#پیام_صبحگاهی
#راه_امام 🔻
🔸 #امام، راه آزاد زیستن، کامل شدن، ساختن زندگی به شکلی که مورد رضای خدا و دستور اسلام است، #سازندگی_حقیقی_زندگی و عدم سازش با قدرتهای ضداسلامی را به ما نشان داد. اینها، برای ما درسهای بیست و دوم بهمن است.
۱۳۶۸/۱۱/۴
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
بعدها برخی از مریدان و دوستداران پدرم به توسعهی خانهی ما همّت گماشتند، زمین متروکهی کنار آن را خریدند و خانه بازسازی شد و ما دارای خانهی جدیدی شدیم. مساحت هر دو خانه روی هم نزدیک دویست متر مربع میشد. امروز این خانه به مکانی عمومی برای ذکر و عبادت تبدیل شده و "حسینیه" نام گرفته است.
در خانه فقط اثاثیهای اندک و ساده بود که روز وفات پدرم... مبلغ چهل و چند تومان ارزیابی شد. البته این مبلغ شامل قیمت کتابها نمیشد.
من دومین فرزند پسر خانواده هستم.
از من بزرگتر سیدمحمد است و دو برادر و چند خواهر هم دارم.
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
...عموما بحثهای اسلامی، #ذهنی و دور از حیطهی تاثیر #عملی و #عینی و مخصوصا اجتماعی، انجام گرفته و بیش از معرفتی ذهنی به بار نیاورده و نسبت به زندگی #جمعی انسانها، علیالخصوص نسبت به تعیین شکل و قوارهی جامعه، تعهد و تکلیف و حتی #نظریهی روشن و مشخصی را ارائه نداده است...
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#مقدمه
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#قوی_شویم دورهی آموزشی #تربیت_مبلغ مبانی فکری اسلام و انقلاب در قم همراه با اعطای #گواهی پایان د
#اطلاعات_تکمیلی
#مهم
۱. بعد از تکمیل فرم ثبتنام، که در سایت بارگذاری شده است و بررسی آن توسط مجموعهی تبیین، به افراد پذیرفته شده، اطلاع داده میشود.
۲. در ماههای بهمن و اسفند حداقل ۹جلسه آموزشی برگزار خواهد شد.
۳. اولین جلسه دورهی آموزشی تربیت مبلغ مبانی فکری اسلام و انقلاب، شنبه ۲۶بهمن ساعت ۱۹برگزار میگردد.
۴. مکان برگزاری جلسات، #زنبیلآباد میباشد.
۵. حداکثر ظرفیت پذیرش در این دوره ۳۵ نفر میباشد.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
دوم، هدف گرفتن تعالىِ انسان است؛ تعالىِ خود و دیگران. این تعالی شامل تعالىِ علمی، تعالىِ فکری، تعالىِ روحی و اخلاقی، تعالىِ اجتماعی و سیاسی -یعنی جامعه تعالی پیدا کند- و تعالىِ اقتصادی است؛ یعنی رفاه امور زندگی مردم. همه موظّفند برای این چیزها تلاش کنند: گسترش و پیشرفت علم برای همه؛ حاکمیت اندیشه سالم و فکر درست؛ تعالىِ روحی و معنوی و اخلاقی، خُلق کریم و مکارم اخلاق؛ پیشرفت اجتماعىِ بشری -نه فقط جنبههای معنوی و علمی و اخلاقی یک فرد، بلکه جامعه هم مورد نظر است- و پیشرفت امور اقتصادی و رفاهی انسانها، و بایستی مردم را به سمت رفاه و تمتّع هرچه بیشتر از امکانات زندگی پیش ببرند. این یکی از وظایف همه است؛ مخصوص دوره قدرت و حکومت هم نیست؛ در دوره حکومتِ غیر خدا هم این وظیفه وجود دارد.
۷۹/۹/۱۲
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_فقیه
#فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#گزارش
جلسهی هم اندیشی مسئولین مجموعه تبیین با کادر تشکیلاتی #قم جهت ارائهی راهکارها و راهبردهای استفادهی حداکثری از ظرفیتهای موجود جهت گسترش گفتمان انقلاب اسلامی و اندیشهی ولایت
قم-شنبه ۹۸/۱۱/۱۹
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
#خبر_ویژه
✔️برگزاری دوره آموزشی #اصول_تشکیلاتسازی
▫️مدرس: حجهالاسلام والمسلمین فخریان
▪️زمان: ۳ و ۴ اسفندماه، ساعت ۱۵ الی ۱۷:۳۰
▪️مکان: شهرری، میدان فرمانداری (شهدای شاملو) خیابان مدرس، سازمان تبلیغات شهرستان ری، سالن همایش
لینک مستقیم ثبت نام دوره در سایت 🔻
http://www.tabyinmanzome.ir/news/tashkilat-rey
راه ارتباطی جهت پاسخگویی 🔻
۰۹۱۹۸۱۱۹۳۴۰
@tasniim12
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#نعمت_ولایت🔻
🔸بیست و دوم بهمن، در حکم عید غدیر است؛ زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهی، برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت.
۱۳۶۸/۱۱/۰۴
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
پدرم، آقا سیدجواد خامنهای از یک خانوادهی علمایی معروف تبریزی بود. ایشان سال ۱۳۱۳ه.ق در نجف به دنیا آمد. پدر ایشان آقا سیدحسین خامنهای، امام مسجد جامع تبریز بوده است. مایلم اندکی دربارهی این پدربزرگ -آقا سیدحسین- مطالبی بگویم:
ایشان بیستسال در نجف درس خوانده بود و از شاگردان فاضل شربیانی و شیخ حسن مامقانی -پدر شیخ عبدالله مامقانی- محسوب میشد. در سال ۱۳۱۵ه.ق -سهسال پس از درگذشت میرزای شیرازی- به تبریز بازگشت و در سال ۱۳۲۵ه.ق -یعنی چندماهی بعد از نهضت مشروطه- وفات یافت و در تبریز تشییع شد. سپس جنازه ایشان به نجف منتقل شد و در قبرستان وادیالسلام دفن گردید.
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
#فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
یک عدهای در مشهد جنجال علیه راه انداختند که چرا در زیر کلمهی "ولایت"، فلانی این حرفها را زده؛ در حالی که این، انکار آن #ولایتی که آنها میگفتند که نبود. آنها میگفتند #ولایت یعنی محبت. خب ما محبت ائمه را که قبول داریم، #ولایت یعنی اعتقاد به امامت علی "علیهالسلام"، این را که ما قبول داشتیم. یک چیزهایی علاوهی بر اینها ما از کلمهی #ولایت پیدا کرده بودیم.
من آیات #ولایت را در قرآن جمع کردم. آیاتی که در آن کلمهی #ولایت بهکار رفته است؛ از این آیات یک برداشت جدیدی از کلمهی #ولایت را من عرضه کردم، مطرح کردم.
خب این باید مغتنم شمرده بشود.
در عالم پزشکی اگر یک نفری بیاید، فرض بفرمایید درباره حصبه یک ایدهی جدیدی را مطرح کند که اضافهی بر معلومات قبلی باشد، با او چه طوری رفتار میکنند؟ خب احترامش میکنند، تکریمش میکنند، تشکر از او میکنند. در مسائل دینی اگر حرف جدیدی مطرح میشد، یک برداشت نویی در یک مسالهای مطرح میشد، ولو اینکه حرفهای گذشته را تخطئه نمیکرد، همین قدر که نو بود، با آن، یک عده بنا میکردند مخالفت کردن، الان هم این حالت هنوز در یک عدهای هست.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#مقدمه
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری