بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
🔺محمد جواد ظریف، نماد تفکر عرفی گرائی بین الملل در برابر گفتمان انقلابی در سیاست خارجی ج.ا.ا
ص1
- ابتدا لازم هست که به دو نکته مفهومی اشاره شود؛ گفتمان عرفی در روابط بین الملل رویکردی موازی و مشابه با لیبرالیسم بین الملل است! این رویکرد تلاش دارد تا با خوشبینی مفرط به ماهیت این حوزه، از روابط بین الملل صرفا یک محیطی مشابه زمین بازی فوتبال ( البته بازی هم، از نوع بازی های دوستانه) را به تصویر بکشد که در آن دوست و دشمنی وجود ندارد و هر چه هست قانون و حقوق است که در این بین، هرچه میزان غنای تاکتیک و تکنیک شما بیشتر باشد، طرف یا طرفین ملزم به تمکین از شما خواهند بود و اگر هم کدورتی پیش آید، نهاد ها و مراجع صالحه ای وجود دارد که به داد تان برسند! اگر هم احیانا دشمنی و خصومتی پدید آمد، بدانید اگر صبر منفعلانه همراه با لبخند طمأنینه واری داشته باشید، جامعه جهانی (کذایی) به احترام شما خواهد ایستاد و در نهایت آن طرف خصم خواهد بود که مورد نکوهش و اخم جامعه جهانی قرار میگیرد! در این حد خوش خیال اندیش!
- اما گفتمان انقلابی تلاش دارد ضمن اقتدار در دستیابی به بقاء و منافع ملی و اولویت دهی به آن در تصمیم گیری، با اقدامات، بدعت ها و هنجار های غلط و متضادی که توسط قدرت های بزرگ زیاده خواه علیه ملت های مستقل به کار گرفته میشوند هم مقابله مادی و معنوی کند.گفتمان انقلابی در سیاست خارجی به معنای تندروی و خارج از قاعده بازی رفتار کردن نیست! حتی ممکن است با وجود تسلط و تثبیت گفتمان انقلابی در یک ساختار، شاهد رویکرد متفاوتی از یک دولت در روابط خارجی باشیم. مثلا، تاریخ انقلاب اسلامی به ما میگوید مدتی کمی پس از انقلاب بنا به دلایلی، دولت موقت با رویکرد عرفی در سیاست خارجی ایران سرکار آمد ( که به همین خاطر، در دولت موقت با اتخاذ این رویکرد عرفی گرایانه در سیاست خارجی، زمینه این توهم برای امریکا دوباره پدید آمد که میتواند سودای نفوذ و تسلط در ایران را در سر بپروراند)! بر اساس گفتمان انقلابی است که در منطقه غرب آسیا و حوزه نفوذ ایران، حمایت از جریان مقاومت صورت میگیرد.
- به دیدگاه اهل فن و تجربه حداقل یک دهه اخیر، و ایضا واقع گرایان وطنی، احتمالا ظریف فهم از گفتمان انقلاب اسلامی در سیاست خارجی را جایی در دوران تحصیل یا ماموریت در آمریکا جا گذاشته است. رفتار، گفتار، منش و کارنامه ظریف گویای انطباق فکری و عقیدتی و کاری او با رویکرد عرفی ( غیر انقلابی) در سیاست خارجی است. در برجام با همین نگاه در کنار تئوری " توافق بد بهتر از عدم توافق است"، خوشبینانه و غیر واقع بینانه تضمین های لازم را اخذ نکرد و متن برجام نیز به طوری است که هیچ بار حقوقی بر طرفین غربی تحمیل نکرد تا جاییکه در سال ۹۷ و پس از خروج آمریکا از توافق هسته ای، ایران نه بر اساس برجام، بلکه بر اساس عهدنامه مودت ایران و آمریکا در دوره پهلوی(مورخ ۱۳۳۴) از آمریکا شکایت کرد که آنهم نه تنها به جایی نرسید بلکه بر اساس بندی از آن عهدنامه آمریکا از آن نیز خارج شد.
ص 2
- ظریف مدعی بود زبان جهان بین الملل را میداند؛ بر همین اساس ادعای رفع تحریم ها را نیز کرد! اما خود او در ادامه در لیست تحریم ها قرار گرفت! برجام نه برای کشور حتی برای شخص وزیر اسبق امور خارجه هم عایدی نداشت! ( در کمترین مورد قابل ذکر، عدم اجازه سوخت گیری به هواپیمای ظریف در آلمان در جریان نشست امنیتی مونیخ- ۱۳۹۶- آنهم زمانیکه آمریکا هنوز در برجام بود!! ) چون ماهیتا هدف برجام به عنوان سندی سیاسی این بود که با وعده رفع تحریم ها، توقعات فزاینده اقتصادی در جامعه ایران ایجاد کند و در سالهای بعد و با عدم رفع تحریمها، شکاف میان حکومت و مردم عمیق و عمیق تر شود تا بعدها غرب بتواند بهره برداری های سیاسی و ضد امنیتی خود را از آن بکند ( برای اثبات این گزاره، کافیست پژوهشگران، ناآرامی های دی ماه ۹۶ و آبان ماه ۹۸ را مجدد بررسی کنند).
- جناب ظریف مصرانه در پی اینست واقعیت و عینیت در روابط بین الملل را که پشتوانه و نمود متعدد تاریخی غنی نیز دارد، به نفع آرمان گرایی و ذهنیت خوشبینانه عرفی با تاکید بر حقوق بین الملل مصادره کند و اینگونه به جامعه ایرانی القا کند " که ما نخواستیم نه اینکه نتوانستیم " مشکل خود را با جهان حل کنیم! اما باید عرض شود، آنجائیکه که سیاست خارجی ج.ا.ا مطابق با سلیقه جناب ظریف برای مدتی به پیش رفت نه تنها رفتار غرب با ما تغییری نکرد بلکه تقابل بیشتری هم صورت گرفت و تحریم ها از ۷۰۰ مورد به ۱۵۰۰ مورد افزایش یافت! در حوزه داخلی میتوان از موارد بسیاری نام برد که عیار سیاسی ظریف را با تردید و سوالاتی مواجه میکند! در دو مورد برجسته، ظریف از سفر بشار اسد به تهران بی اطلاع بود ( اسفند ماه ۹۷) و یا نامه رهبری انقلاب به ولادیمیر پوتین را ریاست مجلس به روسیه بُرد نه وزیر وقت امور خارجه( اسفند ماه ۹۹)! درحالیکه جناب ظریف سفرهای متعددی به مسکو داشتند! تحلیل دو قطب سازی میدان - دیپلماسی توسط جناب ظریف پیرامون انتشار فایل صوتی پیش از انتخابات مهم ۱۴۰۰ هم بماند برای فرصتی دیگر...
- در آخرین موضع گیری ایشان پیرامون قضیه حمله اخیر اسرائیل به غزه، ضمن اینکه انتظار موضع قاطعی از ایشان نمیرفت؛ جای بسیاری از مطالب و سوالات خالی بود! اینکه به ظن و توصیه شما، حقوق بین الملل و صرفا حمایت معنوی چه خاصیتی تاکنون برای مردم فلسطین که برای حق حیات و سرزمین میجنگند داشته است؟! آیا تاکنون نهادهای بین المللی وابسته غرب و جامعه جهانی کذایی که برای شما حکم هیأت منصفه را دارند کمکی به جلوگیری از حمله وحشیانه نماینده جهان لیبرال دموکراسی در خاورمیانه یعنی اسرائیل به غزه و یا آتش بس کرده اند؟! مماشات و انفعال از دید شما تا کی باید ادامه پیدا کند؟! فارغ از تاریخ روابط بینالملل، آیا مطابق با قرآن کریم و یا تاریخ اسلام، موردی یافت نمیشود که در آن جامعه و حکومت اسلامی پس از یک دوره صبر و مدارا، وجوب جهاد و اقدام علیه دشمنان ضرورت پیدا کرده است؟! آقای ظریف از نگاه شما " مرز مماشات چه در برابر غربی ها و چه حالا در موضوع فلسطین تا کجا باید باشد؟ اصلا پایانی دارد؟!"
🔸سبحان محمدی / کارشناس روابط بین الملل
@tabibdavvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر با هم اختلاف پیدا کنید ممکن است اشخاصی که لایق نیستند به مسئولیت برسند
@Farsna
⁉️ چرا مسعود پزشکیان
تکرار حسن روحانی است؟
♦️اگر دولت روحانی کمترین محبوبیت و مقبولیتی نزد مردم داشت، آقای پزشکیان دیروز نسبتش با این دولت را انکار نمی کرد.
♦️پزشکیان دیروز در پاسخ به یک سوال، حرفی زد که نوع کانال های مدعی اصلاحات و اعتدال سانسور کردند و مورد بی اعتنایی قرار دادند.
♦️او گفت: غیرممکن است دولت سوم روحانی باشم. دولتی که می آید، دولت مسعود پزشکیان خواهد بود.
♦️قطعا او از انزجار مردم نسبت به وضعیتی آشفته ای که دولت روحانی تحویل داد، خبر دارد و اگر کمترین احتمالی نسبت به محبوبیت آن دولت می داد، فاصله گذاری نمی کرد. مقبولیت روحانی در ماه های پایانی دولتش به زیر ۶ درصد سقوط کرده بود.
♦️با این وصف، اجتماع نقیضین محال است. نمی شود اعضای دولت روحانی، حزب زیر دست وی و احزاب و سیاسیون مدعی اصلاح طلبی، دور پزشکیان جمع شوند و ستاد او را قبضه کنند و با این همه، او ادعا کند دولتش، غیر از دولت ائتلافی روحانی (و خاتمی) خواهد بود.
♦️هم اکنون، کسانی مانند نوبخت، واعظی، عباس آخوندی، آذری جهرمی، علی جنتی، صالحی امیری، علی ربیعی، ظریف، خاتمی و...، همه کاره ستاد پزشکیان، و حامیان اصلی او هستند.
♦️احزابی مانند اعتدال و توسعه، کارگزاران و صدای ملت، ارکان تشکیل دهنده این ستاد محسوب می شوند و پزشکیان، تقریبا هیچ فرد مستقل از این حلقه در کنار خود ندارد.
♦️حکما گفته اند:"تو اول بگو با کیان دوستی- پس آنگه بگویم که تو کیستی". برای فهم این که دولت پزشکیان چه شکل و شمایلی می تواند داشته باشد، کافی است ببینیم که همه کاره ستاد او، چه کسانی هستند؟
♦️ائتلاف روحانی و خاتمی اگر قرار بود کاری برای مردم بکنند، در آن هشت سالی که دولت در اختیارشان بود، اقتصاد کشور را به قهقرا نمی بردند. دولت پزشکیان، پیشاپیش به این حلقه واگذار شده است.
✍محمد ایمانی
🇮🇷
کیهان بررسی میکند
🔰 خداحافظی کشور با تنش آب و برق در دولت شهید رئیسی
🔸شهید رئیسی دولت سیزدهم را با ۱۵ هزار مگاوات ناترازی برق از دولت روحانی تحویل گرفت اما اکنون ۹ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور افزوده شده است. در حوزه آب هم برای نخستینبار در کشور، استان سیستان و بلوچستان با تنش آبی خداحافظی کرد و مردم پنج هزار روستا در سراسر کشور به آب شرب دسترسی پیدا کردند.
🔸در حوزه برق در دولت هفتم و هشتم ۶۰ درصد و نهم و دهم ۶۸ درصد و در دولت یازدهم و دوازدهم فقط ۲۳ درصد رشد تولید برق وجود داشت.
🔻دولت سیزدهم نیز با ۱۵ هزار مگاوات ناترازی برق، دولت را تحویل گرفت.
به گفته وزیر نیرو در پایان دولت دهم ناترازی در تولید و مصرف برق نداشتیم و در دولت یازدهم و دوازدهم با کاهش شدید سرمایهگذاری و رشد اندک ظرفیت تولید برق شاهد ناترازی بودیم.
🔸مردم کاملا خاموشیهای وقت و بیوقت دولت قبل را به خاطر دارند. در دولت روحانی قطعی برق از تابستان به زمستان هم تسری یافته و در کنار قطعی گاز، زندگی مردم و صنعتگران را مختل کرده بود. کار به جایی رسید که مردم تقاضا داشتند لااقل زمان خاموشیها اعلام شود ولی دولت روحانی از اجابت همین خواسته هم ناتوان بود.
🔸در چنین شرایطی که مردم از عملکرد دولت روحانی کلافه بودند و هنوز هم آن روزها را به خاطر دارند، نامزد این جریان که با جمع کردن مسئولان دولت قبل و در حقیقت عاملان تشدید ناترازیهای انرژی زیر چتر خود، عملا در حال تشکیل دولت سوم روحانی است، با وارونهنمایی واقعیتها، دستاورد بزرگ دولت سیزدهم را زیر سؤال میبرد.
🔸در دولت شهیدجمهور وضعیت به کلی تغییر کرد. در تابستان ۱۴۰۲ تامین برق بخش صنعت
به ۴۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون کیلووات ساعت رسید و ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون کیلووات ساعت برق بیشتری برای صنایع تامین شد.
🔸در افزایش ظرفیت نیروگاهی دولت شهید رئیسی، سه محور مهم در دستور کار قرار گرفت. به گفته محرابیان، محور نخست توسعه نیروگاههایی که در حوزه کار وزارت نیرو بود و برنامهریزی شد که ۱۰ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه کشور اضافه شود اکنون حدود ۹ هزار مگاوات از برنامهریزی محقق شده است.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001DW0
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دروغهای ظریف در میزگرد سیاسی پزشکیان به روایت آمار‼️
#فراموش_نکنیم‼️
#بازگشت_به_عقب_هرگز
19.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢گزیدهای از یک جلسه دولت سایه را ببینید.
🔹 نقد صریح برنامه ساداتی نژاد وزیر سابق کشاورزی در کارگروه دولت سایه، پیش از او برنامه حجتی وزیر اسبق هم نقد شده بود.
#جلیلی
#سعید_جمهور
#شبیه_رئیسی
🔴 اشغالگران اسرائیلی گذرگاه رفح را به آتش کشیده و تخریب کردند
رسانههای اسرائیلی امروز چهارشنبه ویدیویی منتشر کردند که نشان میدهد ارتش رژیم صهیونیستی گذرگاه زمینی رفح در مرز بین مصر و نوار غزه را به طور کامل به آتش کشیده و تخریب کرده است.
این در حالی است که در ویدیویی که چند روز پیش منتشر شده بود، اینگونه پیدا بود که تنها سالن انتظار این گذرگاه به آتش کشیده شده است.
اما در فایل ویدیویی یک دقیقه و 9 ثانیهای منتشر شده مشخص است که تمامی ساختمانها و بخشهای گذرگاه رفح به آتش کشیده شده و تخریب شده است.
همزمان با پخش این فایل ویدیویی، اخباری منتشر شده مبنی بر اینکه یک شرکت امنیتی اقدام به احداث گذرگاهی برای مسافران در نزدیکی گذرگاه تجاری کرم ابو سالم در شرق گذرگاه رفح خواهد کرد.
گذرگاه رفح تنها خروجی موجود در نوار غزه برای حدود دو و نیم میلیون فلسطینی و تنها کانال ارتباطی این باریکه با دنیای خارج است.
رژیم صهیونیستی هفتهها است گذرگاه رفح را اشغال کرده و مانع از ورود هرگونه کالا و کمکی به نوار غزه میشود.
شمار زیادی از افراد مجروح و بیماران به سبب بسته بودن گذرگاه رفح قادر به سفر به خارج نیستند و بسیاری از این افراد با مرگ دست و پنجه نرم میکنند.
جنبش حماس در واکنش به آتش زدن بخشهایی از گذرگاه رفح گفته بود این اقدام جنایتی وحشیانه در چارچوب نسلکشی در غزه است و مستلزم محکومیت گسترده بینالمللی و اتخاذ تدابیر لازم برای بازخواست و محاکمه سران رژیم صهیونیستی به خاطر این جنایات است.
✅ #اخبار_جبهه_مقاومت
👇👇
🆔️ @akhbarmoghavmat
همراهان ارجمندم دراین ایام ازمردم مظلوم ومقتدر غزه غافل نشیم
چه از نظر جهاد مالی وچه از دعاکردن😭
♨️وقتی باطن اصلاحات رو میشود!
عصبانیت و داد و فریاد ظریف بر سر مردم در میزگرد سیاسی؛
رفتار تند و بیادبانه امروز ظریف در جمع مردم اصفهان؛
و
امروز رفتار زننده و زشت فاضلی، مشاور #پزشکیان در میزگرد فرهنگی؛
نشان داد ظاهر اتوکشیده و درچهارچوب عرف فعلی، چنان دوامی ندارد و اصلاحات به حقیقت ضدفرهنگی خودش باز خواهد گشت!!
⭕️ مشاور پزشکیان در پاسخ به یک سوال و نقد درست، تهمت زد، داد زد و بعد از قطع شد میکروفون بلند شد و در رفتاری عجیب میکروفون بیتالمال را شکست و به سمت صحنه پرتاب کرد!!
🔺آیا این جماعت همیشه برای استیفای منافع شخصی خود، بیتالمال را نابود میکنند؟!
🔺آیا رو شدن پشت پردههای این جریان این چنین آنها را برآشفت؟!
#دولت_سوم_روحانی
#بازگشت_به_عقب_هرگز
سه سال بود که جامعه ما از اینگونه رفتارهای ناشایست آرام گرفته بود.🌱
▪️سر تا پای دولت شهید رئیسی رو نه فقط نقد، بلکه توهین و تهمتباران میکردند؛ اما یک بار ناملایمت از یکی از افراد دولت ندیدیم.
▪️اما امروز در یک میزگرد فرهنگی! یک نقد رو تحمل نکردند و نه به مردم احترام گذاشتند و نه به بیتالمال توجهی کردند. این روند، ادامه همان روندی است که مردم کشورش رو به جهنم حواله میداد و بیشناسنامه میخواند. ❌
#بازگشت_به_عقب_هرگز
#دولت_سوم_روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توهین مشاور پزشکیان به مردم و کارشناسان/ فاضلی میکروفون را به سمت کارشناسان پرت کرد
🔹نماینده پزشکیان -مدعی وفاق ملی- با پرت کردن میکروفون، اتهام به کارشناس برنامه و عدم پاسخ به سوالی درباره تخلفاتش میزگرد فرهنگی را با بیاحترامی به مخاطبان ترک کرد
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرار_هر_روز
السَّلامُ عَلَيْكَ يابْنَفاطِمَةَسَيِّدَةِنِساءِالعالَمِينَ
#صلیاللهعلیڪیاسیدالشهدا
دیگردلینماندهکهدلبربخوانَمَت
هجرانِکربلایتودلِرامُذابکرد
#حسینجان💔
#اربابــ¹²⁸
یڪ ره تورا ببینم ، پس پیش تو بمیرم
من بیش از این ندارم ، در عالم آرزویے
🕌 سلام محضر اربابمون به نیابت از جمیع شهدا و اموات مومنین جهت تعجیل در فرج وسلامتی مولایمان
📿 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. 📿.
#امام_حسین_علیه_السلام؛
مردم مأمورند تا ما را بشناسند و به سوی ما بازگردند و تسلیم ما باشند. سپس فرمود: و در غیر این صورت اگر به سوی ما باز نگردند و از ما پیروی نکنند، هر چند که روزه بدارند و نماز بخوانند و به یگانگی خداوند اقرار نمایند، در شمار مشرکین خواهند بود.
«الکافی، جلد ۲، صفحه ۳۹۸»
اللّٰھمعجللولیڪالفرج
•┈—┈—┈✿┈—┈—┈
@tabibdavvar
ای ز نسل حسین و کرببلا ،،
شکر حق فاطمه نشانی تو ،،
بی بصیرت چرا نمی فهمد ،،
نائب صاحب الزمانی تو
تا روز ظهور مهـــــــــــــدے انشاءالله بر روے سرم سایه ے آقـــــ🌜ــــا باقـــــے است..
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_خامنه_ای
#لبیک_یا_خامنه_ای
#رهبر_انقلاب_اسلامی
@tabibdavvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبایی طبیعت و نعمت های الهی که انسان را شگفت زده می کند.
در طبیعت که قدم می زنی، می فهمی که خداوند چقدر کنترل همه ی امور در دستش است. به قول همان مثل معروف که میگوید برگی از به اذن خداوند روی زمین نمی افتد، اگر به دور و اطرافت نگاه کنی، می بینی که همه چیز طبق یک سیستم خاص پیش می روند. درختان آرام آرام، شکوفه داده و سپس به بار می نشینند؛ هوا گرم بوده و کم کم شور و حال هوای زمستانی خود را نشان می دهد و … . در همه ی اینها نشانه هایی از قدرت خداوند نهفته است. کاش ما هم بدانیم که اگر خداوند به همه ی اینها نظارت می کند، پس قطعا زندگی ما که روح او در وجودمان نهادینه شده است هم برایش اهمیت دارد و هیچ وقت ما را وا نمی گذارد. پس کاش تنها به او توکل کنیم و برای اجابت خواسته هایمان به دنبال غیر از خدا نرویم.
@tabibdavvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#أَلسَّلامُـ عَلَۍ الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ
سَلامـ برآن اعضاے قِطعہقِطعہ شده..💔
🔷امام صادق علیه السلام فرمودند :
کسى که قبر حسین علیه السلام را زیارت نکند پس از خیر کثیر محروم مانده و به ازای هر سالی که میتونسته بره کربلا و نرفته ،از عمرش یک سال کسر مى شود و چه بسا افرادی ۳۰ سال عمرشون کم شده بخاطر ترک زیارت امام حسین (ع)
منبع : کتاب کامل الزیارات باب 61 حدیث سوّم
🖋غزلی تازه برای این روزهای ایران
ببین از پسِ دود اسفند، چه فردای خوبیست در پیش
چه ساعات سبزی میایند، چه فردای خوبیست در پیش
خلیج از طلوعی مقدس، چه خوش، فارسی مژده میداد
ببین از فراز دماوند: چه فردای خوبیست در پیش
به دیروز ها دل نبندی، به آینده بشتاب چندی
نمانی به امروز خرسند، چه فردای خوبیست در پیش
نه از عقل کاری نیامد، شب و روزمان را به هم زد
چه می گفت عشق -این هنرمند-؟: چه فردای خوبیست در پیش
ز خاطر مبر رفتگان را، شهیدان- به خون خفتگان را-
به یادآور این را که گفتند: چه فردای خوبیست در پیش
مترس از حصار سیاهی، تو هم گوش بسپار گاهی
به یوسف که میگفت در بند: چه فردای خوبیست در پیش
اگر گرگهای سیاست، کمینکردگان ریاست
به جان تو میهن نیفتند، چه فردای خوبیست در پیش
میلاد عرفانپور
خردادماه ۱۴٠۳
⚘﷽⚘
میدانے
یڪ عمر هم ڪہ انتظار کشیده باشے
این روزها و لحظہ هاے آخر
قدرِ تمــامِ آن یڪ عمر،
سخت و طولانے میگذرد...
میدانے
هر روز بہ آمدنت نزدیڪ میشویم
و این انتظار
این انتظارِ سخت و طولانے
بہ شیرینے دیدارِ تو
هزاران بار مےارزد.
کاش باشیم و روزگارِ وصل ات را ببینیم....😔
در افق آرزوهایم
تنها «أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج» را میبینم...
#آقـاےمهـربانغـزلهاےمـنسـلام✋
@Emamkhobiha🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
فرق میکند چه کسی رئیسجمهور باشد
ص1
هرچه به زمان برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نزدیک میشویم؛ فعالیت نامزدها و ستادهای انتخاباتی آنها بیشتر و پررنگتر میشود. برنامههای این نامزدها در رسانه ملی در قالبهای مختلف گفتوگوی کارشناسی، مناظره و... نیز سهم ویژهای در داغ شدن تنور انتخابات داشته است. در این مسیر هر کدام از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سعی در جلب نظر و توجه مردم به سوی خود دارند و تلاش میکنند تا با تشریح برنامهها و دادن وعدهها و ترسیم راه رسیدن به شرایط مطلوبتر سبد رای خود را تقویت نمایند.
خوشبختانه فضای فعالیت نامزدها نیز تا اینجای کار در حد قابل توجهی در دایره برخوردهای اخلاقی و پرهیز از بداخلاقیهای سیاسی و حواشی و تنزل رقابت انتخاباتی به دعواهای تخریبکننده باقی مانده است.
اما این تلاش نامزدها و ستادهای انتخاباتی برای جلب توجه مردم و ترغیب آنها به سمت گرفتن رای نهائی یکسوی ماجراست. روی دیگر و تعیینکننده یا نیمه مهم دیگر این عرصه حساس را نه برنامههای تبلیغاتی خوش آب و رنگ یا شعارها و وعدهها بلکه مردم و چگونگی رای و نظر آنها شکل میدهد. اینجاست که رای تک تک افراد و عموم مردم از فعالیت هر ستاد و هر تبلیغاتی موثرتر و تعیینکنندهتر میشود.
این افتخار نظام جمهوری اسلامی است که بر خلاف دوران استبداد طاغوت و برخلاف بسیاری از کشورهای منطقه، در هر انتخاباتی نتیجه نهائی را رای و نظر مردم رقم میزند. شاهد این ادعا؛ نتایج متنوع در انتخابات مختلف و چرخش نتایج انتخابات در دورههای مختلف به سمت جریانهای گوناگون سیاسی است. درواقع این مردم بودهاند که همواره در دورههای مختلف در انتخابات مجلس، ریاست جمهوری، شورای شهر و... گاه به سمت یک جریان و گاه به سمت جریانی دیگر اقبال نشان دادهاند؛ امر مهمی که زنده بودن و پویایی انتخابات و اثرگذار بودن قطعی رای مردم را نشان میدهد.
از سوی دیگر تلاش چشمگیر نامزدها و جریانات سیاسی مختلف در ایام تبلیغات انتخاباتی برای جلب نظر مردم، خود شاهدی دیگر بر قطعی بودن نقش و اثر رای مردم کشورمان و اذعان همه جریانات سیاسی به این اصل افتخارآمیز است.
حال که همه اذعان داریم که به قول فرمایش امام راحل(ره)، «میزان، رای ملت است»؛ این امر وظیفه مردم در عرصه انتخابات را مثل همیشه سنگین و حساس میکند. مردم آگاه و سرد و گرم چشیده کشورمان، نیک میدانند که حضور آنها پای صندوقهای رای و نحوه رای دادن آنها تا چه حد در تعیین مسیر کشور در حداقل یک دوره چهار ساله اثر دارد. با تاکید بر این نقش و اثرگذاری است که حضور مردم را نیمه مهم و تعیینکننده دیگر عرصه انتخابات در کنار حضور و فعالیت و تبلیغ نامزدها و ستادهای آنها میدانیم.
به عبارتی مردم در هر دوره خود انتخاب کرده و میکنند که کدام نامزد انتخاباتی و کدام برنامه عرضه شده عهدهدار امورات کشور شود. با این نگاه، میتوان گفت خود مردم به نوعی در موفقیتهای پیشروی یک دولت مستقر یا دستاوردهای یک مجلس تشکیل شده نقش و سهم دارند و البته میتوان سهم مردم در حالت مقابل این موفقیتها را نیز مورد توجه قرار داد. البته نباید فراموش کرد که مردم همواره با حسن نیت و اعتماد و با امید به بهتر شدن شرایط به یک نامزد یا برنامه روی خوش نشان میدهند و هرگز دوست ندارند فرد یا دولت منتخب آنها دچار ضعف یا ناکامیشود. اینجاست که اهمیت دقت و حساسیت در رای دادن و انتخاب بعد از توجه به نکات ریز پیدا و پنهان در بررسی برنامهها یا اظهارات نامزدها و توجه دقیق به افراد حاضر در ستادهای تبلیغاتی و نزدیکان کاندیدای مورد نظر بیشتر خودنمایی میکند.
از آنجا که شخص رئیسجمهور بالاترین مقام اجرائی کشور و مسلط به بیشترین بودجه و امکانات و پیشبرنده کشور در عرصههای داخلی و خارجی است، انتخاب آگاهانه و پس از بررسیهای دقیق باید به سمت انتخاب بهترین وصالحترین گزینه باشد. در دورههایی دیدهایم که یک رئیسجمهور یا یک دولت چقدر باعث رشد کشور در عرصههای مختلف شده و گاه یک دولت یا رئیسجمهور خود تبدیل به مانعی برای پیشرفت و حل مشکلات کشور شدهاند.
البته در این میان شاهد نمونههایی از رفتارها و اظهارات متناقض و ریاکارانه برخی افراد و جریانات سیاسی هم هستیم که از یکسو برای پوشاندن ناکامی خود در زمان تصدی قدرت و فرار از انتقاد و مطالبه مردم، مقام مهم رئیسجمهور را تا حد «تدارکاتچی» یا «هیچکاره» تنزل میدهند و بعد از چند صباحی که گمان میکنند عملکردشان از ذهن مردم پاک شده است دوباره برای تصاحب همان جایگاه به قول خودشان «تدارکاتچی» یا «هیچکاره» از هر تلاش و تبلیغ و کوششی دریغ نمیکنند و برای نشاندن فرد همفکرشان بر این کرسی تمام قد وارد میدان میشوند.
ص2
پس اکنون که شکی در اهمیت و جایگاه تعیینکننده رئیسجمهور در کشورمان نیست، این مردم هستند که باید با دقت در انتخاب و رای آگاهانه خود سکان مدیریت اجرائی کشور را به کسی بسپارند که از هر نظر بهترین گزینه باشد.
اینجاست که با مرور تجربه گذشته متوجه خواهیم شد که میتوان رئیسجمهوری را انتخاب کرد که کمترین تحرک و کندترین فعالیت را داشته باشد یا رئیسجمهوری انتخاب کرد که با خستگی بیگانه باشد و هر ساعت و هر روز تمام وقت و انرژی خود را برای حل مشکلات مردم بگذارد.
انتخاب مردم تعیین میکند که رئیسجمهوری داشته باشیم که کمترین نگاه را به ظرفیتهای معطل مانده در داخل و بیشترین نگاه و امید را به دست بیگانگان و حتی دشمنان برای گرهگشایی از کشور داشته باشد یا رئیسجمهوری که تمام انرژی و هم و غم خود را معطوف به حرکت امکانات و ظرفیتهای مغفول مانده داخل کشور برای حل مشکلات مردم نماید و در عین حال با اتکا به پشتوانه داخلی قوی در عرصه بینالمللی نیز نه در شعار بلکه در عمل به دستاوردهای کمسابقه دست یابد.
انتخاب مردم تعیین میکند که رئیسجمهوری بر سر کار باشد که حضور کمرنگی در بین مردم داشته باشد و حتی برای بررسی اوضاع کشور با نگاه به مردم و عابران از داخل خودرو - بهزعم خود- نظرسنجی کند یا رئیسجمهوری انتخاب شود که بارها و بارها تا دورترین نقاط کشور سفر نماید و پای صحبت مردمی که رئیسجمهور را در خواب نیز نمیدیدند بنشیند و در پایان نیز جان خود را در راه سرکشی به مناطق دوردست فدا کند.
انتخاب مردم است که تعیین میکند رئیسجمهوری بر سر کار باشد که در سختترین دوران بیماری همهگیر، برخی اعضای دولت او واردات واکسن را به پیوستن به فلان سیستم نظارتی غربی و رفع تحریمها مرتبط کنند یا رئیسجمهوری سر کار بیاید که در اولین هفتههای فعالیتش بدون بهانهگیری با استفاده از ظرفیت تعامل و پیگیری، دهها میلیون دُز واکسن وارد کند و به لطف خدا مرگ روزانه 700 هموطن را به صفر برساند.
انتخاب مردم است که تعیین میکند که رئیسجمهوری سر کار بیاید که در دوران او رکود و تعطیلیگریبان بسیاری از واحدهای تولیدی را بگیرد یا رئیسجمهوری انتخاب شود که در مدتی کوتاه انبوهی از واحدهای تولیدی زمین خورده را احیا نماید.
انتخاب مردم است که تعیین میکند رئیسجمهوری سر کار بیاید که در دوران فعالیتش شاهد قطعی برق در زمستان و تابستان یا تنش آبی در چندین استان باشیم یا رئیسجمهوری سر کار بیاید که در کمترین زمان آب را به مناطق تشنه برساند و مشکل برق را حتی در اوج گرمای تابستان حل کند.
انتخاب مردم است که تعیین میکند رئیسجمهوری سر کار بیاید که به اذعان خود صبح جمعه پس از بیدار شدن از خواب از گران شدن شوکآور بنزین مطلع شود یا رئیسجمهوری که جمعه و شنبه برای او در راه خدمت فرقی نکند.
انتخاب مردم است که تعیین میکند رئیسجمهوری سر کار باشد که به جای پاسخگویی منتقدین را به باد انواع توهینها و برچسبها بگیرد یا رئیسجمهوری که صبورانه انواع تهمتها و توهینها را بشنود و سکوت کند و بارها با منتقدان و چهرههای مخالف خود نشست و جلسه مشورتی برگزار کند.
سخن کوتاه اینکه، «فرق میکند چه کسی رئیسجمهور شود» و این تفاوت جز با رای مردم رقم نخواهد خورد.
مردم این روزها باید بیش از پیش در انتخاب و رای خود دقت نمایند چرا که رای امروز آنها در سرنوشت سالهای آینده کشور و موفقیتها و پیروزیها یا شکستها و ناکامیها تاثیر مستقیم دارد.
و البته باید با بهرهگیری از تجربه خود دقت نمایند که کدام ستاد و کدام افراد جمع شده دور کاندیداها، کشور را به سمت رشد و کدام ستاد و افراد را به سمت تکرار تجربههای تلخ گذشته میکشانند.
چند روز قبل بود که رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدالآوران المپیادهای علمی فرمودند: «خب انتخابات خیلی مهم است و در درجه اوّل هم مشارکت مهم است که شما باید ـ چه در محیطهای دانشجویی، چه در محیطهای کاری، چه در محیطهای خانوادگی و مانند اینها ـ هر چه میتوانید تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند. بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد؛ اینها را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی داشته باشید.»
عباس شمسعلی
@tabibdavvar
عرض نکردم ؟!👆👇
مطلب دکتر محمد صادق کوشکی در این خصوص👆👇
⭕️ برای کسب رای آشوبگران
🔹 بر خلاف تصور خیلی ها،اقدام کمیاب مشاور پزشکیان (پرتاب میکروفن و...)نه عصبانیتی لحظه ای بود و نه بی ادبی و گستاخیِ یک اصلاح طلبِ میز از دست داده!
🔹این حرکت، یک سناریوی تبلیغاتی برای جلب توجه آشوبگران و هنجارشکنان ۱۴۰۱ و ترغیب آنها به دادن رای به نفع پزشکیان بود!
🔹اصلاح طلبان به خوبی می دانند که بدنه و پایگاه اجتماعی آنها(که در آشوبهای ۱۴۰۱ مرتکب هنجار شکنی و عبور از خطوط قرمز امنیتی و اخلاقی شده و در پی سرنگونی!!نظام بودند) با روشهای تبلیغاتی عادی پای صندوقهای رای نخواهند آمد و آرای مورد نیاز پزشکیان را جبران نخواهند کرد! آن هم در حالی که این انتخابات، آخرین فرصت جریان"ورشکسته اصلاحات"، برای باقی ماندن در قدرت و برخورداری از منافع آن است و در صورت شکست پزشکیان،فاتحه این جریان خوانده شده و حیات سیاسی آن خاتمه خواهد یافت.( آن هم توسط انتخابات و رای مردم!)
🔹در این وضعیت اورژانسی،اتاق عملیات روانی اصلاحات و اساتید جنگ روانی آن، چاره کار را در حرکتی انتحاری دیدند!حرکتی که طراحان آن امیدوارند منجر به کسب آرای آشوبگران و خشونت طلبان ۱۴۰۱ شود و کمبود رای جریان اصلاحات در هشتم تیرماه را جبران کند!
▪️حمایت آقای "عباد" از این اقدام انتحاری،برای اهل فن، یک دنیا معنی دارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ظریف: شنبه 9 تیر از رئیس جمهور پزشکیان استقبال خواهیم کرد
✍این نوع رفتارهای تحریک آمیز و اغتشاشگرانه و فتنه انگیزانه رو قبلا هم از میرحسین موسوی دیده بودیم.
مسئولین مربوطه اگر توان برخورد و توبیخ رو ندارید به مردم بسپرید تا خودمون بساط این اراذل سیاسی رو جمع کنیم.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
پزشکیان گفته بود ما یدونه استاندار کُرد نداریم در حالی که ۴تا استاندار کُرد داریم!
🔻پزشکیان گویا علاقهی زیادی به فعالسازی گسلهای قومیتی و به مخاطره کشیدن امنیت ملی کشور داره!
➖➖➖
✅ کانال رسمی مصاف رضوی
✅ @Masaf_Razavi
علامه #مصباح_یزدی که از پدران علوم انسانی اسلامی است، ۱۱ سال پیش بهدرستی آقای #جلیلی را اصلح دانست؛ الان جلیلی در همان صراط است؛ اما پختهتر، جامعتر و دارای اشراف میدانی و اطلاعاتی قویتر.