فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مسلمانان بدون امنیت حداقلی در هند!
🔹️هندوها همزمان با ماه رمضان با تجمعی در مقابل یک مسجد، شمشیر به دست مسلمانان را تهدید میکنند!
.
.
گزیده ی خبرها در همه پیامرسانها👇
@gozideyekhabarha
YEKNET.IR - zamine - shabe 2 muharram 1400 - kermanshahi.mp3
4.49M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃یه بوسه ی ساده به تربتت
🍃مثل بوسه به دستاته
🎤 #امیر_کرمانشاهی
⏯ #زمینه
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
@bidariymelat
#یا_بابالحـوائج_عبـاس_ع❤️
شب جمعہ سٺ و دلـم شوق زیارٺ دارد
اینچنین است ڪه احساس سعادٺ دارد
حرم حضرٺ عباس عجب عقده گشاسٺ
ڪه دعــا در حرمـش میل اجابٺ دارد
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌷
#شب_جمعه🌙
#ماه_رمضان🌙
@bidariymelat
🔴 مهمترین گناهی که ما را از خدا و ظهور دور میکند، ترک مسئولیت اجتماعی است
🔴 از چه چیزی باید بیشتر استغفار کنیم؟ از اینکه من زیاد آدم اجتماعیای نیستم؛ یعنی اهل امربهمعروف و نهیازمنکر نیستم
📌 تاریخ بعثت و عصر ظهور(فصل دوم) – ج۸
🔻 معنویت و استغفار در خلوت و تنهایی، با ابعاد اجتماعی زندگی ما چه ارتباطی دارد؟
🔻 کسی که تمنّای تقرّب به خدا و ظهور دارد، باید بداند چه چیزی او را از خدا و ظهور دور کرده است
🔻 طبق روایت، همۀ خوبیها در مقابل اقیانوس امر بهمعروف و نهی از منکر، مثل قطره است؛ پس گناه ترک امر بهمعروف، به اندازۀ یک اقیانوس است و گناهان دیگر در مقابلش مثل قطرهاند
🔻 چرا آدمها معمولاً به امر به معروف و نهی از منکر، تن نمیدهند؟ چون برایشان سخت است و میگویند: من خودم و خانوادهام را اداره کنم بس است، چرا میخواهید مسئولیت کلّ شهر را گردن من بیندازید؟!
🔻 باید توبه کنیم و ضجه بزنیم تا این بیماری «علاقه به فردی زندگی کردن» در ما برطرف بشود
_
🔘 بحث تاریخ بعثت و عصر ظهور، بیشتر یک بحث اجتماعی محسوب میشود، پس با ماه رمضان که ماه و استغفار و معنویت است چه ربطی پیدا میکند؟ آنهم معنویتی که جنبۀ فردیاش بیشتر است.
🔘 ما نباید تصور کنیم که استغفار و ارتباط با خدا در خلوت و تنهایی خودمان، با ابعاد اجتماعی زندگی ما بیارتباط است. ما وقتی میخواهیم استغفار کنیم از چه چیزی استغفار میکنیم؟ از نقصها، گناهان و اشتباهات خودمان. خُب مهمترین گناه ما ترک امر به معروف و نهی از منکر است که یک موضوع اجتماعی است.
🔘 طبق روایت، همۀ خوبیها در مقابل اقیانوسی به نام امر به معروف و نهی از منکر، به منزلۀ یک قطره است (نهج البلاغه/حکمت 374) لذا وقتی امر به معروف و نهی از منکر را ترک کنیم، انگار به اندازۀ یک اقیانوس گناه کردهایم و گناهان دیگر در مقابلش مثل قطرهاند.
🔘 جهاد با همۀ سختیهایش به اضافۀ همۀ کارهای خوب دیگر، یک قطره است در مقابل اقیانوس امر به معروف و نهی از منکر (أَعْمَالُ الْبِرِّ کُلُّهَا وَ الْجِهَادُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ عِنْدَ الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْیِ عَنْ الْمُنْکَرِ إِلَّا کَنَفْثَةٍ فِی بَحْرٍ لُجِّی) امر به معروف و نهی از منکر، سخت است و آدمها به آن تن نمیدهند. میگویند: من خودم و خانوادهام را اداره کنم بس است، چرا میخواهید مسئولیت کلّ شهر را گردن من بیندازید؟!
🔘 تمنّا میکنم وقتی میگوییم «امر به معروف و نهی از منکر» به یاد تذکر نسبت به بیحجابی در خیابان نیفتیم، بلکه به یاد یک سبک زندگی بیفتیم که یک سبک حکمرانی هم دنبالش دارد، به یاد قیام به قسط بیفتیم، یاد تعاونی بیفتیم.
🔘 اگر تعاونی را مثال میزنم، بهخاطر این است که ایجاد تعاونی، یک نمونۀ برجسته برای زیست اجتماعی و احساس مسئولیت اجتماعی است و در روایات، تعاون مکرراً در کنار امر به معروف و نهی از منکر قرار گرفته است.
🔘 آدمها به سادگی تن به زندگی جمعی نمیدهند چون درواقع با زندگی جمعی، نهتنها خلوت خودت را بههم زدهای، بلکه خلوت خانوادگی خودت را هم بههم زدهای و بخشی از زندگیات را برای جامعه گذاشتهای.
🔘 وقتی میخواهیم استغفار کنیم از چه چیزی باید بیشتر استغفار کنیم؟ از اینکه «من زیاد آدم اجتماعیای نیستم» باید توبه کنیم تا این بیماری در ما برطرف بشود. باید ضجّه بزنیم تا فردی زندگیکردن و علاقۀ به فردی زندگیکردن در ما از بین برود.
🔘 اگر آموزشهای دینی درست بود الان همه میدانستند بزرگترین گناه، ترک زیست اجتماعی و ترک مسئولیت اجتماعی است که البته اسمش همان «امر به معروف و نهی از منکر» است.
🔘 اگر دنبال معنویت و ارتباط با خدا هستیم، و اگر تمنای ظهور داریم، باید بدانیم از چه راهی میتوانیم به خدا و ظهور نزدیک بشویم و چرا از خدا دور شدهایم؟ عدم احساس مسئولیت اجتماعی (یا همان امر به معروف و نهی از منکر) یکی از دلایل مهم دور شدن ما از خداست.
🔘 معرفی مفاهیم و مباحث دینی بدون توجه به زندگی اجتماعی و مسئولیت اجتماعی، خراب معرفی کردن دین است مثلاً اگر کسی دربارۀ توکل به خدا صحبت کرد ولی به رابطۀ توکل با زندگی اجتماعی و مسئولیت اجتماعی هیچ اشاره نکرد، این خراب معرفی کردن دین است.
🔘 اگر از بعثت و تاریخ پیغمبر(ص) حرف بزنیم ولی مسئلۀ هجرت را برجسته نکنیم، این خیانت است. پیامبر(ص) دستور داد هر کسی مسلمان شد، به مدینه هجرت کند و این یک مسئلۀ مهم اجتماعی بود که زندگی فردیِ مسلمانها را بههم ریخت. هرچند بعد از پیامبر(ص) مسلمانها کمکم در لاک فردیّت خود فرو رفتند؛ بهحدی که وقتی حضرت زهرا(س) هم ضجّه زد، اینها بیرون نیامدند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۱/۲۲
📢صوت: @Panahian_mp3
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7254
@Panahian_text
202030_1842737196.mp3
8.2M
3️⃣1️⃣ #تندخوانی(تحدیر) جزء سیزدهم قرآن کریم
✨حجم 7.8 مگ
🕕زمان: 34 دقیقه
🎙قاری: احمد دباغ
@tahdir_dabagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اون دنیا هر گناهی که دارید به مانند یک حیوانی در برابرتون حاضر میشه و ازتون سوال میکنه
روایت یک تجربهگر مرگ از این موضوع
#تجربه_مرگ_موقت
.┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخورد امیرالمومنین با اشخاصی که مرتکب فحشا شده بودند!
تفاوت برخورد با گناه در #خفا، و در #ملا_عام اینگونه است👆
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
@BaSELEBRTY
🤲 دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
🌺 خدایا مرا بر قضاء و قَدَرَت صبور و شکیبا کن
@TebyanOnline
📖 #نکات_کلیدی جزء سیزدهم قرآن
🔸در هنگام گرفتاری و مشکلات از پدرتان بخواهید دعایتان کند
#تبیان دستیار زندگی
@TebyanOnline
هدایت شده از نشریات تبلیغی
دعای مجیردر بین دعاها از جایگاه بلندی برخوردار است و از حضرت رسول صلی اللّه علیه و آله روایت شده و دعایی است که جبرئیل برای آن حضرت هنگامی که در مقام ابراهیم مشغول نماز بودند آورد و کفعمی در «بلد الامین» و «مصباح» این دعا را ذکر نموده و در حاشیه آن به فضیلت آن اشاره کرده، از جمله اینکه هر که این دعا را در «ایام البیض» [روزهای سیزدهم و چهارهم و پانزدهم]ماه رمضان بخواند گناهش آمرزیده میشود.
نقل است هر که دعای «مجیر» را در «ایام البیض» ماه رمضان بخواند، گناهش آمرزیده میشود، هرچند به عدد دانههای باران و برگهای درختان و ریگهای بیابان باشد! و خواندن آن برای شفای بیمار و رفع غم و اندوه سودمند است.
4_5962952926694476939.mp3
3.92M
💠مناجات با امام زمان عجلالله
#حاج_مهدی_سماواتی
🆔 @snn_ir