا درخواست کرده که نیروهای واگنر از پستهای خود در زمینه تضمین امنیت تاسیسات نفتی لیبی اخراج شوند.
▪️گروه واگنر که در سال ۲۰۱۴ میلادی تاسیس شد، عمدتا به عنوان یک مقاطعهکار امنیتی در آفریقا و آسیای غربی عمل کرده است. جزئیات دقیق درباره استقرارهایش در دسترس نیست، اگرچه یوگنی پریگوژین، بنیانگذار واگنر تایید کرده است که نیروهایش در لیبی مبارزه کردند. وی سال گذشته در پاسخ به سوال خبرنگاران آمریکایی مشارکت در سودان را رد کرد و گفت، در حال حاضر هیچ سندی دال بر حضور نیروهای واگنر در سودان وجود ندارد و وی شخصا به این کشور جنگزده کمکهای بشردوستانه کرده است.
▪️وی ماه گذشته به خبرگزاری راشاتودی گفت: چه کسی جنگها و انقلابها در کره، ویتنام، افغانستان، لیبی، سوریه، موزامبیک، جمهوری آفریقای مرکزی و غیره را برنامهریزی کرده است؟ برخی از این کشورها بعدا نزد گروه واگنر میآیند تا با مشتی آهنین به این جنگها پایان دهند.
▪️پس از آنکه نیروهای واگنر به یک سری پیروزی در مقابل ارتش اوکراین در دونباس دست یافتند، آمریکا ماه گذشته گروه واگنر را به عنوان یک «سازمان جنایی فراملیتی» اعلام کرد. با این حال، به رغم وسواسهای دیوانهوار و ناراحتی شدید دولت بایدن از عملکرد موفق گروه نظامی واگنر در محور باخموت، هنوز هیچ سندی دال بر اینکه فشار دولت بایدن نتایجی در سودان یا لیبی به همراه داشته، وجود ندارد.
▪️البته باید دید که امریکا در مورد حضور این شبهنظامیان روسی در کشورهای حوزه صحرا و افریقای مرکزی چه خواهند کرد؟ این گروه وظیفه آموزش نیروهای ارتش کشور افریقای مرکزی و حتی حفاظت از سران این کشور را بر عهده گرفته و به شکل قابل توجهی در حال مبارزه با گروههای شبهنظامی وابسته به فرانسه، انگلیس، امریکا و رژیم صهیونیستی هستند که وظیفه محافظت از شرکتهای چندملیتی غارتگر منابع الماس، طلا، اورانیوم و سایر فلزات گرانبهای این کشورها را هستند، است.
@syriankhabar