هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
🎬پخش زنده ایتا
⭕️مراحل اسلامی سازی علوم انسانی از منظر علامه مصباح یزدی (ره)
🎙دکتر مهدی جمشیدی
کارشناس مسائل سیاسی
⏰دوشنبه ۱۰ دی | ساعت۲۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
⭕️آخرین آمار بینندگان تلویزیون
🔺محسن شاکرینژاد رئیس مرکز تحقیقات صدا و سیما در ششمین نشست سراسری افق تحول رسانه ملی با عنوان «سیما در مسیر تحول» با بیان اینکه مرکز تحقیقات به عنوان دیدبان رسانه ملی وظیفه رصد میزان مخاطب رسانه ملی، اثرسنجی و رضایتسنجی برنامهها را برعهده دارد خاطرنشان کرد: امروز در مرکز تحقیقات صداوسیما به اقتضای امکانات، براساس آخرین شیوههای سنجش مخاطب در دنیا کار میکنیم.
🔺وی به ضرورت تجدیدنظر در تعریف مخاطب با توجه به تحول مخاطبان رسانهها اشاره کرد و گفت: با توسعه شبکههای اجتماعی با مخاطبان فعالی مواجهیم که خودشان هم تولیدکننده محتوا هستند و بسیاری محتواها را از بسترهای اجتماعی دریافت میکنند.
🔺رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما مروری هم بر روشهای مخاطبسنجی در جهان داشت و با اشاره به نتایج یکی از نظرسنجیها در کشور انگلستان بیان کرد: پرمخاطبترین برنامه شبکه ملی انگلستان در سال قبل که تاجگذاری پادشاهشان بوده 18 میلیون مخاطب داشته است که برحسب جمعیت، 27 درصد میزان بیننده میشود. پرمخاطبترین برنامه شبکه انبیسی امریکا هم 10.9 درصد بیننده داشته است.
🔺شاکرینژاد با بیان اینکه میزان تماشای تلویزیونهای خطی در دنیا کاهشی است و میزان تماشای تلویزیون از 2011 تا 2024 در دنیا از 262 دقیقه به 156 دقیقه رسیده و رده سنی 16 تا 24 سال کمترین میزان ببیننده را به خود اختصاص داده است اظهار کرد: این درحالی است که میزان کاربران اینترنت و رسانههای اجتماعی سیر صعودی دارد.
🔺وی افزود: ما بهطور مرتب سریالها و برنامههای سیما را رصد کرده و نتایج را به اطلاع مدیران مربوط میرسانیم. میزان بیننده سیما از بهار 1402 که 59.7 درصد بوده در تابستان 1403 به 65.2 رسیده و سیر صعودی گرفته است و باوجود کاهش مخاطب در سالهای 1400 و 1401، شاهد افزایش نسبی این آمار از سال 1402 هستیم.
🔺به گفته وی، براساس آخرین نظرسنجی در تابستان 1403، میزان بیننده سیما در رده سنی 15 سال و بالاتر 65.2درصد، در رده سنی خردسالان(چهار تا پنج سال) 77.2درصد،در رده سنی کودکان (شش تا 11 سال) 78.1درصد، در رده سنی نوجوانان(12 تا 17 سال) 76.8درصد بوده است. همچنین، میزان بیننده اخبار سیما 60.4 درصد و میزان استفاده از رسانههای اجتماعی 74.2درصد بوده است.
🔺همچنین نظرسنجی میزان بینندگان صداوسیما در فصل پاییز طی روزهای آینده نهایی میشود.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📌صهیونیست ها و باتلاق غزه
🔸به تازگی شاهد وقوع 2 تحول مهم در قالب جنگ غزه بوده ایم که با بازتاب های قابل توجهی رو به رو شده اند:
🔸 اول اینکه گروههای مقاومت فلسطینی بار دیگر شلیک موشک از نوار غزه به اراضی اشغالی را ازسرگرفته اند. به طور خاص قدس اشغالی و البته شهرک های نزیک به نوار غزه، آماج موشک های گروه های مقاومت فلسطینی قرار گرفته و گزارش های مختلف حاکی از اصابت برخی از این موشک ها به اهداف خود هستند. منابع رسمی نظامی در فلسطین اشغالی تاکید دارند که این موشک ها از مناطق نزدیک به استقرار نظامیان اسرائیلی در نوار غزه شلیک شده اند.
🔸در تحولی دیگر، منابع نظامی و رسانه ای صهیونیست اعتراف کرده اند که آمادگی بالای حماس در جذب نیرو و احیا سازوکارهای نظامی و عملیاتی خود نیز تا حد زیادی آن ها را شگفتزده کرده است.
🔸 به طور خاص نشریات صهیونیستی یدیعوت آحارونوت و معاریو به این نکته اشاره داشته اند که حماس توانسته هزاران رزمنده جدید را به صفوف خود اضافه کند. پیشتر نشریه آمریکایی واشینگتنپست به این نکته اشاره کرده بود که حماس 4 هزار نیروی تازه نفس را به خدمت گرفته است. موضوعی که خود را در قالب تشدید حملات جریان مقاومت فلسطین به صهیونیستها در بخشهای مختلف نوار غزه و افزایش آمار تلفات صهیونیست ها در این منطقه به نمایش گذاشته است.
🔸البته برخی چهرههای نظامی صهیونیست نظیر ژنرال اسحاق بریک از فرماندهان اسبق ارتش اسرائیل نیز تاکید دارند که حماس نیروی نظامی اصلی در نوار غزه است و اسرائیل نمی تواند مدعی حاکمیت و تصرف این منطقه باشد. تحولاتی از این دست در نوع خود با 2 پیام مهم همراه هستند.
🔸 اول اینکه نوار غزه به معنای واقعی کلمه به یک باتلاق تمام عیار برای صهیونیست ها تبدیل شده است. باتلاقی که هر چه بیشتر در آن دست و پا می زنند، ناکارآمدی و ضعف های آن ها نیز بیشتر عیان می شود.
🔸صهیونیست ها بیش از یک سال است که در نوار غزه می جنگند با این حال هنوز نتوانسته اند شلیک موشکهای مقاومت را متوقف کنند و رزمندگان حماس همچنان از اسرائیل تلفات می گیرند. این یعنی نمود شکست اسرائیل از جریان مقاومت در نوار غزه که صهیونیست ها با اهرم های رسانه ای و تبلیغاتی سعی در لاپوشانی آن دارند.
🔸نکته دوم اینکه بار دیگر ماهیت مردمی جریان مقاومت در فلسطین آشکار شد. بارها و بارها مقام های بینالمللی به صهیونیست ها هشدار داده بودند که جریان مقاومت فلسطین ریشه مردمی دارد و نمی توان نابودسازی حماس را معادل با نابود مقاومت ملت فلسطین از سوی اسرائیل در نظر گرفت.
🔸این مساله اکنون حقیقت خود را به نمایش میگذارد. پیش از این مقام معظم رهبری هم در بیاناتی تاکید داشتند آن هایی که از نابود مقاومت در منطقه صحبت می کنند، اساسا این مفهوم و جریان را نمی شناسند. مساله ای که اکنون به نحوی واضح قابل مشاهده است.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📛سیگنالهایی که فشار آمریکا علیه ایران را تشدید میکند
⭕️تمایل ترامپ برای مذاکره بیدلیل نیست. همزمان با شتاب گرفتن تحرکات خارجی دولت چهاردهم در آستانه حضور ترامپ و در میانه بحبوحه تحولات منطقهای، برخی محافل سیاسی نزدیک به دولت و عناصر حاضر در دولت با بهرهبرداری از شرایط تکوینی دولت، سعی در نهادینه کردن گزاره مطلوب خود در فضای سیاسی دارند.
⭕️در واقع، آنها بانی صراحت لهجه دولت شدهاند تا زمینه کلید زدن ایده انتخاباتی دولت برای مذاکره با آمریکا - ولو مستقیم - را به مدد ناکارآمدی دولت در بخشهای اقتصادی، انرژی و... تسهیل کنند.
⭕️آنها به جای آنکه راهحل مدون و شدنی را با استفاده از ظرفیتهای موجود مدنظر داشته باشند، بیشتر الگویی از همان رفتار نخنمای دولت روحانی را تعقیب کرده و نسخه نهایی مذاکره با آمریکا را به عنوان حلال همه مشکلات تجویز میکنند.
⭕️این پلن ایجادی که چارچوبهای قدیمی را آپدیت میکند اما با فراز و فرودهایی در مواجهه با مسائل همراه شده است. برخی اظهار نظرها همانند مطالب منتشر شده توسط ظریف در نشریات خارجی و حتی شخص عراقچی و تلاشهای پیدا و پنهان برای ریلگذاری مذاکره با آمریکا همین وضعیت را تداعی میکند.
⭕️ منشأ این رفتار دوپهلو که در صدد القای انطباقپذیری اقدامات سیاست خارجه با راهبرد جمهوری اسلامی است، عقبنشینی از مواضع سرسختانه ایران در بلوای منطقه و اطمینان خاطر بخشیدن به آمریکا در قبال تضمین امنیت منافع آنهاست.
⭕️ استفاده از ادبیاتی همچون احترام متقابل آمریکا و ایران به منافع مشروع دوجانبه، منطقهای و بینالمللی و خودداری از ضربه زدن به آن که در اظهارات برخی مقامات دولت وجود دارد، از نمونههای عینی واقعیتهای موجود در دستگاه اجرایی کشور است که با ماهیت مقاومت و فواید آن برای کشور همخوانی ندارد.
⭕️در واقع، این معادله غلط در حالی از سوی برخی در ایران در فضای سیاسی جهان بیوقفه پمپاژ میشود که به موازات آن، رژیم صهیونیستی با حمایت صریح آمریکا به توسعهطلبیهای خود در منطقه و افزایش تهدید علیه ایران ادامه میدهد.
⭕️تردیدی نیست که رهیافتهای دولت چهاردهم از نظر غرب بویژه آمریکا همچنین بسیاری از کشورهای منطقه پوشیده نیست و این موضوع، ساز دستگاه سیاسی دولتهای متخاصم را علیه ایران کوک کرده است.
⭕️ فارغ از هزینههای متمادی که در ورای برجام و بطن برجام به ایران تحمیل شد، دولت کنونی با دادن امتیازات هستهای به گروسی به تصور ممانعت از تصویب قطعنامه شورای حکام، خطمشی امتیاز دادن یکطرفه را احیا کرد.
⭕️ این در حالی بود که این عقبنشینی، شورای حکام را بیشتر به رفتار تهاجمی و تصویب قطعنامه ضد ایرانی ترغیب کرد. از آن حادتر، زمانی که در داخل سیگنالهای مداومی در رابطه با تسهیل مذاکره با غرب و در رأس آن مذاکره با آمریکا وجود دارد و رفع مشکلات داخلی بویژه اقتصادی به دولت جدید آمریکا حواله داده میشود، کاخ سفید هم سیاست فشار علیه ایران را به هر روشی تشدید میکند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📌دو كلمه با آقاي خاتمی!
🔹كنگره حزب اتحاد ملت ايران پنجشنبه گذشته در تهران برگزار شد. آقاي سيدمحمد خاتمي، رئيسجمهور دولت اصلاحات سخنران افتتاحيه آن بود. مطالب خوبي را ايشان در اين اجلاس مطرح كردند. ميخواهم روي دو جمله ايشان اشاره و نقدي مطرح نمايم.
او گفته است:
- ما در دنيايي زندگي ميكنيم كه آن را نساختهايم.
- با خودمان گفتوگو و با دنيا تعامل كنيم.
🔸1- آيا ما واقعا در دنيايي زندگي ميكنيم كه آن را نساختهايم؟
🔹امام خميني(ره)، بنيانگذار جمهوري اسلامي مؤسس يك نظام الهي است. سازه اصلي اين نظام بر اين استوار است كه ميخواهد توحيد را در جوامع اسلامي ترويج كند ، احكام اسلامي و عدالت را حداقل در محدوده جغرافيايي پياده كند.
🔹دهه 40 كه امام (ره) حركت الهي خود را شروع كرد، به او گفتند در دنيا دو بازي بيشتر مطرح نيست يا بايد در زمين سوسياليزم شرق بازي كني يا در زمين سرمايهداري و امپرياليسم غرب ، بازي سومي در كار نيست. امام فرمود : سياست بازي نيست. ما براي عدالت، آزادي و استقرار يك نظام الهي مبارزه ميكنيم و انشاءالله آن را مستقل از دو قدرت جهاني برپا ميكنيم.
🔹او موفق شد نظام طاغوت را در ايران با پايداري ملت سرنگون كند. دنيايي را براي ايرانيان بسازد كه خودشان معمار آن هستند.
🔹سازه حكمراني جديد در ايران كه معمار اصلي آن امام (ره) و سپس امام خامنهاي هستند امروز به عنوان يك قدرت بزرگ در منطقه و جهان مطرح است. قدرتهاي بزرگي مثل روسيه و چين در ايجاد رابطه راهبردي با جمهوري اسلامي مسابقه گذاشتند. سياستهاي تجاوزكارانه آمريكا و رژيم صهيونيستي زير ضربات خرد كننده جبهه مقاومت به رهبري ايران اسلامي است.
🔹آقاي خاتمي بايد بپذيرد ما ايرانيان در دنيايي زندگي ميكنيم كه خود آن را ساختهايم و به آن افتخار ميكنيم. انكار چنين دنيايي، انكار تاريخ پرافتخار 46 ساله پس از انقلاب اسلامي در ايران است.
🔸2- آقاي خاتمي گفته اند: با خودمان گفتوگو كنيم با دنيا تعامل داشته باشيم اين حرف درستي است.
🔹 15 سال پيش ملت ايران به پاي صندوق رأي آمدند و با رأي بينظيري كه متضمن توليد قدرت ملي بود به يك نامزد رأي دادند. نامزدي كه توفيق آرا اكثريت ملت را پيدا نكرد قبل از شمارش آرا خود را پيروز انتخابات اعلام كرد. با آنكه تفاوت رأي بيش از 13 ميليون بود، تهمت تقلب به برگزاركنندگان انتخابات زدند در حالي كه ميدانستند اين تفاوت رأي اصلا نميتواند محصول يك تقلب باشد!
🔹چرا آقاي خاتمي با گفتوگو حاضر نشدند اين شبهه را حل كنند؟ چرا به جاي گفتوگو فرمان شورش خياباني صادر كردند؟! 8 ماه كشور را به آشوب كشاندند و حاضر نشدند از طريق يك گفتوگو و يك فرآيند قانوني مسئله حل شود؟! آيا همين نسخه گفتوگو همان موقع نميشد صادر شود؟
🔹برفرض كه اختلاف بين دو نامزد بود. چرا شعار مرگ بر اصل ولايت فقيه دادند؟!
🔹چرا شعار انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است در اجتماعات اعتراضي دادند؟! چرا شعار نه غزه نه لبنان جانم فداي ايران دادند؟!
🔹خواهند گفت ؛ اينها شعارهاي ما نبود شعار منافقين و سلطنتطلبها بود. پاسخ اين است شما چرا آنرا محكوم نكرديد و بهعنوان مدافع نظام ولايت فقيه وارد ماجرا نشديد؟! منافقين و سلطنتطلبها در اعتراضات خياباني شما چه ميكردند؟!
🔹آقاي خاتمي ميگويد با دنيا تعامل كنيم. شما با دنيا (بخوانيد آمريكا) تعامل كرديد و گفتوگوي تمدنها را مطرح كرديد پاسخ آنها اين بود كه ايران محور شرارت است. گفتوگويي در كار نيست «جنگ تمدنها» مطرح است!
🔹آقاي روحاني هم بر اين ممشا رفت با آمريكاييها تعامل كرد، حتي به توافق رسيد و برجام را با همه كاستيها و تباهيها امضا كرد. اما آمريكاييها به همان هم قناعت نكردند. برجام را پاره كردند و دولت روحاني يك سويه همه تعهدات را انجام داد و تحريمها را با چند برابر گذشته تحويل گرفت! همان تحريمهايي كه رهبران جنبش سبز در فتنه 88 رسما از اتحاديه اروپا و كنگره آمريكا خواستند با شدت بيشتري عليه ملت ايران اعمال كند. فقط به خاطر اينكه مردم به نامزد مورد علاقه آنها رأي ندادند!
🔹شما گفتوگو در داخل را تعطيل كرديد رفتيد دنبال تعامل با دشمن با آنكه هيچ دستاوردي نداشت. اين فهم از «گفتوگو» و «تعامل» در دنيايي كه امت و امامت ساخته،چه جایگاهی دارد؟
🔹فتنه 88 سرمايه اجتماعي انقلاب را در آتش آشوبهاي 8 ماهه سوزاند تا نظام نتواند با تكيه به آن مشاركت بالا با دوستان و دشمنان انقلاب تعامل كند.
🔹گذشتهها گذشته است. بايد به آينده فكر كرد. بايد ديد سهم رجال سياسي و مذهبي و احزاب در توليد «قدرت ملي» چيست؟ آیا حاضرند سهم و نقش خود را در اين وادي ادا كنند؟
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
دکتر جمشیدی. مراحل اسلامی سازی علوم انسانی.mp3
15.42M
⭕️مراحل اسلامی سازی علوم انسانی از دیدگاه علامه مصباح یزدی(ره)
🎙دکتر مهدی جمشیدی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
🎬پخش زنده ایتا
⭕️ شهیدحاجقاسم سلیمانی سردار مقاومت و بصیر میدان فتنه
🎙حجتالاسلام محسن مومنی
پژوهشگر و کارشناس تاریخ معاصر
⏰ چهارشنبه 12 دی | ساعت۲۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📛شکاف درونی اصلاحطلبان و چالشهای پیش روی دولت پزشکیان
🔺اختلافات درونی جریان اصلاحطلبان حول محور عملکرد دولت پزشکیان به اوج خود رسیده است.
🔺 موضوع اصلی این اختلاف، چگونگی تعامل با حاکمیت و تعریف «وفاق و همکاری» با آن است.
🔺انتقادات رسانههای اصلاحطلب از عملکرد دولت، بهویژه در تحقق وعدههای انتخاباتی، نشان از نارضایتی بخش قابل توجهی از این جریان دارد.
🔺 این انتقادات بهطور ضمنی نشان میدهد که اصلاحطلبان به پزشکیان «چک سفید امضا» ندادهاند و انتظار دارند وی رویکرد موثرتری در تعامل با حاکمیت در پیش گیرد.
🔺شکاف عمیقتر بین دو طیف اصلی اصلاحطلبان وجود دارد: اصلاحطلبان ساختاری (یا برساختارها) و اصلاحطلبان توافقگرا (یا روزنهگشا).
🔺 اصلاحطلبان ساختاری، با انتقاد از عملکرد دولت پزشکیان که آن را متاثر از رویکرد روزنهگشایان میدانند، از طریق ایجاد فشار رسانهای و سیاسی به دنبال تغییر رویکرد دولت به سمت راهبردهای مورد نظر خود هستند.
🔺 آنها بهطور مشخص از عدم کافی بودن تلاشهای دولت در مواردی مانند رفع فیلترینگ انتقاد میکنند و این را نشانهای از عدم تفاهم کافی با حاکمیت میدانند.
🔺این اختلافات در مورد راهبرد کلی جریان اصلاحطلبان نیز وجود دارد و به طور مستقیم بر عملکرد و اثربخشی سیاسی آن تاثیر میگذارد. عدم وجود یک دیدگاه منسجم و واحد در این جریان، توانایی آن را برای مقابله موثر با چالشهای سیاسی کاهش میدهد و به ضعف موضع گیریهای آن منجر میشود.
🔺 در نتیجه، این شکاف درونی میتواند به کاهش نفوذ و تاثیرگذاری جریان اصلاحطلبان در صحنه سیاسی منجر شود.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
〽️تلویزیون در عصر شبکههای اجتماعی
⚠️ تحلیل روند مخاطبان در ایران و جهان
در حالی که روند جهانی نشاندهنده کاهش چشمگیر مخاطبان تلویزیون به نفع شبکههای اجتماعی است.
⚠️ آمارهای ارائه شده توسط رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما از افزایش نسبی بینندگان تلویزیون در ایران در تابستان ۱۴۰۳ خبر میدهند (۶۵.۲ درصد در گروه سنی ۱۵ سال به بالا).
⚠️ این افزایش، با توجه به محبوبیت روزافزون شبکههای اجتماعی (۷۴.۲ درصد استفاده) و روند نزولی جهانی، چالشهای جدی برای صداوسیما ایجاد میکند.
⚠️ آیا این افزایش موقتی است یا صداوسیما توانسته است با استراتژیهای جدید، مخاطبان خود را حفظ کند؟
⚠️ عوامل مختلفی از جمله نوع برنامهها، کیفیت محتوا، رقابت با پلتفرمهای آنلاین و حتی تغییرات در سبک زندگی، میتوانند در این افزایش یا کاهش نقش داشته باشند.
⚠️ نتایج نظرسنجی پاییز ۱۴۰۳ که به زودی منتشر خواهد شد، میتواند تصویر روشنتری از وضعیت و چالشهای پیش روی صداوسیما ارائه دهد.
⚠️ این گزارش تنها یک لحظه از یک روند پویا را نشان میدهد و تحلیل عمیقتر نیازمند بررسی عوامل مؤثر و مقایسه با دادههای گذشته است.
⚠️ آیا صداوسیما میتواند با نوآوری و تغییر در رویکرد خود، در رقابت با شبکههای اجتماعی پیروز شود یا این افزایش موقت تنها یک استثنا در روند کاهشی جهانی است؟
⚠️ این سؤالات چالشهای اساسی پیش روی صداوسیما را نشان میدهند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📛روابط پیچیده ایران و آمریکا: عدم اعتماد، ابهام و تشدید فشار
🔸روابط ایران و آمریکا همواره با عدم اعتماد عمیق از سوی هر دو طرف همراه بوده است. این عدم اعتماد ریشه در تاریخچهی پر فراز و نشیب روابط دو کشور و اختلافات ایدئولوژیک و منافع متضاد آنها دارد. با این وجود، در شرایط کنونی، ابهام در راهبرد ایران و واکنش آمریکا به آن، به تشدید فشارها دامن زده است.
ابهام راهبردی ایران و عدم اعتماد ذاتی:
🔸برخی اظهارات مقامات ایرانی نشان از تمایل به مذاکره دارد، اما اقدامات و سیاستهای دولت تصویر مبهمی از راهبرد کلی ایران ارائه میدهد.
🔸این ابهام، در کنار عدم اعتماد ذاتی ایران به آمریکا (که ریشه در تجارب تاریخی دارد)، واکنش آمریکا را پیچیدهتر میکند.
🔸امتیازات داده شده در مذاکرات هستهای با آژانس بینالمللی انرژی اتمی، در این زمینه نقش مهمی ایفا میکند و میتواند به عنوان نشانهای از ضعف مذاکراتی و یا یک تاکتیک مذاکراتی تفسیر شود. اما در هر صورت، این اقدامات در زمینه عدم اعتماد پیشین به آمریکا قابل بررسی است.
واکنش آمریکا: تشدید فشار در سایهی عدم اعتماد
🔸واکنش آمریکا به ابهام راهبردی ایران و عدم اعتماد ذاتی، تشدید فشار اقتصادی و دیپلماتیک است.
🔸 این فشار میتواند ناشی از چند عامل باشد:
عدم اعتماد متقابل: عدم اعتماد ذاتی دو طرف، هرگونه اظهار تمایل به مذاکره را با شک و تردید همراه میکند. آمریکا اظهارات مبنی بر تمایل به مذاکره را به عنوان یک تاکتیک مذاکراتی و یا نشانهای از ضعف تلقی میکند و به همین دلیل فشار را افزایش میدهد.
راهبرد فشار حداکثری: تشدید فشار میتواند بخشی از یک راهبرد کلی برای وادار کردن ایران به پذیرش خواستههای آمریکا باشد.
ابعاد ژئوپلیتیکی: این تعامل در چارچوب رقابتهای ژئوپلیتیکی منطقهای و جهانی، به ویژه با چین و روسیه، نیز قابل بررسی است.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
🌐 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شوخی های نامناسب اینستاگرامی
🎙حجت الاسلام نجفی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
🌐 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید مصطفی خامنهای: آیتالله مصباح قلۀ نظام اندیشۀ فلسفی بود
🔹باید در مورد چنین شخصیتی زیاد گفت و ترویج کرد که جامعه ما محتاج این معناست. غالب افرادی که با فلسفه سر و کار دارند میدانند که تدریس فلسفه بسیار دشوار است و آیتالله مصباح در بالاترین مرتبه نظام جامع اندیشه فلسفی قرار داشتند که افراد کمی میتوانند به این قله برسند و این نوع توانایی را داشته باشند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
🌐 @difqom