⭕️چرا الحاق ناو اقیانوس پیمای شهیدباقری مهم است؟!
🔹دکترین سپاه در دریا به دلیل حضور ناوگان آمریکا در خلیج فارس و در نزدیکی سواحل ایران، رزم نزدیک بوده است
🔸اما اکنون به دلایل مختلف، از جمله، برد موثر و دقیق آتش ساحلی ما و سیلی های مکرری که در طی سالها از نیروی دریایی سپاه خورده است، مجبور به خروج عمده قوای خود از خلیج فارس و حضور در شمال اقیانوس هند شده است
🔹نیروی دریایی ارتش و سپاه نیز اقدام به ساخت شناورهای سنگین تر و حضور در شمال اقیانوس هند کرده اند
🔸اما امروز در یک اقدام شگفت انگیز از ناوی رونمایی شد که میتواند همین رزم نزدیک را به آن سوی اقیانوس ها و به سواحل کشورهای متخاصم ببرد
🔹ناو اقیانوس پیمای شهید بهمن باقری، قادر است تمام اجزای یک جنگ سخت ترکیبی را که شامل شناورهای تندرو موشک انداز، انواع پهپادها، موشک های مختلف، پدافند مستحکم، جنگ الکترونیک و یگانهای تکاور دریایی و... است را با خود حمل کرده و رزم نزدیک را در سواحل دشمن اجرا کند
🔸به نظر می آید ابعاد این دکترین جدید در آینده نزدیک بیشتر مشخص شود
🔹با اراده پولادین و ایمان و توکل راسخ مردان دریا، امروز بر اقتدار دریایی ملت بزرگ ایران افزوده شده است
🔸به رزمندگان سخت کوش نیروی دریایی سپاه و فرمانده شجاع آنها درود میفرستیم
🆔 https://eitaa.com/tabiny
📱ترامپ از یک زاویه دیگر شاید نعمت باشد تا یک عده از خواب خرگوشی بیدار شوند. آنچه دمکراتها در لفافه و با سیاست اعمال میکردند، ترامپ لخت و صریح بدون مقدمه با ذات آمریکایی، علنی هم به زبان می آورد و هم همان را عملی می سازد.
🔹اعمال تعرفه علیه کانادا را با صدور فرمان اجرایی آغاز کرد، دولت کانادا هم اعلام کرده است در مقابل بر کالای آمریکایی تعرفه وضع خواهد نمود و این برخلاف قواعد تجارت آزاد در جهان است.
🔸حالا همه آنانی که این سالها سیاست خارجی جمهوری اسلامی را به ایدئدلوژیک بودن و غیرعادی بودن در جهان امروز متهم میکردند که این رفتارتان باعث تحریم شده است؛ به یک پرسش ساده پاسخ دهند. چرا آمریکا با متحدین خود چنین میکند؟
✔️با شرف باشید و این را برای جامعه توضیح دهید.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️ ترامپ ۲۰۱۷؛ ترامپ ۲۰۲۵ !
🔹ترامپ در شرایطی رئیس جمهور آمریکا شده که پیشتر تجربه ۴ سال مواجهه با جمهوری اسلامی ایران را به همراه خود دارد. تجربیات مهم آن دوره، برای امروز ما فوقالعاده حساس و سرنوشتساز است. ما حالا هم ترامپ را میشناسیم و هم راه نشاندن او بر سر جای خودش را. درست است که ترامپ از ۱۸ اردیبهشت ۹۷ سیاست فشار حداکثری را علیه کشور در پیش گرفت و در مسیر صادرات نفت ایران تولید ناامنی و اختلال کرد؛ و درست است که بدلیل نگاه و ملاحظه دولت وقت، نظام یک سال دشواریهای سیاست صبر راهبردی را بر خود هموار ساخت؛ اما از ۱۸ اردیهشت ۹۸ تاکنون جمهوری اسلامی ایران در برابر آمریکاییها نه تنها بازدارندگی ایجاد کرده، بلکه موازنه نیز قاطعانه به نفع جمهوری اسلامی ایران تغییر پیدا کرده است.
🔸سیاست تحریم نفت ایران به طور قطعی تجربهای ناکام و شکست خورده است. سردار سلامی اخیرا به صراحت، شرح کلی آن دوره را بیان کردند:"در آن ایام، ایران اسلامی به قدرتی دست یافت که هرکس از ما کشتی ربود، ما هم از او کشتی گرفتیم و هرکس کشتی ما را زد، ما هم کشتی او را زدیم تا امروز خطوط کشتیرانی ما از هر قدرتی در عالم امنتر باشد". همچنین سرلشکر سلامی ۱۸ بهمن ماه در بندرعباس در واکنش به اظهارات روزهای گذشته ترامپ که گفته بود ابعاد قدرت ایران بزرگ است، گفت "ترامپ در دوره چهارساله ریاست جمهوری قبلی خود، قدرت جمهوری اسلامی ایران را بهخوبی درک کرد و بر اساس این واقعیت قضاوت کرد". لذا در این زمینه همه عناصر سیاسی، مسئولین کشور و خاصه رسانهها نباید مردم و بخصوص بخش اقتصادی کشور را به سمت هراس و ابهام سوق دهند و جنگ روانی به راه بیندازند.
🔹در کنار تجربه پیشین برای مواجهه با ترامپِ دوره جدید، انسجام ملی یک اصل ضروری و فوری به نظر میرسد. انسجام ملی یک نیاز عینی و قطعی و یقینا یک امر تزئینی و کلیشهای نیست. خروجی هر خبر و تحلیلی که انسجام ملی را مختل کند و یا در جامعه ناامیدی را بوجود آورد یقینا کنشگری برخلاف منافع ملی محسوب میگردد. در این شرایط بسیار اهمیت دارد که از درون کشور در ارتباط با موضوع آمریکا، یک صدا انعکاس بیرونی پیدا کند. برای منافع ملی چیزی نزدیک به فاجعه هست که ظرف ۴۸ ساعت دو صدای متفاوت از طرف وزیر امور خارجه و معاون راهبردی رئیس جمهوری نسبت به مسئله آمریکا شنیده شد.
🔸کلمه به کلمه این تناقضها برای دشمن تولید فرصت و منفعت میکند. از دیگر سو هر کسی در جریان نباشد، اما متولیان و متخصصان امر سیاستخارجی به خوبی میدانند که که ظرفیت و کنشگری منتقدان سیاست خارجی در محیط داخل کشور، برخی موانع بر سر راه طراحیهای کشور در عرصه سیاست خارجی را برمیدارد و گاه نقش تسهیل گری دارند. بنابراین دولت آرایش و اهتمام خود را در مقابل دشمن تنظیم کند و نه نیروهای سیاسی منتقد درون کشور؛ از طرف دیگر نقدهای منتقدان و یا مخالفان دولت نیز دلسوزانه باید باشد و خود سبب دوقطبیسازی و تنشآلود شدن جامعه نگردد. تکرار خطا از سوی هیچ کس قابل پذیرش نیست. راه عبور از مسیر کنونی و پیروزی در برابر بدخواهان ملت ایران هم اینک برای ما از روز هم روشنتر است.
🖊#عزیز_غضنفری
🆔 https://eitaa.com/tabiny
🔘بسم الله الرحمن الرحیم
📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم
▫️ صفحه199قرآن کریم
🆔 https://eitaa.com/tabiny
2528036 (1).mp3
3.83M
🎙 قرائت صفحه 199 قرآن کریم
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️چرا با مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی از کشور حل نمی شود؟
🔹رهبر انقلاب: "مذاکرهی با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم. این جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نه، نخیر. با مذاکرهی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود."
▫️قبل از اشاره به استدلال این گزاره راهبردی، به نکته ای خیلی مهم که در این کلمات نهفته است اشاره می کنیم.
🔸این نکته چیزی نیست جز هشدار مجدد رهبری نسبت به جریان تحریف. باید بدانیم که جریان تحریف در جنگ شناختی و روایت ها به دنبال القای این است که راه حل مشکلات اقتصاد ایران از مسیر مذاکره با آمریکا عبور می کند. این جریان مکمل اثرگذاری تحریم هاست. تحریم ها ماموریت تسلیم ملت ایران را دارند. آنچه اثر این تحریم را حداکثری می نماید تا دشمن به هدفش دست یابد، همین پادوهای غرب زده هستند تا از طریق تحریف تاریخ و واقعیت ها، القای بن بست در کشور نمایند. خلاصه این بند همان کلام حکیم انقلاب است که فرمودند: جریان تحریف مکمل جریان تحریم است و اگر تحریف را بشکنیم،تحریم نیز می شکند.
✔️اکنون برگردیم به همان گزاره راهبردی؛ چرا مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی را حل نمی کند؟
1️⃣پاسخ اول همان است که رهبری فرمودند. تجربه. تجربه برجام و بیانیه الجزایر و ... به نظر نیاز به توضیح نیست.
2️⃣ مذاکره یک پروسه چند ساله است که شروع آن مشخص و پایان آن برای تحقق خواستهها نامعلوم است. در واقع شروع مذاکره، اگرچه از حیث انتظارات تورمی، تنفسی مصنوعی به اقتصاد می دهد اما به لحاظ بنیادین به اقتصاد و مولفه های آن از دو جهت به شدت آسیب می زند؛ یکی معطل سازی آن به نتیجه مذاکره و دیگری وابستگی اقتصاد به مذاکره. در اولی ظرفیت های داخلی و منطقه ای کشور در میان رقابت های شدید جهانی، مغفول می ماند و در دومی با هر نوسانی در مذاکرات، اقتصاد فرو می پاشد.
3️⃣مذاکره با آمریکا ولو اگر تحریم را حل کند، سایه تحریم را بر کشور بر نمی دارد. با هر اختلافی، می گویند تحریم ها را بر می گردانیم. سایه تحریم وقتی از کشور بر داشته می شود که کشور، اقتصادش درونزا باشد، نه وابسته به آمریکا و دلارش.
💬 از این منظر مذاکرات گذشته برای ما یک درس می باشد که تلاش برای کم اثر کردن تحریم باید در اولویت باشد. در واقع راه برداشتن تحریم، کم اثر یا بی اثر کردن تحریم است نه تمرکز بر مذاکرهی با امریکا. تحریم وقتی بیاثر شد، تازه امکان مذاکره و برداشتن آن فراهم میشود. در واقع موضوع مهم اولویت بندی راه حل ها می باشد.
🖊علی محمدی
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️اتحاد اسلام و مردم؛ رمز پیروزی مردمسالاری دینی
🔹انقلاب اسلامی تحولی براساس رشد شناخت مردم نسبت به استبداد و سلطه بود. طبیعتا چنین تحولی بدون اراده ملت و همچنین اتحادی غیرقابل تصور، ممکن نمیشد.
🔸بیگانگان در ایران اختلافات اساسی را بین کارمند و کارگر، بین دانشجو و طلبه، و بین اقشار مختلف اجتماعی رقم زده بودند و تصور میکردند که هرگز ملت ایران نمیتوانند حول مسائل کلان متحد شوند. اما دوعامل موجب اتحاد ملت ایران شد: آگاهی روزافزون نسبت به ماهیت سلطه و استبداد و تجربیاتی که در سایر مبارزات کسب کرده بودند. اینکه دریافتند بدون اتحاد نمیتوانند در مسیر استقلال خودشان امری را به پیش ببرند. صداقت امامخمینی(ره)را دیدند وبه این مسأله مهم رسیدندکه اسلام میتواند مبنای اتحاد همه اقشار جامعه باشد. اتکا کردن به این مسأله ــ یعنی هم به رهبری، هم به اسلام بهعنوان عامل متحدکننده جامعه ــ و ازیکسو هم آگاهیشان نسبت به استعمار و سلطه روزافزون بود و تحمل این دو پدیده را در ایران مایه تحقیر خودشان میپنداشتند. لذا جامعه و اسلام متحد شدند و اولینبار با قدرت نرم، یک نظام سیاسی را بنیان گذاشتند که اساس قدرتش اراده ملت بود. بنابراین مردمسالاری دینی از اینجا شکلگرفت و توانست میوه بسیار شیرینی را برای ملت ایران به ارمغان بیاورد.
🖊عباس سلیمینمین
🆔 https://eitaa.com/tabiny
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙#پژواک_شماره_75
🔘موضوع: نکاتی درباره طرح ترامپ در غزه
👤کارشناس: دکتر مجتبی قنبردوست
⭕️چرا مذاکره نمی کنیم
🔹پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص عدم مذاکره با امریکا، حتما برای عده ای سوال خواهد شد که چرا نباید با امریکا مذاکره کرد؟
می گویند یا خواهند گفت اگر مذاکره نکنیم تکلیف تحریم ها، مشکلات اقتصادی، حتی احتمال بدتر شدن فضای معیشت مردم چه خواهد شد؟
🔸با بررسی و نگاه به گذشته جمهوری اسلامی هر انسان منصف و با شرفی در نگرانی، دغدغه و حساسیت رهبری نظام به مردم بویژه زندگی و رفاه ایشان شکی نخواهد کرد. با جرئت می توان گفت هیچ مسئولی به اندازه ایشان بر مردم و بر آسایش، آرامش و کرامت ایشان تاکید نداشته به گونه ای که کلمه "مردم" پرتکرارترین کلید واژه رهبری در این سالها بوده است.
🔹با این تفاسیر منطق اعلان صریح و قاطع ایشان مبنی بر عدم مذاکره را نیز در نتیجه و اثر آن بر کشور و زندگی و معیشت همین مردم می توان جستجو کرد.
🔸جمهوری اسلامی مخالف مذاکره نیست اما مخالف تحمیل اراده و زیاده خواهی دشمنان ایران با بهانه مذاکره و گفتگو است.
🔹"آزموده را آزمودن خطاست"
ایران در گذشته نه چندان دور با امریکای اوبامای مثلا باهوش و مودب نشست و با حسن نیت مذاکره کرد نتیجه آن از زبان رئیس وقت بانک مرکزی شد "تقریبا هیچ" ما به تمام تعهدات مان عمل کردیم اما طرف مقابل نه تنها عمل نکرد بلکه وقیحانه به سمت تحمیل خواسته های ظالمانه جدید در حوزه های موشکی و منطقه ای و... رفت!
🔸با وجود این تجربه پرهزینه و گزاف اکنون با چه منطقی و با کدام حکم عقلی با امریکای ترامپی که همه او را دیوانه میخوانند برویم؟
ترامپی که حتی به وفاداران و هم کیشان خود همچون کانادا هم رحم نمی کند!
🔹بله مذاکره نمی کنیم برای اینکه میدانیم طرف مقابل جز به تسلیم و ذلت ایران رضایت نخواهد داد!
🔸برای اینکه در زبان و گفتار چیزی می گوید و در عمل به گونه ای دیگر رفتار می کند.
🔹مذاکره نمی کنیم برای اینکه طرف مقابل به نیت حل مسئله نیامده بلکه مذاکره برای او ابزار تحمیل اراده و خواسته هایش هست.
🔸مذاکره نمی کنیم چون در گذشته با اینکه روی خوش نشان دادیم نشستیم، گفتگو کردیم، خندیدیم! شوربختانه حتی از حق خود کوتاه آمدیم اما دشمنی امریکا کمتر که نه بیشتر شد!
🔹مذاکره نمی کنیم چون می دانیم باج خواهی و زیاده خواهی طرف مقابل حد یقف ندارد.
🔸مذاکره نمی کنیم چون می دانیم تنها ابزار دشمنی امریکا تحریم است و آن را به سادگی از دست نخواهد داد.
🔹اتفاقا چون نگران معیشت، عزت و کرامت مردم و منافع ملی هستیم مذاکره نمی کنیم.
🔸نهایتا اینکه اگر در این شرایط و با شخصی چون ترامپ مذاکره کنیم همین مردم و آیندگان ما را نخواهند بخشید!
🖊محمدتقی_احمدی
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️مذاکره در شرایط تهدید افتخار نیست
🔹در حال حاضر برای شرافتمندانه نبودن مذاکره با آمریکا چند علت میتوان برشمرد. یکی از اینها ایجاد فضای تهدیدآمیز از سوی آمریکا نسبت به ایران است. آمریکاییها ابتدا تهدید میکنند، سپس تحریم و در نهایت به سراغ مذاکره میروند. طبیعتاً اگر کشوری بهدنبال مذاکره و حل مسائل باشد، سبک ورود و حتی گفتارش نسبت به مذاکره، مسالمتآمیز است نه اینکه از سر تهدید به آن وارد شود. اما امروز آمریکا نه تنها ایران را تحریم کرده است، بلکه کشورهای خریدار نفت ایران را نیز تحریم کرده است. بنابراین اگر بخواهیم در این شرایط به سوی مذاکره حرکت کنیم، به این معنی خواهد بود که میخواهیم به زور طرف مقابل را مجاب به گفتوگو کنیم، که این بیشتر ذلت است و مطلقاً افتخار نیست. دومین دلیل برای نپذیرفتن مذاکره، جایگاه ایران در عرصه بینالمللی است که یک جایگاه رفیع است. اگر کشوری با ایران که چنین جایگاه رفیعی دارد، با زبان تحدید و تهدید سخن بگوید، پاسخی جز بیانات اخیر رهبر انقلاب دریافت نخواهد کرد. سومین دلیل برای شرافتمندانه و عاقلانه نبودن مذاکره با دولت آمریکا، تجربه گذشته عملکرد این کشور است. آمریکا نشان داد که به قراردادها و تعهدات بینالمللی خود متعهد نیست و اگر قراردادی به نفع دولتش نباشد از آن خارج میشود. بنابراین اکنون ما در یک شرایط برابر و موازنه برابر برای مذاکره با آمریکا قرار نداریم و همین مذاکره با آمریکا را منتفی میکند.
🖊حمیدرضا ترقی
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️ رهبر ایران چگونه پیشگام به چالش کشیدن برنامه جهانی ترامپ شد؟
▫️ با مواضع اخیر رهبر انقلاب مبانی یک طراحی از پیش تعیین شده جهانی به چالش کشیده شده است.
1️⃣ بیایید از دید تیم ترامپ به موضع مقتدرانه و بسیار شفاف اخیر رهبر انقلاب مبنی بر عدم عقلایی، هوشمندانه و شرافتمندانه بودن مذاکره با دولت جدید آمریکا بنگریم. چندهفتهای از شروع ریاستجمهوری ترامپ گذشته و او تاکنون یک القای روانی به جامعه بینالملل را با شتاب دنبال میکرد و آن القا این است که چندین پرونده مهم سیاست خارجه آمریکا را میتواند بااقتدار و با قید فوریت حل کند. در قضایا مشابه بینالمللی نگاه کنید، از دانمارک تا مکزیک و حتی جنگ اوکراین و روسیه، همهجا طرف مقابل ترامپ، با انفعال خود بهنوعی عملیات روانی و طراحیهای رئیسجمهور جدید آمریکا کمک کردهاند. ولی در ایران یک نفر در همان اول کار این حس و القای بینالمللی را شکست داد. رهبر ایران دقیقاً گزاره مرکزی روانی ترامپ در سیاست خارجه را به چالش کشیده است. اینک مبانی یک طراحی از پیش تعیین شده درباره ایران، هم به فروپاشی نزدیک شده است. طراحی که همه چیز را سامان داده بود که ترامپ را به آرزوی خود برساند و آن اینکه او در جهان بگوید هم میتواند ایران را با فشار حداکثری و تهدید، به میز مذاکره با آمریکا برگرداند و هم مذاکراتی را شروع کند که بتواند بر سر تمامی دولتهای سابق آمریکا بکوبد که دیدید میشود فراتر از برجام هم از ایران امتیاز گرفت و هم موضوعات فرا هستهای را وارد بر برجام جدید کرد.
2️⃣ موضوع دوم اما یک مسئله داخلی را دربر میگیرد، اساساً فلسفه نهایی مجوز مذاکره و حتی پذیرفتن با قید شرایط برجام، قرار بود به ایجاد یک تجربه بزرگ مردمی و ملی برای ایرانیان تبدیل شود و حتی صحبت عبرت شدن برجام نیز بعدها شد. صیانت از این تجربه ارزشمند که البته هزینههای اجتماعی و اقتصادی زیادی هم بر کشور تحمیل کرد، وظیفه یک رهبر دینی است و یادآوری، زنده نگهداشتن، عدم اجازه تحریف آن از وظایف رهبری است که مسئولیت پذیر است و عافیتطلبی نمیکند و عزت مردمش و مسیر صحیح پیشرفت کشورش را از راههای انحرافی دور میکند.
3️⃣ دولت پزشکیان بیشک میتواند بزرگترین مکمل این رویکرد مهم باشد. دولت با کار و تلاش و کمکردن مشکلات معیشتی مردم و با استفاده از ظرفیتهای درونی برای تحقق رشد هشتدرصدی میتواند یک نقش تاریخی و ماندگار را ایفا کند و این تجربه تاریخی را هم ماندگارتر و هم به یک پیروزی بزرگ تبدیل کند.
🖊مهدی جهان تیغی
🆔 https://eitaa.com/tabiny
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لبخندِ نیش دار ...
🆔 https://eitaa.com/tabiny