#امنیت_با_خون_شهدا
شهادت اخیر جوانان سپاه، ما را آگاه میکند که امنیت ما به چه قیمتی فراهم شده است. کسانی که از امنیت استفاده میکنند و بعد نمکدان میشکنند هوشیار شوند.
بیانات در دیدار مردم آذربایجان
۹۷/۱۱/۲۹
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#امنیت_با_خون_شهدا شهادت اخیر جوانان سپاه، ما را آگاه میکند که امنیت ما به چه قیمتی فراهم شده است
#مجموعه_عکسنوشتها با موضوع: بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم آذربایجان در کانال عکس نوشتههای موضوعی ارسال خواهد شد.
🔰🔰
.........※•🔹•※.........
@aksneveshte_mozoei
برشی از کتاب #علم در اندیشهی آیتاللهالعظمیخامنهای
در دنیا برای اینکه ثابت کنند که علم، ذات سکولار دارد و دانش با ارزشها کاری ندارد، خیلی سعی شده و برای آن فلسفه درست کردند؛ برای اینکه مفهوم دانش را يك مفهوم مجرد از ارزشها معرفی کنند؛ اما حقیقت مطلب این است که علم و عقل ابزار دو جنبهای است؛ میتواند در خدمت ارزشها قرار بگیرد، میتواند در خدمت حیوانیت و سبعیت قرار بگیرد.
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#دهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
بسماللهالرحمنالرحیم
☑️معرفی مختصر از طرح سراسری تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری
🔰🔰🔰
@t_manzome_f_r
✅ کتابهای #سیر_مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری که تاکنون خوانده شده، بصورت مختصر معرفی میشود.
☑️معرفی مختصر از کتاب #هفتم سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
🔰🔰🔰
هدایت شده از کتاب معیشت پرهیزکارانه
بسم الله الرحمن الرحیم
🔘یکی از مفاهیمی که در فرهنگ اسلامی از ارزش والایی برخوردار است «تقوا» است. به گونهای که #تقوا به عنوان هدف و غایت بسیاری از عبادات و دستورات دینی برشمرده و شرط قبولی عبادات و همچنین بهرهمندی از هدایتهای قرآن نیز دانسته شده است.
در فرهنگ اسلامی ارزش انسانها به ثروت، مقام و منزلت اجتماعی و نسب خانوادگی نیست، بلکه این تقوا است که ملاک ارزش گذاری است. اگر تقوا در زندگی فردی و حیات اجتماعی ملاک عمل قرارگیرد، جامعه روی صلاح و پیروزی را خواهد دید.
▪️تقوا به معنای مراقبت دائمی از رفتار و گفتار است و برترین مصادیق آن انجام واجبات و ترک محرمات میباشد. در زبان فارسی معمولا این واژه به «پرهیزکاری» ترجمه میگردد اما همانطور که مخاطب محترم این کتاب خواهند دید رهبر فرزانه انقلاب در بیانات متعدد با استناد به آیات قرآن کریم و احادیث معصومین "علیه السلام" تقوا را به «شدت مراقبتی که انسان در اعمال شخصی خود از راه حق تخطی نکند» معنی کرده و مصادیق بسیاری برشمردهاند...
▫️کتاب #معیشت_پرهیزکارانه، به عنوان #هفتمین کتاب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری انتخاب شده است. این کتاب شامل بیانات مقام معظم رهبری در موضوع تقوا است. ایشان با تعریف این مفهوم اخلاقی و بیان اهمیت و همچنین آثار تقوا و زیانهای بیتقوایی، مخاطبان خود را به رعایت تقوا توصیه کردهاند.
شرح اقسام تقوا و عرصههای آن و راهکارهای دستیابی به تقوا نیز بخش دیگری از رهنمودهای معظم له در این زمینه است.
امید است با رعایت تقوای فردی و اجتماعی، جامعهی مطلوب اسلامی حاصل گردد و تمام آحاد ملت ایران به تحقق حیات طیبه نزدیک شوند.
@t_manzome_f_r
#عکسنوشت
برشی از کتاب #علم
اگر مدیریت علم به دست انسانهای دنیاطلب وقدرتطلب بود، این علم ابزاری برای استعمار، استثمار و تحقیر ملتها خواهد شد. اما اگر علم به وسیله بندگان صالح مدیریت شد، آن وقت خدمت میکند و زیان نمیرساند. اگر کسانی که انرژی هستهای را کشف کردند و یا کسانی که آن را به کار گرفتند، اهل فضیلت و تقوا بودند و بندگان صالح؛ هرگز حادثه هیروشیما پیش نمیآمد.
#دهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۱۰۵
از ته دل قدر شـهید بابایی را میدانسـتم
شهید بابایی اوایل انقلاب، در نیروي هوایی ستوان یک بود. در فاصلهي سه سال، درجهي سـرهنگی گرفت و فرماندهي آن پایگاه در اصفهان شد؛ یعنی از ستوان یکی به سرهنگ تمامی ارتقاء یافت. آن زمان هم سـرهنگی درجهي بالایی بود؛ یعنی بالاتر از سـرهنگ، نـداشتیم. فقـط دوتا درجهي سـرتیپی در ارتش بود: فّلـاحی، که پیش از انقلاب به درجهي سرتیپی رسیده بود و ظهیرنژاد که به دلیلی، در اوایل جنگ به او درجهي سرتیپی اعطا شد. سایر افسران، سرهنگ بودند. شـهید بابایی با نصب درجهي سرهنگی به پایگاه اصفهان رفت. _میدانید که پایگاه اصفهان هم از پایگاههاي بسیار بزرگ و مفصّل است_ سال شصت بود. آن پایگاه واقعاً مرکزي بود که در زمان بنیصدر، امام را هم قبول نداشتند و قبلش هم، آنجا مرکز جنجـالی و پر مسـألهاي محسوب میشـد. اوّل انقلاب، همین آقـاي محمدی دفتر خودمان
_آقاي محمدی گلپایگانی_ به عنوان نماینـدهي مسئول عقیـدتی_سیاسـی، در آنجـا فعالیّت میکردنـد. ایشـان مرتّب مسائل آنجا را گزارش میکردنـد. عـدّهاي ضـّد انقلاب و عدّهاي هم نفوذيهاي گروههاي به ظاهر انقلابی، در پایگاه نفوذ کرده بودند و واقعاً به کلّی یأس آور بود. فرماندهي آنجا، زمـانی که در وزارت دفـاع بـودم، میگفت: «اصـلاً نمیتـوانم پایگـاه را اداره کنم!» همینطور همه چیز را رهـا کرده بود. در چنین شرایطی، شهید بابایی به این پایگاه رفت _این که «یک لاقبا» میگویند، واقعاً با یک لاقبا به آنجا رفت_ و همه چیز را راه انداخت. او حقیقتـاً پایگـاه را متحوّل کرد. از ته دل قـدر شـهید بابـایی را میدانسـتم. یـک بـار من به آن پایگـاه رفتم و ایشان، سـمیلاتورهاي آموزشـی را به من نشان داد. شـهید بابایی، خودش هم خلبان بود؛ خلبان اف۱۴ _یعنی رتبهي خلبـانیاش رتبهي بالایی بود_ ایشان خیلی به من محبّت داشت. من هم واقعاً از ته دل، قدر شـهید بابایی را خیلی میدانستم. یک بار که به اصفهان رفتم _من، دو سه بار به پایگاه اصـفهان رفتهام_ نزد من آمد و گفت: «اگر شما اجازه بدهید، ما بچههاي سپاه را اینجا بیاوریم و به آنان آموزش خلبانی بـدهیم»... با بچههاي سـپاه، خیلی خودمانی و رفیق بود. میگفت: «فقط براي انقلاب و رضاي خدا، بچههاي سـپاه را آموزش دهیم.» گفتم: «حالا دست نگه دارید. الآن این کار مصـلحت نیست؛ تا ببینیم بعداً چه میشود.» به هرحـال، ایشـان آرام آرام همان پایگاهی را که آن همه مسأله داشت، به کّلی متحوّل کرد.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار خانوادهي شهید بابایی
۱۳۸۰/۱۱/۷
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r