eitaa logo
سراج الهدایه
54 دنبال‌کننده
538 عکس
676 ویدیو
78 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
Quran_-_Joze_23.mp3
6.92M
🔺ترجمه گویای کریم با صدای آقای هدایت فر 🔰ترجمه استاد فولادوند
🔴واقعه طبس، تجلی نصرت الهی ♦️پنجم ارديبهشت 1359 يكي از روزهاي حساس و سرنوشت ساز و به يادماندني در تاريخ ايران اسلامي است. در اين روز بزرگ يك بارديگر خداوند قهار به ياري امت انقلابی آمد و از عالم غیب ؛ جنودِ رحمانی که بادها و شن ها بودند برای نصرت نظام اسلامی برانگیخته شدند و مُهر ذلت و خذلان را بر سر شیطان بزرگ تا ابد کوبیدند چرا كه خود در قرآن شريفش فرموده: «ان تنصرواالله ينصركم ويثبت اقدامكم» و وعده او تخلف ناپذير است. 🔴شرح عملیات ♦️در ۵ اردیبهشت ۱۳۵۹(۲۴آوریل ۱۹۸۰) ۶ هواپیما و ۸ بالگرد آمریکایی برای آزادی ۵۳ گروگان در تهران وارد فضای پروازی ایران شدند. ♦️ در هنگام اجرای عملیات با ورود به حریم هوایی ایران یکی از بالگردها در ۱۲۰ کیلومتری راور کرمان دچار نقص فنی شده و به اجبار فرود می‌آید و سرنشینان آن به بالگردی دیگر منتقل می‌شوند و همان بالگرد نیز دچار نقص فنی شده و به ناچار به ناو هواپیما بر بازمی‌گردد. ♦️۶ هواپیما و ۶ بالگرد دیگر خود را به رسانده و در تاریکی شب در منطقه‌ای دور افتاده بدون متوجه شدن نیروهای نظامی ایرانی فرود می‌آیند. ♦️در حین سوختگیری یکی دیگر از بالگردها دچار نقص فنی شده و در مجموع در حالیکه هنوز عملیات آغاز نشده، ۳ فروند بالگرد از دست رفته بود. ♦️ پس از تماس با مرکز عملیات، کارتر دستور بازگشت نیروها را می‌دهد؛ ولی هنگام برخاستن هواپیماها و بالگردها طوفان شن آغاز شد و یک هواپیمای سی۱۳۰ و یک بالگرد سی‌اچ-۵۳ به هم خورده و هر دو آتش می‌گیرند که در این حادثه ۸ نفر از نیروهای آمریکایی در آتش سوخته و۴ بالگرد ناتوان از پرواز پس روی زمین باقی میمانند، نیروها با ۵ هواپیما خود را به ناوهواپیمابر ناو نیمیتز می‌رسانند و بدین‌ترتیب عملیات بطور کامل شکست می‌خورد. ♦️جالب است بدانید که شبی که عملیات در آن به وقوع پیوست مهتابی بود و معمولاً در این شب ها از توفان و بادهای تند خبری نیست و افزون بر این، بر اساس پیش بینی های علمی اداره ی هواشناسی امریکا، در شب عملیات، هوای کویر توفانی نبوده است! ♦️برژینسكى مشاور امنيت ملي رئيس جمهور حالت را پس از صدور دستور توقف عملیات و عقب ‏نشینى و آتش گرفتن هواپیما و هلی­كوپتر آمریكایى چنین توصیف كرده است: ♦️«وى بعداً سرش را میان دو دستش گرفت و به مدت چند ثانیه روى میز گذاشت... با شنیدن این خبر، به مانند مار زخمى به خود پیچید و آثار درد و نگرانى بر تمامى صورت او آشكار شد و به اطرافیانش بد و بى راه میگفت». 🔴دوباره خیانت داخلی: ♦️پس از فرار امریکایی ها و صدور اعلامیه توسط کاخ سفید مبنی بر شکست عملیات و این که اسنادی سری و مهمی در درون هلی کوپترها به جای مانده است. به دستور مستقیم بنی صدر که در آن زمان سمت فرماندهی کل قوا را داشت، هلی کوپترهای به جا مانده بمباران شدند و اسناد سری و مهم باقی مانده در آتش سوختند و محمد منتظر قائم فرمانده سپاه پاسداران یزد که از هلی کوپترها حفاظت می کرد، به شهادت رسید. 🔴(ره) در پیامی در تاریخ ۵ اردیبهشت ماه ۱۳۵۹ گفت: ♦️آیا جز این بود که یک دست غیبی در کار است؟ چه کسی هلی کوپترهای آقای کارتر را ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شن‌ها ساقط کردند. شن‌ها مأمور خدا بودند، باد مأمور خداست.
401-02-04 rafiee tafsir sureh ankabut (60) avamel faghr 22 RA~1.mp3
9.25M
🎙حجت الاسلام و المسلمین رفیعی 🔊موضوع:عوامل فقر
💢موشکافی از یک دروغ بزرگ/آیا فلسطینی‌ها زمین‌هایشان را فروختند؟ سال‌ها با انتشار این شایعه که فلسطینی‌ها خود زمین‌هایشان را به صهیونیست‌ها فروختند، سعی شد تا مسلمانان انگیزه‌ای برای حمایت از آرمان فلسطین نداشته باشند. با بررسی اسناد تاریخی معتبر، درباره این شایعه نتایج جالبی به دست می‌آید. صهیونیست‌ها از ۴ طریق توانستند مقدار کمی زمین در فلسطین خریداری کنند؛ ۱.زمین‌هایی که متعلق به اقلیت یهودی ساکن در فلسطین بود. (۶۵ هزار هکتار) ۲.آن زمان دولت انگلستان قیّم فلسطین بود و حاکم فلسطین انگلیسی بود. این دولت زمین‌هایی در اختیار صهیونیست‌ها قرار داد. (۶۶.۵ هزار هکتار) ۳.خرید زمین از طریق لبنانی و سوری‌های ساکن فلسطین. (۶۰.۶ هزار هکتار) ۴.خود فلسطینی‌ها هم مقداری زمین فروختند. (۳۰ هزار هکتار) کل اراضی خریداری شده حدود ۲۲۰ هزار هکتار را شامل می‌شد. مجموع اراضی فلسطین ۲.۷ میلیون هکتار است، یعنی فلسطینی‌ها ۱.۸ درصد از زمین‌هایشان را فروختند! پ.ن: هم‌اکنون ۸۵ درصد فلسطین با زور در اختیار صهیونیست‌هاست!!
🌸🎊🎁🌸🎊🎁🌸🎊🎁🌸 🎈 برندگان مسابقه روزانه ماه مبارک رمضان ۴ اردیبهشت ماه مبارک رمضان ۱- آقای محمدعلی حاجیان ۲-خانم سمیرا خسرو بیگی ۳-خانم معصومه رحمانیان 👈دوستان گرامی، به کسانی که در تمامی مسابقات روزانه شرکت نمایند، آخر ماه مبارک، به قید قرعه هدیه داده می شود. 🌸🎊🎁🌸🎊🎁🌸🎊🎁🌸
مسابقه از محتوای ۵ اردیبهشت روز ماه مبارک رمضان ۱- ۵ نشانه ای که امام سجاد علیه السلام برای مومن میشمارد را بنویسید؟ ۲- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به ابوذر می فرماید؛ 《 ای اباذر به کوچکی گناه نگاه مکن بلکه............》 ۳- طبق آیه ۷۵ الی۷۸ سوره ص چه چیز شیطان باعث ملعون و رانده شدنش شد؟ ۴- طبق آیه ۱۴۳ سوره صافات چه چیزی عامل نجات انسان در امور زندگی است؟ ۵- پنج ویژگی اصلی خوارج را نام ببرید. ۶- واقعه طبس در چه روز و سالی اتفاق افتاد و هدف آمریکا از این عملیات چه بود؟ ۷- عوامل ایجاد فقر را نام ببرید.( استاد رفیعی) ۸- چند درصد زمین های فلسطین به واسطه خرید و فروش به صهیونیست ها داده شده است و چند درصد به زور و غاصبانه در اختیار صهیونیست ها است ؟ ۹- جهاد از نظر مقام معظم رهبری به چه معنا است؟ 🌙🌼🌙🌼🌙🌼🌙🌼🌙🌼🌙 👈پاسخ های خود همراه با نام و نام خانوادگی و شهر سکونت خودرا، بر روی کاغذ نوشته و تا ساعت ۲۰ روز سه شنبه ۶ اردیبهشت به آی دی 👇👇👇 @Alimohammad1386 ارسال فرمایید.
🔴همانا زندگی دنیا بازیچه ای بیش نیست و زندگی واقعی سرای آخرت است... 📚عنکبوت:آیه۶۴
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کلیپ تصویری « دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان »