#سلام_امام_زمانم_
"خدا کند تو بیایی و صبح سر بزند "
نفس، ز شوق حضور تو مستمر بزند
بیایی و نگذاری که شب ز بدمستی
تبر به ریشهی گلها و برگ و بر بزند
فضای حاکم امروز، جنگ و نامردی است
بناست بر جگر شیعه نیشتر بزند
در این جهان بداندیش بیگل رویت
چه کس دم از نفحات دمِ سحر بزند؟
بس است شام سیاه فراق و دلتنگی
بیا که آه! به جانهای ما تبر بزند
میان آتش قهر زمانه میسوزیم
چرا زمانه به ما اینچنین شرر بزند؟
چقدر جمعه به جمعه تو را صدا بزنیم
چقدر منتظرت ناله بیشتر بزند؟!
به آسمان نگاه تو سخت محتاجیم
بیا! که دل به هوای تو بال و پر بزند
#معصومه_مشهدیزاده
#این_صاحبنا
امام خامنهای عزیز :
«بر همهی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند.»
🔹۱-جهت کمک نقدی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان از طریق زیر می توانید اقدام کنید؛
👈شماره کارت: 6037998200000007
👈شماره شبا: Ir320210000001000160000526
👈کد دستوری: #14*
👈پرداخت مستقیم در https://irane-hamdel.khamenei.ir/
🔸۲- برای اهدای طلا و جواهرات ارسال عدد ٢ به 3000222
🔹۳- برای سرپرستی از خانواده های آواره لبنانی و فلسطینی ارسال عدد ۳ به 3000222
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
بنیامین اردوغان علیه سوریه
ص١از٢
حملاتی که از شامگاه پنجشنبه علیه استان حلب در سوریه صورت گرفت و تا دیوارهای غربی شهر حلب امتداد پیدا کرد، سؤالات زیادی را پدید آورد. حملات با تابلو گروه تروریستی و شناخته شده «تحریرالشام» ـ که ترکیبیافته از چهار گروه تروریستی کوچک میباشد ـ صورت گرفته اما حتی مخالفان حکومت سوریه هم تأکید کردهاند این حملات با حمایت یک یا چند طرف خارجی انجام شده است. استفاده تروریستهای مهاجم به حلب از انواعی از هواپیماهای بدون سرنشین، پهپادها و خودروهای زرهی هم بر نقش یک یا چند دولت خارجی تأکید میکند.
وجود دستهای خارجی در تحولات سه روز اخیر شمال سوریه موضوع پیچیدهای نیست؛ نقش ارتش ترکیه در این درگیری بسیار واضح است. اساساً ترکیه بهطور خیلی رسمی طی مذاکرات چندساله آستانه، نمایندگی و در واقع مسئولیت گروه تروریستی تحریرالشام را پذیرفته و طی چند سال گذشته به نمایندگی از آن در مذاکرات شرکت کرده است. پیوستگی کامل منطقه ادلب به مرزها و خاک ترکیه هم بر مسئولیت آن در این حمله دلالت دارد.
از سوی دیگر در این میان نقش رژیم صهیونیستی هم آشکار است. روزنامه «تایمز اسرائیل» به نقل از یک منبع نظامی ارشد این رژیم نوشت «ارتش اسرائیل تنها به حمله به انبارها و محمولههای تسلیحاتی به لبنان اکتفا نمیکند و سوریه تاوان کمک خود به حزبالله را پرداخت خواهد کرد». بنابراین حمله به حلب میتواند با برنامهریزی، کارگردانی و هزینه دو دولت آنکارا و تلآویو و با استفاده از گروههای تروریستی شناختهشده صورت گرفته و دارای مقصد خاصی باشد. این مقصد در یک کلمه تسلیم دولت بشار اسد و به تعبیر دقیقتر تسلیم سوریه و کنار گذاشتن مقاومت در برابر طرحهای توسعهطلبانه غربی ـ صهیونیستی علیه سوریه است. اما وقتی مغز و خروجی این طرح را میشکافیم احتمال بیشتر میدهیم که این یک طرح اصالتاً صهیونیستی است که به دیگری در مقام نیابت سپرده شده و او با استفاده از امکانات ارتش خود و عملگی تکفیریهای تروریست، آن را به اجرا گذاشته است. در خصوص این تحولات نکاتی وجود دارد:
1ـ روز پنجشنبه، یک روز پس از آنکه آتشبس در جنگ رژیم غاصب علیه لبنان تحت تأثیر قدرت نظامی حزبالله ـ که در روز یکشنبه هفته پیش، حدفاصل مرز جنوبی لبنان تا تلآویو را به یک جهنم واقعی تبدیل نمود ـ پذیرفت، حمله تروریستی به سوریه در نقطهای که امکانش با حمایت شدید خارجی وجود داشت، شروع شد. گروه تروریستی «هیئت تحریرالشام» با استفاده از سختی آمادهباش ممتد ارتش سوریه در فاصله شهریور 1395 تا همین روزها و هشت سال حفاظت پیوسته از حلب و بهخصوص از حدفاصل غرب شهر حلب تا شرق شهر ادلب، به این منطقه حمله کرد و بدون آنکه بر کل منطقه ـ حدفاصل حلب تا ادلب ـ مسلط شود، با تصرف حدود 20 روستا، باریکراههای را به سمت حلب گشود و به سه کیلومتری غرب این شهر رسید و در عین حال با استناد به تحرک بعضی از عوامل پیشین و مرتبطین خود در حلب، وانمود کرد که به داخل شهر رسوخ یافته و محلاتی از آن را در غرب حلب به تصرف درآورده است.
اما واقعیت این است که تحرک دوباره تحریرالشام که در طول 7 ـ 6 سال اخیر جایگزین «جبهه النصره» شده، ضمن آنکه خلقالساعه نبود، در عین حال آنچنان هم نبود که اوضاع را از کنترل ارتش سوریه خارج گرداند. در عین حال نباید این احتمال را از نظر دور داشت که طی روزهای آینده درگیریها تشدید شود و تروریستها با همراهی دولت ترکیه، نیروهای بیشتری به این منطقه گسیل و کار را برای ارتش سوریه دشوار نمایند. البته تکلیف ورود گروه تروریستی تحریرالشام به درگیری روشن است. ارتش سوریه قدرت مهار دارد در عین اینکه در صورت ضرورت، همه یگانهایی که در فاصله 1391 تا 1395 در این منطقه جنگیدهاند و وجب به وجب آن را میشناسند، دوباره وارد میدان میشوند و با سرعت زیاد این منطقه را تحت کنترل خود درمیآورند. از این حیث نگرانی چندانی وجود ندارد. اما از جهت دیگر خالی از پارهای از نگرانیهای غیرنظامی هم نیست.
2ـ ما واقعاً نمیخواهیم همسایه غربی خود را عصبانی کنیم و نمیخواهیم بیش از اندازهای که لازم است آن را به چیزی سرزنش نمائیم اما واقعیت آن است که عملکرد ترکیه در حد فاصل 2012 تا 2015 از نظر رویکرد و هدفگذاری با عملکرد جبهه النصره که بعداً با تجزیه آن «تحریرالشام» خوانده شده تفاوت عمدهای نداشت؛ هر دو بهطور خیلی آشکار درصدد براندازی نظام سوریه بودند و البته هر دو هم گمان میکردند میتوانند از یکدیگر برای رسیدن به مقصود خاص خود «استفاده» کرده و در نهایت طرف دیگر را از صحنه حذف نمایند.
ص٢ از ٢
تحریرالشام گمان میکرد میتواند از ترکیه کولی بگیرد و در نهایت با تأسیس یک دولت «خلافتوار» پایه یک «حکومت شبهعثمانی عربی» را بگذارد و آنکارا را نیز به انقیاد آورد. اردوغان هم گمان میکرد با استفاده از تروریستها میتواند دولت اسد را سرنگون کند و سپس با استفاده از تفرقه زیاد بین گروههای مسلح مخالف دولت دمشق، آنان را کنار بزند و یک دولت وابسته به خود که پذیرای تجزیه بخشهای شمالی سوریه و الحاق به ترکیه باشد، روی کار بیاورد.
در سال 2016، این آرزو برای هر دو طرف دستنایافتنی گردید. پس از آن اردوغان با پذیرش شرکت در «مذاکرات آستانه» ـ به تعبیر غربیها فرمت آستانه ـ تلاش کرد در روندی که او در شکلگیری آن نقشی نداشته، سهمی داشته باشد. اما ترکیه در خیلی از مواقع، در جریان مذاکرات آستانه نقشی که توافق شده بود، بهطور واقعی اجرا نمیکرد چرا که اساساً با اضمحلال پیش از موعد تروریستها مخالف بود و هنوز آنها را «سرمایه» تلقی میکرد و لذا علیرغم آنکه در یکی از نشستهای سال 2017 آستانه، اجرای مصوبه خلع سلاح گروههای تروریستی مسلح در ادلب و تحویل این منطقه به ارتش و دولت سوریه طی شش ماه را قبول کرده بود، از اجرای آن خودداری نمود. و بر این اساس روند مسلح شدن این گروهها استمرار پیدا کرد. در یک سال گذشته ترکیه بحث «احیای روابط سیاسی با سوریه» را مطرح کرد و حتی هیئتهایی به دمشق فرستاد، اما حاضر نشد در خصوص تغییر وضعیت تروریستها در ادلب و یا خارج کردن نیروهای نظامی خود از الباب، منبج و قامشلی قولی بدهد بر این اساس این رفتوآمدها به نتیجهای منجر نشد و در روزهای اخیر شاهد اقدام نظامی علیه حلب و نقض دوباره حاکمیت سوریه بودیم.
3ـ آنچه مشاهده میکنیم این است که رژیم صهیونیستی در این پروژه نقش «کارفرما» و «کاربر» دارد. تشکیل کابینه امنیتی اسرائیل در پنجشنبه شب یعنی ساعاتی پس از حملات تروریستی به حلب، علاوهبر آنکه اهمیت این تحولات برای رژیم اسرائیل آشکار میکند، نقش پشتیبانی آن را هم نشان میدهد. واقعیت این است که اسرائیل جنگ لبنان را با پذیرش شکست از حزبالله متوقف کرد و خود را در شرایطی میبیند که ناگزیر به توقف بینتیجه جنگ در غزه شود. بر این اساس، این رژیم نیازمند برپا شدن آشوب در یکی از مهمترین اضلاع مقاومت و بهخصوص مهمترین پشتیبان مقاومت فلسطینی و لبنانی یعنی سوریه میباشد، اما واضح است که به دلیل شکست در لبنان و در غزه، مشارکت فعال آن در آشوب علیه سوریه پذیرش داخلی ندارد و باعث مخالفتهای منطقهای و بینالمللی هم میشود. از اینرو اسرائیل به واگذاری پروژه و تأمین بخشهایی از هزینههای آن روی آورده است. پیام تشکر شفاهی که فرمانده میدانی تحریرالشام خطاب به دولت اسرائیل فرستاد و در رسانههای اسرائیلی هم پخش گردید، این رابطه را آشکارتر کرد و نیز علاقه اسرائیل به آشکار شدن این رابطه را نشان داد. روش عملیاتی تروریستها در مسیر ادلب به حلب هم با روش جنگیدن اسرائیل در حمله اخیر زمینی به لبنان یکی است. حرکت خطی به سمت نقطه نهائی هدف و عدم درگیر شدن در نقاط فعال حدفاصل مبدأ تا مقصد، این را نشان میدهد. علیالنهایه این پروژه ممکن است طراحی مشترک نداشته باشد ولی واضح است که اهداف مشترک دارد. اسرائیل میخواهد سوریه را به عنوان یکی از عوامل مهم به ثمر نشستن مقاومت لبنان در دو جنگ 2006 و 2023 مجازات کند و هزینههای سنگین تداوم چنین حمایتی را به دمشق گوشزد نماید. متقابلاً ترکیه میخواهد رفتار دولت سوریه را نسبت به خود تغییر دهد و آن را به پذیرش نقش محوری آنکارا در تحولاتی که یک سوی آن سوریه است، وادار نماید. بر این اساس اگر بگوییم در این صحنه یک حرکت «همافزا» پدید آمده است، گزاف نگفتهایم.
4ـ وضعیت جبهه مقاومت در این صحنه روشن است؛ دو دولت در شمال و جنوب سوریه سعی دارند، متحد مهم مقاومت را به صورت گازانبری زیر فشار قرار دهند تا تسلیم شود. مقاومت وظیفه خود میداند که به متحد خود برای مقابله با طرفهای متجاوز اعم از اینکه گروههای تروریستی باشند و یا دولتهای متجاوز، کمک نماید. این یک اقدام کاملاً مشروع
ـ و غیرخصمانه ـ و در عین حال کاملاً مؤثر است. تجربهای است که چند بار محک خورده و پیروز شده است.
سعدالله زارعی
@tabibdavvar
مطالبه «وعده صادق ۳» درست یا غلط؟
🔻یکی از سوالهای پرتکرار فعالان انقلابی این است که آیا ما باید وعده صادق سه را از مسئولان مطالبه کنیم یا خیر؟
🔸عدهای معتقدند که برخی از صحبتهای رهبر انقلاب ضرورت مطالبه را تضعیف میکند مانند صحبت ایشان در نماز جمعه نصر که فرمودند «نه تعلل میکنیم و نه شتابزده عمل میکنیم» و یا در جای دیگر که فرمودند «مسئولین امر وظیفه خود را انجام خواهند داد». لذا نتیجه میگیرند که هرگونه مطالبه وعده صادق ۳ درست نیست و سکوت درستترین کار است. این حرف که درظاهر درست است اما در واقعیت معنی انفعال و بیتوجهی میدهد و فعال دغدغهمند انقلابی را دعوت به انفعال میکند.
🔹کار درست چیست؟ برای پاسخ به این سوال به نظر دو سطح را باید از هم تفکیک نمود: یکی سطح تصمیم گیری و راهبرد و دیگری سطح عملیات.
🔸در سطح عملیات که مسائلی همچون زمان و نحوه و کیفیت پاسخ و چیزهایی شبیه به این را مد نظر قرار میدهد، پیچیدگیها و نکات فراوانی دارد که در فضای عمومی قابل طرح و پیگیری نیست. شاید برای صرفاً معدودی از افرادی که تخصص و اطلاعات کافی دارند این موضوع قابل پیگیری باشد. اما برای عموم مردم، نخبگان و رسانهها قابل دنبال کردن نیست. به عبارت دیگر بیان حرف متقن و محکم به سختی امکانپذیر است. مشاهده هم میشود که بخش زیادی از مباحث مطرح شده در این سطح در فضای شبکههای اجتماعی غیردقیق بوده و همچنین مخاطره اصلی این نوع مباحث زیرسوال بردن توان نظامی و فرماندهی نظامی است که در شرایط حساس بسیار غلط و تضعیف جبهه خودی است. با این صحبت آیا همان سکوت و انفعال کار درست نیست؟ نه.
🔹در سطح تصمیمگیری و راهبرد، نقش مطالبه عمومی بسیار مهم و موثر است و نباید رها شود. برای توضیح این سطح به جمله تاریخی رهبر انقلاب در سال ۹۸ و حمله به پایگاه آمریکا در عراق باید توجه کرد. ایشان تاکید کردند که «فریاد انتقامی که از ملت بلند شد سوخت موشک های نابودگر پایگاه آمریکایی را تامین کرد». این جمله حقیقت مطالبهگری را روشن میکند و هنوز هم جاری است و میتوان گفت که مطالبه عمومی در سطح تصمیم گیری و راهبرد بسیار کلیدی و موثر است.
در مورد وعده صادق ۳ نیز این موضوع صدق میکند. نخبگان و عموم مردم باید به صورت مستمر لزوم تحقق وعده صادق ۳ را پیگیری کنند. این موضوع با توجه به صحبتهای رهبر انقلاب چند روز پس از گستاخی رژیم صهیونیستی به ایران اهمیت مضاعف هم پیدا میکند. ایشان تاکید کردند که: «بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد؛ اینها نسبت به ایران دچار خطای محاسباتیاند؛ اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملّت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و ارادهی ملّت ایران را هنوز نتوانستهاند درست بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم. کیفیّت کار را مسئولین ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند و آنچه صلاح این کشور و این ملّت است، آن را انجام بدهند».
🔻مهمترین کار در این سطح و در راستای مطالبه تحقق وعده صادق ۳، مقابله فکری و تبیینی با گزارههای مطرح شده در فضای افکار عمومی است که تضعیف کننده عملیات وعده صادق ۳ است. گزارههایی که از سوی نخبگان، رسانهها و برخی از مسئولین شنیده میشود که به نوعی تضعیف کننده تصمیم تحقق وعده صادق ۳ است. برای مثال وزیر امور خارجه با بیان اینکه حق ایران در پاسخ به گستاخی رژیم صهیونیستی محفوظ است تاکید میکند که البته آتش بس در لبنان را نیز در نظر خواهد گرفت. یا گزارههای دیگری که صحبت از نگرانی درباره تصاعد تنش در منطقه با وقوع وعده صادق ۳ میشود، و یا تحلیلهایی مبنی بر اینکه وضعیت اقتصادی اجازه تحقق وعده صادق ۳ را نمیدهد. برخی دیگر هم وعده صادق ۳ را مانع مذاکرات با کشورهای غربی بیان میکنند.
این موارد و مواردی شبیه به این گزارههایی هستند که در سطح تصمیم گیری و راهبرد تحقق وعده صادق ۳ را با اختلال مواجه میکنند. و جریان مطالبهگری برای تحقق وعده صادق ۳ باید با آنها مقابله کند و اجازه ندهد این گزارهها همچون موریانه نظام تصمیم گیری را دچار تردید و اختلال کند. طرح مستمر مطالبه وعده صادق ۳ در سطح کلان کمک میکند تا عرصه برای اثرگذاری حرفهای تضعیف کننده اراده اجرای عملیات وعده صادق ۳ تنگ شود.
🔹در جمعبندی باید گفت که مطالبه تحقق عملیات وعده صادق ۳ در سطح تصمیمگیری بسیار لازم و ضروری است و مقابله با گزارههایی که این راهبرد را مختل یا تضعیف میکنند عمل راهبردی در این مسیر است.
✍ مسعود براتی
روزنامه عصر ایرانیان
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ | نهضت جنگل میرزاکوچکخان، یک واحد مینیاتوری از جمهوری اسلامی
✏️ نهضت جنگل، یک نهضت بینظیر در زمانه خود بود.
✏️ ۱. منشأ دینی؛ ۲. رفتار اعتقادی؛ ۳. حرکتی صددرصد اسلامی ایرانی و ضداجنبی، سه خصوصیت نهضت جنگل است.
✏️ میرزا کوچک خان با نهضت جنگل، یک واحد مینیاتوری از جمهوری اسلامی را در رشت و در محدود خاص گیلان بوجود آورده بود.
🗓 سالگرد شهادت میرزا کوچکخان جنگلی
📥 سایت | فیلم کامل بیانات
💻 Farsi.Khamenei.ir
آنهایی که از ماه ها پیش برای حلب برنامه داشتند می دانستند باید روحیه مبارزه را از فرزندان افغانستانی مقاومت ( #فاطمیون )بگیرند ، باید محبت و ارادت قلبی بین ایران و فاطمیون خدشه دار شود.
در اینکه مهاجرت باید ساماندهی شود تردیدی نیست اما آنچه ما با آن مواجه بودیم رنگ و بوی دیگری داشت برای نمونه استفاده از جریان مشکوک حمله به برادران افغانستانی خصوصا فاطمیون که از قضا همکاری واحد ۸۲۰۰ اسرائیل و سلطنت طلب ها با هشتگ هایشان در همین توییتر پیشتر برملا شد!
زینبیون را نیز با حمله اخیر به شیعیان پاکستان از سوریه به کشورشان بکشانند.
🖋 علی اکبر رائفی پور
بیانیه ابوعلاء الولائی - دبیرکل گردان های «سید الشهدا» عراق:
سوریه دیگر هرگز مورد تلفات انسانی شما قرار نخواهد گرفت و همانطور که دیروز در دفع توطئه های آنها سهیم بودیم، امروز نیز با عزم مصمم تر و ایمان عمیق تر آماده هستیم.
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran