#اسلام، #فاطمه_زهرا (سلام الله علیها) را به عنوان نمونه و اسوهی زن معرفی میکند.
آن، زندگی ظاهری و جهاد و مبارزه و دانش و سخنوری و فداکاری و شوهرداری و مادری و همسری و مهاجرت و حضور در همهی میدانهای سیاسی و نظامی و انقلابی و برجستگی همه جانبهی او که مردهای بزرگ را در مقابلش به خضوع وادار میکرد.
@t_manzome_f_r
#اسلام، #فاطمه_زهرا (سلام الله علیها) را به عنوان نمونه و اسوهی زن معرفی میکند. این هم مقام معنوی و رکوع و سجود و محراب عبادت و دعا و صحیفه و تضرع و ذات ملکوتی و درخشندگی عنصر معنوی و همپایه و هم وزن و همسنگ #امیرالمؤمنین (علیه السلام) و پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) بودن اوست. زن، این است. الگوی زنی که #اسلام میخواهد بسازد، این است.
@t_manzome_f_r
حفظ قرآن مهم است، من از نوجوانها خواهش میکنم که قدر سنین فراگیری و حفظ را که الان در آن هستند بدانند و قرآن را حفظ کنند. بنده اگر از موجودیهای معنوی چیزی داشته باشم که ندارم، اگر میداشتم، حاضر بودم بدهم و حفظ قرآن را در مقابل بگیرم.
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تولیداتِ طرح
09_Jalase-6.mp3
6.25M
📗بریدهای از جلسۀ ششم کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
نویدها (1)
بحث دربارۀ ايمان درحقيقت يك بحث مقدماتیست. ما براى اينكه فهميدن دين و شناخت اصول اساسى اعتقادىِ دين، در ما شوقى برانگيزد، بهطورىكه بهصورت جدّى دنبال فهم دين و شناخت دين حركت كنيم، براى اين كار محتاج هستيم به اينكه قيمت ايمان و كيفيت ايمان را بدانيم. بحث ما دربارۀ ايمان، ازاينجهت و بدينخاطر بود.
دو، سه مسئلهاى كه دربارۀ ايمان گفته شد، دو، سه مسئلۀ اساسى و مهم بود. از جمله اين بود كه ايمان بايد آگاهانه باشد، نه كوركورانه. ديگر اين بود كه ايمان بايد با تعهد و عمل توأم باشد، تعهدآفرين باشد و زايندة عمل و نه يك باور خشكوخالى در دل و در مغز. ديگر اين بود كه مؤمنِ متعهد، آنوقتى مؤمن است كه ايمانش گاهگاهى نباشد، فرصتطلبانه نباشد، نفعطلبانه نباشد، بلكه هميشگى باشد، همهجایى باشد، همگانى باشد، همهجانبه باشد. اينها مسائلى است كه در زمينۀ ايمان به آنها اشاره شد و لازم بود دانستن آنها.
قبل از آنىكه وارد اصل موضوعات مورد نظر، يعنى معارف اعتقادى اسلام بشويم، يك بحث كوتاه ديگر هم ضرورت دارد كه اجباراً آن بحث را امروز آغاز مىكنيم، فردا هم دنبالۀ آن بحث ادامه پيدا مىكند.
..و آن بحث اين است كه حالا براى اينكه ما ارزش ايمان را و نتيجۀ ايمان را بدانيم، لازم است از مژدهها و نويدهایى كه خدا به مؤمنين داده است، آگاهى پيدا كنيم، ببينيم خداى متعال براى مؤمن، درمقابل ايمانش و درمقابل عمل شايستهاش و انجام تعهداتش، متقابلاً چه چيزى را تعهد مىكند. انسانى كه عادت به دادوستد كرده است، با مبادله زندگى را گذرانيده است، دوست دارد ببيند مبادلۀ او با خدا، به چه صورت است. او ايمان مىآورد و بر اثر آن ايمان متعهد مىشود، متقابلاً دوست دارد بداند خدا چه تعهدى درمقابل او بر عهده مىگيرد، چه مژدهاى و چه نويدى به او مىدهد. اين يك مسئلهاى است كه ازنظر مؤمن و ازنظر كسى كه مىخواهد در وادى ايمان، ثابتقدم و راسخ و استوار باشد، موضوع جالب، شيرين، خواستنى و دوستداشتنىست، اميدبخش به مؤمن است.
#خلاصه
#کتاب_اول
#جلسه_ششم
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
@t_manzome_f_r
توصیه ی خواص به #امام_حسین_علیه_السلام
#انسان_۲۵۰_ساله
به #امام_حسین (علیه السلام) میگفتند شما در مدینه و مکه محترمید و در یمن، آن همه شیعه هست، به گوشه ای بروید که با یزید کاری نداشته باشید، یزید هم با شما کاری نداشته باشد.
این همه مرید، این همه شیعیان؛ زندگی کنید، عبادت و تبلیغ کنید!
چرا قیام کردید؟
قضیه چیست؟
این، آن سوالِ #اصلی است، این، آن درسِ اصلی است.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۷۰
#جلسه_شانزدهم
#امام_حسین
@t_manzome_f_r