کتاب #ولایت_فقیه در اندیشه رهبر انقلاب
همه پیغمبرانی که مبعوث شدند، مبعوث شدند تا جامعه ای را که در آن زندگی میکردهاند، اداره کنند. حالا گاهی این جامعه محدود به یک شهر، یا یک کشور، یا حتی یک ده میشد، گاهی هم در مورد بعضی از پیغمبران، این جامعه حد و مرز مکانی نداشت، همه عالم را شامل میشد، که پیغمبران بزرگ الهی از این قبیلند.
#فصل_پنجم
چهره ی حاکم الهی
صفحه ۲۹
@t_manzome_f_r
کتاب #ولایت_فقیه در اندیشه رهبر انقلاب
پیغمبران بزرگ الهی که آنها را پیغمبران اولوالعزم مینامیم، قطبهای انقلابهای الهی بودند و پیغمبران دیگر بعضی دنباله انقلاب آنها را میگرفتند و کار آنها را تکمیل میکردند. همه آنها آمدهاند تا حکومت طاغوت را که در این گوشه و آن گوشه عالم برپا بوده است، سرنگون کنند و خودشان یک حکومت الهی به وجود بیاورند.
#فصل_پنجم
چهره ی حاکم الهی
صفحه ۲۹
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منتظر یعنی؛ کسی که خادم خلق خدا باشه، کسی که چاره سازِ کار فقرا باشه، کسی که پاک و صاف و بی ریا باشه.
☑️برای ظهور #مهدی_فاطمه قدم برداریم.
@t_manzome_f_r
دیدار با اقشار مختلف مردم.rar
1.87M
🔻مجموعه #عکس_نوشته از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم
۹۷/۵/۲۲
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب ولایت فقیه
#ولایت_فقیه
یکی از خصوصیاتی که برای پیغمبران به عنوان حاکمان الهی در آیات قرآن ذکر شده این است که پیغمبران برای زحمتی که انجام می دهند، برای خودشان هیچ مزدی نمی خواهند. نه اینکه فقط اجر مالی نمیخواهند حتی تعریف و تمجید کردن و نام نیک تاریخ را هم انتظار ندارند.
صفحه ۳۱
@velayat_faghih