♦️ #چند_خبر_کوتاه
🔹استاندار کردستان: در راستای مدیریت مصرف بهینە انرژی همە ادارات کردستان پنجشنبەها تعطیل میشود.
🔹ثبتنام و انتخابرشته پذیرش دانشجو مرحله تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی آغاز شد و واجدین شرایط تا ۲۴ دی فرصت دارند در این دورهها نامنویسی کنند.
🔹گودرزی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس: در کمسیون اجتماعی مصوب کردیم که پنجشنبه و جمعه تعطیل باشد.
#خبر
@tabiyne
♦️صحبتهای پزشکیان درباره انتقال پایتخت و بحران کمآبی
رئیس جمهور در جلسه هیات دولت:
🔹ادامه روند توسعه کشور بدون برخورداری از نقشه جامع بلند مدت ۵۰ تا ۱۰۰ ساله آب، نه منطقی و نه اساسا ممکن است.
🔹توسعه بدون آب، سرابی بیش نیست.
🔹در نقشه جامع بلندمدت آب، باید به طور دقیق و مستند مشخص شود که آیا شیرینسازی و انتقال آب راهکار مناسبتری است یا انتقال جمعیت به نزدیک آب یا راهکارهای دیگر؟
🔹نباید منابع و بودجههای محدود موجود را صرف طرحها و برنامههایی کنیم که مشکل را به شکل اساسی حل نمیکنند./ ایسنا#خبر
@tabiyne
♦️ انفجار مقابل برج ترامپ با چتجیپیتی بود!
🔹رویترز گزارش کرده: بررسیهای امنیتی نشان میدهد مظنون انفجار خودروی سایبرتراک مقابل برج ترامپ برای پیبردن به اینکه چه مقدار مادهٔ منفجره برای انجام موفق انفجار سایبرتراک لازم است، از بات گپ چتجیپیتی استفاده کرده است.
🔹ادارهٔ پلیس لاسوگاس هم اعلام کرده انفجار سایبرتراک اولین حادثه از این نوع در خاک آمریکاست که در آن از هوش مصنوعی برای ساخت یک وسیلهٔ انفجاری استفاده شده است.
🔹شرکت سازندهٔ چتجیپیتی در واکنش به این موضوع اعلام کرده: ما شرکت متعهد به استفادهٔ مسئولانه از ابزار هوش مصنوعی هستیم و مدلهای ما طوری طراحی شدهاند که جلوی اجرای دستورالعملهای مضر را بگیرند. در این مورد هم چتجیپیتی با استفادهٔ اطلاعاتی که قبلاً در اینترنت در دسترس عموم قرار گرفته بود، به این فرد پاسخ داده و هشدارهایی در مورد تبعات فعالیتهای مضر یا غیرقانونی ارائه کرده است.
#خبر
@tabiyne
4_6050835250425108196.mp3
4.45M
#رادیو_آگاهی
💠اهداف اروپا در سوریه
💠وزرای خارجه آلمان و فرانسه، که به نمایندگی از اتحادیه اروپا به دمشق سفر کرده بودند، اعلام کردند هدف از این سفر ایجاد روابط جدید با سوریه و تأکید بر ضرورت انتقال صلحآمیز قدرت است.
فراتر از این پس زمینه، اروپا یک سوریه تحت موازین بینالمللی مطلوب خود را دنبال میکند، به شکلی که اجازه نقشآفرینی قدرتهای منطقهای در سوریه را سلب کند....
#استعمار
#ترکیه
#سوریه
#چپاول
#رادیو_آگاهی
@tabiyne
#دید_باز
🔵پرونده ویژه ساعت۲۱
#اختصاصی
💢 آیا یهود دیگر از خون نمیترسد؟!
▪️مروری بر سیاست رسانهای رژیم صهیونیستی در ۱۵ ماه اخیر.
بسیاری از تحلیلگران معتقدند طی 15 ماه اخیر پس از طوفان الاقصی به مرور با چهره جدیدی از صهیونیسم و یهود مواجه بوده ایم. صهیونیسم، فرقهای است که با نظامیگری و خشونت پیوند خورده است و از طریق تثبیت یک ترس فراگیر از مرگ پس از هولوکاست توانسته یک دولت جعلی را در جغرافیای دینی-اسطوره ای فلسطین شکل دهد. تشکیل اسرائیل یک اتفاق رسانهای (media event) است اما اکنون میتوان گفت بقای اسرائیل هم بر اساس اتفاقات رسانهای پیگیری میشود.
یهود و صهیونیسم برای سالها به عنوان فرقهای به شدت حساس نسبت به "خون و مرگ" شناخته شده است. به کنایه گفته میشد اگر بند انگشت یک اسرائیلی در جنگی قطع شود و در خاک دشمنش باقی بماند، دولت یهودی برای پس گرفتنش مذاکره خواهد کرد. گفته میشد اسرائیل توان جنگهای طولانی را ندارد و زمانیکه که تعداد کشتههایش بیشتر از انتظار باشد یا حتی دو نفر از نیروهای نظامیاش به اسارت درآیند، عقب نشینی میکند و به آتش بس و مذاکره رو میآورد. اما طی این 15 ماه گویی چهره جدیدی از موجودیت خبیث صهیونیسم به نمایش درآمده. براستی چه چیزی این امکان را به نتانیاهو میدهد تا جنگی چنین پر هزینه را ادامه دهد و علیرغم اینکه ده ها نفر گروگان در اختیار حماس است و دهها هزار صهیونیست آوارهاند، محبوبیت و مقبولیتش در داخل سرزمین های اشغالی همچنان باقی باشد؟
مانوئل کاستلز در کتاب مهمش «قدرت ارتباطات» به سراغ بررسی مکانیسم اثر ارتباطات از طریق تصویرسازی ذهنی میرود. او با استفاده از پژوهشهای عصبشناختی نشان میدهد که قدرت، حاصل دستکاری تصاویر ذهنی مخاطبان و ساخت معناست. مهمترین مصداق مورد اشاره کاستلز سیاست رسانهای جرج بوش در جنگ 2003 در عراق است. کاستلز نشان میدهد که چگونه رسانههای آمریکا توانستند با اطلاعات غلط احساسات مردم آمریکا به خصوص «ترس از مرگ» را تحت تاثیر قرار دهد و به آنها ثابت کند که حمله به عراق ترس از مواجهه با مرگ را کاهش داده است!
اقرار مکرر نتانیاهو و رسانههای رسمی رژیم به دشواری این برههی زمانی و سختی جنگ، مصرفی داخلی داشت. این سیاست رسانهای در واقع نوعی مدیریت هیجانات عمومی در نسبت با اقدامات خشونت بار ارتش اسرائیل بود. نتانیاهو طی ماههای اخیر بارها تاکید کرد که «این جنگ یک جنگ وجودی است» و هست و نیست اسرائیل را به آن گره زد. به نظر میرسد کاهش اعتراضات داخلی و افزایش حمایت صهیونیستها از اقدامات او نشان دهنده موفقیت این سیاست رسانه ایست. او توانسته خشونت بیملاحظه در بمباران غزه و لبنان را به عنوان تنها امکان بقا به کاهش احساس ترس از مرگ در داخل تبدیل کند.
به عبارت دیگر سیاست رسانهای بوش در جنگ 2003 و نتانیاهو در جنگ اکنون برخلاف آنچه انتظار میرود، بر حفظ امنیت روانی مردم از طریق دور نشان دادن سایه جنگ و برجسته کردن توان نظامی داخل نبوده بلکه از طریق برجسته کردن تهدید قریب الوقوع و جلب موافقت برای بهترین و سخت ترین اقدام علیه آن بوده است.
نتانیاهو به جای صادر کردن این پیام که «مردم! این جنگ جنگ ما نیست، شما راحت بخوابید، دشمن کوچک است و ما براحتی خطر را دفع خواهیم کرد»، پیام هشدار مرگ و زندگی را صادر کرد و تمام هیجانات ضد جنگ را به نوعی حمایتگری از جنگ تمام عیار خود به عنوان «جنگ تک تک صهیونیستها و حتی یهود در سراسر جهان»، تبدیل کرد.
#تحلیل_کوتاه
@tabiyne
روایت سفیرایران از همکاری کنسولی ایران و عربستان
سفیر ایران در عربستان:
🔹ديروز و امروز معاون و كنسول سفارت به منطقه شرقيه رفتند تا با ۱۴ زندانی ايرانی ملاقات كنند.
🔹وزارت خارجه سعودى در چارچوب حقوق و تكاليف كنسولی اين ديدار را تسهيل كرد.
🔹همكاري دو كشور در امور كنسولي همواره مورد تاكيد بوده است.
🔹چندى پيش ۶ عابر غير مجاز با شناور خود به ايران بازگشتند.
#خبر
@tabiyne