🔻الگوی موفق برای تجلی شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
🔹پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله): مثل خدیجه پیدا نخواهد شد. خدیجه در آن هنگام که مردم مرا تکذیب کردند، مرا تصدیق نمود، و مرا با ثروت خود برای پیشرفت دین خدا یاری نمود. خدا به من دستور داد خدیجه را به قصر زمرّدی در بهشت که هیچ رنج و زحمتی در آن نیست بشارت دهم.(بحار الأنوار: ج ۴۳، ص ۱۳۱)
✍ پینوشت: رشد و پيشرفت اسلام تا حدود زيادی مرهون جهاد اقتصادی حضرت خديجه(سلاماللهعلیها) بوده است. آن حضرت بود که سخاوتمندانه و بدون هيچ مضايقهای اموال خود برای پيشرفت اسلام در اختيار مسلمين قرار داد؛ مخصوصاً زمانی که مسلمانان در نهايت فقر در شعب ابیطالب محصور بودند و امکاناتی برای فعاليت اقتصادی نداشتند، اموال ایشان کمک کرد که بتوانند دوام بياورند. اگر کمکهاى ایشان نبود شاید در حرکت اسلام و پیشرفت اسلام، اختلال و وقفه عمدهاى به وجود مىآمد. این بانوی بزرگوار با حمایتهای مالی و معنوی، حامی بزرگی برای رسول گرامی اسلام بودند. ایشان هرچه داشتند در راه خدا و اسلام هزینه کردند. اين جهاد مالی و اقتصادی، بر مرد و زن واجب است.
🏴 سالروز وفات همسر گرامی پیامبر اسلام، ام المومنین حضرت خدیجه کبری سلاماللهعلیها تسلیت باد.
@tabyin133
🔻باز هم مردم؛ از میدانهای مبارزات انقلاب تا میدان اقتصاد
🔹امام جامعه فرمود حرف نوی ما برای جهان «مردمسالاری دینی» است. آنچه انقلاب ما را از همۀ انقلابیهای دیگر متمایز میکند همین دو کلمه است. مردم و دین. از بن دندان معتقد است که مردم اصل هستند و همهکاره و مشکلگشا. فرمود باید به مردم تکیه کرد و ظرفیت و ابتکارات مردمی را به میدان آورد. فرمود دولت بایستی مردمی باشد. فرهنگ را مردمی میداند. معتقد است فرهنگ یعنی ذهنیتهای مردم و بایستی فرهنگسازی بهدست مردم باشد. سیاست را هم مردمی میداند. اقتصاد هم که جای خود. اما چرا مردم؟ چون هم آنها همه کارهاند و هم زورِ بازویشان از همه کس و همه چیز بیشتر است. مردم انقلاب را بهوجود آوردند. همه در نهضت مشارکت کردند، خُرد و کلان، زن و مرد، باسواد و بیسواد.
🔹جنگ هشت ساله را مردم پیروز کردند. از مردان در خط مقدم تا زنان و دختران در پشت جبهه. چون همه آمدند و امام خمینی(ره) همه را پذیرفت و کسی را کنار نگذاشت، کسی را بینقش رها نکرد، اتفاقهایی افتاد که جهان انگشت به دهان ماند. نه پیروزی در نهضت معمولی بود و نه پیروزی در جنگ. عامل پیروزی، ارادۀ مردمِ خداباور بود. فرمود اگر در اقتصاد عقبیم و مشکل داریم، چون مردم آنجا حضور ندارند. حضوری مثل حضور در نهضت و جنگ. فرمود مدل مدیریت در جنگ را بایستی در عرصۀ مدیریت کشور بیاوریم. آن الگو، الگویی است که هم منحصر به فرد است و هم امتحان پس داده و هم موفق. الگو، الگوی تکیه به فکر، اراده، ابتکار، قدرت و خواست مردم است. الگوی حساب کردن روی مردم. آنجا که مردم کنار زده شدند، کشور عقب ماند، پیشرفت متوقف شد.
🔹این همه مسجد و حسینیه و هیئت و مدرسه و بیمارستان را چه کسانی ساختند؟ مردم. در سیل و زلزله چه کسانی آمدند؟ مردم. کسانی که مردم را فقط برای رأی دادن میخواهند یا نادان هستند یا خائن. یا نمیدانند که نبایستی کارکرد مردم را در سیاست آنهم فقط در انتخابات خلاصه کرد یا چون میخواهند بخورند و ببرند، حضور مردم را مانع میدانند اما برای آنان که کشور مهم است و پیشرفت، نیک روشن است که بدون مردم نمیتوان پیش رفت. فرمود با مطالعه به این نتیجه رسیدهایم که کلید حل مشکلات اقتصادی «تولید» است. البته نه با حرکت معمولی که بایستی «جهش» در تولید داشته باشیم و چون این کار سخت است، بزرگ است و در منظر برخی نشدنی اما جز مردم کسی نمیتواند آن را انجام دهد. این کار، کار دولت و امثال آن نیست. کار، کارِ خود مردم است. مردم و باز هم مردم.
@tabyin133
🔻جهش تولید بر پایه جمهور مردم
🔹مردم، محور شکلگیری، پیروزی و بقای انقلاب اسلامی هستند و جهش تولید نیز وابسته به همین رکن اساسی است. چگونه میتوان نقش و جایگاه مردم در تولید و پیشرفت ملی را برجستهتر کرد؟ بازخوانی الگوها و تجربههای موفق اقتصادی در چهل و پنج سال گذشته، الهامبخشی انقلاب اسلامی در ساحت اقتصاد را برجسته خواهد کرد. در پرتو مطالبه مؤکد «جهاد تبیین» از سوی رهبر انقلاب، نیازمند نهضت فرهنگی بزرگ و فراگیری هستیم که بتواند در گفتگو و ارتباط با جمهور مردم، بر «اقناعسازی» متمرکز شود؛ فهرست وسیعی از عناوین و موضوعاتی را میتوان برشمرد که نیازمند تقویت وضعیت گفتمانی آنها در سطح عمومی هستیم؛ از جمله: تقویت روحیه کار و تولیدگرایی، پرهیز از مصرفگرایی و توجه به سادهزیستی، تقویت توجه به کالاهای داخلی، بهبود اتقان کاری، افشای اهداف دشمن در اعمال تحریمها، قوتها و دستاوردهای نظام اسلامی بهویژه در حوزه اقتصاد. اگر مردم در جهات مختلف در تولید و جهش آن دخیل باشند، اقتصاد از انحصار دولت خارج شده و دولت با واسپاری آن به مردم، وظیفه خود را به عنوان یک حامی و نقش واسطهای میتواند به درستی ایفا کند و از طرفی ظرفیت عظیم مردم موجب مقاوم شدن تولید و اقتصاد گردیده و تحت شدیدترین تکانههای اقتصادی، تابآوری و رونق خود را باز یابد.
@tabyin133
تبیین
🔻جهش تولید بر پایه جمهور مردم 🔹مردم، محور شکلگیری، پیروزی و بقای انقلاب اسلامی هستند و جهش تولید
🔻خرمشهرهای اقتصادی با مشارکت مردمی
🔹فتح خرمشهر محصول تغییر شیوه دفاع و کنار گذاشتن اصول متعارف جنگ بود. زمانی که با اتکای به مردم فصل نوینی از مقاومت فعالانه را در جبههها به نمایش گذاشتیم. خرمشهرهای اقتصادی حاصل نمیشود مگر با خارج شدن از مسیر متعارف اقتصاد و تغییر نگاه ما نسبت به اقتصاد از طریق حرکت به سمت مشارکت مردم. مشارکت مردمی در اقتصاد نسخهای بود که در سالهای بعد از انقلاب در جهاد سازندگی، بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان در پیش گرفته شد و موجب آبادانی و توسعه سراسر کشور گردید. اکنون نیز این نسخه به صورت محدود در گروههای جهادی قابل مشاهده است. تجربه و نگاه عمیق سکاندار انقلاب در خصوص عبور کشور از چالش ها به کمک مردم باعث شد تا از سال۱۳۸۴ سیاستهای کلی اصل ۴۴ را برای عبور از چالش های اقتصادی از طریق مردمی سازی آن ابلاغ نمایند.
🔹البته باید آسیبشناسی روند گذشته مردمیسازی نیز مورد توجه قرار گیرد. متاسفانه عملکرد مسئولین در تحقق سیاستهای کلی اصل ۴۴ رضایتبخش نبود و از قضا رهبر انقلاب در برهههای مختلف از نحوه اجرای آن گلایه کردهاند. دولت سیزدهم شعار مردمی بودن را برگزیده و شایسته است همین دولت، مشارکت حداکثری مردم در اقتصاد را با قوت و تدبیر طرحریزی و اجرا نماید. دولت باید تلاش نماید تا رقیب فعالیتهای تولیدی در داخل به شدت تضعیف شود و فعالیت های نامولد که فاقد ارزش هستند، پرهزینه گردند تا زمینه حضور مردم حاصل شود. مشوقهای لازم برای حضور مردم در فعالیتهای تولیدی و کاهش ریسک آنها از طریق سازوکارهای بیمهای طراحی شود. دولت باید بستر مناسب برای ورود آحاد مردم به چرخه اقتصاد را فراهم کند. قرار نیست دلال حذف شود بلکه باید جهتدهی کرد و از توانمندی او در نظام توزیع استفاده نمود.
🔹توسعه بنگاههای خرد و کوچک، تعاونیها، اشتغالهای خانگی، ارائه مکانیزمهای مالی و مردم محور در بازار سرمایه از جمله ابزارهای لازم برای مشارکت مردم در اقتصاد است. مردمیسازی تولید دلیل بر حمایت از کالای بیکیفیت نیست و تولیدکنندگان هم وظایف و تعهداتی دارند که یکی از مهمترین آنها ارتقای کیفیت کالای تولید شده و وجود خدمات و پشتیبانی پس از فروش است و دولت باید این حقوق مردم را تضمین نماید. البته که مردم هم باید فرهنگ اقتصادی خود را اصلاح کنند. فعالیتهای نامولد و مزاحم در اقتصاد ما نه تنها قبحی ندارد بلکه به دلیل درآمدهای بالا، از منزلت بالایی هم برخوردار است. باید فرهنگ کار، تولید و کسب درآمد صحیح بر جامعه سایه افکنده و فرهنگ فعالیت نامولد تضعیف شود. مردم وظیفه دارند از کالای ایرانی و تولید داخل حمایت کنند ولو کالای ایرانی کیفیت کمتری داشته باشد.
@tabyin133
🔻حمله تروریستی در روسیه/ واشنگتن و تلآویو در موضع اتهام
🔹چند ساعت پس از آن که روسیه و چین، قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره جنگ غزه را وتو کردند، تروریستها بیش از ۱۱۵ شهروند را در سالن کنسرت کروکوس مسکو به خاک و خون کشیدند. این دومین عملیات خرابکاری غرب، پس از برنامهریزی گسترده برای آشوبافکنی در انتخابات چند روز قبل ریاست جمهوری روسیه است. با وجود تقلای داعش برای بر عهده گرفتن مسئولیت این عملیات، پوتین انگشت اتهام را به سمت جنایتکاران در غزه نشانه گرفت. حتی اگر داعش عامل میدانی این حمله تروریستی باشد، روسیه آمریکا و اسرائیل را مسبّب اصلی میداند. سفارت آمریکا در روسیه مدتی قبل به شهروندانش هشدار داده بود که افراطگرایان برنامههای قریبالوقوعی برای هدف قرار دادن تجمعات بزرگ مانند کنسرتها در مسکو را دارند و آنها از حضور در چنین مکانهایی خودداری کنند.
@tabyin133
تبیین
🔻حمله تروریستی در روسیه/ واشنگتن و تلآویو در موضع اتهام 🔹چند ساعت پس از آن که روسیه و چین، قطعنامه
🔻اهداف احتمالی آمران عملیات تروریستی در مسکو
🔹عملیات تروریستی دیشب در مسکو تنها ساعاتی پس از آن رخ داد که روسیه قطعنامه آمریکا در شورای امنیت در حمایت از رژیم صهیونیستی را وتو کرد. جالب اینکه ۱۸ اسفند سفارت آمریکا در روسیه با صدور پیام برای شهروندان آمریکایی، مدعی شد گزارشها حاکی از برنامهریزی افراطگران برای دست زدن به حملاتی قریبالوقوع در روسیه بوده است. به جز آمریکا کشورهای دیگری از جمله بریتانیا، آلمان، جمهوری چک و کانادا که جملگی متحد ایالات متحده قلمداد میشوند نیز درباره حملات احتمالی تروریستی در روسیه هشدار داده بودند. دولت آمریکا چگونه و از کجا از اهداف حمله داعش باخبر بوده است؟ طراحی این حمله و پشتیبانی آن بدون حمایت سرویسهای اطلاعاتی قدرتمند ممکن نیست.
🔹سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرده که ۱۱ نفر را در ارتباط با این حمله تروریستی در نزدیکی مسکو بازداشت کرده که ۴ نفر از آن ها مستقیماً در این اقدام دخیل بودهاند. کمیته تحقیقات روسیه هم اعلام کرده عاملان حمله تروریستی پس از حمله میخواستند از مرز روسیه با اوکراین عبور کنند و با طرف اوکراینی ارتباطاتی برقرار کردهاند. نتیجه بازجویی یکی از تروریستها میگوید که به این تروریست تاجیک، نیم میلیون روبل وعده شده و رابط او با تلگرام در ارتباط بوده و پول و سلاح تامین کرده و فرد مهاجم قبل از حمله ۲۵۰ هزار روبل نیز دریافت کرده و از ترکیه وارد روسیه شده است.
🔹در مجموع میتوان چند فرضیه را در خصوص این عملیات مطرح کرد: اول تهدید آمریکا علیه روسیه و آغاز عملیاتهای تروریستی در مسکو برای تضعیف دولت روسیه و خاتمه جنگ اوکراین. دوم دسیسه اسرائیل برای انتقامگیری از کرملین برای حمایت از فلسطین در شورای امنیت. سوم ایجاد درگیری و بیثباتی داخلی در مسکو با هدف کاهش محبوبیت پوتین و راهاندازی انقلاب مخملی که کلید آن چندی قبل با مرگ الکسی ناوالنی خورده بود. هر چه باشد، احتمال میرود پس از این عملیات تروریستی، مسکو با شدت بیشتری با غرب مواجه شود و دامنه جنگ اوکراین از این کشور به دیگر نقاط اروپا سرایت کند.
@tabyin133
🔻بیکفایتهای دیروز؛ طلبکاران امروز
🔹افزایش رشد اقتصادی کشور و ثبت ۹ فصل متوالی رشد اقتصادی مثبت در دولت سیزدهم، سبب ابراز نارضایتی عبدالناصر همتی رئیسکل بانک مرکزی دولت گذشته شده که در دوره مدیریت وی، متوسط رشد اقتصادی کشور صفر شده بود. در دولتهای یازدهم و دوازدهم بدترین عملکرد رشد اقتصادی ایران در سه دهه اخیر رخ داد. براساس اعلام بانک مرکزی در هشت سال دولت گذشته متوسط رشد اقتصادی فصلی ایران ۲.۶ درصد بوده و در ۴ سال دولت دوازدهم متوسط رشد اقتصادی فصلی کشور به ۰.۳ درصد (نزدیک به صفر) سقوط کرد. در ۹ فصلی که دولت سیزدهم بر سر کار بوده رشد اقتصادی کشور همواره مثبت و به طور میانگین ۴.۵ درصد بوده است. در ۸ سال دولت گذشته متوسط رشد اقتصادی فصلی بدون نفت طبق گزارش بانک مرکزی ۱.۶ درصد بود که در دولت سیزدهم تاکنون به ۳.۹ درصد ارتقا پیدا کرده است. یعنی رشد اقتصادی بدون نفت کشور در دولت سیزدهم ۲.۴ برابر شده است.
✍ پینوشت: در میان هزاران اقدام و عمل دولت سیزدهم میتوان کارهایی قابل نقد هم پیدا کرد اما آنکس که از عقل سلیم بهرهای برده باشد، تفاوت بین دستاوردسازی از جنس "دور کردن سایه جنگ از سر کشور" توسط روحانی و اذنابش و دستاورد عینی "نجات کشور از نابودی و فروپاشی" توسط رئیسی را درک میکند. وعدههای مهار تورم و ساخت مسکن هم تا در حال پیگیری است. هر چند مطلوب نبوده و انتظار مردم بالاست و حق هم دارند اما حجم بالای تخریب و سمپاشی باعث شده حقایق نادیده گرفته بشوند.
@tabyin133
🔻ماموریت امیدآفرینی برای مقابله با جریان مایوسسازی
🔹باید بپذیریم که میان دنیای واقعی و فضای مجازی تفاوتی شگرف است. در فضای مجازی، مردم ایران، بدبخت، فقیر، گرسنه، عقبافتاده و له شده زیر بار فشارهای اقتصادی هستند اما در دنیای واقعی، زندگی مردم متفاوت است. به عنوان مثال، همین الآن در ابتدای سال نو بیش از ۵ میلیون نفر به مشهد سفر کردهاند، بیش از ۱۰۰ هزار نفر در عتبات عالیات بودهاند، هزاران نفر نیز در حال سفر به دیگر کشورها مانند ترکیه، اسپانیا، امارات، کانادا و... هزاران نفر نیز در حال عزیمت به استانهای شمالی یا جزایر جنوب هستند. میلیونها نفر هم سفر نمیکنند؛ آن هم به خاطر ماه رمضان تا اخلالی در روزه گرفتنشان ایجاد نشود.️ بازارها شلوغ، تردد مضاعف، بیشتر سفرههای افطاری پر زرق و برق و... . آیا اینها نشانه فقر و بدبختی مردم ایران است؟ امکانات رفاهی و فراوانی نعمات ما ایرانیها چندین برابر مردم دیگر کشورهاست، امنیت ما بینظیر است، عزت و آزادی و استقلالمان شگفتآور است اما احساس بدبختی و عقبماندگی میکنیم!
🔹دشمن میخواهد ما اینگونه خود را تحقیر شده ببینیم؛ چون دشمن میخواهد ما را در بندِ اسارت خود داشته باشد. لذا با استفاده از قدرت رسانهای خویش و همراهی برخی ایرانیان غافل یا خودفروخته، واقعیت حقیقی را در فضای مجازی وارونه میکند و حس بدبختی را به روح ما تزریق میکند. منکر مشکلات اقتصادی کشور و مردم نیستیم؛ اما آش مشکلات اینچنین که گفته میشود شور نیست. اگر مشکلی هست، راه حل هم هست، تلاش مسئولین هم هست، رفاه هم هست، امنیت و آسایش هم هست، پیشرفت هم هست. در مسیر رسیدن به قلههای پیشرفت، سختی هست، سنگاندازی خناسان هست، مایوسسازی مخالفین هست اما کدام صعود هست که بدون عبور از سدّ مشکلات تحقق یافته است؟ امیدواری و امیدآفرینی، در مقابل موج سازمان یافته مایوسسازی، مرزبندی اساسی است که همه باورمندان جبهه انقلاب باید بدان ملتزم باشند.
🔹بر همین مبنا، رهبر حکیم انقلاب در سخنرانی نوروزی امسال توجه دادند: «امروز منافع ملی ما و افق روشن آینده ما وابسته است به امید و ایمان. اگر فروغ امید در دلها خاموش بشود هیچ حرکتی اتفاق نمیافتد... دشمن سالهاست با تبلیغات گوناگون با انواع و اقسام ترفندهای تبلیغی و رسانهای و اینها دارند تلاش میکنند، ضعفهای ما را بزرگنمایی میکنند. خب ما در کشور ضعفهایی داریم، ده برابر بزرگ میکنند آن را. پیشرفتهایی داریم، آنها را مسکوت میگذارند. گاهی انکار میکنند. دشمن دارد این کار را میکند اما در داخل کشور چرا این کار را بعضی از افراد میکنند؟ به نظر من نبایستی این غفلت را ما به خودمان اجازه بدهیم. نباید این خطا را مرتکب شویم. من به جوانهای عزیز توصیه میکنم، من میگویم جوانها جلوتر از نقشه دشمن حرکت کنند. دشمن میخواهد مأیوس کند شما را. شما بیش از آنچه که او تلاش میکند برای ناامید کردن؛ تلاش کنید برای ایجاد امید، برای شکوفایی امید در دلهای جوانان».
@tabyin133
🔻یاوران غزه/ پویش ملی جمعآوری کمک برای مردم غزه در ماه مبارک رمضان
🔹غزه بزرگترین زندان روباز جهان امروز در محاصره قحطی دستساخته، در آستانه تبدیلشدن به بزرگترین قبرستان جهان قرار دارد و در این میان، قطع کمکهای مالی آژانس کمکرسانی وابسته به سازمان ملل توسط آمریکا چیزی غیر از تیر خلاص به یک میلیون و ۲۰۰ هزار آواره جنگی نیست. اخیراً هم که به سبب انفعال مجامع بینالمللی و خیانت دولتهای عربی، جنایت هولناک و هتک حرمت بیسابقه توسط حرامیان صهیونیست در خصوص زنان پناهنده در بیمارستان شفاء غزه انجام گرفت. نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی وارد بیمارستان شده و پس از تجاوز دستهجمعی به زنان در برابر چشمان باز شوهرانشان آنها را به قتل رساندند. گرسنگی، تشنگی، آوارگی و بمباران بیامان فاجعه انسانی رقم زده است. تلاقی نوروز و ماه رمضان، تلاقی سنت عیدی و رسیدگی به نیازمندان با تحقق دعای "اللّهمّ اَشبِع کُلَّ جائِع" است.
- جمعیت هلال احمر/ شماره کارت: 6037997544999999
- بنیاد خیریه امالیتامی خدیجه کبری(س)/ شماره کارت:
6104338926896834
- گروه فرهنگی شهیدالقدس/ شماره کارت:
5029087001597700
@tabyin133
🔻دو تکلیف قطعی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی
🔹بعد از بسته شدن راه تجارت دریایی رژیم صهیونیستی از سوی دلیرمردان انقلابی یمن و تاکید چندباره انصارالله که حمله به کشتیهای حامل سوخت و کالا برای رژیم صهیونیستی را تنها هنگامی متوقف خواهند کرد که اسرائیل به جنایات وحشیانه خود علیه مردم مظلوم غزه پایان بدهد، برخی از دولتهای به ظاهر اسلامی، راههای چندگانهای را با هدف ارسال کمکهای غذایی، دارویی، سوخت و حتی تسلیحات به این رژیم جنایتکار در پیش گرفتهاند. با توجه به تاکید چندباره رهبر معظم انقلاب از جمله تاکید اخیر ایشان در روز اول ماه مبارک رمضان که «دنیای اسلام مکلّف است، موظف است، تکلیف دینی دارد، هر کس هر جور میتواند کمک کند و حرام قطعی و جنایت واقعی است کمک به دشمن. اینها از سوی هر کسی باشد» دو وظیفه قطعی بر عهده مسئولان کشورمان است:
🔹اول: افشای مستند جنایت هولناک و شرمآور آن دسته از دولتهای به ظاهر اسلامی که نه فقط کمترین کمکی به مردم مظلوم غزه نمیکنند، بلکه با ارسال مخفیانه محمولههای دارویی، غذایی و حتی تسلیحاتی برای رژیم صهیونیستی، دستهایی آغشته به خون مردم مظلوم غزه دارند. از آنجا که جمهوری اسلامی ایران در همه دنیا از جمله در میان ملتهای مسلمان به عنوان اصلیترین حامی مردم فلسطین و جبهه مقاومت شناخته میشود، افشای مستند دولتهای حامی رژیم صهیونیستی میتواند شورش مردم مسلمان آن کشورها علیه دولتهای دستنشاندهشان را به دنبال داشته باشد و این کمک بزرگی نه تنها به مردم غزه بلکه به تمام جهان اسلام خواهد بود.
🔹دوم: جمهوری اسلامی باید محمولههای مواد غذایی، دارویی و سایر مایحتاج مردم غزه را از طریق دریا به غزه ارسال کند. بیتردید آمریکا و متحدان غربی و نیز رژیم صهیونیستی با این اقدام مخالفت میورزند و بعید نیست به کشتیهای حامل کالای یادشده نیز حمله کنند ولی حتی در صورت حمله به کشتیهای مزبور اولاً الگویی ماندگار پیش روی سایر کشورهای اسلامی قرار خواهد گرفت؛ ثانیاً چهره منفور کشورهای غربی را که به فریب از ضرورت کمکرسانی به مردم غزه سخن میگویند، بیش از پیش مفتضح و رسوا خواهد کرد. ثالثاً مراجع بینالمللی میتوانند با بررسی محموله این کشتیها، غیرتسلیحاتی بودن آن را تأیید کنند. در این صورت ممانعت از ارسال این محمولهها فقط در بستر یک جنایت جنگی و کمک به نسلکشی تلقی و تعریف میشود.
@tabyin133
🔻ماه رمضان؛ میدان مسابقه
🔹امام حسن مجتبی(علیه السلام): «خداوند ماه رمضان را ميدان مسابقهاى براى آفریدگان خود قرار داده تا با طاعتش براى خشنودى او از يكديگر پيشى گيرند.»
📚 تحف العقول، ص ۲۳۶
💐 سالروز میلاد باسعادت کریم آل طاها حضرت امام حسن مجتبی(ع) بر همه شیعیان و محبان خاندان عصمت و طهارت مبارک باد.
@tabyin133
🔻قویتر از موشک و پهپاد/ هر کس رسانه قویتر داشته باشد موفقتر خواهد بود
🔹️در شب ولادت با سعادت کریم اهلبیت حضرت امام حسن مجتبی(علیهالسلام) جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. ️در این دیدار ۴۰ نفر از شاعران جوان و پیشکسوت سرودههای خود را در موضوعات مختلف دینی، اجتماعی و سیاسی قرائت کردند. ️ایشان بعد از شعرخوانی شاعران، با ابراز خرسندی از استمرار پیشرفت و رو به اوج بودن شعر فارسی، شعر را رسانهای مهم و تأثیرگذار در دوران جنگ رسانهای خواندند و گفتند: در این عرصه باید از میراث کمنظیر شعر و ادب فارسی به عنوان رسانهای قدرتمند و اثرگذار و نافذ به بهترین وجه استفاده شود. ️رهبر انقلاب افزودند: شرط اثرگذاری رسانه شعر، هنری بودن آن است و هنری بودن نیز منوط به «الفاظ محکم و استوار»، «مضمونیابی» و «کیفیت بیان موضوع» و «انتخاب پیام مناسب» است. ️ایشان پیام ایستادگی شجاعانه ملت ایران در مقابل ظلم و زیادهطلبی زورگویان جهانی و مظاهر آن یعنی آمریکا و صهیونیستها را از جمله پیامهای ممتاز و قابل انتقال دانستند و خاطر نشان کردند: پیام ایستادگی ملت ایران و بیان صریح و بدون ملاحظه مواضع در مقابل مستکبران، بسیار مهم و برای مردم دنیا شوقانگیز است که نمونههای استقبال از این مواضع در سفرهای خارجی رؤسای جمهور و سخنرانی آنها در اجتماعات مردمی وجود داشته است.
📃 متن کامل بیانات: khl.ink/f/55841
@tabyin133