هدایت شده از طب و سلامتی
تخم هندوانه:
چربی خون و قلب
مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش کلسترول و چربی خون بالا شده و از ابتلا به بیماری های قلبی، آترواسکلروزیس و حمله ی قلبی پیشگیری می کند.
روی موجود در تخمه هندوانه جریان کلسیم در سلول های قلب شما را تنظیم کرده و خطر ابتلا به نارسایی قلبی را کاهش می دهد.
مقادیر قابل توجه فیبر موجود در تخمه هندوانه به کاهش کلسترول بالای خون کمک کرده و خطر حمله ی قلبی را کاهش می دهد.
🌿 @TebbolAeme 🌿
هدایت شده از طب و سلامتی
بهترین داروی تصفیه ی خون مصرف یک عدد سیب قبل از خوردن صبحانه می باشد،با خوردن روزی یک عدد سیب ناشتا خودتان را از بیماری ها به دور کنید.
🌿 @TebbolAeme 🌿
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| شهیدبهشتی به سفیرانگلیس چی گفت؟
| واقعیت چیست؟ برتری قدرت اسلام یا انگلیس؟
نفتکش انگلیس به واقعیت اقتدار ایران ایستاد!
|#بریتانیای کبیر، #صغیر شد!
جای شهید بهشتی خالیست!
|استاد رحیمپور ازغدی
@Analysts
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
❗️ #نکته
🔹ظریف را چرا تحریم کردهاند؟!
#حسین_شریعتمداری
🔸تحریم آقای ظریف در فاصله کوتاهی بعد از انتشار خبر آن با انبوهی از اظهارنظرهای داخلی و خارجی روبرو شده است که همچنان نیز ادامه دارد. تقریبا در تمامی این اظهار نظرها، از اقدام ترامپ با عناوینی نظیر نسنجیده، احمقانه، دور از عرف دیپلماتیک و... یاد شده است که قابل انکار نبوده و پذیرفتنی است. اما این سکه روی دیگری نیز دارد که نباید از آن غفلت کرده و نادیده گرفته شود. روی دیگر این ماجرا که درسآموز و عبرتانگیز است اینکه تحریم آقای ظریف نشان داد دولت محترم طی ۶ سال گذشته در اعتماد به آمریکا و گره زدن همه مسائل
-حتی آب خوردن مردم- به مذاکرات هستهای، به بیراهه رفته است و علیرغم توصیهها و هشدارهای پیدرپی صاحبنظران، سراب را آب پنداشته و با این خطای بزرگ بسیاری از امکانات و ظرفیتهای کشور برباد رفته است! به بیان دیگر، تحریم آقای ظریف خط بطلان پُررنگی است که بر مواضع چند سال گذشته دولت کشیده شده است.
نیم نگاهی به ۶ سال گذشته بیندازید! چه میبینید؟! امتیازات فراوانی که دادهایم! و یک مشت وعده نسیه که گرفتهایم! با این حساب، دولتی که اینهمه امتیاز نقد داده و در مقابل فقط وعده نسیه گرفته است نباید با مخالفت آمریکا روبرو شود تا آنجا که وزیر امور خارجه ایران که مقام ارشد مذاکرات مورد اشاره بوده است نیز تحریم شود! باید توجه داشت که ترامپ بارها اعلام کرده است خواهان ادامه مذاکرات با ایران است و یکی از انگیزههای رسما اعلام شده خود برای خروج از برجام را وادار کردن ایران به مذاکره اعلام کرده بود و تاکنون برای تحقق این خواسته خود به چندین و چند میانجی ریز و درشت متوسل شده است، بنابراین نباید آقای ظریف را که مقام ارشد مذاکرهکننده بوده است، تحریم کند! اما چرا ایشان را تحریم میکند؟! درباره این اقدام ترامپ اگرچه احتمالات متعددی هست ولی از آن میان، سه احتمال قویتر از سایر احتمالات به نظر میرسد، بخوانید!....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/166615
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹بدون رعایت این ۲۸ شرط چگونه میگویید برجام تصمیم نظام بود
🔸بخشی از اظهارات اخیر رئیسجمهور در جریان سفر به آذربایجان شرقی، خلاف واقعیتهای تاریخی و هدف اصلی برجام است.
▫آقای روحانی پنجشنبه گذشته گفت: در روند آغاز توافقات نهایی نیز به مقام معظم رهبری پیشنهاد کردم که در این موضوع همه اختیارات را به بنده واگذار کند، اما ایشان فرمودند که این را به مصلحت شما نمیدانم و مسئولیت سنگینی است و چه بسا عدهای در گوشه و کنار وجود داشته باشند که نسبت به آن ایراد و اشکال داشته باشند، لذا بگذارید تا کلیت نظام نسبت به این موضوع تصمیم بگیرد.
وی افزود: با گذشت زمان اینکه رهنمودها، نصیحتها و توصیههای رهبر معظم انقلاب حساب شده، دقیق و در چارچوب منافع و وحدت ملی بوده، بیشتر روشن شده است و ما توافقی را قبول کردیم که آن را مجلس شورای اسلامی، شورای عالی امنیت ملی،شورای نگهبان و رهبری قبول کردند، یعنی همه نظام آن را پذیرفته است.
رئیسجمهور اضافه کرد: در شورای عالی امنیت ملی، طی ۷ جلسه فوقالعاده تمام جزئیات توافق مورد بحث و بررسی قرار گرفت، لذا لازم بود که در این کار تاریخی همه مردم و نمایندگان مجلس بار مسئولیت را بر دوش بگیرند.
روحانی گفت: ایران تنها کشوری در دنیا است که شورای امنیت سازمان ملل در قطعنامه ۲۲۳۱ اعلام کرده که حق غنیسازی دارد. او همچنین گفته است؛ طبق توافق برجام اگر این توافق تا سال آینده باقی بماند، تمام تحریم تسلیحاتی ایران براساس آن برداشته میشود و میتوانیم هر سلاحی که نیاز داریم را خریداری و یا به فروش برسانیم و البته مقدمات این کار را هم آماده کردهایم....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/166620
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹کت و شلوار!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
در ارزیابی نسبت به مظاهر دینداری باید به موج هجوم دشمن توجه کرده و نباید جامعه را متهم به بی دینی کرد.
آیت الله سید مهدی میرباقری در تبیین گام دوم و بیان شاخصههای رشد جامعه پس از انقلاب گفت:
اصلی ترین شاخص دینداری دفاع از پرچم خدا است
بیشک جامعه ما دین دار تر شده است. شاخص اصلی دینداری ولایت و تولی با اهل بیت است. اصلی ترین شاخص دینداری دفاع از پرچم خدا در مقابل پرچم کفر است و این همان چیزی است که مردم ما طی این چهل سال بار سنگین آن را بر دوش کشیدند و سختیهای این مسیر را تحمل کردند. این حجم هجوم دشمن به هر ملتی شده بود قطعا سقوط کرده بود. اگر ملتی زیر پرچم مستکبرین بروند اما شب و روز نماز بخوانند باز هم در دینداری ضعف دارند.
شاخصه های دینداری مردم چیست:
میرباقری عنصر شهادت طلبی، تجمعهای عظیم مذهبی و بر افراشتن پرچم حق در جامعه را از شاخصههای مهم دینداری مردم برشمرد و عنوان کرد:
در ارزیابی نسبت به مظاهر دینداری باید به موج هجوم دشمن توجه کرده و نباید جامعه را متهم به بی دینی کرد.
ما باید تمامی ابزارهای دشمن را بشکنیم و در حال انجام این کار هستیم. دشمن متوجه این موضوع نیست و اگر این را میدانست این محاصره را بر می داشت و ما در حال رسیدن به موفقیت در مقابل انسدادهای تاریخی هستیم که رقیب تمدنی ما آنها را ایجاد کرده است. پس اقتدار درونی ما رو به افزایش است.
باید نگاه و رویکرد تمدنی داشت
وی اظهار داشت: این بیانیه ظرفیتی دارد که میتواندبرای نخبگان یک بنیان فکری ایجاد کند تا رویکرد آنها تبدیل به رویکرد تمدنی شود. در مقابل یک تمدن باید نگاه تمدنی داشت. تمدن اسلامی افق قابل دست یابی ما است و تمام علما در طول تاریخ این کار را کرده اند اما امام مقیاس مبارزه را عوض کردند چون سطح رقیب عوض شده بود. جمع نخبگان وجوانان انقلابی باید به این بیانیه به چشم یک منشور فکری نگاه کرده و روی آن کار کنند.
نیروهای آتش به اختیار باید در یک قرارگاه منسجم شوند
میرباقری خاطرنشان کرد:
رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم هفت موضوع را مطرح میکنند و میگویند برای ادامه حرکت انقلاب باید این هفت موضوع حل شود. همین جمع نخبهای که از دل انقلاب بیرون آمدهاند باید جمع شوند و این هفت مساله را حل کنند. رهبر انقلاب مبانی زیادی در این بیانیه دارند که باید به عنوان شاخص شناخته شود.ما باید یک قرارگاه تشکیل دهیم و نیروهای آتش به اختیار باید در این قرارگاه منسجم شوند.
درگیر مسائل کوچک نشویم
نماینده مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: آرمان انقلاب ما رسیدن به عصر ظهور است و این آرمان پنج مرحله دارد. ابتدا باید انقلاب کرد و بعد نظام تشکیل داد. در این مرحله است که برخی دچار اشتباه میشوند و فکر میکنند که انقلاب برای عبور از نظام گذشته و رسیدن به جامعه جهانی است. ما انقلاب نکردیم که به لیبرال دموکراسی بپیوندیم . ما باید مدار ارزش در وجود خودمان را خدا و اولیای خدا قرار دهیم. اگر غیر از این باشد نمیتوانیم حرکت تمدنی انجام دهیم. همچنین باید درگیری بین حق و باطل را با یک نظام فکری روشن بفهمیم و درگیر مسائل کوچک نشویم. اتفاقا حل مسائل کوچک جز از طریق راه حل های بزرگ امکان پذیر نیست.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/05/10/2066708
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
🔺 نگذاریم تاریخ تکرار شود
🔸 #مشروطه آیینه عبرت هاست و تاریخ چراغ راه آینده.
🔷امام فرمود:
مهذب و مجهز و متشکل شوید و نیروی همفکر و فداکار بسازید.
"..... متاسفانه یک تشکیلات قوی و منسجم با رهبری واحد در بین مذهبیها و علما وجود نداشت و خود علما هم به دو دسته تقسیم شده بودند.
شیخ فضل الله متوجه شده بود غربگراها چگونه دارند از شرایط موجود سو استفاده میکنند، سعی در تبیین موضوع و ایستادن جلوی جریان انحرافی را داشت. از طرفی افرادی چون آیت الله بهبهانی فکر میکردند با اندکی تساهل و تسامح میشود این موضوع نفوذ اجانب در مجلس را بعد از شکل گیری حل کرد و سعی داشت با قضیه کنار بیاید. نتیجه این مدل تفکر چه شد؛ این شد که شیخ فضل الله اعدام، آیت الله بهبهانی ترور شدند و افرادی چون میرزای نائینی کنار کشیدند و مجلسی به روی کار آمد که برخی از انگلیس حقوق میگرفتند و برخی از شوروی... ." (به نقل از بدون سانسور)
⭕️ وقتی قبل از انقلاب، از دید امام ره، تهذیب و تجهیز و تشکل و ساختن نیروهای همفکر و فداکار لازمه حکومت اسلامی است مگر می شود استمرار حکومت اسلامی مستلزم این امور نباشد؟
امام می فرماید :
"برای پیاده کردن طرح حکومت اسلامی و بررسی مسائل آن اهتمام بیشتری به خرج دهید. مهذب و مجهز شوید؛ متحد و متشکل شده و صفوف خود را فشرده تر سازید؛ هرچه بیشتر همفکر و انسان فداکار بسازید."
امام خمینی ره خطاب به انجمنهای اسلامی دانشجویان خرج از کشور
1351/5/17
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
انتشار شماره جدید کیهان فرهنگی
تازهترین شماره کیهان فرهنگی به همراه گفت و گوهای اختصاصی درباره «حوزههای انقلابی»، «رونق تولید»و«ادبیات مقاومت و دفاع مقدس» و نیز موضوعات متنوع دیگر، علاقهمندان قرار گرفت.
«تحول قوه قضائیه، زمانمند و بدون اغماض» عنوان طلیعه این شماره کیهان فرهنگی که مدیر مسئول در آن گفته است:
تحقق برنامه تحول،نیازمند زمانمندی برای نیل به شاخصهاست و آرمانگرایی از مسیر واقعبینی حرکت میکند. برنامه کلان تحول در قوه قضائیه باید با توجه به مثلث«مطلوبات»،«مقدورات» و«محذورات»، رسیدن به اهداف و آرمانها را شدنی کند و شیوهها و راهکارهایی که تحول راهبردی را بهتر و سریعتر و مطمئنتر تحقق میبخشد در نظام اولویتهای برنامهریزی قرار گیرد.
دکتر اصلانی در ادامه میافزاید:
نظام قضایی نیازمند« دیاگ»زدن است؛ نخستین و ابتداییترین وظیفه هیئت اندیشهورز و برنامهریز، یا به تعبیر امام حاضر امت« دستگاه عاقله و مفکره» قوه قضائیه، عیبیابی با توجه به واقعیتهاست. برنامهریزی هیئت مذکور با چشم بستن بر واقعیتها خودفریبی است و آنها را عوض نمیکند. انقلاب ما به تعبیر سیدالشهدای انقلاب، انقلاب ارزشها و تغییر واقعیتهاست نه تسلیم شدن به واقعیتها؛ لذا بیتوجهی به واقعیتها مشکلات و نواقص و چشمپوشی بر آنها همچون ایستادن در برابر قطار واقعیتهایی است که بیرحمانه ما را زیر خواهد گرفت.
اطالهدادرسی، تاخیر در اجرای عدل، طولانی کردن فرایندها، بوروکراسی و کاغذبازی و دهها مشکل و عیبدیگر را نمیتوان و نباید از نظر دور داشت.
وی در بخشدیگر تاکید کرده است: همانگونه که در جلسه اساتید حقوق دانشگاهها با ریاست قوه قضائیه از سوی نگارنده پیشنهاد شد ایجاد « سامانه نظارت و تحول» ضروریترین کار برای استفاده از ظرفیت عظیم اندیشههای نخبگانی ملت، به ویژه جامعه حقوقدانان کشور است که چون لشکری عظیم نیازمند جهتدهی برای ثمربخشیاند. این سامانه میتواند همه تذکرات، اعلام جرمها، اعلام عیبها و نواقص وموارد اصلاح نواقص ساختاری و قانونی، افشای عناصر فاسد درونسازمانی و برونسازمانی، افشای سرنخهای فسادهای مختلف اقتصادی و رفتارهای مجرمانه و هنجارشکنانه و حتی پیشنهاد طرحها ولوایح قضایی را دریافت، تجمیع، تنقیح و به دایرههای ذیربط ارسال کند. این سامانه میتواند به کانون تجمیع، پردازش، تنقیح و بهرهبرداری از اندیشههای نخبگان حقوقی کشور- اعم از اساتید و قضات، وکلا و دانشجویان حقوق- مبدل شود و با مددرساندن به هیئت اندیشهورز یا « دستگاه عاقله و مفکره» قوه، آن را به بازوی توانمند ریاست آن در امر تحول تبدیل کند.
http://kayhan.ir/fa/news/165927