📊 #اطلاع_نگاشت | کرامت زن یا تحقیر زن؟
👈🏻 مروری بر تفاوتهای نگاه اسلام و غرب نسبت به مسئله زن
🔻 رهبرانقلاب اسلامی در دیدار اقشار مختلف بانوان فرمودند: «در مسئلهی زن، موضع ما در قبال مدّعیان ریاکار غربی، موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ ایشان در ادامه برخی تفاوتهای نگاه اسلام و غرب متجدد نسبت به مسئلهی زن و نتایج و پیامدهای هر یک را تبیین کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
🌹🇮🇷🌹
کانال_جامع_عفاف_وحجاب
https://eitaa.com/tabeen_hejab
🔴 خواهرش می گفت: آخرین بار وقتی هادی به نجف رفت، یک وصیت نامه با دست خط کاملا معمولی که پاک نویس هم نشده بود داخل کمد پیدا کردیم.
▫️در آنجا نوشته بود: #حجاب امروزی بوی حضرت زهرا (س) نمی دهد حجابتان را زهرایی کنید.
#حجاب
🌹🇮🇷🌹
کانال_جامع_عفاف_وحجاب
https://eitaa.com/tabeen_hejab
جهاد تبیین | عفاف، حجاب، خانواده
واقعیتهای حجاب در جامعه امروز ایران گزارش تحلیلی - آماری انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه
🇮🇷
📝 یک آمار منتشر شده درباره «واقعیتهای حجاب» در جامعه امروز ایران و چند نکته جالب توجه
🍃🌹🍃
🔻اخیراً آماری درباره «واقعیت های حجاب» در جامعه امروز ایران از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده که نتایج تجمیعی شش پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال ۱۴۰۱ (شش ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد ۱۴۰۲ توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانه ای برگزار شده است.
🔹84.2 درصد بانوان، #حجاب را به عنوان یک حکم اسلامی #قبول دارند. همچنین، سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیط های عمومی» حاکی از آنست که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با #الزام اجتماعی حجاب #موافق هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد میباشد.
🔸اما نکته جالب این است که در حالی که واقعیت بی حجابی، بر اساس این آمار، 6.4 درصد است، جامعه احساس می کند که ۳۰ درصد بانوان، بی حجاب هستند. همچنین در حالی که ۸۴ درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی ۶۷ درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند!
🔹اینکه چرا مردم چنین برداشت نادرستی داشته اند، علل مختلفی دارد. جنگ شناختی و فضاسازی رسانه ای را می توان جزو این علل دانست؛ اما یکی از علل مهم آن، تظاهر به انجام برخی از ناهنجاری ها در کف جامعه است.
🔸آمار فوق را کنار بگذاریم و فرض کنیم که از هر ۱۰۰ نفر یا ۱۰۰۰ نفر، فقط ۱ نفر کشف حجاب کند. در اینجا هر چند درصد خیلی کم است، اما اثرات اخلاقی و روانی آن بر جامعه و مردم را نمی توان نادیده گرفت. از جمله اثرات این است که مردم گمان می کنند که هویت جامعه تغییر پیدا کرده است.
🔺توضیح اینکه، وقتی مردم به صورت پشت سر هم، آن درصد خیلی کم را در سطح جامعه مشاهده کنند، موجب می شود که در ذهن آنها این گزاره به صورت ناخودآگاه شکل گیرد که عملاً جامعه ما دچار یک تغییر نگرش و تغییر هویت گسترده شده است. در حقیقت، این کار شبیه تبلیغات و پیام های بازرگانی است که در ناخودآگاه مردم تأثیر می گذارد.
🌹🇮🇷🌹
کانال_جامع_عفاف_وحجاب
https://eitaa.com/tabeen_hejab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | روایت مشعلهای #آزادی_زنان آمریکایی!
⁉️ ماجرای پشتپرده مشهورترین مجسمه جهان!
💢 چگونگی زنانهشدن مصرف سیگار!
♨️ ترفند صنایع دخانی آمریکا برای جذب خانمها به سیگار!
💢 دنیای مدرن و استفاده ابزاری از زنان!
💢 سیگار و برابری و آزادی زنان!
⁉️ شرکتهای دخانیات آمریکا چطور سیگار را تبدیل به پرچم آزادی زنان کردند؟
♨️ سیگار نمادی از استقلال و تمدن!
💢 واقعیت عجیب گرایش زنان به #سیگار!
⁉️ سیگار چطور تبدیل به مشعل آزادی زنان شد؟
💢 آزادی زنان به سبک آمریکایی!
____________________
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه جهان آرا
🌹🇮🇷🌹
کانال_جامع_عفاف_وحجاب
https://eitaa.com/tabeen_hejab
موضوع کشف حجاب چون جرم است، برخورد قانونی با آن بر عهده قوه قضائیه است
سردار وحیدی، وزیر کشور در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری: در استان ها در زمینه حجاب و عفاف وضع قابل قبولی داریم ولی مطلوب نیست. بیشتر مشکل در تهران است. بیشتر برنامههای دشمن در این زمینه مهار شده است.
- وی با بیان اینکه محوریت این مسأله با قوه قضاییه است، گفت: کشف حجاب جرم است و برخورد با جرم به عهده وزارت کشور نیست، وزارت کشور میتواند کار توجیهی را انجام دهد. دولت و وزارت کشور برنامههای میان مدت بلند مدت و کوتاه مدت دارد که بخش زیاد آن فرهنگی توجیهی و تبیینی است. در برنامههای کوتاه مدت مهار حرکت شتابان در حوزه بیحجابی و بیعفتی بوده که برخورد های لازم صورت گرفته است.
منبع : سایت مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری
🌹🇮🇷🌹
کانال_جامع_عفاف_وحجاب
https://eitaa.com/tabeen_hejab
🟢 میگویند زن را در کیسه سیاه نپیچید!
🔸ما نمیگوییم زن خود را در کیسه سیاه بپیچید ولی آیا باید طوری لباس بپوشد و در اجتماع عمومی ظاهر شود که برجستگی پستانهایش را هم به مردان شهوتران و چشمچران نشان بدهد و از آنطور که هست بهتر و جاذبتر برای آنها جلوه دهد؟
🔹از وسائل مصنوعی در زیر لباس استفاده کند تا چاقی و زیبایی مصنوعی را هم برای فریفتن و دل ربودن مردان بیگانه به مدد بگیرد؟ این مدها و لباسهای تحریک آمیز برای چه به وجود آمده است؟ آیا برای این است که بانوان آن لباسها را برای همسرانشان بپوشند؟! ...
🔸 آیا لباسهایی که نازک کاریها و برجستگیهای بدن را نشان میدهد جز برای تهییج مردان و برای صیادی است؟ عملًا غالب خانمهایی که از این نوع کفشها و لباسها و آرایشها استفاده میکنند تنها مردی را که در نظر نمیگیرند شوهران خودشان است.
🔹زن میتواند در میان زنان و در میان محارم خود از هر نوع لباس و آرایشی استفاده کند اما متأسفانه تقلید از زنان غربی برای هدف و منظور دیگری است.
🔸غریزه خودآرایی و شکارچیگری در زن غریزه عجیبی است. وای اگر مردان هم به آن دامن بزنند و مدسازان و طراحان نواقص کار آنان را برطرف کنند و مصلحین اجتماع! هم تشویق کنند.
🔹اگر دختران در اجتماعات عمومی لباس ساده بپوشند، کفش ساده به پا کنند، با چادر یا با پالتو و روسری کامل به مدرسه و دانشگاه بروند، آیا در چنین شرایطی بهتر درس میخوانند یا با وضعی که مشاهده میکنیم؟
🔸اصولًا اگر التذاذهای جنسی و منظورهای شهوانی در کار نیست چه اصراری است که بیرون رفتن زن به این شکل باشد؟ چرا اصرار میورزند که دبیرستانهای مختلط به وجود آورند؟
📗 استاد مطهری، مسئله حجاب، ص ۱۰۱-۱۰۰
🌹🇮🇷🌹
کانال_جامع_عفاف_وحجاب
https://eitaa.com/tabeen_hejab