تبیین منظومۀ فکری رهبری
برای همیشه خودتان را آماده نگهدارید تا انقلاب -به هر طریق که اقتضا میکند- از شما استفاده کند. یک
در هر حرکتی، در هر کشوری که آحاد مردم وارد میدان بشوند و در میدان بِایستند و مقاومت کنند، هدف آنها محقّق خواهد شد؛ این بُروبرگرد ندارد؛ خلاف این هم در هیچ برههای از تاریخ اثبات نشده؛ امام این هنر بزرگ را، این کار عظیم را توانست انجام بدهد که آحاد جامعه و بخصوص جوانها را وارد میدان کند و اینها را در میدان نگه دارد.
۱۳۹۶/۳/۱۴
#کتاب_نهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تشکیلات
@ketabetashkilat
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
زن و شوهر باید همدیگر را در راه صحیح و صراط مستقیم الهی حمایت کنند و سعی کنند که یکدیگر را اصلاح کنن
زن و شوهر باید به یکدیگر احترام بگذارند، نه احترام ظاهری و تشریفاتی، بلکه احترام واقعی. احترام به این معنا نیست که مثلاً همدیگر را با القاب و آداب صدا کنند. بلکه قلباً مرد نسبت به زن خود و زن نسبت به مرد خود، احساس احترام داشته باشند. ...بین زن و شوهر، اهانت و تحقیر و تذلیل نباشد.
#کتاب_دهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_زن_وخانواده
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
سه جریان معارض از روز اوّل انقلاب در مقابلهی با انقلاب اسلامی و حرکت امام بزرگوارمان پیدا شدند: یك
استکبار یعنی گردن کلفتی و قلدری و آدمکشی و شرم نکردن و ابا نکردن و تجاوزِ توأم با وقاحت و سر را بالا گرفتن و سینه را سپر کردن. در فرهنگ ما، استکبار به آن مجموعهی قدرتی گفته میشود که با تکیه بر تواناییهای سیاسی و نظامی و علمی و اقتصادی خود و با الهام از نگرش تبعیضآمیز به نوع بشر، مجموعههای بزرگ انسانی - یعنی ملتها و دولتها و کشورها - را با سیطرهای قلدرانه و تحقیر آمیز، به سود خود زیر فشار و استثمار میگذارد؛ در کار آنها دخالت و به ثروت آنها دست اندازی میکند؛ به دولتها زور میگوید و به ملتها ستم میورزد و به فرهنگها و سنّتهای آنان، اهانت روا میدارد.
#کتاب_دوازدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دشمنشناسی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
یک نمایندهی خوب
#مرد_نفوذ_ناپذیر
به مناسبت روز مجلس و سالروز شهادت شهید آیت الله مدرس
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#اخبار_تبیینی
۱. دیروز یکشنبه ۹ آذرماه، جلسهی مسئولین قرارگاه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی (وابسته به مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری) با رابطین قرارگاه در استانها و شهرستانها، به منظور هماهنگی پارهای از امور برگزار شد.
۲. پس از جلسهی مسئولِ واحد آموزشِ مجموعهی تبیین، با مسئولین آزمون در استانها و شهرستانها، از امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه، فرآیند تصحیح آزمونها انجام خواهد گرفت و ان شاءالله بزودی نتایج آزمونها به اطلاع فراگیران محترم خواهد رسید.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اساس جامعهى نظام جمهورى اسلامی، "لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ" است. هدف، عدالت و قسط اجتماعى است
زندگی انسان بدون عدالت، همان چیزی است که شما در زشتترین چهرههای تاریخ بشر مشاهده میکنید. امروز هم در گوشه و کنار دنیا مشاهده میشود. همه بدبختیهایی که شما در جوامع مختلف میبینید، ناشی از ظلم و بیعدالتی است. ممکن است ظاهر امور، این را نشان ندهد؛ اما باطن قضیه، این است. اگر شما میبینید در گوشهای از عالم، کودکان از بیغذایی جان خود را از دست میدهند، ظاهر قضیه این است که به دلیل نیامدن باران، خشکسالی شده است؛ اما باطن قضیه، چیز دیگری است. باطن قضیه، بیعدالتی است. اگر عدالت از نسلهای گذشته بر آن جامعه حکمفرما بود و چنانچه عدالت بر محیط زندگی بشر حکمفرما بود، انسان میتوانست در سایه استقرار عدالت، محیط زندگی خود را طوری بسازد که برای او قابل زیست باشد و فرزند او به آن فلاکت نیفتد و زندگی، این قدر زشت و دردآور نشود.
#کتاب_سیزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_عدالت_اجتماعی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه #خبر_خوب یکی از کارهای مهم شما جوانان عزیز این است که مبانی نظری انقلاب را عمیقاً بشناسید.
#گزارش
به نام خدا
از تاریخ ۲۰ آبان تا ۱۰ آذرماه، تعداد ۴۰۸۵ نفر(چهار هزار و هشتاد و پنج نفر) در #چهارمین دوره آموزشی معارف انقلاب اسلامی (سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبری) ثبتنام کردهاند.
برادران⬅️ ۹۵۹ نفر
خواهران⬅️ ۳۱۲۶ نفر
از میان ۴۰۸۵ نفر ثبتنام کننده، ۱۳۷۴ نفر حوزوی و ۲۷۱۱ نفر غیر حوزوی هستند.
از ۱۵ آذرماه فرآیند پذیرش نهایی، توسط نمایندگان و رابطین محترم مجموعهی تبیین، انجام خواهد شد.
@t_manzome_f_r
[واحد روابط عمومی مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری]
#پیام_صبحگاهی
♦️#تمدّن_اسلامی یعنی آن فضایی كه انسان در آن فضا از لحاظ #معنوی و از لحاظ #مادّی میتواند رشد كند و به غایات مطلوبی كه خدای متعال او را برای آن غایات خلق كرده است برسد.
۱۳۹۲/۰۶/۱۴
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
... همهی مسئولان و دلسوزان کشور خود را موظف بدانند، مکلف بدانند به ایجاد کار، به تولید، به کارآفری
وجدان کار «یعنی اینکه اگر کاری را به عهده گرفتیم و انجام آن را تعهّد کردیم - چه این کار، برای شخص خودمان یا خانوادهی خودمان؛ جهت نان درآوردن باشد، و چه کاری اجتماعی و مردمی و مربوط به دیگران باشد؛ مثل امور مهم اجتماعی و مسئولیتهای کشوری - آن را خوب و کامل و دقیق و تمام انجام دهیم. به تعبیر معروف، برای آن کار، "سنگ تمام بگذاریم". اگر ملتی دارای "وجدان کار" باشد، محصول کار او خوب خواهد شد، و وقتی محصول کار نیکو شد، وضع اجتماعی، به طور قطع بهبود پیدا خواهد کرد.
#کتاب_چهاردهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اقتصاد
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
... ریشهی آزادی در اسلام عبارت است از شخصیت و ارزش ذاتی انسان که بندهی هیچکس غیر خدا نمیشود و د
اصل توحید با اعماق معانی ظریف و دقیقی که دارد آزاد بودن انسان را تضمین میکند. یعنی هر کسی که معتقد به وحدانیت خداست و توحید را قبول دارد، باید انسان را آزاد بگذارد.
...آزادی اسلام ریشهاش آزادی انسان از عبودیت هر آنچه غیرخداست. در حالی که آزادی غربی ریشهاش عبارت بود از تمنّیات و تمایلات و خواستهای پست انسانی یا همه جور خواست انسانی
#کتاب_پانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_آزادی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اگر خدای متعال اراده بفرماید، ما صحنهها و مراحل گوناگون خواهیم دید. ما در آینده باید شاهد چیزهای ب
به دوران نبیاکرم (صلّیاللهعلیهوالهوسلّم) نگاه کنید؛ از دور، پیچ را میشود دید. از نزدیک در حین حرکت، هیچکس ملتفت نیست که چه کاری دارد انجام میگیرد؛ مگر هوشمندان. از اینجا شما میفهمید که بشریت در دوران صدر اسلام، چگونه حرکتی بود و چه کار میکرد. نه اینکه بخواهم دوران نورانی نبیاکرم را با دورههای دیگر مقایسه کنیم، اما آنچنان کاری را امروز داریم انجام میدهیم؛ یا بهتر بگویم، امروز دنیا در حال آنچنان تحولی است که آن روز بود؛ آن روز هم کسی باور نمیکرد.
#کتاب_شانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تاریخ
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از اسماعیل فخریان
تعریف تمدن.mp3
866.1K
#طرح_اختصاصی
#میرزای_شجاع
به مناسبت سالروز #شهادت میرزا کوچکخان جنگلی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
خطر عمده در مسیر رسیدن به تمدن اسلامی
🔸عمدهترین خطر چیست؟ من در پاسخ به این سؤال یک روایت میخوانم. فرمود: «انّ اخوف ما اخاف علیکم اثنان اتّباع الهوی و طول الأمل».خطر عمده دو چیز است: اوّل، هوسپرستی و هویپرستی است. تعجّب نکنید؛ از همهی خطرها بالاتر، همان هوای نفسی است که در دل ماست؛ «انّ اعدی عدوّک نفسک الّتی بین جنبیک»؛ از همهی دشمنها دشمنتر، همان نفس، همان «من» و همان خودی است که در وجود توست؛ آن منیّتی که همه چیز را برای خود میخواهد.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
تمدن غربی بر پایهی تفکر اومانیسم و نگاه به قدرت سیاسی و سپس نگاه سرمایهمحور، شکل گرفته است و بعد
فرض بفرمائید در یک جامعهای تفکر سودمحور مطرح است؛ یعنی همهی پدیدههای عالم با پول محک زده میشوند و اندازهگیری میشوند: هر چیزی قیمت پولیاش و سود مادیاش چقدر است. امروز در یک بخش بزرگی از دنیا مسئله این است: همه چیز با پول سنجیده میشود! در این جامعه ممکن است برخی از کارها ارزشی باشد - برای خاطر اینکه آنها را به پول میرساند - اما در یک جامعهای که در آن پول و سود، محور قضاوت نیست، همان کار ممکن است ضدارزش محسوب بشود.
#کتاب_هفدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_غربشناسی_و_جهانمتجدد
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
بخش حقیقی [تمدن]، آن چیزهایی است که متن زندگی ما را تشکیل میدهد؛ که همان سبک زندگی است... این بخش ح
اصل قضیه،[در ایجاد تمدن نوین اسلامی] درست کردن سبک زندگی است، رفتار اجتماعی است، اخلاق عمومی است، فرهنگ زندگی است. باید در این بخش، ما پیش برویم؛ باید تلاش کنیم. تمدن نوین اسلامی که ما مدعیاش هستیم و دنبالش هستیم و انقلاب اسلامی میخواهد آن را به وجود بیاورد، بدون این بخش تحقق پیدا نخواهد کرد. اگر آن تمدن به وجود آمد، آن وقت ملت ایران در اوج لذت است، ثروت هم دنبالش هست، رفاه هم دنبالش هست، امنیت هم دنبالش هست عزت بینالمللی هم دنبالش هست، همه چیز با او خواهد بود، همراه با معنویت.
#کتاب_هجدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تمدن_اسلامی
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
شخصیت عزیز و عظیم
امروز بحمدالله نظام اسلامی ما مفتخر است که شخصیتهای برجستهی علمی و معنوی در آن حضور دارند؛ مثل همین شخصیت عزیز و عظیم - جناب آقای مصباح -... من ایشان را نزدیک به چهل سال است میشناسم و به ایشان ارادت قلبی دارم؛ فقیه، فیلسوف، متفکّر و صاحبنظر در مسائلِ اساسی اسلام. اگر خدای متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیتهایی مثل مرحوم علّامهی طباطبایی، یا مرحوم شهید مطهّری استفاده کند، بحمدالله این شخصیت عزیز و عظیم، خلاءِ آن عزیزان را در زمان ما پر میکنند. من حقیقتاً خدا را حمد و شکر میکنم که جامعهی ما و بخصوص نسل جوان ما به ایشان خیلی علاقه دارند. بنده از هرجا که کسب خبر کردم - در سرتاسر کشور - اطّلاع یافتم که نسل جوان ما به ایشان شدیداً علاقهمند و معتقد و قدردان است.
بیانات رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان و دانش آموزان بسیجی، ۱۳۷۸/۰۶/۱۳
پ.ن: درپی عارضهی ضعف مفرط به جهت تشدید بیماری گوارشیِ حضرت آیتالله مصباح یزدی، جهت بهبود حال جسمانی و شفای کامل و عاجل ایشان، دست به دعا برمیداریم.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
فرمان پروردگار این بود که سلسلهی نبوتها بیایند، مردم را تدریجاََ به حد نهایی برسانند، انسانها را
انبیاء عظام الهی آمدند تا مردم را موحد کنند. یعنی چه؟ یعنی زنجیر اطاعت غیرخدا را از دست و گردن آنها باز کنند.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#جلسه_یازدهم
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🔹 #تقویت قانون اساسی #مهمّ است
#قانون_اساسی مثل ستونها و پِیهای یک بناست. اگر ما بخواهیم عمارت بزرگ و رفیعی بسازیم، پِی و ستون لازم دارد تا بتواند به ساختمان شکل کلّی دهد. این پِیها و ستونها، همان قانون اساسی است. قوانین عادّی عبارت است از کاری که در داخلِ بنا انجام میگیرد؛ تقسیمبندیها، دیوارکشیها و آرایشها. ارزشها به مثابه مصالح ساختمانیاند. همه ستونهایی که ایجاد میشود و همه کارهایی که در این عمارت انجام میگیرد - چه در بخش قانون اساسی، چه در بخش قانون عادّی - مصالحش همان ارزشهای ماست؛ از ارزشهای ما تشکیل و ترکیب میشود. ما این قانون اساسی و این چارچوب مستحکم را داریم... ما میتوانیم یک بنای مستحکم و زیبا به دنیا ارائه دهیم. همه تلاش دشمن این است که این نمونه ارائه نشود؛ لذا به ستونها و پِیها حمله میکند، برای اینکه آنها را فرو ریزد. البته قوانین عادّی منعطف است. برای تغییر و بروز کردن قوانین عادّی، عاقلانه و مدبّرانه نیست که پِیها را به هم بریزیم. برای تغییر یک دکور، هیچوقت ستونها را خراب نمیکنند. برای عوض کردن تقسیمبندیها، پِی را خراب نمیکنند. پِی را باید محکم نگه داریم؛ این پِی، خوب ریخته شده است.
۱۳۸۲/۰۵/۱۵
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.
به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی در سال۵۸
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری