محبین امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام
قسمت اول:
#آیا_میدانید یک پایگاه اطلاعاتی به کلی سری در جنگ تحمیلی، چگونه توانست شکستهای متعددمان را به پیروزیهایی بزرگ بدل کند؟
💠 «بعد از عملیات بیتالمقدس، عراقیها فهمیده بودند چگونه عملیات میکنیم. بر این اساس، در دو #عملیات رمضان و والفجر مقدماتی نتوانستیم به هدفهایمان برسیم... . هر چه تلاش کردیم، چیزی نصیبمان نشد!»
🔺این جملات، تشریح موقعیت ایران در جنگ تحمیلی از زبان #محسن_رضایی فرمانده وقت #سپاه پاسداران است.
⭕ محسن رضایی بعد از تحقیقات و مشورتهای بسیار برای برون رفت از این #بن_بست تصمیم میگیرد یک قرارگاه #بسیار_سری راهاندازی کند. قرارگاهی که در پوشش یک مدرسه در هویزه راهاندازی شد تا کسی به آن شک نکند: قرارگاه به کلی سری #نصرت
🔑 اما فرماندهی این قرارگاه مسئلهی مهم بعدی بود که سردار رضایی بعد از بررسیهای فراوان به یک اسم رسید: #علی_هاشمی
فرماندهی که دارای بینش کافی عملیاتی و اطلاعاتی بود.
🔴 مأموریت بسیار محرمانه و مهم علی هاشمی و نیروهای تحت امرش، شناسایی کامل منطقهای جدید و بکر بود.
مناطقی که نیروهای ایرانی تا آن روز شناسایی و در آن عملیات کرده بودند تفاوت بسیار زیادی با هور داشت. هور منطقهای آبگرفته شبیه به تالاب بود با نیزارهای بلند.
🔻بر اساس گفته خود شهید هاشمی: «جمهوری اسلامی هیچگونه تجربهای در این منطقه نداشت و تمامی تجربیات ما در رابطه با تپه، کوه، زمین، دشت و کانال بود. تجربه نداشتن در هور و نداشتن امکانات مناسب و حتی نداشتن اطلاعات مناسب در رابطه با نحوۀ کار در هور موجب ایجاد سردرگمی در کارهای ما شده بود.»
⛔ در این قرارگاه تعدادی از بومیهای هور از جمله عشایر عرب و #مجاهدین عراقی نیز همکاری میکردند. نیروهای اطلاعاتی این قرارگاه سعی داشتند از قایقهای بصری و بلم که مخصوص اعراب عراقی بود، استفاده کنند و لباسهای بومی و محلی بپوشند و در پوشش ماهیگیری و با تکلم به زبان عربی، منطقه را شناسایی کنند...
#ادامه_دارد
قسمت دوم:
🔸 قرارگاه نصرت با فرماندهی شهید علی هاشمی توانست
۴۲۰ مورد شناسایی را «بدون لو رفتن» حتی یکی از آنها انجام دهد.
این قرارگاه کاری کرد که ارتش عراق با تشکیل سپاه ششم در هور ۷۰ هزار نیرو را درگیر هور کند.
قرارگاه نصرت پس از تصرف جزایر مجنون – دومین نقطۀ حیاتی فروش نفت عراق پس از کرکوک - امکان فروش نفت عراق را تا پایان جنگ از بین برد.
⭕ علی هاشمی سرانجام در ۲۷ سالگی در ۴ تیرماه سال ۱۳۶۷ در جزیره مجنون به شهادت رسید.
اما از آنجایی که نام او و همرزمانش شامل طبقهبندی #به_کلی_سری بود تا ۲۲ سال بعد که پیکرش پیدا شد، هیچکس نامی از او و قرارگاه نصرت نشنیده بود.
🇮🇷 در سال ۱۳۸۹ بود که محسن رضایی برای اولین بار اعلام کرد «علی هاشمی فرمانده قرارگاه فوق سری نصرت بوده است.»
#شهید_گمنام
#سرباز_گمنام
#قهرمانان_گمنام
👩 خانم های جاسوس
🔻خانمها هم میتوانند جاسوس باشند؟ بله در واقع، در دهههای50 و60، کسی انتظار نداشت که خانمها درکارهایی فراتر از خانهداری و یا نهایتاً ستوننویسی در مجلهها و روزنامههای محلی مهارت داشته باشند. اما سیا طیف وسیعی از ابزارهای جاسوسی را برای زنهای جاسوس طراحی کرده بود، از جمله این جعبهی پودر صورت که روی آینهاش کدهایی امنیتی حک شده و تنها زمانی که آینه با زاویهی صحیح کج میشد، کدها آشکار میشدند.
#ابزارهای_جاسوسی
✅لینک کانال محبین امیرالمؤمنین رابرای دوستان مولا ارسال کنید👇👇👇👇👇
╭❀🕊🌼🍃❀╮
☫ @tabaln
╰❀🍃🌼🕊❀╯
محبین امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام
🔻سیلویا رافائل
📷 عکاسی که جاسوس بود.
🔻«سیلویا رافائل» یکی از اعضای شناسایی موساد بود که در عملیات لیلهامر پیشخدمت مراکشی به نام «احمد بوشیخی» را اشتباهاً به جای «علی حسن سلامه»، طراح اصلی عملیات سپتامبر سیاه به قتل رساند.
سیلویا زن اهل آفریقای جنوبی و غیر یهودی بود که در جوانی به اسرائیل سفر کرد و همانجا به استخدام سرویس جاسوسی موساد درآمد. با توجه به روابط اجتماعی بالا و استعداد سیلویا در هنر، موساد پوشش خبرنگار را برای او انتخاب کرد و در اسراییل آموزشهای حرفهای لازم را فراگرفت. سپس برای تسلط به لهجهی کاناداییِ زبان فرانسه به آن کشور رفت و با پاسپورت جعلی کانادایی به فرانسه نقلمکان کرد و در یک آژانس خبری مشغول به کار شد.
در اثنای کار به عنوان عکاس خبری ژست یهودستیزی گرفت و به واسطهی همدردی که با فلسطینیها نشان میداد، توانست به گروههای فلسطینی نزدیک شده و اعتماد آنها را جلب کند؛ تا حدی که به عنوان عکاس به اردوگاههای ساف( سازمان آزادیبخش فلسطین) در لبنان و اردن میرفت و آزادانه به عکاسی و جمعآوری اطلاعات از ارتشهای عربی و رهبران سیاسی جهان عرب میپرداخت. نمایشگاه عکسهای او که بعد از مرگش در اسرائیل بر پا شد گویای نفوذ او در کشورهای خاورمیانه و گروههای مبارز بود. حتی در یکی از عکسهایی که روزنامهی جروزالم پست منتشر کرده، او در کنار فرح پهلوی و فرزندانش دیده میشود که البته عکس بدون هرگونه توضیح است.
سیلویا رافائل در عملیاتهای ترور موساد نقش عنصر شناسایی را برعهده داشت و در یکی از همین عملیاتها معروف به "لیلهامر" که منجر به ترور فردی به نام احمد بوشیخی به جای علی حسن سلامه طراح اصلی عملیات "سپتامبر سیاه" شد، توسط پلیس نروژ دستگیر و به زندان محکوم گردید. او پس از آزادی به آفریقای جنوبی رفت و بقیهی عمرش را تا زمان مرگ در آنجا سپری کرد. خدمات او به رژیم صهیونیستی دستمایهی تولید فیلم و کتاب از سرگذشت او شده.
✅لینک کانال محبین امیرالمؤمنین رابرای دوستان مولا ارسال کنید👇👇👇👇👇
╭❀🕊🌼🍃❀╮
☫ @tabaln
╰❀🍃🌼🕊❀╯
پند عالم بزرگ، مرحوم #آیتالله_بهجت که این روزها بیش از گذشته باید به آن توجه کرد:
🔴 هرچه با ما کردند جاسوس ها کردند
✅لینک کانال محبین امیرالمؤمنین رابرای دوستان مولا ارسال کنید👇👇👇👇👇
╭❀🕊🌼🍃❀╮
☫ @tabaln
╰❀🍃🌼🕊❀╯
#قسمت اول
جاسوسان موساد چگونه به حزب الله نفوذ کردند؟
از مسیر جذب نیروی جدید توسط حزب الله تا خروج از سایه و ارتباط با نهادهای اطلاعاتی مثل روسیه
در جنگ سال ۲۰۰۶ با حزب الله، اسرائیل سه بار تلاش کرد سید حسن نصرالله را ترور کند، اما هر سه بار ناموفق بود. اما جمعه شب، ارتش اسرائیل رد رهبر حزب الله را در پناهگاهی که در زیر یک مجتمع آپارتمانی در جنوب بیروت واقع شده بود زد و ۸۰ بمب روی این منطقه ریخت.
ادامه دارد
✅لینک کانال محبین امیرالمؤمنین رابرای دوستان مولا ارسال کنید👇👇👇👇👇
╭❀🕊🌼🍃❀╮
☫ @tabaln
╰❀🍃🌼🕊❀╯
#قسمت دوم:
مهول سریواستاوا، جیمز شاتر، چارلز کلاور و رایا جلبی در یادداشتی در روزنامه فایننشال تایمز نوشتند: در جنگ سال ۲۰۰۶ با حزب الله، اسرائیل سه بار تلاش کرد سید حسن نصرالله را ترور کند، اما هر سه بار ناموفق بود. اما جمعه شب، ارتش اسرائیل این اشتباهات را جبران کرد. تل آویو رد رهبر حزب الله را در پناهگاهی که در زیر یک مجتمع آپارتمانی در جنوب بیروت واقع شده بود زد و ۸۰ بمب روی این منطقه ریخت تا مطمئن شود که او دیگر زنده نیست. در این حمله حداقل ۴ ساختمان مسکونی ویران شد.
اما به گفته مقامهای فعلی و سابق اسرائیلی، آنچه جریان درگیریها را در طی ۴ هفته تغییر داده و موجب وارد آمدن ضرباتی ویرانگر به یکی از بزرگترین رقبای منطقهای اسرائیل شده، عمق و کیفیت اطلاعاتی بوده که اسرائیل در طی ۲ ماه گذشته به آن دست یافته و نخستین نتیجه آن در ترور ۳۰ جولای فواد شکر، دست راست سید حسن نصرالله خود را نشان داد.
✅لینک کانال محبین امیرالمؤمنین رابرای دوستان مولا ارسال کنید👇👇👇👇👇
╭❀🕊🌼🍃❀╮
☫ @tabaln
╰❀🍃🌼🕊❀╯
#قسمت سوم
این مقامها تغییر جهت گسترده در تلاشهای اطلاعاتی اسرائیل به منظور جمع آوری دادههای لازم از تحرکات حزب الله پس از شکست اسرائیل در سال ۲۰۰۶ را توضیح میدهند. در طی دو دهه بعدی واحد اطلاعات پیچیده یونیت ۸۲۰۰ اسرائیل و اداره اطلاعات نظامی این رژیم تحت عنوان امان، حجم وسیعی از دادهها را برای درک ساختار گروه شبه نظامیای که در مرزهای شمالی اسرائیل در حال رشد بود جمع آوری کردند.
به گفته میری ایسین، یک افسر سابق اطلاعاتی اسرائیل، این جمع آوری اطلاعات مستلزم ایجاد تغییری اساسی در نحوه نگاه به حزب الله به عنوان یک جنبش چریکی لبنانی بود که اراده و استقامت اسرائیل را در باتلاق ۱۸ ساله اشغال جنوب لبنان به چالش کشیده بود. این اشغال برای اسرائیل با یک عقب نشینی شرم آور در سال ۲۰۰۰ و یک شکست قابل توجه در زمینه جمع آوری اطلاعات پایان یافت.
به گفته ایسین، در عوض اطلاعات اسرائیل روزنه خود را برای رصد کلیت حزب الله عریضتر کرد و فراتر از شاخه نظامی این گروه، جاه طلبیهای سیاسی و ارتباطات رو به گسترش آن با سپاه پاسداران ایران و روابط سید حسن نصرالله با بشار اسد، رئیس جمهور سوریه را تحت نظر گرفت.
✅لینک کانال محبین امیرالمؤمنین رابرای دوستان مولا ارسال کنید👇👇👇👇👇
╭❀🕊🌼🍃❀╮
☫ @tabaln
╰❀🍃🌼🕊❀╯
#قسمت چهارم
ایسین افزود، اطلاعات اسرائیل برای حدود یک دهه حزب الله را به عنوان یک «ارتش ترور» و نه یک گروه تروریستی «نظیر اسامه بن لادن در داخل یک غار» میدید. این یک تغییر مفهومی بود که اسرائیل را وادار ساخت تا حزب الله را به مانند نیروهایی همچون ارتش سوریه مورد مطالعه دقیق و گسترده قرار دهد.
همزمان با قدرت گرفتن حزب الله و از جمله با اعزام نیرو به سوریه برای کمک به حکومت بشار اسد در سال ۲۰۱۲، اسرائیل فرصت این را پیدا کرد تا اقدامات اطلاعاتی لازم را انجام دهد. نتیجه کار یک «تصویر اطلاعاتی» متراکم بود از اینکه مثلا چه کسی مسئول عملیات حزب الله است، چه کسی در حال ارتقاء مقام است، چه کسی فاسد است و چه کسی به تازگی از سفری بدون توضیح باز گشته است.
در حالی که مبارزان حزب الله در جنگ سوریه کارآزموده میشدند، تعداد نیروهای این گروه افزایش مییافت تا بتواند خود را گسترش دامنه درگیریها سازگار سازد. این جذب نیروی جدید سبب شد تا آنها در برابر جاسوسان اسرائیلی که عوامل خود را در درون حزب الله مستقر کرده و یا به دنبال افراد ناراضی و پشیمان میگشتند آسیب پذیر شوند.
راندا اسلیم، تحلیلگر انستیتوی خاورمیانه در واشنگتن در این باره گفت: «سوریه شروع گسترش حزب الله بود... این وضعیت موجب تضعیف مکانیزمهای کنترل داخلی سازمان شد و در سطحی گسترده درهای حزب الله را به روی نفوذ باز کرد.»
#قسمت پنجم
جای پای یک شاه جاسوس در ترور سیدحسن نصرالله
جنگ سوریه همچنین انبوهی داده تولید کرد که بخش اعظم آن برای جاسوسان اسرائیلی و الگوریتمهای آنها به صورت علنی در دسترس بود. آگهیهای ترحیم به شکل «پوسترهای شهید» که به طور مرتب توسط حزب الله مورد استفاده قرار میگرفت حاوی اطلاعاتی از شهر محل تولد فرد، محل کشته شدن و حلقه دوستانی که خبر را در رسانههای اجتماعی منتشر میکردند بود. مراسم خاکسپاری نیز موجب میشد که گاهی مقامهای ارشد سازمان از سایه بیرون بیایند.
یک مقام ارشد سابق لبنانی در بیروت گفت که نفوذ به حزب الله توسط نهادهای اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا «بهای حمایت آنها از اسد بود... آنها باید خودشان را در سوریه آشکار میساختند.» اینجا بود که این گروه مخفی ناگزیر شد با سرویس اطلاعاتی بدنام و فاسد سوریه یا سرویسهای اطلاعاتی روسیه که به صورت منظم از سوی آمریکاییها رصد میشوند در تماس باشد و اطلاعات رد و بدل کند.