تبیین
⚘﷽⚘ آیا میدانید اگر امروز شاهد این هستیم که عفاف زنان ودختران سرزمینمان به سخره گرفته شده محصول چیس
📛 محجّبههای متبرّج یا #حجاب_استایلرها؛
دمیدن بر آتش چشمچرانی، قلبهای مریض و زنای ذهنی!!
⭕️ پدیده زنان محجبه بدپوشش که به وسیله آرایش کردن، و یا سوءاستفاده از ملزومات حجاب همچون ساق دست، گیره روسری، سربندهای تزئین شده و… در فضای مجازی و حقیقی مشغول جلوهگری هستند، پدیدهای بسیار تأسف برانگیز است که با مفسدههایی زیادی ریشه در #اسلام_آمریکایی افراد و #لسه_فر (هرچه میخواهی، انجام بده) دارد | #ارسالی_جنبشی_ها
🔻 در این مطلب دو آسیب مهمی که از ناحیه #محجبه_های_متبرج به جامعه و فرهنگ کشور وارد میشود، مورد بررسی قرار گرفته است:
#حیازدایی به سبک چادریهای متبرّج!
⭕️ تبرّج از ریشه بَرَجَ در لغت به معنای «قصر» و «برجستهسازی» است و در اصطلاح به یکی از خصلتهای زنان در زمان جاهلیت اشاره دارد که در آن زنان با برجستهسازی زیباییهای جنسی و غیرجنسی خود برای مردان (غیر از همسر) زمینه تحریک و نگاه شهوت آلود آنها را فراهم میکردند.
📌 از آنجا که #فلسفه_حجاب برای زنان مسلمان ایجاد زمینه حضور اجتماعی و امکان فعالیت سالم علمی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و… آنها در جامعه است، هرگونه پوششی که جاذبههای ایشان را عیان کند و بر وجه «انسانیت» شان غلبه دهد، برهم زننده تعادل و سلامت اجتماع خواهد شد.
🔻 یکی از آسیبهای وجود صفحههای اینستاگرامی که در آنها بانویی محجبه ولی بدپوشش و متبرج به #خودنمائی و فخرفروشی زندگی لوکس خود مشغول است، #حیازدایی_از_جامعه است. قطعا با کم شدن حیا و ترویج جلوهگری اولین و مهمترین آسیب، متوجه #بنیان_خانواده میشود.
📍البته شاید بتوان ادعا کرد عدم برخورد با این رفتارها و مشروع جلوه دادن آن، عامل مهمتری در گسترش آسیب آن به خانواده و جامعه محسوب میشود. زیرا با مشروعیت بخشی به این رفتار و گسترش آن، #فرهنگ_عفاف_و_حیا در بخشی از معتقدان به حجاب کمرنگ میشود یا مفهوم عفاف، با یک تلقّی غلط و ناقص به نسل آینده منتقل میشود!
⭕️ محجبههای متبرج، نسخهی عربستانی و ترکیهایِ حجاب
🔻 یکی دیگر از آسیبهای منتج از رفتار محجبههای متبرج در فضای مجازی عمیقتر شدن شکاف اجتماعی و فاصله طبقاتی است. این رفتارها که مروّج زندگیهای اشرافی، فخرفروشی، مصرفگرایی و برند بازی است، موجب سرخوردگی و احساس ناکامی در بخشی از زنان جوان و به ویژه #دختران_نوجوان اقشار ضعیف میشود.
🔻 حتی این حس محرومیت از «خوشتیپ» بودن به دلیل عدم توانایی خانواده در تهیه البسه و وسایل تبلیغ شده صفحات اینستاگرامی، ممکن است در زندگی دختران اقشار متوسط هم بحران ایجاد کند و البته وجود این حس محرومیت و داشتن فاصله طبقاتی با #شاخ_های_محجبه_متبرج در اینستاگرام قطعا در طول زمان باعث آسیبهای فرهنگی بسیار جدی میشود.
🔻 پدیدهی محجبههای متبرج که یک فرهنگ وارداتی غلط و کپی از #اسلام_آمریکایی مدل ترکیه و عربستان سعودی است، در پوششِ جذب دختران و زنان به حجاب، تبرّج و بیحیایی و بیغیرتی را دنبال میکند و مدلی است که فمینیستها از آن حمایت میکنند! به قلب مریض چشمچرانها دامن میزنند و بر آتش #گناه_زنای_ذهنی در جامعه میدمند!
📌 در آخر باید توجه کرد که ساده انگاری تبعات فعالیت محجبههای متبرّج در اینستاگرام و عدم موضعگیری علیه رفتارهای غیرشرعی و ضدفرهنگی آنها، هم از سوی اصحاب رسانه و هم از سوی متولیان فضای مجازی موجب ادامه شیوه غلط آنها میشود.
📛 اتفاق نامبارکی که مسؤولین و اصحاب رسانه میتوانند با اقدام مؤثر از پیامدهای آن یعنی #حیازدایی از بخشی زنان و دختران جوان و نوجوان مذهبی جامعه و همچنین عمیقتر شدن شکاف اجتماعی و فاصله طبقاتی بکاهند.
✍ نگارش انوشه میر مرعشی با اندکی دخل و تصرف
#تبرج_مقوم_بی_حیایی
#بی_غیرتی_عامل_تبرج
#بی_غیرتی_ریشه_بی_حجابی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔪 از هم پاشیدگی!
🔺رهبر انقلاب: آن روزی که زنان غربی راه غلط اهمیت ندادن به خانواده و فرزند را شروع نمودند، فکر نمی کردند که جامعهی آنها، دچار چنین وضعی شود که نوجوان دوازده ساله، هفتتیر ببندد، یا چاقوی ضامندار در جیب خود بگذارد و در گوشه و کنار خیابان، اگر توانست کسی را بدون هیچ ملاحظهای بکشد! وقتی خانواده از هم پاشید، وضعیت این گونه می شود. ۱۳۷۵/۱۲/۲۰
#خانواده
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
کودکآزاری مدرن/ کودکانی که قربانی سوداگری در شبکههای اجتماعی میشوند
🔹در دنیای مدرن، علاوه بر کودکانی که اغلب آنها را کنار خیابانها و با لباسهای مندرس و سر روی کثیف میبینیم، شاهد کودکان کاری با لباسهای پر زرق و برق هستیم که نه سر چهارراه میایستند و نه دست نیاز به سمت کسی دراز میکنند.
🔹رایج ترین شکل این کار پر زرق و برقی که البته پشت پرده سیاهی دارد، کودکانی هستند که این روزها در فضای اینستاگرام دست مایه تبلیغات کالاهای مختلفی شدهاند.
🔹کودک توسط والدین به بهانه های مختلف وارد فضای اینستاگرام میشود، توسط مخاطبان پذیرفته میشود و بعد از گذشت مدت زمانی والدین با پیشنهادهای مختلف برای تبلیغات پوشاک و کالاهای تخصصی کودک و یا حتی خوراکی و کالاهایی که هیچ ارتباطی با دنیای کودکان ندارند روبرو میشود.
🔹بسیاری از فعالان حقوق کودکان بر این باورند که طبق پیماننامه جهانی حقوق کودک، والدین نباید از آنها به عنوان ابزار تبلیغی استفاده کنند و این کار آنها نوعی کودک آزاری روانی محسوب میشود./
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
امروز به عشاق حسین، زهرا دهد مزد عزا
یک عده را درمان دهد، یک عده بخشش در جزا
یک عده را مشهد برد، یک عده را دیدار حج
باشد که مزد ما شود، تعجیل در امر فرج
#حلول_ماه_ربیع_الاول_مبارک
🔴از چنین پیامبری پیروی کنید
📍الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذِي يَجِدُونَهُ مَكْتُوبًا عِندَهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنجِيلِ يَأْمُرُهُم بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَاهُمْ عَنِ الْمُنكَرِ وَيُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّبَاتِ وَيُحَرِّمُ عَلَيْهِمُ الْخَبَائِثَ وَيَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَالْأَغْلَالَ الَّتِي كَانَتْ عَلَيْهِمْ فَالَّذِينَ آمَنُوا بِهِ وَعَزَّرُوهُ وَنَصَرُوهُ وَاتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِي أُنزِلَ مَعَهُ أُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
(سوره اعراف آیه ۱۵۷)
📍ﻫﻤﺎﻥ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺭﺳﻮﻝ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ « ﻧﺎﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﺩﺭﺱ » ﻛﻪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻧﺰﺩ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺗﻮﺭﺍﺕ ﻭﺍﻧﺠﻴﻞ ﻧﮕﺎﺷﺘﻪ ﻣﻰ ﻳﺎﺑﻨﺪ ، ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ; ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﻱ ﻛﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻣﻰ ﺩﻫﺪ ، ﻭ ﺍﺯ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺯﻣﻰ ﺩﺍﺭﺩ ، ﻭ ﭘﺎﻛﻴﺰﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺣﻠﺎﻝ ﻣﻰ ﻧﻤﺎﻳﺪ ، ﻭ ﻧﺎﭘﺎﻙ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺣﺮﺍم ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ، ﻭ ﺑﺎﺭﻫﺎﻱ ﺗﻜﺎﻟﻴﻒ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﻭ ﺯﻧﺠﻴﺮﻩ ﻫﺎ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺩﻭﺵ ﻋﻘﻞ ﻭﺟﺎﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﻣﻰ ﺩﺍﺭﺩ ; ﭘﺲ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﻳﺎﺭﻳﺶ ﺩﺍﺩﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻧﻮﺭﻱ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺍﻭ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪﻩ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻧﻤﻮﺩﻧﺪ ، ﻓﻘﻂ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺳﺘﮕﺎﺭﺍﻧﻨﺪ .✳✳✳
📍ﺍﻳﻦ ﺁﻳﻪ ﺩﺭ ﺣﻘﻴﻘﺖ، ﻣﻜﻤﻞ ﺁﻳﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺻﻔﺎﺕ ﻛﺴﺎﻧﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﺸﻤﻮﻝ ﺭﺣﻤﺖ ﻭﺍﺳﻌﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﻳﻌﻨﻰ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺫﻛﺮ ﺻﻔﺎﺕ ﺳﻪ ﮔﺎﻧﻪ ﺗﻘﻮﻯ ﻭ ﺍﺩﺍء ﺯﻛﺎﺕ ﻭ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﻳﺎﺕ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ، ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺁﻳﻪ ﺻﻔﺎﺕ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺮﺍﻯ ﺁﻧﻬﺎ ﺫﻛﺮ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺁﻥ ﭘﻴﺮﻭﻯ ﺍﺯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﺳﻠﺎم ﺹ ﺍﺳﺖ، ﺯﻳﺮﺍ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺹ ﻭ ﭘﻴﺮﻭﻯ ﺍﺯ ﻣﻜﺘﺒﺶ ﺟﺪﺍﻳﻰ ﻧﺎﭘﺬﻳﺮ ﺍﺳﺖ، ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺗﻘﻮﺍ ﻭ ﺯﻛﺎﺕ ﻧﻴﺰ ﺑﺪﻭﻥ ﭘﻴﺮﻭﻯ ﺍﺯ ﺭﻫﺒﺮﻯ ﺍﻭ ﺗﻜﻤﻴﻞ ﻧﻤﻰ ﺷﻮﺩ.✴✴✴
#کلام_وحی
تبیین
🔘 بهانه ای به نام استاد شجریان 🔹 اگر چه آموزه های دینی توجه ویژه ا
🔹ما ، چیزی بنام هنر سکولار نداریم.
♦️ مخالفت با شجریان مخالفت با هنر نیست ، مخالفت با رفتار و اندیشه های سیاسی و دینی اوست.
🔷 مرحوم شجریان اعتقاد داشت بواسطه هنر آواز ، باید اندیشه ها را پیاده کرد.
🔷اینکه شجریان در هنر آواز خوانی نمره حداکثری را می گیرد شک و شبهه ای وجود ندارد ، او استاد تمام آواز ایران است .
💠 آنچه که سبب نقد از شجریان است تفکر و اندیشه های اوست که همواره در خلاف مسیر اسلام و انقلاب قرار داشت و در زمین ضد انقلاب بازی می کرد .
‼️اگر حمایت های او از فتنه ۸۸ و آواز ضد انقلابی او ، بنام تفنگت را زمین بگذار، عبور کنیم،
‼️از این سخن شجریان که اعلام کرد ۱۴۰۰ سال است که اسلام با هنر کنار نمی آید، نخواهیم گذشت
‼️تلاش شجریان در این بود که اسلام در تقابل با هنر است .
اما همگان باید بدانند :
📛اسلام با ابتذال مخالف است نه با هنر
✅اسلام هنر را از دین جدا نمی داند
بلکه نظام هستی و کتاب قرآن خود ، هنر خداوند است
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔘دکانهای عرفانی
↩️ تلاش برگسترش معنویت بدون دین
🔸 عارف واقعی تمایلی برای نمود و ظهور بیرونی ندارد و در احوال خودش است بنابراین افرادی که #عرفانهای_نوپدید را به وجود آوردند چندین عنصر را با هم ترکیب کردند تا به نتیجه مطلوب خود برسند؛ عناصری چون روانشناسی، انرژیدرمانی و همچنین مباحث لطیف عرفان اسلامی را گرفتند و تلاش کردند با استفاده از اینها به نیازهای جامعه پاسخ دهند. همچنین، از سوی دیگر یک دکانی درست شد و برخی از راه برگزاری کلاس عرفان به کسب درآمد پرداختند. در مجموع گرایش مردم به سمت این جریانات ناشی از این دلایلی است که بیان شد.
💢 عرفان اصیل در جامعه ما برآمده از همان منابع اصیل ما است. با این توصیف چیزی که تحت عنوان #اوشو و حلقه مطرح میشود را اساسا نمیتوان عرفان نامید. اینها افرادی هستند که یک مغلطهای درست کردهاند. خطری که این عرفانها دارند این است که معنویت بدون دین را مطرح میکنند. درحالی که در عرفان اصیل ما هیچگاه معنویت از دین جدا نمیشود. در سنت اسلامی ما عرفا حتماً فقیه و حکیم بوده و در کنار اینها عارف بودند؛ اما امروزه متأسفانه عرفانهای نوظهور #معنویت بدون دین را ترویج میکنند و این خطر اصلی است؛ یعنی میتوانید یک عارف و شخصیت کاملاً معنوی باشید در حالی که دین نداشته باشید. عرفان ما هیچگاه این را نمیپذیرد.در عرفان اسلامی معنویت بدون ایمان معنا ندارد. اگر در عرفان اصیل طریقت، حقیقت و شریعت را مطرح میشود به این معنا نیست که این سه همدیگر را نفی میکنند.
/فرق و ادیان
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
اینستاگرام؛ بزرگترین بیمارسرای دنیا
🔴 میل به «خودنمایی»، اساسا یک بیماری بشمار میآید که دارای سطوح و نمودهای متفاوتی است.
هر فردی که در درون خود تشنهی تأیید و تحسین از جانب کسانی است که همانند خودِ وی انسانهای ترازی نیستند و غرق در عیوب میباشند، یک فرد «افسرده» و بیمار محسوب میشود. البته در این بین، گرایش به خودنمایی و دریافت تحسین در چهارچوب نظام «خانواده» طبیعتا استثنا و مطلوب میباشد، اما در همین مورد نیز این امر دارای قواعد و ضوابط خاصی است و نمیتوان آن را مطلق دانست.
در دنیای کنونی ما، فراواناند اشخاصی که به علت وجود حفرههای درونشخصیتی و افسردگیِ ناشی از آن، به جای تلاش برای اتصال خود به تنها موجود غنیّ محض و توپُر در عالم (الله الصّمد) و جلب تأیید و آفرینِ او، چاره را در دویدن بیتابانه و بیصبرانه به سمت سراب تحسین و تشویق از جانب درماندگانی (فالوورز) همانند خودشان میبینند! فأین تذهبون؟
اینستاگرامِ سمزا (نه مسموم) و بیماریزا (نه بیمار)، بهواقع مجمع بیمارانی است که به طمع درمان، از قضا به محل تشدیدکنندهی بیماری و مرکز ارائهی داروی فسادآور و کشنده پناه آوردهاند! آه!
بنابرین، اینستاگرام را نمیتوان یک «بیمارستان» دانست، بلکه این خرابشده «بیمارسرا»یی بیش نیست.
قاطبهی جماعت مزبور نیز «بیمار» هستند، نه آنکه ذاتا انسانهای پلیدی باشند. پس برایشان طلب «شفا» کنیم. نیازی به «نفرین» نیست.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد