1_408213475.pdf
حجم:
1.89M
🔴⚡️پیدیاف دعای عرفه؛
🔺️خیلی خوب و خوانا با ترجمه فارسی؛
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
🔴⚡️اسلامِ راکد، کفرِ متحرک
🔺️آدمى كه به ماهى چند هزار تومان حقوق و يك زن و بچه و برو بيايى و احياناً يك عنوان روشنفكرى و چند جلسه سخنرانى قانع است، ديگر چه مىخواهد؟!
🔺️اگر به اين حد قانع باشد، طبيعى است كه حركتى نكند، طبيعى است كه در ركودش بگندد. اگر به طهارت آب پاك چشمهها و اشك پاك ابرها هم كه باشد، مىگندد؛ كه گنديدن ضرورت است.
🔺️كفر متحرك به اسلام مىرسد، ولى اسلام راكد، پدر بزرگِ كفر است.سلمانها در حالى كه كافر بودند، حركتشان آنها را به رسول منتهى كرد و زبيرها در حالى كه با رسول بودند، ركودِشان آنها را به كفر پيوند زد.
🔺️كفرى كه با حركت ما همراه باشد، وحشتى ندارد. وحشت آنجايى است كه با ركودها پيوند خورده باشيم.
✍ عین صاد (علی صفائی حائری)
📚 #حرکت | ص ۱۲
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️حمایت مسافران از مردم فلسطین در متروی سانفرانسیسکو؛
🔺به نسلکشی پایان دهید، نسل کشی جرم است، فلسطین آزاد است.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
🔴⚡️رحمت واسعه خداوند در روز عرفه؛
🔺️امام سجاد(ع) در روز عرفه صدای نیازمندی را شنید که گدایی میکرد. به او فرمودند «وای بر تو، آیا در مثل چنین روزی از غیر خدا درخواست میکنی، درحالی که در این روز برای بچههایی که در شکم مادران هستند، امید سعادت و خوشبختی میرود».
🔺️پیامبر اکرم (ص) در خصوص نجات بندگان از دوزخ در روز عرفه میفرمایند «ما مِن یَومٍ أکثَرَ أن یُعتِقَ اللَّهُ فِیهِ عَبدَاً مِنَ النّارِ مِن یَومِ عَرَفَهَ؛ خداوند در هیچ روزی به اندازه روز عرفه، بندگان را از آتش دوزخ نمیرهاند».
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️نماهنگ ساعتهای بهشتی؛
🔺️رهبر معظم انقلاب: بعدازظهرِ #روز_عرفه، یکى از آن ساعات بهشت است، اگر ما بتوانیم آن را درک بکنیم. ۷۲/۳/۵
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
20.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️در نزدیکی خدا؛
🔺هر کس دعای عرفه را تا آخر بخواند متحول میشود؛ رهبرانقلاب: دعای عرفهی امام حسین پُر از معارف است؛ یعنی واقعاً این را من با قاطعیّت به شما عزیزان عرض میکنم و بپذیرید که هر کسی مثلاً #دعای_عرفه را با توجّه به معنایش بخواند، از وقتی که این دعا را شروع میکند به خواندن تا به آخرش برسد، بکلّی تغییر میکند [نسبت] به آن آدمی که قبل از خواندن دعا بود؛ ولو دَهبار قبلاً خوانده باشد این دعا را؛ این جور معارفی در این دعاها هست.
🔺️دعاهای صحیفهی سجّادیّه همین جور است؛ دعاهای صحیفهی سجّادیّه درس زندگی است؛ در همین دعاهایی که حضرت به حسب ظاهر، با گردن کج نشستهاند، گریه کردهاند و این دعا را خواندهاند، منش سیاسی یک آدم سیاستمدار در دنیای امروز فهمیده میشود؛ یعنی همان هویّت لازمِ یک انسان والای با شخصیّتِ قویّ فعّالِ پیشرو که در همهی زمینهها میتواند چنین آدمی پیش برود؛ در علم، در سیاست، در صنعت، در جنگ، در همه چیز. تمام این [دعاها] این هویّت را به انسان میبخشد. ۱۳۷۹/۱۰/۲۷
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️زلزله چند ریشتری در میان اپوزیسیون و شبکههای ماهوارهای بعد از آزادی حمید نوری!
🔺️آزادی حمید نوری را میتوان "روز سیاه" برای اپوزیسیون و رسانههایشان در تقویمها نامگذاری کرد.
🔺جلوهگری دیپلماسی قوی ایران در این آزادی باعث تحیر و سرگردانی اپوزیسیون و بههم ریختن معادلات و محاسبات آنها علیه ایران شده است.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
🔴⚡️#حج خانه خدا، #قبله مردم؛
🔺️حجّ خانه خدا و اعمالی که بایستی در آن مقدس ترین معبد الهی انجام بگیرد بقدری در سازندگی فرد و اجتماع مؤثر است که قابل توصیف با قضایای معمولی نیست. بطوریکه می توان گفت : اگر انسانی به آن عمل سازنده توفیق یابد و با اینحال دگرگونی در وضع او بوجود نیاید و به مسیر تکامل وارد نگردد، حتما یا به حکمت آنچه که دیده و عمل کرده است، آگاهی نداشته است و یا نیروی غرایز حیوانی و خودخواهی او بقدری مقاومت داشته است که اگر خود حق و حقیقت را هم می دید و در جاذبه او قرار می گرفت، پا بفرار می گذاشت و کمترین نتیجهای را از آن مشاهده و قرار گرفتن در جاذبه حق و حقیقت بدست نمی آورد. ما برای توضیح مقداری از عظمت های حج بیت اللّه ، این عمل دگرگون کننده، مطالبی را مطرح می کنیم...
📚 علامه محمدتقی جعفری، #تفسیر_نهج_البلاغه ، خطبه اول
👇ادامه مطلب در پست بعدی👇
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
۲۸ خرداد ۱۴۰۳
🔴⚡️#حج خانه خدا، #قبله مردم؛
قسمت دوم
1⃣ مسلم است که در همه جوامع و همه دوران ها مخصوصا در آن جمعیت هائی که پیامبران و خداشناسان وجود داشتهاند، جایگاههای مخصوصی برای #عبادت و تفکرات معنوی ساخته شده است. این معابد در حقیقت رصدگاههائی برای نظاره به بی نهایت و ایجاد رابطه میان بی نهایت بزرگ (#خدا) و بی نهایت کوچک (انسان) می باشند. در این رصدگاهها است که آدمیان بدون واسطه با خویشتن روبرو می شوند و با امواج مقدس وجدان خویش با خدا به راز و نیاز می پردازند. در هیچ یک از جایگاهها و مسکن هایی که بشر با دست خود می سازد، مصالح ساختمانی از آنچه که هستند، تغییری پیدا نمی کنند، مگر مصالح ساختمان معابد که با آجر بالا می رود و مبدل به روح و جان شفاف می شود و انوار الهی را در دل ها منعکس می سازد. این معابد مانند چشمهسارهائی زلال در میان سنگلاخ ها و دشت های سوزان زندگی حیوانی آدمیان قرار گرفته است. انسان ها با شستشو در این چشمهسارها طراوت و شادابی روح را درمییابند.
🔺️بیتاللّه الحرام که کعبه و مكّه نیز نامیده شده است، اولین معبد جهانی است که برای همه مردم با دست ابراهیم خلیل (علیهالسلام) ساخته شده است . اِنَّ اَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلْنَّاسِ لَلَّذی بِبَكَّةَ مُبارَکاً وَ هُدًی لِلْعالَمینَ ۱. (اولین خانهای که برای مردم بنا شده است خانهایست که در #مكّه ساخته شده است، این خانه مبارک و جایگاه و وسیله هدایت عالمیان است) . دومین خانه جهانی که بعنوان معبد عمومی بنا شده است : #مسجد_اقصی است که بوسیله حضرت سلیمان (علیهالسلام) در سال ۱۰۰۵ پیش از میلاد، پس از قرنها از تاریخ بنای کعبه، ساخته شده است. البته پیش از کعبه و مسجد اقصی معابد زیادی وجود داشته است، زیرا بقول بعضی از انسان شناسان: تاریخ معابد مساوی تاریخ انسان ها است. خصوصیت این دو معبد بجهت عمومی بودن و خالی بودن از رنگ و شکل محلّی و خصوصیات نژادی و غیره است .
روایتی از امیر المؤمنین علیه السلام درباره اینکه کعبه اولین معبد الهی است وارد شده است: مردی از امیر المؤمنین (علیهالسلام) پرسید: آیا اولین خانه خدا کعبه بوده است؟ آن حضرت فرمودند: نه، پیش از کعبه خانه هایی برای عبادت ساخته شده است، ولی کعبه اولین خانه مبارک و وسیله هدایت و رحمت و برکت است. و اولین کسی که آن را بنا نموده است، ابراهیم خلیل بوده سپس جرهم از قبیله عرب آن را تجدید بنا کرد و بار دیگر منهدم شد و عمالقه [جمع عملیق و عملاق سلاطین شام از بقیه قوم عاد] ۲ آن را تجدید کردند. قدرت عمالقه در شام و #یمن مانند فراعنه مصر بوده است./ادامه دارد
(۱) آل عمران آیه ۹۶
(۲) النهایة ابن الاثیر ج ۳ ص ۱۲۹
📚 علامه محمدتقی جعفری، #تفسیر_نهج_البلاغه ، خطبه اول
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
۲۸ خرداد ۱۴۰۳
۲۸ خرداد ۱۴۰۳