16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️🏼 هیئتِ امام حسین سکولار ما نداریم. هر کس علاقه مندِ به امام حسین است، یعنی علاقه مندِ به #اسلام_سیاسی است.
پ.ن: طبعا سیاسی بودن با سیاست زده بودن متفاوت است.
@taammolatenazari
✍️🏼 آیا نجات یافتن، بدونِ #معرفت و #تبعیت از امام واجب الطاعة ممکن است؟ در شب و روز #عاشورا در کنار عزاداری ها و گریه کردنِ بر مصائب مولانا حسين عليه السلام، اندکی هم بر روی این روایت تأمل و تعمق داشته باشیم. بی شک اندیشیدن راه رسیدنِ به معبود را تسهیل و تسریع می دارد.
🔰 عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: خَرَجَ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ عَلَى أَصْحَابِهِ فَقَالَ أَيُّهَا اَلنَّاسُ إِنَّ اَللَّهَ جَلَّ ذِكْرُهُ مَا خَلَقَ اَلْعِبَادَ إِلاَّ لِيَعْرِفُوهُ فَإِذَا عَرَفُوهُ عَبَدُوهُ فَإِذَا عَبَدُوهُ اِسْتَغْنَوْا بِعِبَادَتِهِ عَنْ عِبَادَةِ مَنْ سِوَاهُ فَقَالَ لَهُ رَجُلٌ يَا اِبْنَ رَسُولِ اَللَّهِ بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي فَمَا مَعْرِفَةُ اَللَّهِ قَالَ مَعْرِفَةُ أَهْلِ كُلِّ زَمَانٍ إِمَامَهُمُ اَلَّذِي يَجِبُ عَلَيْهِمْ طَاعَتُهُ.
🔸️ترجمه: امام صادق عليه السلام فرمود: امام حسين بر اصحابش وارد شد و فرمود: اى مردم! خداوند عزّ و جلّ بندگان را نيافريد مگر تا او را بشناسند. چون او را شناختند بپرستندش و چون او را بپرستند از پرستش جز او بى نياز مى شوند. مردى عرض كرد: اى فرزند رسول خدا! پدر و مادرم فدايت باد! شناخت خدا چيست؟ فرمود: شناخت اين است كه مردم هر روزگار، امام و پيشواى واجب الطاعة خود را بشناسند.
📚 منبع: علل الشرایع، ج ۱، ص ۹
@taammolatenazari
✍️🏼 استاد آیت الله میرباقری از چهره های تئوریک و نظریه پردازِ انقلاب اسلامی ایران است. دشمنانِ داخلی و خارجی می دانند به چه کسی حمله کنند. سرمایه های تئوریک و نظری انقلاب اسلامی موتور پیشرانِ حرکت کشور به سمت #تمدن_نوین_اسلامی هستند. سکوت جایز نیست.
@taammolatenazari
سَلامٌ عَلى قَلبِ زَینَبَ الصَّبور، وَلِسانَها الشَّکور، سَلامٌ عَلى المَرأةِ الصَّالِحَة، وَالمُجاهِدَةِ النَّاصِحَة، وَالحُرَّةِ الأبیَّة، وَاللَّبوَةِ الطَّالِبیَّة، وَالمُعجِزَةِ المُحَمَّدیَّة، وَالذَّخیرَةِ الحَیدَریَّة، وَالوَدیعَةِ الفاطِمیَّة.
آنکه با عشق حسینی گشته همدم زینب است
آنکه بر سر شهادت بوده محرم زینب است
آنکه شور افکنده با شور حسینی بر جهان
از ازل خو کرده با صد محنت و غم زینب است
آنکه نامش زین اب خوانده رسول کردگار
چون نگویم من صفای اسم اعظم زینب است
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀 ایستاده تا ظهور بر علیه دشمنان سفره معیشت مردم
🔹امپراتوری رسانه ای اموی میرفت تا جای حق و باطل را عوض کند، ولی مداومت #رسانه_مقاومت حضرت زینب و امام سجاد(ع) نگذاشت که خون سیدالشهداء پایمال شود.
🔻 امروز هم امپراتوری رسانهای جریان الحاد همه توان خود را بسیج کرده تا از انقلاب اسلامی ایران تقدس زدایی کند، حتی سعی میکند عزاداری امام حسین را هم با المانهای بیحجابی و بدحجابی استحاله کند. همانگونه سالیانی است که کوشیدند #اقتصاد_تکاثری_یزیدی را سازگار با نهضت حسینی جلوه دهند.
🔹 حضرت زینت و امام سجاد حقانیت را حتی در بزم شراب یزید دست بسته فریاد کشیدند. امام سجاد گفتمان دعا را به ابزاری برای اثبات حقانیت امام حسین تبدیل کرد و هیچگاه خسته نشد.
🔹همینک جنگ با جریان انحرافی لیبرالیسم اقتصادی نیز صبر و استقامتی زینبی و سجادی میخواهد، باید اینقدر انحرافات شوکدرمانی بر علیه سفره معیشت مردم را فریاد کشید، که رسانههای منحط لیبرالی از رو بروند، باید اینقدر علیه مفاهیم جعلی مانند یارانه پنهان نوشت که گفتمان عمومی عوض شود،
🌀 این است درس عاشورا که از استقامت بر مسیر حق خسته نشویم، #ظهور_نزدیک_است و یاران کم شمار حضرت ولیعصر در نهایت پیروز خواهند شد انشالله
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از تأمُّلاتِ نظری
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 توصیه ی اقتصاددانانِ #نئولیبرال به دولت #دکتر_روحانی چه بود؟
1️⃣ کسانیکه مستمرا در حال القاء این مطلبند که؛ آقا #گران_کنید تا فضای اقتصادی بهبود یابد، یا جهلِ به تجاربِ گذشته دارند و یا اساسا ذی نفعِ این گران سازی ها هستند.
2️⃣ در طی دهه ی گذشته که #ارز یک سیر صعودی به خود گرفت، آیا فضای اقتصادی بهبود یافت؟ آیا این سیر صعوی تورم زا نبود؟ و کسانی که امروز مجددا می خواهند ارز ۲۸۵۰۰ را گران کنند، آیا نباید از این تجارب درس بگیرند؟!
3️⃣ مضاف بر این، دائما در حالِ پمپاژِ این مطلبند که؛ آقا، چون انرژی در ایران #یارانه می گیرد (ارزان است)؛ اولا: قاچاق سوخت اتفاق می افتد، ثانیا: مصرف و اسراف بسیار رخ می دهد، ثالثا: بی عدالتی در توزیع انرژی بین اقشار مختلف رخ می دهد. پس بهتر است که ما #انرژی را گران کنیم تا این اتفاقات رخ ندهد و مضاف بر این شرائط اقتصادی بهبود یابد!!!
4️⃣ واقعا آدمی تعجب می کند از اشخاص و جریان هایی که مدام بر روی #گران_کردن تمرکز می کنند!!! خب شما اگر می خواهید جلوی قاچاق سوخت را بگیرید، یا اصلاح الگوی مصرف کنید و یا توزیع عادلانه انرژی کنید، راه ها و طرق گوناگونی وجود دارد، چرا مستقیما انگشت گذاشته اید بر روی #گران_کردن!!! آیا نمی دانید این آزاد کردنِ قیمت ها، خاصتا در بخشِ #ارز و #انرژی، آثارِ تورمیِ وحشتناکی دارد؟؟؟
5️⃣ دوستان! #نئولیبرالیسم یک اندیشه است در اقتصاد که بصورتِ افراطی معتقدِ به #بازار_آزاد است و نیز معتقدِ به انباشت و تداولِ ثروت در دست اغنیاء. باید آن را دقیق شناخت و با آن بصورت جدی مبارزه ی فکری، فرهنگی و رسانه ای کرد.
🆔️ @taammolatenazari
✅️ #مکتب_تاریخی؛ اندیشه های اقتصادی مکتب تاریخی [بخش چهارم]
🔸️ تاکنون به تفکر اقتصاددانانی از مکتب تاریخی اشاره شد که اهل آلمان بوده اند. در این بخش اجمالا به عقائد آن دسته از صاحب نظرانِ مکتب تاریخی اشاره می شود که غیر آلمانی هستند. از میانِ ایشان می توان به #جونز، #لزلی، #اینگرام، #بگیوت، #توین_بی و #اشلی اشاره کرد.
1️⃣ ریچارد جونز [۱۷۹۰- ۱۸۵۵] اقتصاددانِ انگلیسی از مکتب تاریخی است. وی نیز در صدد بود که #علم_اقتصاد را بر مبنای تکامل و تاریخ پیش ببرد. به عقیده ی جونز حقائق دو دسته می شوند که برخی جهان شمول هستند، ولی بسیاری دیگر به شرایط خاصی مربوط می شوند. اشتباه مکتب کلاسیک به نظر جونز این است که؛ قوانین استخراج شده از دسته ی دوم را نیز جهان شمول می دانستند. جونز بیشتر طرفدارِ منشِ #تجربه_گرایی و #استقراء است. او به اندیشه ی #قیاس گرایانه انتقاد می کند و عقیده دارد که نظریه پردازِ اقتصادی، پیش از اقدام به تعمیمِ یک موضوع، باید داده های کافی جمع آوری نماید. جالب توجه است که وی اقتصاد را در یک فرآیندِ بین رشته ای مورد مطالعه قرار می دهد.
2️⃣ توماس ادوارد کلایف لزلی [۱۸۲۵- ۱۸۸۲] از اقتصاددانان ایرلندیِ مکتب تاریخی است. او آثاری در مورد فلسفه ی سیاسی، اخلاق و اقتصاد از خود بجای گذاشته است. لزلی واقع نمایی فرض های کلاسیک ها را زیر سوال می برد و هم پیش بینی های آنها را بی اعتبار می داند. از اینرو وی با موضعی رادیکال تر از دیگران به اقتصاد کلاسیک انتقاد می کند. او در بررسی های علمی، استنباط قیاسی را رد کرده و راه حل های #تاریخی و #نهادی را پیشنهاد می کند. تاثیر تاریخ در نظر او بسیار بوده، به گونه ای که تقریبا معتقد بود همه ی مطالعات و خط مشیها با تاریخ پیوند دارد.
3️⃣ جان کلیس اینگرام [۱۸۲۴- ۱۹۰۷] از دیگر ایرلندی های مکتب تاریخی است. او می گوید نظریه ی اقتصاد کلاسیک، دارای نگرشِ اتم گرایانه است، از امور اخلاقی بیگانه بوده و بیش از حد به مسأله ی ثروت اهمیت می دهد. به نظر او اینکه #عقلانیت_ابزاری انگیزه ی حاکم بر فعالیت های انسانی است، صحیح نیست. به عقیده اینگرام، اقتصاد قسمتی از جامعه شناسی است؛ بنابراین باید خود را در معرضِ مطالعاتِ تجربی قرار دهد. او همچنین عقیده دارد که با توجه به اینکه اقتصاد جزئی از یک کل پیچیده است، نمی تواند بصورتِ مجزا از دیگر رشته ها مورد مطالعه قرار گیرد. همچنین نباید اقتصاد بصورت ایستا بررسی شود، زیرا ماهیتی پویا دارد. اینگرام عقیده دارد که واقعیت های اقتصادی و اجتماعی بدونِ در نظر گرفتنِ تاریخ، قابل شناخت نیستند.
4️⃣ والتر بگیوت [۱۸۲۶- ۱۸۷۷] یکی از صاحب نظرانِ انگلیسی، از مکتب تاریخی است. کتابِ "بازار پول" و "خیابان لومبارد" او برای صاحب نظرانِ پول و بانک آشناست. او عقیده دارد که در علمِ اقتصادِ کلاسیک، ساده سازی هایی صورت گرفته که قابل دفاع نیست. برای مثال این فرضِ کلاسیک ها که انسان ها خصوصیاتِ یکسانی دارند، واقعیت ندارد. به عقیده ی او توجه به نوعی ترکیبِ واقعیت و نظریه در اقتصاد کارسازتر از نگرشِ کلاسیک هاست.
5️⃣ آرنولد توین بی [۱۸۵۳- ۱۸۸۳] یکی از ناکام ترین اقتصاددانانِ انگلیسی با اندیشه ی مکتب تاریخی است که عمر کوتاه و در عین حال با برکتی داشته است. او در موردِ اصلاحاتِ اجتماعی، مسائلِ کارگری و فقر، تدریس و سخنرانی های فراوانی داشته است. او در عین حال علیه آثار منفیِ انقلابِ صنعتی مبارزه می کرد. به نظر توین بی آزادیِ اقتصادی بر عکسِ تصور کلاسیک ها به رقابت دامن نزده، بلکه جامعه را به انحصار می کشاند. او عقیده داشت که دولت می تواند از راه چارچوب های نهادی، فعالیت های رفاهی انجام دهد. و از توسعه، تعاونیها، تشکل ها و اتحادیه ها دفاع نماید. توین بی تأکید می کند که نظریه باید بر واقعیت های تاریخی استوار باشد و در عینِ حال برای شناختِ تاریخ، کاربردِ بدنه های تئوریک مورد نیاز است.
6️⃣ ویلیام جیمز اشلی [۱۸۶۰- ۱۹۲۷] در لندن به دنیا آمده است. در دانشگاه آکسفورد به مطالعه ی اقتصاد پرداخت. شاید بهترین اثر وی، مقدمه ای در تاریخ و نظریه ی اقتصاد انگلیسی باشد که بین سال های ۱۸۸۸ تا ۱۸۹۳ منتشر گردید. اشلی با دیدگاه های بی طرفانه به دنبالِ یافتنِ روش تاریخی برای مطالعه ی اقتصاد بود. به نظر وی همانگونه که جامعه تاریخ دارد، اندیشه های اقتصادی نیز دارای تاریخ هستند. اما اندیشه های اقتصادی بیانگرِ اوضاعِ متغیر و متفاوت جوامع هستند. از اینرو، علم اقتصاد نیز نمی تواند پدیده ای مطلق و جهان شمول باشد، بلکه باید در قالبِ دوره های تاریخیِ خاص خود مورد ارزیابی و قضاوت واقع شود.
@taammolatenazari