اهمیت حادثه #غدیر_خم...
#انسان_۲۵۰_ساله
حادثه ی #غدیر_خم یک حادثه بسیار مهم و تعیین کننده ی تاریخ #اسلام است.
به این حادثه از دو دیدگاه و از دو بُعد می شود نگاه کرد، یک بُعد مخصوص #شیعه است، زیرا در این حادثه امیرالمؤمنین به وسیله ی پیغمبر به خلافت منصوب شده است و در همان روز و همان ماجرا کسانی از رسول خدا پرسیدند، که ای رسول خدا آیا این از جانب توست یا از طرف خدا ؟
فرمود (من الله و رسوله) یعنی
هم #امر_الهی است و هم از سوی من است .
یک بُعد دیگر مربوط به همه ی فِرق اسلامی است. بعد دوم که بعد پیوند میان علی بن ابی طالب(علیه السلام) و عترت پیغمبر با آحاد مسلمانان هاست، مال همه ی مسلمان هاست.
بُعد دوم از لحاظ اهمیت، کمتر از بُعد اول نیست، این بعد، یک امر مشترک بین شیعه وسنی است .
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، صفحه ۵۷
#جلسه_پنجم
#پیامبر_اعظم
@t_manzome_f_r
حج یک امر #سیاسی است...
#انسان_۲۵۰_ساله
آن کسانی که امروز در دنیای اسلام #حج را جدای از مسائل #سیاسی قلمداد می کنند و تصور می کنند که در #حج فقط باید عبادت به معنای رایج و عادی آن داشت و هر کار #سیاسی را خارج از قواره #حج به حساب می آورند، چقدر از تاریخ اسلام و از سیره نبی اکرم دور و بیگانه اند.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۵۸
#جلسه_پنجم
#پیامبر_اعظم
@t_manzome_f_r
حدیث #ثقلین...
#انسان_۲۵۰_ساله
در جریان #غدیر_خم پیامبر اکرم مسائل عمده ی سیاسی و اجتماعی جهان اسلام را بیان کردند و در همین سخنرانی ها حدیث "ثقلین" را هم ذکر کردند و فرمودند:
من وقتی از میان شما رفتم دو چیز گرانبها در میان شما می گذارم، #قرآن را و #عترتم را.
بعد دو انگشت سبابه شان را پهلوی هم قرار دادند و فرمودند: آن دو مثل این دو هستند که دو انگشت سبابه هیچ تفاوتی باهم ندارند.
بعد فرمودند: مثل این دو نیستند، انگشت سبابه و وُسطای دستشان را بلند کردند، گفتند من #عترت و #کتاب را مثل این دو نمیدانم که انگشت سبابه و وُسطی، این از یکی بلندتر است؛ بلکه مثل دو انگشت سبابه که هیچ یک بر آن دیگری ترجیحی ندارد.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۵۹
#جلسه_پنجم
#پیامبر_اعظم
@t_manzome_f_r