هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
⭕️امام خمینی(ره):
با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظهای آرامتان نمیگذارند.
@Afsaran_ir
هدایت شده از خانه طلاب جوان
☝️☝️☝️☝️☝️
⛔️ #جدال_دو_اسلام (۱) ⛔️
🔴 اولین و #اصلیترین نقطه در مبانی امام و نظرات امام، مسئلهی #اسلام_ناب_محمدی است؛ یعنی:
1⃣ اسلام ظلمستیز
2⃣ اسلام عدالتخواه
3⃣اسلام مجاهد
4⃣ اسلام طرفدار محرومان
5⃣اسلام مدافع حقوق پابرهنگان و رنجدیدگان و مستضعفان.
❌ در مقابل این اسلام، امام اصطلاح « #اسلام_آمریکائی » را در فرهنگ سیاسی ما وارد کرد. اسلام آمریکائی یعنی:
1⃣ اسلام تشریفاتی
2⃣ اسلام بیتفاوت در مقابل ظلم، در مقابل زیادهخواهی،
3⃣ اسلام بیتفاوت در مقابل دستاندازی به حقوق مظلومان
4⃣ اسلام کمک به زورگویان
5⃣ اسلام کمک به اقویا
6⃣ اسلامی که با همهی اینها میسازد.
📣 این اسلام را امام نامگذاری کرد: #اسلام_آمریکائی.
⭕️ فکر اسلام ناب، فکر همیشگی امام بزرگوار ما بود؛ مخصوص دوران جمهوری اسلامی نبود؛ منتها #تحقق_اسلام_ناب، جز با #حاکمیت_اسلام و #تشکیل_نظام_اسلامی امکان پذیر نبود.
♨️ اگر #نظام_سیاسی_کشور بر پایهی #شریعت_اسلامی و #تفکر_اسلامی نباشد، امکان ندارد که اسلام بتواند با ستمگران عالم، با زورگویان عالم، با زورگویان یک جامعه، مبارزهی واقعی و حقیقی بکند. لذا امام حراست و صیانت از جمهوری اسلامی را #اوجب_واجبات می دانست. اوجب واجبات، نه از اوجب واجبات. واجبترین واجبها، #صیانت_از_جمهوری_اسلامی است؛ چون صیانت اسلام - به معنای حقیقی کلمه - وابستهی به صیانت از نظام سیاسی اسلامی است. بدون نظام سیاسی، امکان ندارد.
🔊 ۱۳۸۹/۰۳/۱۴
#امام_خامنه_ای
#اسلام_ناب
#اسلام_آمریکایی
📢📢 خانه طلاب جوان 🔰🔰
@khaneTolab
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
رئیس قوه قضاییه «علی بهادری جهرمی» را به ریاست مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضاییه منصوب کرد.
@Tasnimnews
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
وزیر خارجه آمریکا در تاریخ ۱۶ خرداد ۹۸ دیروز :
من از ایران میخواهم هر چه سریعتر دو معاهده سی اف تی و پالرمو را بدون تأخیر و بدون هیچگونه حق شرطی به تصویب برساند.
جواب ملت ایران:
(آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.)
حضرت امام خمینی(ره) :
زیادی فضایل معنوی اختیارات حکومتی را افزایش نمیدهد.
📌«... این توهم که اختیارات حکومتی رسول اکرم(ص) بیشتر از حضرت امیر(ع) بود، یا اختیارات حکومتی حضرت امیر(ع) بیش از فقیه است، باطل و غلط است. البته فضایل حضرت رسول اکرم(ص) بیش از همه عالم است و بعد از ایشان فضایل حضرت امیر(ع) از همه بیشتر است؛ لیکن زیادی فضایل معنوی اختیارات حکومتی را افزایش نمیدهد. همان اختیارات و ولایتی که حضرت رسول و دیگر ائمه(ع) در تدارک و بسیج سپاه، تعیین ولایت و استانداران، گرفتن مالیات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختیارات را برای حکومت فعلی قرار داده است؛ منتها شخص معینی نیست، روی عنوانِ "عالم عادل" است».
برای امام مقامات معنوی هم هست که جدا از وظیفه حکومت است و آن مقام خلافت کلی الهی است که گاهی در لسان ائمه (ع) از آن یاد شده است، خلافتی است تکوینی که به موجب آن جمیع ذرات در برابر «ولی امر» خاضع اند».
نگاهی به احکام انقلابی امام برای آیت الله رئیسی؛ از رسیدگی به پروندههای مهم تا اعزام به سمنان
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در زمان حیات امام خمینی (ره) سه مرتبه از سوی ایشان، مستقیما مامور رسیدگی به برخی پروندههای قضایی شده است. در این گزارش مروری بر این احکام میاندازیم.
مأموریت قضایی جهت رسیدگی به گزارشات شهرهای سمنان، سیرجان، اسلام آباد و دورود
حضرت امام (ره) در تاریخ یازدهم دی ماه سال 67، با اشاره به ضعف دستگاه قضایی در برخورد با مسائل و مشکلات روز جامعه، طی حکمی خطاب به حجتالاسلام نیری، او و حجتالاسلام رئیسی را مامور رسیدگی به گزارشات شهرستانهای سمنان، سیرجان، اسلام آباد و دورود میکنند. متن حکم به شرح زیر است:
[بسمه تعالی]
جناب حجتالاسلام آقای نیّری ـ دامت افاضاته
از آنجا که گزارشات متعددی در مورد ضعف دستگاه قضایی به اینجانب رسیده است، و مردم شریف و متعهد ایران انتظار برخورد جدیتری با مسائل مختلف را دارند، به جنابعالی و حجتالاسلام آقای رئیسی مأموریت قضایی داده میشود تا نسبت به گزارشات شهرهای سمنان، سیرجان، اسلام آباد و درود رسیدگی نموده، و فارغ از پیچ و خم های اداری با دقت و سرعت آنچه حکم خداست در موارد مذکور اجرا نمایید. باید سعی کنید خدای ناکرده حقی از کسی ضایع نگردد. والسلام.
به تاریخ 11 دیماه 1367
روحاللّه الموسوی الخمینی
**هشدار به مسئولین قضایی و مأموریت رسیدگی به مشکلات قضایی شهرستان سیرجان و دورود
بنیانگذار کبیر انقلاب تنها یازدهم روز پس از صدور حکم اول برای حجتالاسلام رئیسی و حجتالاسلام نیری، طی حکمی با انتقاد تند از عدم حساسیت مقامات قضایی برای رسیدگی به مشکلات قضایی شهرستانهای سیرجان و دورود، بار دیگر رئیسی و نیری را مامور رسیدگی به کوتاهیهای صورت گرفته در این دو شهرستان میکنند. متن این حکم به شرح زیر است:
[بسم اللّه الرحمن الرحیم]
از آنجا که مقامات بالای قضایی کشور هیچ گونه حساسیتی در مورد مسائل تکاندهنده فوق ندارند به حجتی الاسلام آقایان نیّری و رئیسی، مأموریت داده میشود که طبق آنچه تشخیص میدهند، در چهارچوب اسلام عزیز، در موارد مذکور اقدام نمایند. باعث تعجب است که در نظام اسلامی چنین حوادثی اتفاق میافتد؛ ولی با کمال خونسردی اجرای احکام خدا تعطیل، و کارهای دیگر بر کار قضایی رجحان پیدا میکند.
67/10/23
روحاللّه الموسوی الخمینی
**مأموریت رسیدگی به پروندههای راکد در شورایعالی قضایی
امام خمینی(ره) در تاریخ اول بهمن ماه 67 با توجه به گزارشاتی که از راکد شدن پروندههای قضایی به دست ایشان رسیده بود، طی حکمی حجج اسلام نیری و رئیسی را مامور رسیدگی به این پروندهها میکنند. در حکم صادره از سوی حضرت امام آمده است:
[بسمه تعالی]
شورایعالی قضایی جمهوری اسلامی
کلیۀ پروندههایی که تاکنون در آن شورا با کمال تعجب راکد مانده است، و اجرای حکم خدا تأخیر افتاده است در اختیار حجتی الاسلام آقایان: نیّری و رئیسی قرار دهید، تا هرچه زودتر حکم خدا را اجرا نمایند، که درنگ جایز نیست. به آقایان نیّری و رئیسی هم سفارش اکید مینمایم که جهات شرعیه را کاملاً رعایت نمایند. والسلام.
67/11/01
روحاللّه الموسوی الخمینی
**اجرای «حدود» و «قصاص»
یک روز پس از صدور حکم حضرت امام (ره) مبنی بر رسیدگی به پروندههای راکد در شورای عالی قضایی، رئیسی و نیری مشترکاً در نامهای از امام خمینی درباره "حدود و قصاص" برخی احکامی که اجرای آنها به تعویق افتاده بود، کسب تکلیف کردند. در این نامه آمده است:
[بسم اللّه الرحمن الرحیم. محضر مبارک زعیم عالیقدر، رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی ـ مدظله العالی
با سپاس بیکران از درگاه احدیت که اینجانبان را مشمول عنایت آن امام عزیز و بزرگوار قرار داده تا در اجرای احکام و حدود الهی گامی برداریم، مستدعی است نظر مبارک را امر به ابلاغ فرمایید که دستور مورخ 1367/11/01 آن حضرت[1]اختصاص به اجرای حدود الهی دارد یا شامل احکام صادره در مورد قصاص نفس نیز میشود؟
67/11/02 سیدابراهیم رئیسی ـ حسینعلی نیری]
امام خمینی نیز در جواب این نامه مینویسند:
[بسمه تعالی]
جناب حجتی الاسلام آقایان نیّری و رئیسی
آنچه را که به شما مأموریت دادم تا به پروندههایی که در شورایعالی قضایی راکد مانده است پس از رسیدگی اجرا نمایید، در مورد حدود و قصاص است با حفظ جهات شرعیۀ آن.
67/11/02
روحاللّه الموسوی الخمینی
تعطیل ناپذیری احکام اسلامی از منظر امام خمینی(ره) :
«احکام اسلام محدود به زمان و مکانی نیست، تا ابد باقی و لازمالاجراست و تنها برای زمان رسول اکرم(ص) نیامده تا پس از آن نیز متروک شود... این حرف که قوانین اسلام تعطیل پذیر یا منحصر و محدود به زمان یا مکانی است بر خلاف ضرورت اعتقادی اسلام است.» (ولایت فقیه؛ حکومت اسلامی، ص 26 و 27)
قضا و قضاوت از منظر امام خمینی (س) :
«و منصب قضاوت از مناصب جلیله اى است که از طرف خداى متعال، براى پیغمبر صلى الله علیه و آله و سلم و از طرف او براى ائمه معصومین علیهم السلام و از طرف آنان براى فقیه جامع شرایطى که شرایطش مى آید ثابت است. و مخفى نماند که قضاوت شأن بزرگى دارد و تحقیقاً وارد شده است که: «قاضى به درستى در پرتگاه جهنم قرار دارد». (تحریر الوسیله، ترجمه فارسی، ج2، ص431)
امام خمینی:مقاومت در برابر قانون مصوب مجلس دیکتاتوری است
در 18 خرداد 1360 و همزمان با بالاگرفتن اختلافات میان ابوالحسن بنی صدر رئیس جمهوری وقت و سایر ارگانهای کشور از جمله مجلس و دادستانی، امام خمینی هرگونه مقاومت در برابر قانون مصوب مجلس که مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته است را دیکتاتوری خواند. متن سخنان امام ره به شرح زیر است:
«دیکتاتوری همان است که نه به مجلس سر فرود می آورد، نه به قوانین مجلس و نه به شورای نگهبان و نه به تایید شورای نگهبان و نه به قوه قضائیه و نه به دادستانی و نه به شوراهای دادستانی و همین طور به همه ارگان ها.»
18 خرداد 1360 امام خمینی ره
امام خمینی: اختلافات از راه قانون شکنیها پیش می آید.
کسانی که با قانون مخالفت می کنند این ها با اسلام مخالفت می کنند. کسانی که با مصوبات مجلس بعد از اینکه شورای نگهبان نظر خودش را داد باز مخالفت می کنند، این ها دانسته یا ندانسته با اسلام مخالفت می کنند. اگر همه اشخاصی که در کشورمان هستند و همه گروه هایی که در کشور هستند و همه نهادهایی که در سرتاسر کشور هستند به قانون خاضع بشویم و قانون را محترم بشمریم، هیچ اختلافی پیش نخواهد آمد. اختلافات از راه قانون شکنیها پیش می آید. اگر قانون حکومت کند در یک کشوری [اختلافی دیگر نخواهد بود]. چنانچه از صدر عالم تاکنون تمام انبیا برای برقرار کردن قانون آمده اند و اسلام برای برقراری قانون آمده است و پیغمبر اسلام و ائمه اسلام و خلفای اسلام تمام برای قانون خاضع بوده اند و تسلیم قانون بوده اند. ما هم باید تبعیت از پیغمبر اسلام بکنیم و از ائمه هدی بکنیم و به قانون هم عمل کنیم و هم خاضع باشیم در مقابل قانون. قانون برای همه است. البته چنانچه به قانون بخواهند عمل کنند و یک دزدی را به جای خودش بنشانند، آن دزد صدایش در می آید، لکن باید به آن دزدی که مقابل قانون می خواهد عرض اندام کند، توجه داد که این قانون است.
18 خرداد 1360 امام خمینی ره