🔻ایرادی به اقدامات اخیر ایران در کاهش تعهداتش ذیل برجام وارد نیست
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه:
🔹اقدام اخیر ایران مبنی بر کاهش تعهداتش ذیل برجام اقدامی قانونی و منطقی بوده و نمیتوان از آن ایراد گرفت
🔹با توجه به اتفاقات ماههای اخیر ایران حق داشته است که چنین اقدامی انجام دهد
🔹ما از مقامات واشنگتن میخواهیم که به عواقب چنین رویکردی (اقدامات تنشزای اخیر آمریکاییها علیه ایران) بیشتر فکر کنند.
@hadisyasi
بعد از توصیه دیشبِ مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان مبنی بر تلاش برای فراهم آوردنِ زمینه به جهت روی کار آمدنِ یک #دولت_جوان و #حزب_اللهی، احیاناً باید منتظر بود تا مثل همیشه عده ای سریع به خود بگیرند و از چند وقت آینده با هشتگ هایی همچون #آینده_روشن و... شروع به تبلیغات کنند؛ هرچند بین "دولت جوان" و "رئیس جمهور جوان" فرق است اما قطعاً منظور از مدیران جوانِ حزب اللهی، عده ای آقازاده، #ژن_خوب، #داماد_خوب یا آن دسته از جوانانِ به ظاهر حزب اللهی نیستند که اینروزها صرفاً مشغول شوآف کردن با شعار #حق_الناس هستند!!
#مدیریت_جهادی
@hadisyasi
🔻پاسخ #سیدیاسر_جبرائیلی به یک سوال:
🔴 چرا برجام را آتش نزدیم؟
پس از فرمایشات دیشب رهبر انقلاب درباره رعایت نشدن شروط ایشان در برجام، کسانی دور افتادهاند که چرا ایشان که گفته بودند اگر آمریکا برجام را پاره کند، ما آن را آتش خواهیم زد، این کار را نکردند؟
پاسخ این مسئله کاملا روشن است. به قول حضرت آقا، اگر چشم و گوش باز کنیم خواهیم دید که با وجود خروج آمریکا، رئیس جمهور ما همچنان برجام را سخت در آغوش کشیده، همه هستیاش را به برجام گره زده و اداره کشور را بدون برجام ناممکن توصیف میکند.
در چنین شرایطی، اگر برجام آتش زده میشد، باید نظام فکر سوختن رئیس جمهور را هم میکرد و این، به هیچ وجه به صلاح کشور نبوده و نیست. به عبارت دیگر، وقتی خروج ایران از برجام با تداوم دولت آقای روحانی جمع شدنی نیست، چارهای جز تحمل این هر دو وجود ندارد.
@hadisyasi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
برجام کار رهبری و نظام بود!!
رمز گشایی از ماجرای برجام ؛ اخیرا تصویب برجام را به رهبری نسبت دادند!
سخنان علی باقری، عضو تیم سابق مذاکره کننده هستهای در برنامه رو در رو در این مورد ؛
وقتی از خطوط قرمزی که رهبر گفته بود روحانی و دیپلماسی اش رد شدند!! ولی از خطوط قرمز آمریکا پاسداری کردند!حال با وقاحت به مردم القا کردند که رهبری موافق برجام بوده!
و از همه مهمتر روحانی در حالی این روزها میگوید اختیاری ندارم! که در ماجرای برجام از خطوط قرمز رد شده بود! اگه اختیاری نداشت چطور ازین خطوط رد شده!؟؟
@hadisyasi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا فهمیدید!؟
حالابهتر میشه فهمید که چرا رهبری فرمودند خرمشهرها در پیش است! نه در میدان نظامی در میدانی که از جنگ نظامی هم سخت تر است!
امروز ما در همان میدان هستیم!که رهبری در سال 95 در موردش هشدار داد! دشمن ما را تحریم کرده از داخل هم عده ای مزدور تحریممان کردن ! مزدوران داخلی تمام توانشان را گذاشتند برای جلوگیری از رونق تولید !جلوگیری از اقتصاد مقاومتی ؛ اون طرف هم دشمن خارجی فشار میاره! تا به مردم القا کنند توان دفاع در این جنگ را نداریم! و کاری کنند که تسلیم بشیم!
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فرید زکریا: ترامپ ملی گرایی ایرانیان را دست کم گرفته
🔹ترامپ علاقه ای به سیاست خارجی ندارد
🔹سیاست در خاورمیانه را به اسرائیل و سعودی واگذار کرده
🔹ایران تاکنون درمورد تحریم های اقتصادی آمریکا مقامت کرده است زیرا توانسته آن را به راهبرد ضد ایرانی ترامپ گره بزند/ انتخاب
🌐 #امور_خارجه
✍ رصد تحلیل
@hadisyasi
درس بزرگ فتح خرمشهر
يك ملت وقتي به خود متكي شد، وقتي مؤمن شد، وقتي اين ايمان را با عمل صالح و جهاد همراه كرد، در همهي ميدانها پيروزي او قطعي است. درس خرمشهر براي ما اين است؛ ملت ايران اين درس را نبايد فراموش كند
پایگاه بصیرت / حسین معینی
فتح خرمشهر را بيشک نقطه عطفي در تاريخ جنگ هشت ساله ميتوان برشمرد، آنجا که سلسله عملياتهاي آزادي بخش به کمال خود رسيده و براي جهانيان ثابت گرديد که انقلاب اسلامي شجره طيبهاي است که ريشه در باورهاي عميق اين ملت دارد و در برابر طوفانهاي سهمگين نيز همچنان استوار ايستاده است. در واقع فتح خرمشهر خط بطلاني بود بر اين پندار خيالين دشمنان انقلاب اسلامي که "ميتوان انقلاب اسلامي را از طريق حمله نظامي سرنگون نمود"!
عمليات بيت المقدس از منحصربفردترين عملياتهاي رزمي بود که در تاريخ دفاع مقدس اين سرزمين ثبت گرديد. ويژگيهاي زير از خصوصيات اين عمليات است كه آن را از عمليات هاي پيش و پس از آن متمايز ميكند.
1- كوتاه بودن زمان براي آمادگي: طرح ريزي اين عمليات بزرگ بلافاصله پس از عمليات غرورآفرين فتحالمبين آغاز و در كمتر از يك ماه به اجرا درآمد.
2- وسعت منطقه نبرد: وسعت منطقه عمليات بيت المقدس ۶ هزار كيلومترمربع يعني معادل ۱۰برابر وسعت عمليات فتح المبين بود.
3- مداومت زياد عمليات: بيتالمقدس يکي از طولانيترين عملياتها در دوران دفاع مقدس با ۲۶ روز مداومت است.
4- اجراي عمليات عبور از رودخانه كه از پيچيده ترين و مشكل ترين نوع عمليات رزمي چه از نظر طرح ريزي و چه از نظر اجرا و چه از نظر تدارك وسايل ويژه است. بويژه آن كه عمليات عبور در مقياسي وسيع (حدود ۵ لشكر) و با وجود محدوديت هاي بسيار از نظر تجهيزات انجام گرفت.
5- حجم تلفات و خسارات وارده و نيز اسراي گرفته شده از دشمن بي سابقه بود.
سرلشکر محسن رضايي فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در اين باره ميگويد: «مهمترين تدبير عملياتي كه استفاده كرديم، عبور عمده قواي ايران از رودخانه كارون بود كه در قوارههاي نظامي پيشبيني نميشد. اصول كلاسيك جنگ ميگفت كه ايران از شمال و از جاده اهواز - خرمشهر حمله خواهد كرد به همين دليل، عراق بخش بزرگي از نيروهايش را در آنجا مستقر كرد؛ اما ما از جايي ديگر عمليات را آغاز كرديم و با عبور از رودخانه كارون خود را به جاده اهواز - خرمشهر رسانديم. بدين ترتيب نيروهاي عراق دو بخش شدند: يك بخش در شمال جبهه و يك بخش در جنوب جبهه نبرد . در عمليات، توانستيم دسته جنوبي را كاملا منهدم كنيم. اين تدبير عملياتي تقريبا در عرف جنگهاي بينالمللي تقريبا بينظير بود و البته در اجراي اين تدبير مشكلات بسياري داشتيم اما به هر حال توانستيم بر اين مشكلات غلبه كنيم و پيروزمندانه خرمشهر را آزاد كنيم.»
عمليات بيتالمقدس از نظر توان ارتش عراق، وسعت منطقه درگيري و نيز موانع بسيار، چنان بزرگ و شگفتانگيز بود كه حضرت امام خميني(ره) هشتم خرداد ۱۳۶۱ فرمودند: «فتح خرمشهر يك مسأله عادي نبود، اينكه ۱۵ الي ۲۰ هزار نفر به صف براي اسارت بيايند و تسليم شوند مسأله عادي نيست، بلكه مافوق طبيعت است.»
فتح خرمشهر دستاوردهاي ارزشمندي براي انقلاب اسلامي بهمراه داشت و توانست موقعيت بين المللي جمهوري اسلامي را بشدت تقويت نمايد، بطوري که حضرت آيت الله خامنه اي که در آن زمان رياست جمهوري را برعهده داشت در اين باره ميفرمايند:
«وقتي ملت ايران با قدرت خرمشهر را از دشمن پس گرفت و هزاران نيروي رزمندهي دشمن را اسير كرد، در واقع سرنوشت نهايي جنگ نوشته شد. همان روزها سران چند كشور براي وساطت به ايران آمده بودند. يكي از برجستگان سياسي معروف انقلابي دنيا - كه رهبر يكي از كشورهاي آفريقايي بود - به من گفت امروز مسألهي ايران و جمهوري اسلامي در دنيا بكلي با قبل از فتح خرمشهر متفاوت است؛ امروز همه به چشم فاتح و پيروز به شما نگاه ميكنند. و حقيقت هم همين بود.»(2/6/84)
امروز با گذشت ساليان سال از فتح خرمشهر ملت ما و بخصوص جوانان ما هنوز نيازمند يادآوري آن حماسه هاي بزرگ هستند و شنيدن پيامها و درسهاي بزرگ آن حماسه هاي به ياد ماندني. درس بزرگ فتح خرمشهر را که امروز نيز بايد سرلوحه نسل سوم قرار بگيرد, از زبان آيت الله خامنهاي ميخوانيم: «يك ملت وقتي به خود متكي شد، وقتي مؤمن شد، وقتي اين ايمان را با عمل صالح و جهاد همراه كرد، در همهي ميدانها پيروزي او قطعي است. درس خرمشهر براي ما اين است؛ ملت ايران اين درس را نبايد فراموش كند.» (3/3/84)
@hadisyasi
🌟 بهترین عمل در شب قدر
🔺️ رهبر انقلاب: بهترین اعمال در #شب_قدر دعاست، احیاء هم برای دعا و توسل و ذکر است. دعا یعنی با خدای متعال سخن گفتن؛ در واقع خدا را نزدیک خود احساس کردن و حرف دل را با او در میان گذاشتن. دعا یا درخواست است، یا تمجید و تحمید است، یا اظهار محبت و ارادت است؛ همهی اینها دعاست.
🌷 #مواعظ_رمضانی
💻 @Khamenei_ir
@hadisyasi
طرح مذاكره با امريكا؛
خيانتي كه سايه جنگ را بر سر ملت ايران مي گستراند
دكتر محمد ملك زاده
رهبر معظم انقلاب در ديدار با مسؤولان و كارگزاران كشور درباره قصد واقعي آمريكا از مذاكره با ايران و نتايج آن براي ملت ايران، فرمودند: «مذاكره با امريكا تا وقتي به تعبير حضرت امام آدم نشده، سمّ است ضمن اين كه مذاكره با دولت فعلي اين كشور سمّ مضاعف است. معناي حقيقي مذاكره، معامله و بده بستان است و آنها دقيقاً در اين معامله، دنبال (نابودي) نقاط قوت ايران هستند. ميگويند بياييد درباره موشك مذاكره كنيم، معناي حقيقي اين حرف اين است كه شما بايد بُرد و دقت موشكهايتان را كم كنيد تا اگر روزي شما را هدف قرار داديم، نتوانيد جواب بدهيد! ... اين مساله بحث دين و انقلاب نيست، بلكه هيچ ايراني غيرتمند و با شعوري حاضر نيست با طرفي كه ميخواهد نقاط قوت كشور را از دست او درآورد، معامله كند. عمق راهبردي سياسي و امنيتي براي هر كشوري مسالهاي حياتي است، براي ما نيز عمق راهبردي در منطقه خيلي مهم است، آنها از اين مساله ناراحتند و ميخواهند بر سر عمق راهبردي بسيار خوب ايران با آنها معامله كنيم؛ آيا كسي ميپذيرد؟!»
رهبر انقلاب در بخش ديگر از سخنان خويش به نكته دقيقي در خصوص نتايج مذاكره با آمريكا در وضعيت كنوني اشاره فرمودهاند؛ و آن اينكه برخلاف تصور معدود افرادي كه اين مذاكره را عامل تنشزدايي و دوري از جنگ ميدانند، تن دادن به مذاكره با آمريكا علاوه بر آنكه عزت و اقتدار ملت ايران را خدشه دار ميسازد، سايه جنگ را نيز از سر ملت ايران كوتاه نميكند بلكه آمريكا در وضعيت فعلي با ارعاب و تهديد به دنبال وادار كردن ايران به نشستن بر سر ميز مذاكره و تسليم شدن در برابر خواستههاي غرب مبني بر واگذاري نقاط قوت دفاعي ايران است. بدون ترديد آنچه در وضعيت كنوني سايه جنگ را از سر ايران برداشته و جرات حمله به جمهوري اسلامي را از دشمنانش سلب نموده، آمادگي كامل دفاعي ايران در برابر هرگونه تهاجم نظامي است، بهطوري كه كارشناسان نظامي و سياسي غرب هم بارها هشدار دادهاند: «اگر ايران توسط آمريكا يا اسرائيل مورد حمله قرار گيرد اين كشور با توجه به قدرت بالاي دفاعياش قادر است شهرهاي اسرائيل يا تاسيسات نظامي و مراكز هستهاي آن را مورد هدف قرار دهد و به علاوه به نيروهاي پنتاگون در منطقه نيز آسيب قابل توجهي وارد كند. جنگ با "ايران قدرتمند" بيثباتيهاي بسياري را به دنبال خواهد داشت؛ تنگه هرمز بهعنوان شريان حياتي در اقتصاد جهان به خطر خواهد افتاد؛ نيروهاي مورد حمايت ايران مانند حزب الله نيز در صورت حمله آمريكا يا اسرائيل به جمهوري اسلامي، با هزاران موشكي كه در اختيار دارند به راحتي تمام اسرائيل و بسياري از اهداف منطقهاي آمريكا را هدف قرار خواهند داد.»
از اين رو طرح مذاكره با ايران از سوي دشمني كه با صراحت از تلاش براي نابودي «جمهوري اسلامي» سخن ميگويد به وضوح چيزي جز تضعيف ايران و وادار كردن اين كشور به واگذاري قدرت دفاعي جهت تسهيل آغاز جنگ نيست. مروري بر روند مذاكرات آمريكا با قدرتهاي متخاصم خود، اين واقعيت را آشكارتر ميسازد؛ مذاكرهاي كه اغلب با ادعاي حسن نيت آغاز شده و بعدها به خلع سلاح كامل و سپس آغاز جنگ و براندازي نظام سياسي رسيده است. نمونههاي فراواني براي اين تجربه ميتوان بيان كرد كه نزديك ترين آنها تجربه شروع مذاكرات آمريكا با ليبي در سال 2003 جهت رفع تحريمها و سپس نابودي آن كشور پس از يك جنگ سراسري در سال 2011 است. دولت آمريكا با استفاده از همين حربه مذاكره براي "رفع تحريم ها" و قول رسيدن به "اقتصادي مرفه" توانست دولت ليبي را به برچيدن كامل برنامه هستهاي و واگذاري قدرت دفاعي وادار نمايد و پس از اطمينان خاطر از ناتواني دفاعي ليبي، جنگ را بر اين كشور تحميل و ليبي را نابود ساخت. وضعيت نابسامان كنوني در كشور ليبي نشان ميدهد كه پيامد مذاكره و مصالحه با آمريكا و تحويل كامل برنامه هستهاي و قدرت دفاعي از جمله رها نمودن برنامه ساخت موشكهاي بالستيك و انتقال تجهيزات آن به آمريكا، كه در مقابل قول رفع تحريمها و رونق اقتصادي اين كشور انجام شد، چه نتايج زيانباري براي مردم ليبي به همراه داشته و وضعيت اقتصادي و اجتماعي اين كشور را دهها سال به عقب رانده است.
بنابراين، هدف آمريكا از طرح مذاكره با ايران در وضعيت كنوني كاملا آشكار و قابل درك است اما حمايت از اين طرح خائنانه از سوي معدود جريانهاي داخلي به هيچ وجه قابل توجيه نيست؛ زيرا اين موضع، هزينههاي سنگيني را بر كشور تحميل ميكند كه به لحاظ حقوقي قابل پيگيري است.
✍پرتو سخن۹۸/۳/۱
@hadisyasi
⭕️ راهبرد «نه جنگ و نه مذاکره» به تنهایی کافی نیست
👤 محمد فاضلی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی:
🔹 «نه جنگ» و «نه مذاکره» هر دو با «نه» شروع میشوند و به معنای بیکنشی یا فقدان کنش فعال هستند. فقدان کنش فعال در چنین وضعیتی که بدون هر گونه اقدام تنشآمیز دیگری از سوی آمریکا، تنش افزایش مییابد، به معنای عدم کفایت این موضع به تنهایی است.
🔹من قبلاً نوشتهام که کشور دچار «ساخت برهه حساس» در چهل سال گذشته بوده است، اما گفتمان «برهه حساس» دیگر به کار این شرایط نمیآید.
🔹«برهه حساس» برای توصیف این وضعیت کفایت نمیکند و مردم و نخبگان میپرسند «نه جنگ، نه مذاکره!؟ پس چی؟» گفتمان «پس چی؟» سر بر آورده است.
🔹گفتمان «نه جنگ نه مذاکره» بدون هیچ تغییر رویهای، یعنی نشستن به انتظار بسته شدن تک تک منفذهای تنفس اقتصاد و در نهایت جامعه، عین آبپز شدن قورباغهای که در درون آب در حال گرم شدن و جوش آمدن است، بیتحرک. عبارت «ما مقاومت میکنیم» هم حداقل دو مشکل دارد. اول، «ما» کیست؟ «مقاومت» چیست، یعنی چه کار میکنیم که اسماش مقاومت است؟
🔹گفتمان «پس چی؟» میپرسد «ما کیست؟»، «مقاومت به چه معناست؟»، «فشار مقاومت چگونه بین ماها توزیع میشود؟»، «مقاومت ماها چه ویژگیای دارد که نتیجهاش مثبت باشد نه له شدن زیر فشار؟»، «مسئولیت عواقب این مقاومت ماها را چه کسی و چگونه میپذیرد؟»، «نقشه راه مقاومت را چه کسانی، از چه طریقی و با چه کیفیتی طراحی کردهاند؟»، «شاخص ارزیابی موفقیت در مقاومت چیست؟»، «چشمانداز موفقیت چند سال و با چه هزینهای است؟» و «آخرش چی میشه؟»
🔹اینها سؤالاتی است که مردم منتظرند پاسخ آنها را بشنوند./ دیپلماسی ایرانی
@hadisyasi
ربیعی به چه کار روحانی می آید؟
✍️ آقای علی ربیعی به عنوان سخنگو منصوب شد تا دولت پس از ده ماه، صاحب سخنگو شود. او پیش از این، وزیر وزارت رفاه و کار بود که به خاطر سوء مدیریت و مدیریت پر حاشیه، با استیضاح مجلس و رای عدم اعتماد، برکنار شد.
🔹جالب اینکه رئیس جمهور به جای ربیعی، محمد شریعتمداری را برای وزارت رفاه و کار معرفی کرد؛ کسی که در معرض استیضاح و برکناری از سوی مجلس بود! این روزها آوازاه رانت خواری داماد وزیر جایگزین ربیعی، سر زبان هاست. واردات غیر قانونی خودرو، و آشفته بازار قیمت ها از جمله در حوزه خودرو، میراث شریعتمداری است.
♦️آقای ربیعی البته پس از برکناری بیکار نماند و بلافاصله از سوی آقای روحانی مامور شد تا وضعیت آشفته اردوگاه حامیان روحانی را که دچار ریزش شدید شده، سر و سامان دهد. بنابر اعلام علی صوفی مشاور خاتمی، محبوبیت اجتماعی روحانی به زیر 10 درصد رسیده است.
🔹آقای ربیعی در جلسه استیضاح نتوانست از عملکرد خود دفاع کند و مجلس همسو با دولت، از وی سلب اعتماد کرد. اکنون باید دید آیا او به عنوان دستیار ارتباطات اجتماعی روحانی و سخنگوی دولت می تواند از عملکرد نابسامان دولت دفاع کند؟
♦️با این حال نفس اینکه دولت در پایان ششمین سال خود مجددا صاحب سخنگو می شود، مغتنم است. بالاخره گفته اند لنگه کفش هم، در بیابان غنیمت است. مردم هم سریع الرضا هستند و مجبورند سقف انتظارات خود را در حد توانایی این دولت پایین بیاورند.
🔹این همان دولتی است که رئیس آن ابتدا و عده تحول اقتصادی 100 روزه را داد، سپس همین وعده را به گزارش های اقتصادی و عملکردی 100 روزه فروکاست، و سرانجام، از تیرماه 97 بدون سخنگو اداره شده است. البته آخرین نشست خبری و مطبوعاتی آقای روحانی هم، 15 ماه قبل یعنی 17 بهمن 1396 برگزار شده است!
♦️با این شرائط، باید همین خبر را که دولت صاحب سخنگو شده تا به گوشه ای از ابهامات عملکردی دولت پاسخ دهد، مغتنم شمرد. سخنگوی ایده آل، ان شاء الله در دولتی جوان و جدید و پر نشاط.
✍محمد ایمانی
@hadisyasi
این چه شاهکاری است ...؟!
✍️ هنوز که هنوز است آقای روحانی و اطرافیان و حامیان سیاسی اش از برجام به عنوان شاهکار و نقطه قوت خود یاد می کنند. قبلا هم آن را فتح الفتوح قرن و بزرگ تر از فتح خرمشهر و... توصیف کرده بودند.
🔹اگر واقعا برجام شاهکار است و در ذهن مردم زیر سوال نرفته، چرا طیف بزک کننده برجام بسیج شده اند تا مسئولیت برجام را متوجه رهبری کنند؟ رهبری که بارها خطوط قرمز را برای یک توافق مفید و تضمین شده عنوان کردند اما دولت همچنان شیدای توافق به هر قیمت و هر چه زودتر با آمریکا بود.
🔹فقط یکی از ده ها تذکر و هشدار رهبری، در نامه ایشان به رئیس جمهور (29 مهر 94) ثبت شده است؛ نامه ای که #موافقت_مشروط با اجرای برجام بود:
🔻"جنابعالی با سابقهی چند دهه حضور در متن مسائل جمهوری اسلامی، طبعا دانستهاید که دولت #آمریکا، در قضیّهی هستهای و نه در هیچ مسئله دیگری، در برابر ایران رویکردی جز #خصومت و #اخلال در پیش نگرفته است و #در_آینده_هم_بعید_است جز این روش عمل کند.
🔻اظهارات رئیسجمهور آمریکا در دو نامه به اینجانب مبنی بر اینکه قصد براندازیِ جمهوری اسلامی را ندارد، خیلی زود با طرفداریاش از فتنههای داخلی و کمک مالی به معارضان جمهوری اسلامی، خلاف واقع از آب درآمد...
🔻چگونگی رفتار و گفتار دولت آمریکا در مسئله هستهای و مذاکرات طولانی و_م لالآور آن، نشان داد که این نیز یکی از حلقههای زنجیرهی دشمنی عنادآمیز آنان با جمهوری اسلامی است.
🔻#فریبکاری آنان در دوگانگی میان اظهارات اوّلیّهی آنان که با نیّت قبول مذاکره مستقیم از سوی ایران انجام می شد، با نقض عهدهای مکرّر آنان در طول مذاکرات دوساله و همراهی آنان با خواستههای رژیم صهیونیستی و دیپلماسی زورگویانهی آنان در رابطه با دولتها و مؤسّسات اروپاییِ دخیل در مذاکرات، همه نشاندهنده آن است که ورود فریبکارانهیآمریکا در مذاکرات هستهای، نه با نیّت حلوفصل عادلانه، که با غرض پیشبرد هدفهای خصمانه خود صورت گرفته است.
🔻...محصول مذاکرات که در قالب #برجام شکل گرفته است، #دچار_نقاط_ابهام_و_ضعفهای_ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظهبهلحظه، می تواند به #خسارتهای_بزرگی برای #حال_و_آیندهی_کشور منتهی شود...
🔻همانطور که در جلسات متعدّد یادآور شده و در جلسات عمومی به مردم عزیزمان گوشزد کردهام، #رفع_تحریمها هر چند از باب رفع ظلم و احقاق حقوق ملّت ایران کار لازمی است، لیکن #گشایش_اقتصادی و بهبود معیشت و رفع معضلات کنونی جز با جدّی گرفتن و پیگیری همهجانبهی #اقتصاد_مقاومتی میسّر نخواهد شد.
🔻امید است که مراقبت شود که این مقصود با جدّیّت تمام دنبال شود و بخصوص به #تقویت_تولید_ملّی توجّه ویژه صورت گیرد و نیز مراقبت فرمایید که وضعیّت پس از برداشته شدن تحریمها، به #واردات_بیرویه نینجامد، و بخصوص از وارد کردن هرگونه مواد مصرفی از آمریکا جدّاً پرهیز شود".
@hadisyasi