#پیام_صبحگاهی
#جوان_باید_در_مقابل_ظلم_بِایستد🔻
🔹در مجلس پیغمبر یک نفری به عِرض یک مؤمنی تعرّض کرد، به آبروی یک مؤمنی یک تعرّضی کرد یک نفر دیگر در همان مجلس از آن مؤمنی که مورد تعرّض قرار گرفته بود دفاع کرد. پیغمبر فرمودند این کاری که تو کردی -که دفاع کردی از آبروی مؤمن- این حاجز در مقابل آتش جهنّم است، این حجاب در مقابل آتش جهنّم است؛ سبک زندگی اسلامی یعنی این؛ یعنی «اِرحَم تُرحَم»؛ رحم کن تا مورد ترحّم قرار بگیری از طرف خدای متعال؛ اینها باید آموزش داده بشود به جوانهای ما. جوان ما باید «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم» [باشد] اینجوری تربیت بشود؛ در مقابل ظلم بِایستد، در مقابل متعرّض و متعدّی بِایستد امّا با برادر مؤمن، با مهربانی، با گذشت رفتار کند؛ باید به جوانمان گذشت را یاد بدهیم.
۱۳۹۷/۳/۲۰
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
پدرم ما را عادت داده بود که هیچ فرصتی را از دست ندهیم و هیچ روزی را بدون بهرهگیری از درس و مباحثه نگذرانیم. ایشان از فرصت تعطیلی درس حوزه در ایام ماه محرم و همچنین ماههای تابستان هم بهره میگرفت. در هفت روز اول ماه محرم برای من درس میگفت و سه روز بعد از آن را به مجالس روضه امام حسین علیهالسلام میرفت. چیزی را به نام تعطیلی تابستان قبول نداشت و میگفت: ما در نجف علیرغم هوای طاقت فرسا و گرمای سخت، درسمان را ادامه میدادیم؛ بنابراین تابستانها در مشهد چرا باید درس و تحصیل تعطیل شود.
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
#فصل_دوم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
انفاق کارِ همه کس نیست. انفاق کار مردمان باهوش است، آنهایی که خلأها و نیازها را میفهمند و حاضر میشوند بجا آن خلأها و نیازها را پر کنند. انفاق خیلی مهم است.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#جلسه_اول
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از اسماعیل فخریان
manshor.pdf
8.69M
رهبر انقلاب اسلامی:
منشور روحانیّت را بخوانید، مکرّر هم بخوانید. ۹۸/۲/۱۸
از مهمترین پیامهای امام خمینی "رحمهالله" پیام ایشان به حوزههای علمیه است که در ۳ اسفند۶۷ صادر شد.
در این پیام علاوه بر اشاره به مجاهدتهای بینظیر حوزههای علمیه و روحانیون در اقامه حاکمیت دین، به آسیبها و چالشهای حوزههای علمیه و روحانیون نیز اشاره شده است.
#سوم_اسفند
#منشور_روحانیت
#امام_خمینی
@ostad_fakhrian
[روش دوم دشمنی دشمنان اهل بیت] تحریف چهره آن قهرمانان
ای کاش همهی خلفای بنیامیه و خلفای بنیعباس اشتباه میکردند و راه معاویه را دنبال میکردند. اما متاسفانه... راهی بهتر از معاویه [برای دشمنی] اختراع شد و آن این بود چهره را از بین نبردند، نام را نخواستند زیر خروارها خاک دفن کنند، آمدند چهره را تحریف کردند؛ و این خطرناک است. این کار گرفت؛ آنچنان گرفت که... قرنها ...گذشت و دوستان اهل بیت، اهل بیت را آنچنان میبینند که دشمنان میدیدند... امام سجاد را یک آدم ضعیفِ بیارادهی بازیچه بیمار معرفی میکنند... امام چهارمی که به نظر ما بنیان گذار نهضت مخفی شیعی بعد از واقعهی کربلا است؛ امام سجادی که متزلزل کنندهی بنیان اموی است؛ کسی که ضامن همه نهضتهایی است که در طول تاریخ تشیع به وسیله شیعه انجام گرفته... شیعه امروز امام سجاد علیهالسلام را یک بیمار میداند!
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#کتاب_دوم_سیر_مطالعاتی
#گفتار_دوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#اولین سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب
(دورهی آموزشی معارف انقلاب اسلامی_سطح یک)
✔️این دورهی آموزشیِ مطالعهمحور، بر اساس طرح مصوب معاونت پژوهش و آموزش دفتر رهبر انقلاب اسلامی میباشد.
بزرگوارانی که هنوز وارد گروههای مطالعاتی نشدهاند، میتوانند با تکمیل کردن فرم ثبتنام، وارد حلقات مطالعاتی شده و بر اساس بودجهبندی مشخص و مدیریت سرگروه، سیر مطالعاتی را شروع بفرمایند.
راه ارتباطی🔻
برادران:
@ertebat_tabyin
خواهران:
@Manzome_fekri313
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
توحيد عبارت است از حاكميت الله بر زندگى انسانها، نه فقط اينكه انسان معتقد باشد كه يك خدايى هم هست. خب! خود كفار قريش مگر معتقد به خدا نبودند؛ البته آنها شريك قائل بودند براى خدا، آن شركا را هم شفعاى خودشان مىدانستند پيش پروردگار. توحيد به آن حادّ معناى توحيد، عبارت از اين است كه در جامعه حاكميت خدا باشد، خب حاكميت خدا به چيست؟ حاكميت خدا به اين است كه اولاً؛ قوانين الهى در جامعه جارى بشود، آن چيزى كه قانون الهى است، او در جامعه اجرا بشود نه قوانين خاصّ آمريكا يا قوانين خاصّ شوروى يا قوانين غربى و قوانين بشرى، قوانين منطبق باشد با كتاب الله...
هر نوع سلطه معنوى و مادى از نظر اسلام بر انسانها ممنوع است؛ هم سلطه فكرى و هم سلطه مادى؛ مادامى كه منتهى به خدا نباشد: «اتَّخَذُوا أَحْبارَهُمْ وَ رُهْبانَهُمْ أَرْباباً مِنْ دُونِ اللَّهِ وَ الْمَسيحَ ابْنَ مَرْيَمَ وَ ما أُمِرُوا إِلاَّ لِيَعْبُدُوا إِلهاً واحِداً لا إِلهَ إِلاَّ هُوَ سُبْحانَهُ عَمَّا يُشْرِكُونَ»؛ يعنى سلطه فكرى و روحى رهبان و احبار هم ربوبيت است و ممنوع است؛ سلطه مادى فرعونى هم ربوبيت است و ممنوع است. و حكومت، حق ذات مقدس پروردگار است بر انسانها و لا غير.
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_فقیه
#فصل_دوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هر چه از پیروزی انقلاب میگذشت، بهتدریج اختلاف مواضع نیروهای وفادار به امام و انقلاب در مسائل عمده کشور به خصوص در مورد مدیریت جنگ، با ابوالحسن بنیصدر و حامیان ملیگرا و لیبرال یا سوسیالیست او آشکارتر میشد؛ تا آنکه در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ جلسه تاریخی مجلس شورای اسلامی در مورد بررسی کفایت رئیس جمهور وقت برگزار گردید. آقای خامنهای که دو روز قبل در خطبههای نماز جمعه نیز به افشاگری علیه خط خیانت در کشور پرداخته بود، به عنوان نمایندهی مردم تهران در جلسهی حیاتی مجلس، یک نطق ۱۴ بندی ایراد کرد که در رد مواضع و اقدامات بنیصدر و اثبات بیکفایتی او برای این مسئولیت بود...
یک هفته بعد، پاسخ مخالفت آیتالله خامنهای به وسیله جریان تفرقه افکن در میان حاکمیت و مردم در مسجد ابوذر تهران داده شد...
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#بخش_یکم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
این ملت و انقلاب و كشور، در درجهی اول با شجاعت امام "رحمه الله" آن رهبر بزرگ- كه شجاعتی شبیه پیامبران و اولیای بزرگ خدا در او بود- و سپس با شجاعت یکایك آحاد این مردم توانست تا اینجا بیاید. قدرت و شجاعت، نترسیدن از غیر خدا و حفظ نشاط انقلابی، خواهد توانست به توفیق و اعانت الهی، ما را به تمام هدفهایمان برساند.
۱۳۶۸/۱۰/۱۹
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
#صفحه ۲۴
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
آزادی به معنای مطلق یعنی اینکه انسان هر کاری که مایل بود، هر چیزی که اراده کرد، برایش مباح باشد، یله باشد، رها باشد، این نه منطقی است، نه ممکن است و نه هیچ کس در دنیا از آن طرفداری کرده. بحثی که وجود دارد، بر سر حدود آزادی است.
۶۵/۱۰/۰۵
#کتاب_ششم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_انقلاب
#بخش_دوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
اگر انسانی باایمان باشد، قدر و ارزش و مقدار پدیدههای مادی و تواناییهای آنها را میشناسد و درباره آنها نه زیادهروی میکند و نه کوتاهی.
#کتاب_هفتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی
#فصل_دوم
@daghdaghehayefarhangi
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
همه تلاش ادیان الهی و سلوک معنوی و سعی پیغمبران و شهادتهای مردان بزرگ خدا برای این است که بشر را به راه اوّل بکشانند و در صراط مستقیم قرار دهند. یعنی بشربه سمت خدا حرکت کند، عروج معنوی و کمال انسانی بیابد، با خدا آشنا شود و آینده خود را که همان مرحله اساسی حیات بعد از مرگ است و بقیه مقدّمه آن است، تأمین
کند «الدّنیا مزرعۀ الآخرۀ» من و شما در اینجا برای حیات ابدی مقدّمهچینی میکنیم.
۷۴/۰۸/۱۰
#کتاب_هشتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اخلاق_وتربیت
#صفحه ۲۴
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تشکیلات به معنای گُم شدن در هفت توی بروکراسی و دیوان سالاری نیست، بلکه به معنای وجود یک مسئول و وجود یک مرکز فکر است.
۱۳۸۷/۱۲/۱۴
#کتاب_نهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تشکیلات
@ketabetashkilat
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
زن بودن برای زن یک ارزش و یک اصل است. هر یک از زن و مرد نقش و جایگاه و طبیعتی دارند. زن با نقاط قوت زنانهی خود همراه با ایمان عمیق، استقرار ناشی از اتکا به خداوند و عفت و پاکدامنی میتواند در جامعه یک نقش استثنائی ایفا کند، هیچ مردی قادر به ایفای چنین نقشی نیست.
۸۳/۳/۲۵
#کتاب_دهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_زن_وخانواده
#فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#گزارش
#تشکیلات
جلسهی اول دورهی آموزشی #تشکیلات و #ولایت_فقیه
#شهرری
شنبه سوم اسفند
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
🔹سلطهگران به گفتهی خودشان میخواهند ایران به کشوری عادی یعنی منطبق با سازوکار نظام سلطه تبدیل شود اما جمهوری اسلامی از آغاز شکلگیری خود با نظام سلطه مقابله کرده و از این پس نیز مطلقاً تسلیم زورگویان جهانی نمیشود و راه #انقلابیگری و مقابله با سلطهگران را قطعاً ادامه خواهد داد.
۱۳۹۸/۷/۱۰
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
🔹تشکر عمیق از ملت ایران در پی امتحان بزرگ و مطلوب انتخابات
✅رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در ابتدای جلسه درس خارج فقه با تشکر از درخشش مطلوب ملت ایران در امتحان بزرگ انتخابات و ناکام گذاشتن فرصتطلبی و تبلیغات همهجانبه دشمنان، تأکید کردند:
در مقابل توطئه دشمن برای ضربه زدن به ارکان مختلف کشور، همه باید برای دفاع هوشیار، و آماده ضربه و حمله متقابل باشیم.
✅حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به فضاسازی منفی و پر حجم دستگاههای تبلیغاتی بیگانه علیه شرکت مردم در انتخابات، خاطرنشان کردند:
این تبلیغات منفی از چند ماه قبل آغاز و با نزدیکشدن به انتخابات بیشتر شد و در دو روز آخر نیز به بهانه یک بیماری و ویروس، رسانههای آنها از کمترین فرصت برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات چشمپوشی نکردند.
✅رهبر انقلاب اسلامی با شکر خداوند متعال و قدردانی عمیق از حضور گسترده مردم در انتخابات برغم این تبلیغات مغرضانه، گفتند:
خداوند اراده کرده است این ملت را پیروز کند.
✅ایشان دشمنیِ دشمنان با ملت ایران را محدود به عرصههای اقتصاد، فرهنگ و باورهای دینی و انقلابی مردم ندانستند و افزودند:
آنها حتی با انتخابات ملت ایران نیز مخالف هستند چرا که نمیخواهند پدیده شرکت مردم بهنام دین در پای صندوق رأی و در خدمت انقلاب، بهعنوان یک واقعیت تثبیت شود.
✅حضرت آیت الله خامنهای برگزاری انتخابات در نظام اسلامی را باطلکننده ادعای دشمنان مبنی بر مخالفت دین با آزادی و دموکراسی خواندند و گفتند:
انتخابات در جمهوری اسلامی نشان میدهد که دین مظهر کامل یک دموکراسی همهجانبه است و برگزاری ۳۷ انتخابات در طول ۴۱ سال نشاندهنده اهتمام بینظیر نظام اسلامی به مردمسالاری است.
✅رهبر انقلاب اسلامی با دعوت همگان به شناخت دشمن و هوشیاری در مقابل آن، تأکید کردند:
در مقابل فعالیت هزاران نفر از جبهه دشمن علیه مسائل گوناگون ایران، در جبهه ملت ایران باید میلیونها نفر آماده دفاع، ضربه و حمله متقابل در امور تبلیغاتی و انواع کارهای ممکن برای ملت باشند.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
پدرم بر درس خواندن ما به طور مستمر نظارت میکرد. ما را گاه با تشویق و گاه با تندی، به آن ترغیب میکرد. من همیشه تسلیم روش پدر و مجری خواست او بودم. هر گاه در مورد درسی که میخواندم، اظهار نظر میکردم، پدرم خیلی خوشحال میشد و به من که چهارده پانزده ساله بودم، میگفت تو مجتهدی و قدرت استنباط داری. با برادرم مباحثه میکردم. پس از مباحثه پدرم ما را به اتاق خود میخواند، از ما پرسش میکرد و آنچه را نتوانسته بودیم بفهمیم، برایمان توضیح میداد.
... به خاطر هیبت و جدیت پدر در اثنای درس و مذاکره، من و برادرم بر سر اینکه کدام دورتر از پدر بنشینیم، با هم کشمکش داشتیم!
بیشک این تندی و خشم پدر هرچند جنبههایی منفی داشت، اما منکر جنبههای مثبت آن نمیتوانم بشوم؛ زیرا این سختگیری ما را منضبط بار آورد.
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
#فصل_دوم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
بن بست چیست؟
از نظر خدا بُن بست نداریم ما! همه بُنبستها با دست قدرت خدا، بُن باز است! راه دارد.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#جلسه_دوم
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
[نمونهای از تحریف چهره و سیره ائمه]
شیعه امروز امام سجاد "علیهالسلام" را یک بیمار میداند؛ در حالی که بیماری امام سجاد - آنچه در تاریخ هست- محدود به همان چند روز کربلا است.
...هر آدم ورزشکار قوی هیکلِ نیرومندی هم در عمرش چند روزی بیمار میشود؛ اسم بیمار که دیگر نباید تا آخر عمر روی این شخص بماند...
پس ببینید که واقعاً این شیوه از دشمن گرفته و ما امروز در مقابل یک تحریف چندینقرنی قرار داریم. ما در مقابل انبوه متراکمی از دروغ قرار داریم. بایستی از لابهلای این همه دروغها، این همه ظلمتهای متراکم، حقیقت منور را، حقیقت درخشان را کشف کنیم و بیرون بیاوریم. کار مشکلی هم هست، اما شدنی است.
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#کتاب_دوم_سیر_مطالعاتی
#گفتار_دوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
مسئله حكومت در اسلام يك شكل بسيار زيبا و با شكوهى دارد. اساساً از نظر اسلام افراد بر يكديگر حكومت نمىتوانند بكنند؛ بشر آزاد است. حاكم حقيقى بر بشر خداست؛ منتهى حكومت خدا بر مردم، بايد به شكل حكومت يك انسان بر مردم كه بر طبق معيارهاى الهى باشد تجسّم پيدا كند؛ بدون آن حكومت خدا بر مردم معنا ندارد. اين انسان، پيغمبران الهى هستند كه براى حاكميّت [در] بين مردم آمدند و در غيبت پيغمبران، جانشينان، اوصياء، فقهای امت، دينشناسان، آگاهان، آن كسانى كه منصب ولايت را و امامت را از پيغمبر و از ائمه به ارث بردند؛ كه باز در همين روايت مىفرمايد: «إِنَّ الْإِمَامَةَ خِلَافَةُ اللَّهِ وَ خِلَافَةُ الرَّسُولِ» اين معناى امامت است.
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_فقیه
#فصل_دوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
آیتالله خامنهای علی رغم مخالفت صریح شخصی، به اصرار شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی و جامعه مدرسین حوزهی علمیه قم و به پشتوانهی حمایت نیروهای خط امام نامزد ریاست جمهوری شد و در انتخابات ۱۰ مهر ۱۳۶۰ توانست ۹۵ درصد آراء مردم را به دست آورد تا در ۴۲ سالگی، نخستین رئیسجمهور روحانی ایران شود. وی در اولین حضور خود در جایگاه امامت جمعه پس از ماجرای ترور، به نمازگزاران گفت: من تا سرحد مرگ رفتم. فضل خدا به برکت دعای شما مردم من را برگرداند و من از همان لحظه احساس کردم که خداوند از من توقع انجام تکلیف بزرگی را دارد و خودم را آماده کردهام. آن روز البته حدس نمیزدم که این خدمت چیست. اما یقین داشتم که باید آمادهی برداشتن بارهای سنگینی برای او و برای این انقلاب در خدمت شما مردم باشم.
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#بخش_یکم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
امام آن وقتی كه تنها بود، مبتلای به ترس نشد، مبتلای به یأس نشد، آن وقتی هم كه نهتنها همهی ملت ایران یکصدا نام او را فریاد زدند، بلکه ملتهای دیگر هم به او عشق ورزیدند و این را ابراز كردند، دچار غرور نشد. آن وقتی كه خرمشهر به وسیلهی متجاوزین عراقی از دست رفت، امام مأیوس نشد، آن وقتی هم كه خرمشهر را رزمندگان ما با دلاوری و فداكاری خود گرفتند، امام مغرور نشد، فرمود «خرمشهر را خدا آزاد كرد»، یعنی ما هیچکارهایم. در همهی حوادث گوناگون دوران زعامت آن بزرگوار، امام همینجور بود.
۱۳۸۹/۰۳/۱۴
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
#صفحه ۲۵
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
آن ملتی که اسیر احساسات پست کننده و
ذلیل کنندهی خودش نباشد، اسیر خصلتهای منفی خودش نباشد، اسیر هوی و هوس و
شهوات خودش نباشد، اسیر ترس و طمع خودش نباشد، آن ملت اسیر قدرتهای بیرون از
وجود خودش، قدرتهای جبار، قدرتهای ظالم و ستمگر هم نخواهد بود و این یک نسخهای
است که برای تمام ملتهای عالم علیالسواء قابل اجراست و دوای درد همهی ملتهاست؛
یعنی آزادی درونی، آزادی معنوی، آزادی از زنجیرهایی که بازدارندهی انسان هستند از
حرکت، از فعالیت، از اراده؛ اما این زنجیرها بیرون از وجود او نیستند، در درون خود اوهستند؛ آزادی از اینها.
این یکی از فرقهای اساسی میان نظر اسلام در باب آزادی و نظر
مکاتب غربی است.
۶۵/۱۰/۰۵
#کتاب_ششم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_انقلاب
#فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری