هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
را علاج.mp3
2.2M
#پیام_صبحگاهی
#کشور_متعلق_به_شما_جوانان_است 🔻
♦️شما جوانان عزیز باید بدانید که امروز مسؤولیت سنگینی بر دوش شماست و آن، مسؤولیت خودسازی است؛ خودسازی از لحاظ علمی و فکری، خودسازی از لحاظ نیروی جسمانی، خودسازی از لحاظ صلاح اخلاقی، خودسازی از لحاظ معرفت دینی و عمل دینی، خودسازی از لحاظ کسب تجربه برای ساختن این کشور. این کشور متعلق به شما جوانان است و شما جوانان باید این بارِ امانت سنگین را از نسل پیش از خود تحویل بگیرید و آن را به نسل بعد برسانید؛ و این، صلاحیتهای علمی و اخلاقی و جسمانی و تربیتی میخواهد؛ و وظیفهی همه - بخصوص جوانان - است که این صلاحیت ها را کسب کنند.
۱۳۷۰/۱۰/۱۱
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اینها اصلا دو تا آدم در یک راه نیستند، بر سر یک پست با هم دعوا ندارند که حسادت باشد. البته این ملّا
حرفهایی که هشام به امام باقر علیهالسلام زد این است که ای محمد بن علی "لایزال الرجل منکم قد شق عصا المسلمین ودعا الی نفسه وزعم انه الامام" این سه جمله خیلی در خور تأمل و دقت است که هشام گفت: ای محمدبن علی! شما خانواده بنی هاشم فرزندان علیبن ابیطالب همیشه همین جور بودهاید؛ هر کدام از شماها که نوبت به او رسیده از عصای مسلمین را شق کرده یعنی بین مسلمانها اختلاف انداخته شعار وحدت از طرف چه کسی؟ از طرف هشام! میگوید: محمدبن علی! تو بین مسلمانها اختلاف که افکندی. منظورش از این اختلاف چیست؟ منظورش این است؛ میگوید مردم همه مثل برههای رامی زیر دست من بودند چیزی نمیفهمیدند و نمیفهمند. به هر طرف آنها را حرکت دادم حرکت کردند هر جور خواستم زندگی کردند هر که را خواستم بالا بردم هر که را خواستم پایین آوردم و مردم لب از لب باز نکردند و زبان نگشودند؛ همه یک نفس و یک سخن حامی مناند طرفدار من و علاقهمند به من هستند که البته معلوم است علاقهمند نیستند. به یک آدم ظالم مستبد چه کسی علاقهمند است؟ در مقابل او ساکت بودند تو که محمدبن علی هستی آمدی کم کم مردم را روشن کردید یک عدهای را علیه من شوراندی...
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#کتاب_دوم_سیر_مطالعاتی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
...در جامعه اسلامی، همه انسانها باید از رفاه، آسایش، امنیت و زندگی کافی برای آسایش خیال برخوردار با
اسلام میخواهد انسانها را آنچنان بالا ببرد، دلها را آنچنان نورانی کند، بدیهارا آنچنان از سینه من و شما بیرون بکند و دور بیندازد که ما آن حالت لذت معنوی را در همه آنات زندگیمان، نه فقط در محراب عبادت، بلکه در حتی در محیط کار، در حال درس، در میدان جنگ، در هنگام تعلیم و تعلم و در زمان سازندگی احساس کنیم. "خوشا آنان که دائم در نمازند"، یعنی این. در حال کسبوکارهم با خدا، در حال خوردن و آشامیدن هم باز به یاد خدا. اینگونه انسانی است که در محیط زندگی و در محیط عالم، از او نور پراکنده میشود.
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_وانسانسازی
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
در مجموع در مورد گفتمان پیشرفت علمی کشور، چند نکته در منظومه فکری آیتالله خامنهای در خور توجه است:
تهاجم فرهنگی شاید مشهورترین مفهومی باشد که بسیاری از مردم ایران آن را به عنوان رکنی از کلیدواژگان آیتالله خامنهای میشناسند. با این حال نه سابقه و نه معنای آن از نظر رهبر انقلاب به درستی مورد توجه قرار نگرفته است. حتی میتوان گفت کمتر موضوعی در اندیشهی ایشان بوده که تا این اندازه با تلقیهای اشتباه و اقدامات نابجا همراه شده است. بسیاری گمان میکنند آیتالله خامنهای اصطلاح تهاجم فرهنگی را نخستین بار در دیدار ۲۲ تیر ۷۱ با فرماندهان گردانهای عاشورا _که بعدها به سخنرانی "عبرتهای عاشورا" معروف شد_ مطرح نمودند. بسیاری نیز به دیدار یک ماه بعد ایشان با گروهی از کارگزاران فرهنگی کشور اشاره میکنند که در آن به تبیین مقولات تبادل و تهاجم فرهنگی پرداختند... اما به نظر میرسد که نخستین بار امام خمینی قدس سره در پیام ۶ مرداد ۱۳۶۶ خود خطاب به حجگزاران، این اصطلاح را مطرح کرده بودند.
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
#اطلاعیه
#مهم
♦️سلسله جلسات جمعبندی و پاسخ به سوالات کتاب از نیمه خرداد
جلسه چهارم - از صفحه ۲۲۵ تا پایان کتاب
🔹 زمان: شنبه ۱۵ آذر، ساعت ۱۸
🔹 مدرس: استاد کریمی
#معارف۱و۲
[روابط عمومی و واحد آموزش مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری]
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
▪️دل به امید تو از دوعالم برید
▪️تا غمت را شناخت جامهی غم برید
یا مولا
🏴 لبیک یا حسین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#رهبر_معظم_انقلاب:
🔹امروز وجود مقدس حضرت حجت ارواحنافداه در میان انسانهای روی زمین، منبع برکت، منبع علم، منبع درخشندگی، زیبایی و همهی خیرات است. ایشان مثل خورشیدی درخشان است، با دلها مرتبط و با روحها و باطنها متصل است.
#مهدویت
#عدالت
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری