هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
🎬سلسه نشستهای تبیینی دفتر ارتباطات فرهنگی
⭕️ تاریکخانه FATF
🎙حجت الاسلام دکتر سیدمحمود نبویان
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
⏰دوشنبه ۱ بهمن | ساعت ۱۸
مکان: بلوار جمهوری موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
🔗لینک بخش زنده:
تکیه | هیئتآنلاین | آپارات | سایت دفتر
شرکت برای عموم آزاد است
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفترارتباطات فرهنگی
.
⭕️ آیتالله مکارم شیرازی: پذیرش #FATF سیاهی مطلق است/پذیرش شرایط غرب عقلا، شرعاً و منطقاً حرام است
▪️مرجع تقلید شیعیان گفت: قبول FATF سیاهی مطلق است و اگر قبول نکنیم اتفاقی ایجاد نخواهد شد و #تحریم ها بهروال قبل ادامه خواهد یافت، درحالیکه پذیرش این سند خودباختگی، بردگی و تسلیم مطلق است.
#روانبخش
http://eitaa.com/ravanbakhsh_qasem
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
⛔️پاسخ12شبهه انجمنحجتیه👇🏻
🔸۱_ انجمن حجتیه چگونه و توسط چه کسی تاسیس شد و چه تفکراتی دارند؟
🔸۲_ رهبر انجمن حجتیه چه کسی بود؟چه تفکراتی داشت و نسبت به انقلاب اسلامی چه دیدگاهی داشت؟
🔸۳_ عقیده حجتیه میگه تشکیل حکومت اسلامی قبل از ظهور امام زمان علیه السلام حرامه! روایات گفته هر پرچمی بلند بشه صاحبش طاغوته!
🔸۴_ انجمن حجتیه قبل انقلاب چه فعالیتهایی داشت و آیا به حکومت پهلوی کمک میکرد؟
🔸۵_ پیروان حجتیه میگن امام حسین اصلا قیام نکرده! بلکه فقط بیعت نکرد!
🔸۶_ حجتیه ای ها میگن مگه حدیث نداریم هر پرچم و قیامی قبل از ظهور ، باطل است؟پس چرا امام_خمینی ره انقلاب کردند؟
🔸۷_ تفکرات و اقدامات انجمن حجتیه چه تناقضات فاحشی داشت؟!
🔸۸_ میگن روایت هست که هر پرچم قیامی قبل از قیام قائم بلند شود، صاحبش طاغوت است»چرا در طول تاریخ، هیچ فقیهی به این روایات استناد نکرده است؟نظر آیت الله خویی درباره این روایات؟!
🔸۹_ آیا تفکرات انجمن حجتیه با تحولات ایران تغییر میکرد؟
🔸۱۰_ چرا انجمن حجتیه با تمسک به روایات شیعه میگوید هر حکومتی قبل از ظهور باطل است؟
🔸۱۱_ یه شبهه ای که انجمن حجتیه وارد میکنه اینه که میگن اهل بیت اهل سیاست و کارای سیاسی نبودن!
🔸۱۲_ نظر امام خمینی درباره انجمن حجتیه و تفکرات آنها چه بود؟
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
یارانه پنهان.pdf
1.45M
⭕️ارزیابی عدالت اقتصادی در سیاست حذف یارانه پنهان حاملهای انرژی از منظر اقتصاد اسلامی
🔺در دهههای اخیر، طرح مفهوم یارانة پنهان حاملهای انرژی حاوی این ادعاست که اقلامی همچون بنزین به مردم ارزان فروخته میشود؛ و به همین خاطر به مصرفکنندگان یارانة پنهان ناعادلانه داده میشود.
🔺بنا به یافتههای پژوهش، این سیاست حاوی دو گزارة توصیفی (تعلق یارانة پنهان، بهرهمندی بیشتر ثروتمندان - بیشمصرفی)، یک گزارة ارزشی (بیعدالتی توزیعی - اتلاف منابع) و یک گزارة تجویزی (آزادسازی قیمتی - اعطای یارانة آشکار) است. این گزارهها با مشکلاتی همچون اعتبار نادرست یارانه، عدم اعتبار مالیات پنهان، خطا در برجستهسازی یارانة مصرفی، و خطا در نظریة قیمت عادلانه روبهروست.
🔺 بازگشت سیاست مزبور به این ادعای پنهان میباشد که «قیمت عادلانة اقلامی همچون بنزین، قیمت سایر کشورها یا قیمت صادراتی/ وارداتی است». این ادعا با نظریة عدالت در اقتصاد اسلامی سازگار نیست؛ زیرا قیمت مزبور با قیمت سرزمینی و حقیقی برابر نیست.
🔺 برخلاف ادعای مطرحشده، اقشار ضعیف ضرر بیشتری از افزایش قیمت این اقلام متحمل میشوند.
🔺 پذیرش این منطق مستلزم آن است که قیمت همة کالاها و خدمات بر اساس قیمت سایر کشورها یا قیمت صادراتی/ وارداتی تعیین شود؛ اقدامی که بهخصوص در مورد دستمزدها عملاً محقق نمیشود و در عمل مالیات پنهان گرفته میشود.
✍️دکتر جواد توکلی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
❇️دوگانگی در مواضع دولتی درباره مذاکره با آمریکا_ واقعبینی یا خوشبینی بیش از حد؟
🔸مطرح شدن مواضع متناقض در خصوص مذاکره با ایالات متحدهی آمریکا، نشان از دوگانگی در رویکرد سیاست خارجی دولت دارد.
🔸 در حالی که برخی مقامات دولتی، از جمله نماینده رئیس جمهور در اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور، آمادگی خود را برای مذاکرهی مستقیم با آمریکا اعلام کردهاند، انتصاب مارکو روبیو، شخصیتی شناختهشده به عنوان فردی ضد ایرانی و صهیونیست و حامی تحریمهای شدید علیه ایران، به عنوان وزیر خارجهی پیشنهادی دولت ترامپ، نشان از چشمانداز دشوار مذاکرات احتمالی دارد.
🔸روزنامهی شرق، با ارائه تحلیلی جانبدارانه، روبیو را طرفدار مذاکره با ایران معرفی کرده است، در حالی که رویکرد او بر مذاکره تحت فشار و شرایط سختگیرانه تاکید دارد. روبیو نه تنها از مخالفان سرسخت برجام و رفع تحریمها است، بلکه سابقهی شرکت در گردهماییهای سازمان مجاهدین خلق (منافقین)، و طرح لوایح تحریمی علیه مقامات ایرانی را نیز دارد.
🔸وی همچنین محور ایران، روسیه و چین را مهمترین تهدید ژئوپلیتیکی علیه آمریکا میداند.
🔸از سوی دیگر، اظهارات برخی مقامات دولتی، از جمله اعلام آمادگی برای مذاکره با ترامپ، بدون توجه به سیاستهای شدیدا ضدایرانی او، و پیشبینیهای نگرانکننده دربارهی افزایش قیمت ارز و مشکلات اقتصادی آینده، باعث ایجاد نگرانی در خصوص خوشبینی بیمورد به مذاکرات شده است.
🔸 این اظهارات و پیشبینیها با بیانیههای رسمی وزارت خارجه و مسئولان بالادستی در زمینهی مذاکره با دولت آمریکا تناقض دارند و نشان دهندهی وجود چندگانگی در رویکرد دولت است.
🔸 این وضعیت نیاز به تبیین و شفافسازی از سوی مقامات مسئول را به خوبی نشان میدهد.
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
⭕️تحلیلهای سادهانگارانه نماینده رئیسجمهور
🔺تحلیلهای سادهانگارانهی برخی از مقامات دولتی در خصوص مذاکره با ایالات متحده، نگرانیهایی را در خصوص رویکرد سیاست خارجی کشور ایجاد میکند.
🔺 به نظر میرسد مذاکره در کشور ما از ابزار دستیابی به اهداف توسعهای به اصلی مستقل تبدیل شده است؛ بهگونهای که صرف حضور در مذاکره، بدون توجه به متغیرهای واقعیت و هدف نهایی، مورد توجه قرار میگیرد.
🔺 اظهارات اخیر آقای عبدالعلیزاده، نمایندهی رئیسجمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعهی دریامحور، مبنی بر دستیابی به توافق با آمریکا ظرف سه ماه، نمونهای از این نوع سادهانگاری است.
🔺این اظهارات، در حالی مطرح میشود که وزیر خارجهی پیشنهادی ترامپ، مارک روبیو، هرگونه مذاکره را منوط به عدم تقویت ایران در زمینههای مختلف کرده است.
🔺این رویکرد، بدون توجه به قواعد مادی مذاکره و واقعیتهای سیاسی موجود، نشان از خوشبینی بیش از حد و فقدان برنامهریزی راهبردی دارد.
🔺چگونه میتوان با دولتی ایدئولوژیک و ضد ایرانی مانند دولت ترامپ، و با توجه به سابقهی خروج از برجام و وضعیت اقتصادی و امنیت ملی ایران، در زمانی کوتاه به توافقی دست یافت که منافع ملی را تضمین کند؟
🔺این سوال بخصوص در مورد ثمن معامله و امکان جذب سرمایهگذاری خارجی با توجه به بیثباتی سیاستهای آمریکا بسیار مهم است.
🔺نکتهی دیگر، تداوم رویکرد مذاکرهمحور صرفنظر از چهرهی رئیسجمهور آمریکا، چه هیلاری کلینتون و چه دونالد ترامپ، است. به نظر میرسد اولویت برخی از مقامات دولتی صرف حضور در پشت میز مذاکره است، بدون توجه به نتایج ملموس و عملی این مذاکرات.
🔺 حتی پس از مشخص شدن رویکرد خصمانهی تیم ترامپ و اظهارات روبیو دربارهی ضعف ایران، این رویکرد تغییری نکرده است.
🔺در نهایت، این چندگانگی در سخنان مقامات دولتی، مخصوصاً تضاد بین اظهارات آقای عبدالعلیزاده و آقای عراقچی، نیاز به تبیین و شفافسازی از سوی مقامات مسئول دارد.
🔺 این موضوع ضرورت ایجاد یک خط مشترک در سیاست خارجی و اجتناب از بیان نظرات متناقض و سادهانگارانه را به خوبی نشان میدهد. مسئولیت تنظیم و هدایت سیاست خارجی باید به صورت متمرکز و با رویکردی واقعبینانه و راهبردی پیگیری شود.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
⭕️وفاق میان اهداف پزشکیان و سوءاستفادههای اصلاحطلبان
🔸در روزهای اخیر، بحث وفاق ملی به عنوان کلیدی برای افزایش کارآمدی دولت، به شدت در فضای سیاسی کشور داغ شده است.
🔸 محمدجواد پزشکیان، با تأکید بر اهمیت این موضوع، تلاشهایی را برای ایجاد وفاق در سطح ملی آغاز کرده است. اما تعابیر و برداشتهای مختلف از مفهوم «وفاق ملی»، موجب بروز اختلاف نظرهای جدی شده است.
🔸برخی از فعالان اصلاحطلب، مانند آقایان گرامیمقدم و باقی، با طرح خواستههایی مانند رفع حصر از سران فتنه و آزادی قاتلان شهید عجمیان، تفسیر خاص خود از وفاق ملی را ارائه میدهند.
🔸این درخواستها به شدت با انتقاد مواجه شده و به عنوان سوءاستفاده از مفهوم وفاق برای پیشبرد اهداف سیاسی مورد نکوهش قرار گرفتهاند.
🔸 به باور منتقدین، هدف اصلی این خواستهها، نه تقویت دولت یا افزایش کارآمدی آن، بلکه ایجاد هرج و مرج و ناامنی در کشور است.
🔸 پذیرش چنین درخواستهایی نه تنها کمکی به افزایش کارآمدی دولت نمیکند، بلکه میتواند زمینه ساز تصمیمگیریهای نادرست و خطرناک در شرایط بحرانی باشد.
🔸دولت باید با درایت و هوشیاری تمام، از هرگونه انحراف مفهوم وفاق ملی به سمت اهداف سیاسی جلوگیری کرده و تعریف روشن و دقیقی از آن ارائه دهد. در غیر این صورت، بحث وفاق ملی به جای افزایش انسجام و کارآمدی، به ابزاری برای ایجاد تفرقه و بیثباتی تبدیل خواهد شد.
🔸این مسئله نیاز به توجه جدی از سوی مسئولان و اجماع فراگیر برای تبیین صحیح مفهوم وفاق ملی دارد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📛تطهیر ترامپ_ رویکرد دوگانه در سیاست داخلی و خارجی ایران
⭕️برخی تحلیلگران، اظهارات اخیر محمدجواد ظریف در داووس را موجب تلاش برای بهبود تصویر دونالد ترامپ میدانند. این رویکرد، به جای تمرکز بر انتقاد از سیاستهای ترامپ، به گونهای است که گویی اقدامات وی چندان منفی و محکوم نبوده است.
⭕️ این برداشت زمانی تقویت میشود که مشاهده میشود برخی رسانهها، همزمان با انتقادات ترامپ از چین، به طور غیرمستقل مواضع مشابهی را در پیش گرفتهاند. مثلاً پس از انتقادات ترامپ از حضور چین در کانال پاناما، برخی رسانهها با تیترهایی مانند "چین در پاناما چه میکند؟" به این موضوع پرداختهاند. این امر نشان میدهد که برخی رسانهها به جای بررسی مستقل موضوعات، مواضع خود را با سیاستهای آمریکا همسو میکنند.
⭕️این نوع رویکرد، منتقدان را به این فکر واداشته است که برخی از اصلاحطلبان به دلیل نگرانی از خشم آمریکا، از گسترش روابط ایران با کشورهایی مانند چین و روسیه مخالفت میکنند. این نگرانی حتی در مورد شخصیتی مانند ترامپ که از برجام خارج شد، نیز دیده میشود، در حالی که برجام بهعنوان اوج موفقیت دولت اصلاحطلب قبلی و وزیر خارجه آن محسوب میشد.
⭕️این نوع رفتار، سوالات جدیدی در مورد اولویتها و معیارهای سیاسی برخی گروهها مطرح میکند، بهویژه در مقایسه با سکوت در مورد حضور نظامی آمریکا در نقاط مختلف جهان. علاوه بر این، تلاش برای توجیه خروج از برجام با اشاره به تأثیر اطرافیان ترامپ بر تصمیمات او، نیز از جمله موارد منتقدانه در این زمینه است.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
❇️توهم قدرت آمریکا و طلوع جبهه مقاومت
🔸 آمریکا، با توهم قدرت و محاسبات غلط در مورد ضعف ایران , شکست مفتضحانهای در عملیات طوفان الاقصی تجربه کرده است .
این پیروزی، توهم آمریکا در خصوص تعیین دستور روز جهان را نیز به چالش میکشد .
🔸 آمریکا، پس از فروپاشی شوروی، خود را مدیر جهان میدانست و در تلاش بود تا دستور روز را تعیین کند . اما رهبران انقلاب اسلامی ایران، این ادعا را رد کرده و آن را توهمی میدانند که بارها در غرب آسیا به شکست انجامیده است .
🔸 رفتارهای پوپولیستی ترامپ، مانند لغو پیمانها و ادعاهای تجاوزکارانه، تنها نشاندهنده بحرانهای داخلی و جهل حاکم بر آمریکا است . اشتباهات محاسباتی آمریکا در نبرد غزه و روبرو شدن با مقاومت، این بحران جهل را به خوبی نمایان میسازد . شکست آمریکا در برابر مقاومت در یمن و پذیرش شروط حماس برای آتشبس، نشانهای از این شکست است .
🔸در مقابل، قدرت روزافزون جبهه مقاومت، محصول عقلانیت و پیروی از قرآن و راه انبیاست . این قدرت، با وجود فشارها و تحریمها، روز به روز افزایش یافته و الطاف الهی در این قدرتنمایی آشکار است .
🔸پیروزی اخیر، طعم شیرین پیروزی را برای مردم ایران و جبهه مقاومت در عراق، یمن، غزه و لبنان به ارمغان آورده است . آینده نشان خواهد داد که چه کسی در این نبرد، واقعاً ضعیف شده است .
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️درباره FATF
🎙حجت الاسلام دکتر نبویان
🔸نماینده مجلس شورای اسلامی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
♨️دستیاران ایرانی ترامپ
روزنامه فرهیختگان نوشت:
📌ترامپ از یک سو عناصر رادیکال دوره قبل مانند هوک، پمپئو و بولتون را به دولت راه نداده است و از سوی دیگر چهرههای جدید را وارد کابینه کرده که بهشدت تندرو هستند، علیایّحال او همزمان در نخستین اظهارنظرش درباره ایران به شکل واضحی از شروط ۱۲ گانه پمپئو عقبنشینی کرده است.
📌این پالسهای ضد و نقیض، نشان میدهد او یا نسبت به مسئله دچار سردرگمی است یا میخواهد همچنان شمایل یک فرد غیرقابل پیشبینی را حفظ کند. این وضعیت نشان میدهد اتخاذ هر سیاستی در تهران منوط بهحساب نکردن روی رفتار ترامپ است؛ از اینرو باید گفت کلید در تهران است نه واشنگتن، بدین ترتیب هر نوع تصمیمسازی و سیاستگذاری که موضوع را به سمت انفعال ایران سوق بدهد بازی در زمینی است که ترامپ میپسندد.
📌 با این مقدمه به نظر میرسد ۴ جریان خواسته یا ناخواسته در این ایام در حال تکمیل پازل ترامپ هستند.
📍۱. جریانی که کاسب ترس هستند و از مدتها قبل تلاش دارند با ارائه تصویری هولناک از آینده به لحاظ روانی جامعه را بههم بریزند. اتفاقات همین چند روز اخیر نشان میدهد، ایدههای این جریان خیلی واقعی نیست و عقبنشینی ترامپ از شروط پمپئو یک نشانه آشکار در رد ایده آنهاست. ظرافت مسئله اینجاست؛ اینکه سیاستگذاران و مسئولان کشور همیشه باید برای بدترین سناریوهای ممکن آمادگی داشته باشند و این یک اصل بدیهی است؛ ولو احتمال وقوعش یک درصد باشد. اما اینکه 99 درصد رسانه را با آن احتمال یک درصدی پر کنیم قطعاً نامش کاسبی ترس است.
📍۲. جریان دوم آنهایی هستند که از قبل از حضور ترامپ در کاخ سفید تأکید میکردند ایران باید بدون قید و شرط و بدون هیچ ایده فعالی با دولت جدید آمریکا مذاکره کند، صاحبان ایده مذاکره برای مذاکره که متأسفانه رشحاتی از فعالیت آنها در رسانههای نزدیک به دولت هم دیده میشود در واقع در حال سوزاندن میز مذاکره احتمالی هستند. اصرار بر مذاکره بدون ایده دقیقاً همان چیزی است که ترامپ میخواهد، ایدهای که او میتواند با شکست سریعش پروژه فشار را دنبال کند.
📍۳. جریان سوم جریان سادهسازان هستند. واقعیت آن است که آنچه موجب عقبنشینی آمریکا در سالهای اخیر شده تابآوری و ایستادگی مردم ایران است. این تابآوری دو وجه دارد، نخست بهبود شرایط اقتصادی و دوم حداکثری شدن حضور مردم در صحنههای اجتماعی. جریان سادهساز در سالهای اخیر برای مسئله اقتصاد دو دسته نسخه پیچیده است، یک دسته آنهایی که گفتهاند به صرف مذاکره همه چیز حل میشود و یک دسته آنها که تأکید داشتند با یک میلیون تومان میتوان شغل ایجاد کرد. ایده دو جریان عملاً ایجاد تغییر واقعی به نفع مردم در اقتصاد را به انسداد میکشاند، فرمان اقتصاد کشور در شرایط جدید حتماً باید دور از دسترس سادهسازها باشد.
📍۴. هر جریانی که در شرایط فعلی دوقطبیهای واهی بسازد و بخواهد بین صفوف مردم خطکشی کند، نتیجه کارش کاهش سرمایه اجتماعی و دستیاری برای پروژه ترامپ است. اصرار بر اجرای پروژههای شکستخورده اجتماعی، تشکیل تجمعات رادیکال غیر قانونی و فحاشی به مسئولان کشور که نمونههای آن را این روزها در پاستور میبینیم، تأکید بر تولید خشم و نفرت از رسانههای عمومی و... برخی از مصادیق اقداماتی است که این جریان انجام میدهد و متأسفانه ریشههایی در طیف رادیکال مجلس هم دارد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
🎬پخش برنامههای تبیینی دفتر ارتباطات فرهنگی به مناسبت دهه فجر و مهدویت
🟢سلسله نشستهای «انقلاب اسلامی گامی تا ظهور»
جلسه سوم:
⭕️ جامعهپذیری و انقلاب اسلامی
🎙حجت الاسلام مهدی رشید
کارشناس مسائل سیاسی
⏰ جمعه ۱۲بهمن | ساعت ۲۰:۰۰
🔗 لینک جلسه اول
🔗 لینک جلسه دوم
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁