#کلام_استاد
#سیرمطالعاتی
⁉️ ما باید حافظ تقوا باشیم یا تقوا حافظ ماست؟
🔸 حقيقت اين است كه تقوا هم هر اندازه عالى باشد به نوبه خود خطراتى دارد. آدمى در عين اينكه بايد در حمايت و حراست تقوا زندگى كند بايد خود حافظ و حارس تقوا بوده باشد و اين، به اصطلاح «دور» نيست.
🔸 مانعى ندارد كه يك چيز وسيله حفظ و نگهدارى ما باشد و در عين حال ما هم موظف باشيم او را حفظ كنيم. درست مثل همان جامه كه مثال زدم: جامه حافظ و حارس و نگهبان انسان است از سرما و گرما، انسان هم حافظ و حارس جامه خويش است از دزد. اميرالمؤمنين عليه السلام در يک جمله به هر دو اشاره كرده، آنجا كه میفرمايد: «ألا فَصُونُوها وَ تَصَوَّنُوا بِها..» يعنى #تقوا را حفظ كنيد و به وسيله تقوا برای خودتان مصونیت درست كنيد.
🔸 پس اگر از ما بپرسند آيا تقوا ما را حفظ میکند و يا ما بايد حافظ تقوا باشيم، میگوییم هر دوتا. نظير اينكه اگر بپرسند آيا از تقوا بايد كمک گرفت براى رسيدن به خدا و مقام قرب الهى، يا از خدا بايد كمک خواست براى تحصيل تقوا؟ میگوییم هر دوتا؛ به کمک تقوا بايد به خدا نزديک شد، و از خدا بايد مدد خواست كه براى تقواى بيشتر ما را موفق بفرمايد.
🔸حضرت علی (ع) #اثر_تقوا را #آزادی از هر رقیٌتی و #نجات از هر گونه بدبختی میداند. یا اینکه میفرماید: همانا تقوای خداوند برای شما، دوای درد دلها، چشمی برای کوری دلها و شفای بیماری جسدها و اصلاح فساد سینهها و پاکی آلودگی نفوس و روشنایی پردههای چشمان است. ( خطبه 198)
📚#کتابدهگفتار
🆔 eitaa.com/tabyien
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلام_استاد
⁉️چرا محل قبر تنها دختر پیامبر، #حضرتزهرا سلام الله علیها مجهول مانده است؟!
#فاطمیه
#حضرت_زهرا (س)
🆔 eitaa.com/tabyien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیدنی👌
#پیام_امام
🤔 انسان چون خودش را خیلی دوست دارد، خیال میکند همه کارهایش خوب است‼️
📲 نسخه مناسب اشتراک در شبکههای اجتماعی
#تبیین_سبک_زندگی
#کار_برای_خدا
🆔 eitaa.com/tabyien
🔸 افزایش عیار معنویت و اخلاق در فضای عمومی جامعه
انقلاب اسلامی عیار #معنویّت و #اخلاق را در فضای عمومی جامعه بهگونهای چشمگیر افزایش داد. این پدیدهی مبارک را رفتار و منش حضرت امام خمینی در طول دوران مبارزه و پس از پیروزی انقلاب، بیش از هر چیز رواج داد؛ آن انسان معنوی و عارف و وارسته از پیرایههای مادّی، در رأس کشوری قرار گرفت که مایههای ایمان مردمش بسی ریشهدار و عمیق بود. هرچند دست تطاول تبلیغات مروّج فساد و بیبندوباری در طول دوران پهلویها به آن ضربههای سخت زده و لجنزاری از آلودگی اخلاقی غربی را به درون زندگی مردم متوسّط و بخصوص جوانان کشانده بود، ولی رویکرد دینی و اخلاقی در جمهوری اسلامی، دلهای مستعد و نورانی بویژه جوانان را مجذوب کرد و فضا به سود دین و اخلاق دگرگون شد. مجاهدتهای جوانان در میدانهای سخت از جمله دفاع مقدّس، با #ذکر و #دعا و #روحیهیبرادری و #ایثار همراه شد و ماجراهای صدر اسلام را زنده و نمایان در برابر چشم همه نهاد. پدران و مادران و همسران با احساس وظیفهی دینی از عزیزان خود که به جبهههای گوناگون جهاد میشتافتند دل کندند و سپس، آنگاه که با پیکر خونآلود یا جسم آسیبدیدهی آنان روبهرو شدند، مصیبت را با شکر همراه کردند. مساجد و فضاهای دینی رونقی بیسابقه گرفت. صف نوبت برای اعتکاف از هزاران جوان و استاد و دانشجو و زن و مرد و صف نوبت برای #اردوهایجهادی و #جهادسازندگی و #بسیجسازندگی از هزاران جوان داوطلب و فداکار آکنده شد.
#بند_هفدهم
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
🆔 eitaa.com/tabyien
دامی برای مرغ مقلد_1399418235721.mp3
8.93M
#صداهنگ(شنیدنی)👌
#افول_تمدن_غرب
🔱#دامی برای مرغ #مقلد🔱
عدهای فکر میکنند چون غربیها از لحاظ علمی بر ما برتری دارند، پس ما باید فرهنگ، عقاید، آداب معاشرت، آداب زندگی، روابط اجتماعی و سیاسیمان را از آنها یاد بگیریم؛ این اشتباه است. اروپاییها کارهای غلط و خطا و رفتارهای زشت الی ماشاءاللَّه دارند؛ چرا باید این کارها را از آنها یاد بگیریم؟
مقام معظم رهبری ۱۳۸۳/۴/۱۷