24.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت جمهور
🎙روایتی نو از حاج حسین یکتا
🔹 قصه قصه رأی دادن یا ندادن نیست؛ قصه قصه بیایم بریم رای بدیم نیست، قصه قصه روز انتخابات نیست، قصه بیعت است!
⚜️ @Taammolat74
🔹 امروز روز جهاد است برای جهش ایران؛ بسم الله الرحمن الرحیم...
🏷 #انتخابات۱۴۰۰
⚜️ @Taammolat74
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دقایقی از حضور دکتر سعید جلیلی در جمع فعالان ستاد مرکزی تهران، پس از اعلام انصراف از کاندیداتوری در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔹امروز توفیق این را داریم که جناب آقای رئیسی که اقبال بیشتری دارند، هم جبهه ای ما هستند.
🏷 #انتخابات۱۴۰۰
⚜️ @Taammolat74
🌸فردا ما آغاز میشویم
فردا جنگلی از پرنده
آسمانی از درخت
و دریایی از خورشید خواهیم داشت
فردا پایان بدی است
فردا جمهوری گلِ محمدی است!
✍️ سلمان هراتی
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🌸فردا ما آغاز میشویم فردا جنگلی از پرنده آسمانی از درخت و دریایی از خورشید خواهیم داشت فردا پایان ب
🔰یکی از شبهای تلخ تاریخ عمر سیاسی انقلاب
✍️ دکتر سعید شعرباف
🔸تلخی امشب و حال دگرگون ما، بدین جهت نیست که سعید آقا از ادامه مسیر انتخابات انصراف دادند که از قضا با هر منطق و استدلالی این کار در این شرایط معقول بود و حتما باید رخ میداد.
🔹این تلخ کامی، بخاطر حضور احتمالی حاج آقای رئیسی در قامت ریاست جمهوری آینده ایران نیز نیست چرا که بر مبنای شناختی که در سالهای حضور ایشان در مشهد، از توانمندی ها و هوش بالای ایشان کسب کرده ام، اطمینان دارم دولت آینده با تمام سختیهایی که پیش رو دارد، در زمره موفقترین دولتهای پس از انقلاب خواهد بود.
🔸تلخی کار آنجاست که این حد از انقلابی گری عمیق هنوز امکان فهم و تکثیر و پذیرش در میان عموم مردم و قاطبه خواص پیدا نکرده است. مهم نیست که سعید آقا و یارانش سخت سخن میگویند و حرفهایشان برای مردم ثقیل هستند یا ذائقه عمومی مردم و خواص جامعه، حرفهای مبنایی و دقائق را پس می زند و بر مبنای مشهورات و کلیات تصمیم میگیرد. مهم این است که اصلح، مهجور می ماند و این مهجوریت، آرام آرام ذائقه جامعه را تقلیل و تغییر میدهد.
بگذریم...
🔹با شناختی که در این بیست و چهار سال از سعید آقا پیدا کرده ام اطمینان دارم که امشب، هیچ کس خوشحال تر و سبکبال تر از خود او نیست. حرفهایش را زده، منطق حکمرانی اش را به صورت دقیق تبیین کرده، تراز ریاست جمهوری ایران را باز تعریف کرده و مسئولیت سنگین یک وظیفه طاقت فرسای حداقل چهار ساله، بدون اینکه از کار جا خالی کرده باشد، از دوشش برداشته شده است. امشب سجاده نماز شبش پر رونق تر از شبهای گذشته برقرار است و از فردا هم تمام تلاشش را خواهد کرد که همه داشته هایش را در خدمت رییس جمهور منتخب بگذارد و دوباره کار و کار و کار...
💢درست به همین دلیل است که #سعید_جلیلی برای ما به یک مکتب فکری و یک سنگ محک برای سنجش عیار انقلابی گری و عدالت خواهی بدل شده است. مکتبی که با افتخار میتوانیم سر دست بگیریم و از نحوه سلوکش در پیچیده ترین و کثیف ترین دامهای عرصه سیاست، یک ایرانی مسلمان تراز تمدن اسلامی را به عیان مشاهده کنیم.
🏷 #انتخابات۱۴۰۰
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🌸فردا ما آغاز میشویم فردا جنگلی از پرنده آسمانی از درخت و دریایی از خورشید خواهیم داشت فردا پایان ب
🔰 در ستایش فیروزهی اصیل
📍سیاستمدارِ دوستداشتنی مثل فیروزهی بیرگهی نیشابور است؛ سختیاب اما دلپذیر. سیاست، چنگ به صورت اهالیاش میاندازد و صورتشان را زشت میکند. تاب آوردن در میدان سیاست کار هرکسی نیست. پاکیزه ماندن در دنیایی که نجاست درودیوارش را کثیف کرده، سخت است. هنر بزرگتر اما نه فقط پاکیزهماندن، که پاکیزهکردنِ خانهی سیاست است.
🏷 #انتخابات۱۴۰۰
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰 در ستایش فیروزهی اصیل 📍سیاستمدارِ دوستداشتنی مثل فیروزهی بیرگهی نیشابور است؛ سختیاب اما دل
✔️ ادامه...
🔸خیلی ها دوست نداشتند سعید جلیلی سال۹۲ رئیسجمهور باشد، گذر زمان اما گردوخاک را از چهرهی جلیلی زدود. سالهای دولت بنفش میگذشتند و تصویرِ این مرد جلا میگرفت. او سیاستمداری شکستخورده بود که نه گوشهی گود میایستاد و نه برای شکست رقیبش دعا میکرد. مصون از اشتباه نبود اما مسیر درستی را میپیمود. مسیری برای شناختِ دقیقِ مشکلات کشور، فهم ظرفیتهای بهبود اوضاع و شنیدنِ صدای مردم. مسیری پر سنگلاخ که کمترکسی حاضر است آن را طی کند، آن هم هشتسالِ تمام.
🔹گذر زمان، تصویر این مرد را شکوه میداد. #سعید_جلیلی با آن اصالتِ آرمانشهری، با آن آرامشِ برخاسته از یک باورِ عمیق، با آن نجابتِ بدون مرز انگار افقهای جدیدی را میدید. جلیلی همان آدمِ ۹۲ بود، همانقدر آرمانگرا و اصیل؛ اما پختهتر، عمیقتر و مطلوبتر. سیاستمداری که روی پای خودش میایستد، اهل نمایش نیست و #تقوا پیشه میکند، حتما آدم محترمی است.
🔸حالا که از صحنهی #انتخابات۱۴۰۰ کنار رفته و زمانشناسی و مصلحتفهمیاش را به رخ کشیده راحتتر میشود این چیزها را نوشت. من هزار انتقاد به #جلیلی و اطرافیانش دارم و یک "طرفدار" برای او محسوب نمیشوم. اما نمیتوانم از کنار صحنههای شیرینی که در کوران رقابتهای انتخاباتی خلق کرد ساده بگذرم. این مرد، قصههای تازهای در گوش صحنهی سیاست ایران گفت و البته قصهی ما با او به سر نرسیده.
🔹شما را نمیدانم، اما من هنوز دوست دارم قصههای او را بشنوم. کتابِ جلیلی تازه به قسمتهای شیرینش رسیده؛ مرد شریفی که آمدنش به عرصهی انتخابات منشاء خیر بود و انصرافش هم منشاء خیر است، انشاءالله.
💢سیاستمدارانِ زیادی مردم را با حرفها و وعدههایشان میخندانند اما کم اند سیاستمدارانی که سلوکشان، شوقانگیز باشد. آقای سعید جلیلی! ممنون که بودید و صداهای تازهای را به گوشِ ما نسلِ خمینیندیده رساندید. ممنون که با آنهمه انرژی مثبت، حالِ قلبهای ما را خوب کردید. تا وقتی بر این طریق باشید، دوستتان خواهم داشت.
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🌸فردا ما آغاز میشویم فردا جنگلی از پرنده آسمانی از درخت و دریایی از خورشید خواهیم داشت فردا پایان ب
🔰 گفتمان جلیلی
✍️ علیرضا فقیهیراد
🔸یادم می آید سال 92 جلیلی می گفت شما گفتمان بسازید، رئیس جمهور مجبور می شود اجرا کند. یکی از برکات حضور سعید جلیلی ارتقاء گفتمانی فضای سیاسی انتخاباتی کشور بود. سالها آرزو بود برنامه، کارنامه، کار واقعی و شاخص های انقلاب اسلامی به عنوان محک ارزیابی قرار بگیرد این بار با حضور جلیلی جریان های مختلف برای دفاع از خود مجبور شدند در این پازل گفتمانی از خود دفاع کنند و این یعنی پیروزی. اساسا مساله قدرت و طریقیت انتخابات برای جلیلی فرع بر موضوعیت انتخابات یعنی مساله رشد فکری مردم بود.
🔹اخلاق و تقوای سیاسی، صراحت و عدم تسامح در اظهار حرف های اصیل انقلاب، جلیلی را تبدیل به الگویی در فضای سیاسی کشور کرد و برای ما رجایی ندیده ها، تمثیلی از رجایی ها و باهنرها و بهشتی ها بود.
🔸جلیلی در عمل نشان داد که خدای جبهه و خدای سیاست یکی است و می توان وارد عریان ترین و سخت ترین میدان سیاست شد اما بدون کمترین ملاحظه ای پایبند به اصول ماند. نه اهل وعده های سرخرمن بود، نه اهل زدوبند با باندهای قدرت و ثروت و نه به دنبال تشکیل یک باند و فرقه و در این راه هم برای یک مشت رای هیچگاه حاضر نشد از مواضعش عدول کند. #جلیلی برای نسل ما تبدیل به یک مکتب فکری ذوابعاد شد که حقیقتا الگوی سیاست ورزی مومنانه در میدان کثیف سیاست است.
🔹به هر صورت جلیلی نه با فشار باندهای قدرت و جریان های سیاسی بلکه براساس تحلیل خودشان انصراف دادند، یاس و سرخوردگی از تهمت ها و تخریب ها در جریانی که مبلّغ گفتمان بود تا شخص معنا ندارد و این مسیر بدون تعارف در فرد اصلح حاضر در میدان یعنی حاج آقای #رئیسی تداوم خواهد داشت. و مانند سال 96 در این واپسین دقایق باقی مانده برای ایشان تلاش خواهیم کرد. و مطمئنم دولت ایشان می تواند یکی از موفق ترین دولت های پس از انقلاب شود و قدری از تلخ کامی های مردم را جبران کند ان شاءالله.
🏷 #انتخابات۱۴۰۰
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🌸فردا ما آغاز میشویم فردا جنگلی از پرنده آسمانی از درخت و دریایی از خورشید خواهیم داشت فردا پایان ب
🔰 مدل مردمی کنشگری جلیلی، تنهبهتنهی ساختارهای رسمی حاکمیت
✍️ زهرا محسنیفر
🔸مدل سیاستورزی ویژهی #سعید_جلیلی در سپهر حکمرانی انقلاب اسلامی تقریبا بیبدیل و شایستهی تحسین است. ٨ سال سفر به ١٢٠ نقطهی ایران جهت شناسایی و لمس مشکلات مردم و البته احصاء ظرفیتهای بالقوهی بومی و ملی و همچنین برگزاری بیش از ١٠٠٠ جلسه با نخبگان و صاحبنظران برای یافتن راهحلهای موشکافانه و تدوین برنامههای همهجانبه، او را فراتر از یک رجل سیاسی و در جایگاه بنیانگذار یک نهضت مردمی نشانده است.
🔹اگر عینک تبلیغات انتخاباتی را از چشم برداریم و فارغ از نتیجهی انتخابات، مدل کنشگری سعید جلیلی را مورد واکاوی و ارزیابی قرار دهیم، درسهای بسیاری برای آموختن دارد. شاید بدیهی به نظر برسد که جلیلی در جایگاه عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام یا شورای عالی امنیت ملی، مسئولیتی متمرکز و تعریف شده داشته و مأموریتی ایرانشمول و مردمپایه برای او تعریف نشده باشد. اما مسئولیت نانوشتهی کارگزاران اسلامی حکم میکند که جلیلی برای ایفای رسالت مغزافزاری خود، همهی ظرفیتهای کشور را از نزدیک شناسایی و ادراک کند.
🔸این نوع نگاه و مأموریت لزوما مختص زمامداران نیست و اگر چنین اندیشه و رویکردی در بدنهی مردمی حاکمیت نیز رسوخ کند، مردمسالاری به معنای واقعی کلمه محقق میشود. تصور کنید گروهی از جوانان در شهر و استان خود برای شناسایی مزیتها و پتانسیلها و چالشها و مشکلات، تور جهادی راه بیندازند و با مردم و مسئولین منطقهای و کشوری نشست و برخاست کنند و با شبکهای از کارشناسان و ایدهپردازان برای راهحلیابی جهت رفع مشکلات و بالفعل کردن بالقوهها رایزنی کرده و برنامههای راهبردی و اجرائی تدوین کنند.
💢 آیا یک جهش تحولی در توسعهی منطقه رخ نمیدهد؟ آیا مدیران منطقهای و کشوری در رسیدگی به اولویتها از سردرگمی خارج نمیشوند. آیا تبعیضها فروکش نمیکند و رسیدگیها عادلانهتر نمیشود؟ آیا نقاط آسیب و بحران بهتر شناسایی نمیشوند؟ فرجام #انتخابات هرچه باشد، ما برای حکمرانی بهتر به جنبش جلیلی نیاز داریم.
🏷 #انتخابات۱۴۰۰
⚜️ @Taammolat74
🌸#جلیلی با شکوه است؛
مرد پا گذاشتن در راههای نرفته و فتح قلههای ناشناخته...
پیشران همتهای دوربرد و خلاقیتهای نقطهزن...
سلسهجنبان ظرفیتهای خفته و تکیهگاه مردم آشفته. سرنخ تسبیح منظومهی ارزشهای انقلاب.
جوانمردی که سمند قدرتطلبی را به کمند تکلیفگرایی رام کرد تا حب مقام را در شوراب شهرت مزمزه نکند.
پایمردی که پایش را در گام اول انقلاب جا گذاشت، توانش را برای جهش در گام دوم انقلاب خواهد گذاشت.
همچون سپند در آتش خدمت به دوستان بیقرار است و چون کوه در برابر آتشفشان دشمنان، استوار...
در نقطهی پایان #انتخابات، مرد همهچیز تمام انقلاب تازه شروع شده است؛
بسم الله الرحمن الرحیم...
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | موانع بازسازیِ فرهنگی
آیا رئیسجمهور آینده ایران، قدرت عبور از بحرانهای ترکیبی را دارد؟
🎙 پیام فضلینژاد
میز نقد اندیشه
برنامه «سلامتهران»
⏰ ۵ خرداد ۱۴۰۰
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
قسمت سوم موانع بازسازی فرهنگی.mp3
18.65M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |موانع #بازسازی_فرهنگی
🎙 #پیام_فضلینژاد
میز #نقد_اندیشه
🔹 حکمرانی فرهنگی ما دچار «مرگ مغزی» شده است
🔹حکومت صامت، حکومتی است که انرژی معرفتیاش تخلیه شده و هیچ ایده قدرتمند فرهنگیای آن را پشتیبانی نمیکند.
🔹 تحجر سازمانیافته در حکومت صامت به آخرین مرحله خود میرسد. این نوع حکومت که عقلستیز است، نخبهکشی و استعدادکشی میکند.
🔗 برای شنیدن قسمت قبل، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74