⚡️🌷⚡️🌷⚡️🌷⚡️🌷⚡️
🌷
⭕️نقش #ایمان_مذهبی در انسان
🔷 انسان نمیتواند بدون داشتن ایده و آرمان و #ایمان، زندگی سالم داشته باشد یا کاری مفید و ثمر بخش برای بشریت و تمدن بشری انجام دهد. انسان فاقد هر گونه ایده و ایمان، یا به صورت موجودی غرق در خودخواهی در می آید که هیچوقت از لاک منافع فردی خارج نمیشود، یا به صورت موجودی مردّد و سرگردان که تکلیف خویش را در زندگی در مسایل اخلاقی و اجتماعی نمیداند.
🔷انسان [پیوسته] با مسایل اخلاقی و اجتماعی برخورد مینماید و ناچار باید عکس العمل خاصی در برابر این گونه مسایل نشان بدهد. انسان اگر به مکتب و عقیده و ایمانی پیوسته باشد، تکلیفش روشن است، ولی اگر مکتب و آیینی تکلیفش را روشن نکرده باشد، همواره مردّد به سر می برد؛ گاهی به این سو کشیده میشود و گاهی به آن سو و موجودی میگردد ناهماهنگ.
🔷آری، در اصل ضرورت پیوستن به یک مکتب و یک ایده، تردیدی نیست. آن چیزی که لازم است مورد توجه واقع شود، این است که تنها #ایمان_مذهبی قادر است انسان را به صورت یک #مؤمن_واقعی درآورد، هم خودخواهی و خود پرستی را تحت شعاع ایمان و عقیده و مسلک قرار دهد و هم نوعی #تعبد و #تسلیم در فرد ایجاد کند، بطوری که انسان در کوچک ترین مسئله ای که مکتب عرضه میدارد، به خود تردید راه ندهد. هم آنرا به صورت شیئی عزیز و محبوب و گران بها درآورد، در حدّی که زندگی بدون آن برایش هیچ و پوچ و بی معنی باشد و با نوعی غیرت و تعصب از آن حمایت کند.
🔷 #گرایشهای_ایمانی و مذهبی موجب میگردد که انسان تلاش هایی برخلاف گرایش های طبیعی فردی انجام دهد و احیاناً هستی و حیثیت خود را در راه ایمان خویش فدا سازد. این در صورتی میسر است که ایده انسان جنبه #تقدس پیدا کند و بر وجود انسان حاکمیت مطلق بیابد. تنها #نیروی_مذهبی قادر است به ایده ها تقدس ببخشد و حکم آنها را در کمال قدرت بر انسان جاری سازد.
🔷 #ایمان_مذهبی تنها یک سلسله تکالیف برای انسان بر خلاف تمایلات طبیعی تعیین نمیکند، بلکه [تصویر] جهان را در نظر انسان تغییر میدهد. عناصری علاوه بر عناصر محسوس، در ساختمان جهان ارائه میدهد و جهان خشک و سرد مکانیکی و مادی را به جهانی جاندار و ذی شعور و آگاه تبدیل میکند. ایمان مذهبی تلّقی انسان را نسبت به جهان و خلقت دگرگون میسازد.
📕مقدمه ای بر جهان بینی اسلامی (شهید مرتضی مطهری) صص ۲۹ - ۳۱
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش دوم)
🔶تاریخ معاصر کشور ما سندی گویا بر توطئه ها، اقدامات خصمانه و دخالت های #آمریکا می باشد که نگاهی گذرا به آنها کافی است تا #خوی_استکباری این کشور را به نمایش بگذارد و نقاب فریب از چهره آن کنار زند، از مهمترین توطئه ها و دشمنیهای آمریکا بر علیه کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی حمله نظامی به طبس و کودتای نوژه است.
💠حمله نظامى به طبس
🔷به دنبال اقدامات خصمانه #آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی و تبدیل سفارت آمریکا به کانونی برای #توطئه علیه ایران، و تلاش برای هماهنگ ساختن فعالیت های نیروهای لیبرال و ملی گرا علیه انقلاب اسلامی که بعدها در اسناد لانه جاسوسی منتشر گردید و پذیرفتن شاه معدوم توسط این کشور و عدم استرداد وی، #سفارت_آمریکا در تهران به اشغال دانشجویان پیرو خط امام درآمد. پس از ماجراى تسخیر لانه جاسوسى در تهران توسط دانشجویان، آمریکاییها براى حل بحران گروگانگیرى تلاش زیادی انجام دادند و فشارهای زیادی را بر علیه کشورما ایجاد نمودند و همزمان با فعالیت های گسترده تبلیغاتی و رسانه ای علیه کشورمان، تحریم های اقتصادی علیه کشورمان توسط آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به مرحله اجرا در آمد و دارایی های ایران در این کشور مسدود گردید. آمریکاییها ابتدا خواهان مذاکره با کشورمان در اینخصوص بودند، اما پیش شرط امام براى مذاکره، تحویل شاه معدوم به ایران بود و آمریکایى ها به جاى پذیرفتن این خواست طبیعی ملت ایران، در فاز نظامى قدم نهادند.
🔷برژینسکى در کتاب توطئه در ایران مى نویسد: «طرح عملیات نجات را من ابتدا به عنوان آخرین چاره یا یک اقدام اضطرارى در صورت به خطر افتادن جان گروگانها تعقیب میکردم و به مؤثر بودن عملیات نظامى، نظیر محاصره دریایى ایران، تصرف جزیره خارک و حملات هوایى به هدفهایى در داخل خاک ایران، بیشتر اعتقاد داشتم». آمریکایى ها پس از مطالعات فراوان و با اتکا به عناصر ضد انقلاب و وابسته به رژیم منحوس شاه، مصمم به حمله به ایران شدند و در ۵ اردیبهشت۱۳۵۹ شبانه تعدادى از نیروهاى آموزش دیده و ویژه خود را توسط پنج فروند هواپیماى پیشرفته آمریکایى در یکى از فرودگاه هاى متروکه، در صحراى طبس پیاده کردند، تا از آنجا براساس برنامه ریزى قبلى و یک زمان بندى دقیق، عملیات نظامى خود را آغاز کنند، اما با عنایت خداوند و الطاف خفیه الهی، گرفتار طوفان شده و با انهدام هواپیماها، این عملیات نظامى به #شکست_مفتضحانه_ای برای آمریکا تبدیل شد.
💠کودتاى نوژه
🔷این کودتا که پس از گذشت ۷۵ روز از تهاجم آمریکا به طبس به وقوع پیوست، بزرگترین حرکت ائتلافی گروههای ضد انقلاب و قدرت های غربی جهت براندازی نظام جمهوری اسلامی به حساب می آید. #کودتاى_نوژه توسط یک ستاد از پاریس به رهبرى شاهپور بختیار هدایت میشد و صحنه گردان اصلی آن آمریکا بود. یکی از سران کودتا #نقش_آمریکا در این ماجرا را چنین بازگو کرد: «هماهنگی بین اسرائیل و کشورهای مرتجع منطقه نظیر عربستان، مصر، عراق توسط نماینده #سیا که در دفتر دکتر بختیار در پاریس است انجام میگرفت. #تأمین_هزینه های مادی چه به صورت مستقیم وچه به صورت غیر مستقیم نیز توسط آمریکا صورت گرفته است... ». (کودتای نوژه - مؤسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی- ص ۳۷)
🔷سازمان سیا امید زیادی به کودتای نوژه بسته بود و آن را ضربه نهایی بر علیه نظام جمهوری اسلامی میپنداشت. تجهیزات نظامی که قرار بود در داخل و خارج کشور در این کودتا به کار گرفته شود، همچنین افراد برجسته کادر رهبری و اجرایی و برنامه ریزی دقیق آن و... در تاریخ کودتاهای جهان بی سابقه بود. دقت طراحی کودتا در حدی بود که سیا موفقیت آن را قطعی میدانست. اما با عنایات خداوند، قبل از این که این کودتا وارد فاز اجرایى خود شود، طى یک عملیات بسیار دقیق، کشف شد و تمامى عوامل آن در داخل کشور دستگیر شدند و این توطئه بزرگ نیز که میرفت تا ضربه جبران ناپذیری به نظام اسلامی بزند، خنثی و در نطفه خفه گردید.
#منبع: وبسایت پرسمان
#آمریکا
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️چند نکته درباره #رسانهها
🔹 #رسانهها اخبار را شکل میدهند و میسازند.
🔹تصاویر، کنار کلمات و عنوان سازیها، در خدمت القای #مفهومی_خاص به مخاطب هستند.
🔹باید اصول #واقعنمایی_رسانهای و خبر را بیاموزیم، یعنی بدانیم خبر هیچگاه مساوی واقعیت نیست؛ بلکه یک روایت یا برداشتی از واقعیت است و بهاین معنا هیچ رسانه دروغگو یا حقیقتگویی به معنای مطلق در جهان وجود ندارد.
✍️ دکتر معصومه نصیری - مدرس سواد رسانهای
#سواد_رسانهای
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️به سبکِ حاج قاسم
🔶 #رهبر_معظم_انقلاب حل مشکلات اقتصادی و معیشتی را نیازمند #شیوهی_خاصی از #مدیریت میدانند؛ «در برخی از بخشهای اقتصادی ما توان مدیریّتی ضعیف است... مدیریّتها بایستی #قوی باشند، فعّال باشند، خستهنشو باشند. هرجا ما با مدیریّتهایی با این خصوصیّات - یعنی خستگیناپذیری و فعّالیّت و نشاط - مواجه بودیم دیدیم که کار #پیشرفت کرده و هرجا که این جور حضورِ لازم و دائم وجود نداشته باشد، البتّه مشکلات پیش میآید». ۱۳۹۹/۰۷/۲۱ این سخنان رهبر انقلاب اسلامی یکبار دیگر مسئلهی #مدیریتِ_اقتصاد_ملی را در افکار عمومی مطرح ساخت. یادداشت زیر براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای، ضمن تحلیل ابعاد مشکلات اقتصادی و معیشتی، راه بُرونرفت از آن را بررسی کرده و خصوصیاتِ #مدیریت_کارآمدی که توانِ حل مسئلهی اقتصاد دارد را نیز تبیین کرده است:
💠یکم: مشکلات معیشتیِ مردم
🔷امروز مسئلهی اولویتدار کشور #اقتصاد است: «اقتصاد، مسئلهی اولویّتدار کشور است.» ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ و واقعیت این است که «مردم از لحاظ معیشت دچار مشکلند.» ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ مشکلی که برای عموم ملموس است: «مشکلات معیشتی، امروز چیزی است که آحاد مردم، همه آن را احساس میکنند؛ یک بخشی از مردم هم بشدّت و واقعاً زیر فشارند... گرانی فراوان است. خب اینها واقعاً فشار میآورد روی مردم؛ یک مشکلاتی است که وجود دارد؛ یا کاهش ارزش پول ملّی؛ اینها مشکلات اقتصادی کنونی کشور است.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
💠دوم: فشار حداکثریِ دشمن
🔷یکی از اهداف جدی و مهم دشمن هم ضربه بر پیکرهی ایران اسلامی است: «هدف میانمدّت آنها مسئلهی اقتصاد کشور است، مسئلهی معیشت مردم است. اقتصاد بایستی حرکت نکند، معیشت مردم بایستی لنگ بماند، کار و تولید باید در کشور پایین بماند، بیکاری باید بهعنوان یک بلا در کشور عمومیّت پیدا کند، مردم بایستی از جمهوری اسلامی و از نظام اسلامی بهخاطر مشکلات معیشتی ناامید و مأیوس بشوند. این #هدف_دشمن است.» ۱۳۹۶/۰۲/۲۰ و چنین هدفی را از مسیر #فشار_حداکثری و «تحریمهای بیسابقهی جنایتآمیز» دنبال میکنند: «رئیسجمهور آمریکا اظهار خوشحالی میکند که بله، ما فشار حدّاکثری اقتصادی و تحریمهای حدّاکثری را اِعمال کردیم و اقتصاد ایران را دچار اختلال کردیم.» ۱۳۹۹/۰۷/۲۱ در واقع #دشمن یکی از #ارکان_قدرت_ملی کشور را هدف گرفته است.
💠سوم: به سبکِ سلیمانی
🔷در برخورد با فشارها و توطئههای دشمن، ۲ نوع برخورد متصور است. برخی راه بُرونرفت از مشکلات را «سازش» و عقبنشینی از اصول و منافع ملی میدانند، اما علاوه بر مبانی اعتقادی، تجربهی تاریخی نیز چنین چیزی را رد کرده است. نزدیکترین این تجربیات را میتوان #تجربهی_برجام دانست. اما از سوی دیگر شیوهی دیگری نیز برای عبور از موانع دشمنساخته و غلبه بر مشکلات مختلف اقتصادی و معیشتی وجود دارد. الگویی که «شجاعت» و «تدبیر» را توأم کرده و «عقلانیت» را «محافظهکاری» و «عقبنشینی» معنا نمیکند.
🔷نمونهی عینی چنین سبک و شیوهای در زمانهی ما #حاج_قاسم_سلیمانی است: «شهید سلیمانی، هم شجاع بود، هم با تدبیر بود؛ صِرف شجاعت نبود؛ بعضیها شجاعت دارند، امّا تدبیر و عقل لازم برای به کار بردن این شجاعت را ندارند. بعضیها اهل تدبیرند امّا اهل اقدام و عمل نیستند، دل و جگر کار را ندارند... هم شجاع بود، هم با تدبیر بود.» ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ #حاج_قاسم با چنین شیوه و مدلی توانست جمهوری اسلامی را در جبههی مقاومت و مبارزه علیه مستکبرین و وابستگانشان به پیروزی برساند و اینک #جنگ_اقتصادی نیز به الگو و مدل حاج قاسم نیاز دارد، یعنی مدیریتِ «قوی، فعّال و خستهنشو.»: «برای شکوفایی اقتصاد کشور، به کاری احتیاج داریم که هم #مجاهدانه باشد، هم #عالمانه باشد. با تنبلی، با بیحالی، کمانگیزگی، مسئلهی اقتصاد کشور حل نخواهد شد. کار جهادی باید انجام بگیرد، #مدیریّتهای_جهادی باید بر مسائل اقتصادی کشور احاطه داشته باشند.» ۱۳۹۸/۰۱/۰۱
#منبع: پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
#امام_خامنهای
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ دفاع درست از نقش #زنان
🔷در #اسلام زنان دارای حقوقی برابر با مردان هستند، نه لزوما مشابه. چون تفاوتهای جسمی و روحی #زنان بسیار زیاد است، و تشابه نقشها در دو فرد متفاوت، عقلانی نیست، اما فمینیستها با تحقیر #نقشهای_زنانه و بها دادن به نقشهای مردانه، مانع لذت بردن زنها از نقشهای خود می شوند.
🔷برای مثال دو فرزند از یک خانواده را در نظر بگیرید که یکی در زمینه ی ورزشی استعداد دارد و یکی در زمینه علمی. اما پدر و مادر آنها چون خودشان قبلا کار علمی کرده اند، و بنا به دلایلی به موفقیت دست نیافتند، هر دو فرزند را تشویق میکنند به ورزش، و علم آموزی را کاری بیهوده خطاب میکنند و دائما از خوبی ورزش میگویند.
🔷اینجا چه بر سر فرزند مستعد علم آموزی می آید؟ فرزندی که استعدادی در ورزش ندارد در مقابل موضع گیریهای پدر و مادر علاقه مند به ورزش میشود. نتیجه مشخص است... او بی وقفه تلاش میکند تا در زمینه ورزشی رشد کند تا مورد تشویق پدر و مادر واقع شود. در این مسیر یا دچار شکست میشود و یا با تلاش شبانه روزی به یک موفقیتی میرسد، ولی احساس رضایت قلبی و آرامش را در آن ورزش ندارد.
🔷زنها هم در این هجمه های فمینیستها دچار چنین آسیبی می شوند. آنها مجبورند #عواطف و احساسات خود را سرکوب کنند تا مثل مردان نقشهایی را ایفا کنند که نیاز به استعدادهای مردانه دارد. مثل حضور در عرصه ی سیاست، ورود در ارتش، موتور سواری و یا راننده تریلی و اتوبوس شدن.... که متاسفانه این روزها افتخاری برای زنها محسوب میشود.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش سوم)
🔶تاریخ معاصر کشور ما سندی گویا بر توطئه ها، اقدامات خصمانه و دخالت های #آمریکا می باشد که نگاهی گذرا به آنها کافی است تا #خوی_استکباری این کشور را به نمایش بگذارد و نقاب فریب از چهره آن کنار زند، از مهمترین توطئه ها و دشمنیهای آمریکا بر علیه کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات زیر است.
💠تحریک عراق و تحمیل جنگ علیه ایران
🔷 #آمریکاییها پس از شکست سنگین در کودتاى «نوژه» تحرکات شدیدى را براى ترغیب #صدام به جنگ با ایران آغاز کردند. برژینسکى، مشاور امنیت ملى آمریکا، براى آماده سازى عراق براى شروع جنگ، سفرهاى محرمانه متعددى به بغداد کرد که مجله ژورنال استریت، مورخ ۸ فوریه ۱۹۸۰ یکى از این سفرهاى محرمانه را فاش ساخت. علاوه بر این، مطبوعات اروپایى (تایمز لندن، ۱۷ ژوئن ۱۹۸۰) نیز در همان زمان، از ملاقاتهاى متعدد برژینسکى با صدام خبر دادند.
🔷مجله فیگارو به نقل از طارق عزیز وزیر امور خارجه وقت عراق در این باره چنین گزارش داد: «جریان جنگ ایران و عراق در واقع از ژوئن گذشته (تیرماه ۱۳۵۹) زمانی آغاز شد که برژینسکی به اردن سفر کرد و در مرز دو کشور اردن و عراق با شخص صدام ملاقات کرد و قول داد که از #صدام_حسین کاملاً حمایت نماید و این امر را تفهیم کرد که #آمریکا با آرزوی عراق در مورد شط العرب و احتمالاً برقراری یک جمهوری عربستان در این منطقه مخالفت نخواهد کرد و بالاخره کلیه اقدامات به کشاندن عراق به جنگ علیه ایران منجر شد و پیش بینی ها چنین بود که اگر بغداد پیروز بشود، ایران بی ثبات میشود و رژیم جمهوری اسلامی از میان میرود و یک دولت طرفدار غرب به جای آن به قدرت میرسد و در صورتی که عراق با شکست مواجه گردد، آمریکا میتواند خود را به عنوان حامی و مدافع ایران قلمداد نماید». نماینده آمریکا در سازمان ملل در همان روزهای آغازین جنگ اعلام کرد: «اگر عراق از آمریکا کمک بخواهد، هرگونه امکانات نظامی را در اختیار عراق قرار خواهد داد».
🔷هرچند #آمریکاییها کوشیده اند که نقش خود را در #تحریک_صدام براى حمله به ایران کتمان کنند، اما تجهیز صدام به انواع سلاحهاى جدید جنگى و کشتار جمعى و نیز حمایتهاى رسانه اى، سیاسى و بین المللى از سوى #آمریکا و هم پیمانان وى، چیزى نیست که بتوان آن را کتمان یا انکار کرد، از این رو، آمریکاییها خود ناچار به اعتراف آن شدند. روزنامه سوئدی تمپوس به نقل از هنری کسینجر وزیر امور خارجه پیشین آمریکا و نظریه پرداز امروزی در این زمینه نوشت: «واشنگتن در مورد ایران که هرگز اهداف خود را محرمانه نمیگذارد، به این نتیجه رسیده است که این کشور تهدیدی بزرگتر است. ایران در نظر دارد بر عراق پیروز شده و دولتی اسلامی در این منطقه مستقر نماید». سایروس ونس، مشاور سابق امنیت ملى کاخ سفید نیز رسما اعلام کرد: «ما در جنگ طولانى و پر خسارت ایران و عراق، علیه ایران بودیم».
💠رویارویی و دخالت نظامى مستقیم در جنگ
🔷حمایت آمریکا در جنگ تحمیلی تنها به کمکهای نظامی به این کشور خلاصه نشده و در شرایطی که جمهوری اسلامی به موفقیتها و برتری نسبی در جنگ دست یافت، #مداخله_مستقیم_نظامی را در دستور کار قرار داد، که میتوان به هدف قرار دادن سکوهای نفتی ایران، حمله به کشتی «ایران اجر» ناوچه «جوشن» و «سهند» اشاره نمود. یکی از #اقدامات_وحشیانه این کشور در روزهای پایان جنگ، حمله ناو آمریکایى وینسنس به #هواپیماى_مسافربرى جمهورى اسلامى ایران در ۱۲ تیر ماه ۱۳۶۷ بود که در جریان این حمله غیر انسانى، تمامى ۲۹۰ نفر مسافر و خدمه هواپیما، که ۱۱۸ نفر از آنها را فقط زن و کودک تشکیل میدادند، به شهادت رسیدند. سران کاخ سفید نه تنها بابت این جنایت از ملت ایران عذرخواهى نکردند، بلکه در اقدامى بهت انگیز به فرمانده این ناو به خاطر ارتکاب این جنایت، مدال افتخار دادند.
#منبع: وبسایت پرسمان
#آمریکا
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
✨
⭕️دیدگاه مقام معظم رهبری پیرامون امر به معروف و نهی از منکر
(بخش اول)
💠وظیفه مسئولان
🔷«امر به معروف و نهی از منکر واجب حتمی همه است؛ فقط من و شما به عنوان مسئولان کشور وظیفه مان در باب امر به معروف و نهی از منکر سنگین تر است. باید از شیوه ها و وسایلِ مناسب استفاده کنیم». چندی پیش گفتم: «همه امر به معروف و نهی از منکر کنند». الآن هم عرض می کنم: نهی از منکر کنید. این، واجب است. این، مسئولیت شرعی شماست. امروز مسئولیت انقلابی و سیاسی شما هم هست».
💠زنان
🔷«اسلام وقتی که میگوید: «وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِناتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ»[توبه،۷۱] یعنی مؤمنین و مؤمنات در حفظ مجموعه نظام اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر همه سهیم و شریکند؛ زن را استثناء نکرده. ما هم نمیتوانیم زن را استثناء کنیم. مسئولیت اداره جامعه ی اسلامی و پیشرفت جامعه اسلامی بر دوش همه است؛ بر دوش زن، بر دوش مرد؛ هر کدامی به نحوی برحسب توانایی های خودشان».
💠نظام همیشه جوان
🔷«قوام و رشد و کمال و صلاح، وابسته ی به امر به معروف و نهی از منکر است. این هاست که نظام را همیشه جوان نگه میدارد. اگر صد سال هم بر چنین نظامی بگذرد، چنانچه امر به معروف باشد و شما وظیفه ی خودتان بدانید که اگر منکری را در هر شخصی دیدید، او را از این منکر نهی کنید، آن گاه این نظام اسلامی، همیشه تر و تازه و باطراوت و شاداب می ماند».
منبع: پرسش ها و پاسخ های دانشجویی، دفتر پنجاه و هشتم، امر به معروف و نهی از منکر، تدوین: سیدحسن موسوی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف
برگرفته از وبسایت رهروان ولایت
#امام_خامنهای
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️چگونه #دعا كنيم و از خدا چه بخواهيم؟
🔶 #دعا تنها راه ارتباط با خداوند تبارك و تعالي است. دعا در لغت به معناى خواندن و درخواست كردن است و در اصطلاح عبارت است از درخواست توأم با خضوع و تضرع بنده از خداوند.[۱] دعا كردن، مستحب و داراى #فضيلت_بسيار و برترين عبادت است. در قرآن كريم و روايات معصومان(ع) نسبت به دعا تأكيد فراوان شده است.[۲] در روايتى از رسول اکرم(ص) از دعا به عنوان #سلاح_مؤمن در برابر دشمنان (ظاهرى و باطنى) و نيز وسيلهاى كه موجب فراوانى روزى وى مىگردد، تعبير شده است.[۳] در روايتى ديگر از امير مؤمنان(ع) آمده است: «دعا سپر مؤمن است».[۴] امام كاظم (ع) نيز در روايتی ميفرمايد: بر شما باد به دعا كردن، زيرا دعا (حتى) بلايى را كه تقدير و حكم نيز بر آن شده و تنها امضاى آن باقى مانده دفع مىكند.[۵]
💠برخى از آداب دعا چنين است:
🔷 «دعا با #بسم_الله_الرحمن_الرحيم شروع شود»: پيامبر اكرم (ص) فرمودهاند: دعايی كه در آغازش «بسم الله الرحمن الرحيم باشد، رد نميشود».[بحار،ج۹۰،ص۳۱۳]
🔷 «دعا، #منطقى_و_بجا باشد»: همين كه حضرت ابراهيم به مقام امامت رسيد از خدا درخواست كرد كه نسل او در طول تاريخ امام باشند، «و من ذرّيتى» خداوند به او پاسخ فرمود: اين دعا مستجاب نمىشود؛ زيرا اين مقام عهد الهى است و به هركسى داده نمىشود. «لاينال عهدى الظالمين»[بقره،۱۲۴]
🔷 «دعا، مخالف سنتهاى الهى نباشد»: حضرت ابراهيم از خدا خواست كه فقط به مؤمنان رزق دهد؛ «و ارزق أهله من الثمرات مَن آمن منهم»[بقره،۱۲۶] خداوند پاسخ فرمود: در نعمتهاى مادّى تنگ نظر نباش، سنّت الهى بر آن است كه به همهى مردم (اعم از مؤمن و كافر) رزق بدهد. «فمَن كَفَر فاُمتِّعه»
🔷 «دعا #حكيمانه باشد»: حضرت ابراهيم(ع) از خدا خواست كه بعد از او پيامبرى به مردم بدهد كه ابتدا مسئول آموزش و سپس مسئول پرورش مردم باشد، «يعلّمهم و يزكّيهم»؛ در اين مورد خداوند فرمود: دعاى تو مستجاب مىشود؛ ولى نه آن طورى كه تو درخواست كردى؛ بلكه تزكيه مقدّم بر تعليم است. «يزكّيهم و يعلّمهم»[بقره،۱۲۹]
🔷 «با احترام و از روى نياز باشد»: چنانكه در قرآن كريم ذكر شده: «و ادعوه خوفاً و طمعاً»[اعراف،۵۶]
🔷 «با مدح و ثنای خدا و صلوات بر پيامبر اكرم و ائمه اطهار باشد»: امام صادق(ع) فرمودند: مبادا وقتي يكي از شما بخواهد از پروردگار، چيزي از حاجت هاي دنيا و آخرت را بطلبد، به آن مبادرت كند، مگر آنكه با #ستايش و مدح خدا و #صلوات بر پيامبر، سخن خود را آغاز نمايد و سپس حاجاتش را بخواهد.[کافی،ج۴،ص۲۳۶]
🔷 «دعا به صورت گروهی و #دسته_جمعی باشد»: چنانكه در روايت آمده است: هيچ چهل نفر مردی براي دعا گرد هم اجتماع نميکنند (دعا نميکنند) جز اينكه خداوند دعای آنها را مستجاب ميكند. پس اگر چهل نفر نبودند و چهار نفر بودند، ده بار خداي عزوجل را بخوانند، خداوند دعايشان را اجابت ميكند و اگر چهار نفر هم نباشند و يك نفر باشد، چهل مرتبه خدا را بخواند. پس خدای عزيز جبار برای او اجابت مينمايد. [کافی،ج۴،ص۲۴۱]
🔷 «دعا همراه با #گريه و زاری يا لااقل تباكی باشد»: چنانكه شخصی به امام صادق(ع) عرضه داشت: من در حال دعا خود را به گريه وادار كنم اگر چه گريه ندارم؟! امام صادق(ع) فرمودند: آری، اگر چه به اندازه سر مگسی باشد. [کافی،ج۴،ص۲۳۵]
پی نوشتها:
۱. جواهر الكلام، ج۷، ص۲۰۰
۲. جواهر الكلام، ج۷، ص۲۰۱-۲۰۲
۳. وسائل الشيعة، ج۷، ص۳۹
۴. همان، ج۷، ص۲۶
۵. همان، ج۷، ص۳۶
منبع: وبسایت انوار طاها
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش چهارم)
🔶تاریخ معاصر کشور ما سندی گویا بر توطئه ها، اقدامات خصمانه و دخالت های #آمریکا می باشد که نگاهی گذرا به آنها کافی است تا #خوی_استکباری این کشور را به نمایش بگذارد و نقاب فریب از چهره آن کنار زند، از مهمترین توطئه ها و دشمنیهای آمریکا بر علیه کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات زیر است.
💠فشارهای اقتصادى و اقدامات تحریمى علیه نظام جمهورى اسلامى
🔷یکی از اقدامات دولت #آمریکا در مقابله با انقلاب اسلامی، اعمال فشارها و #تحریمهای_اقتصادی علیه کشورمان است که این تحریم ها با دستور کارتر در ۲۳ آبان ۵۸ با مسدود نمودن اموال و دارایی های ایران در مؤسسات مالی و بانکهای آمریکایی آغاز گردید و تا به امروز ادامه داشته و همواره تمدید و تشدید شده است. #دولت_آمریکا با هدف تضعیف قدرت اقتصادى و مالى ایران و به زانو درآوردن نظام نوپاى اسلامى، به اصطلاح سیاست مهار ایران را در پیش گرفت. در دوران ریاست جمهورى ریگان، مجازاتهاى سنگینى براى مؤسسات و شرکتهاى آمریکایى، که قصد سرمایه گذارى در بخشهاى نفت و گاز ایران را داشتند، در نظر گرفته شد.
🔷همچنین با تصویب و اجراى #طرح_داماتو در زمان ریاست جمهورى کلینتون، تحریم اقتصادى ایران وارد مرحله نوینى شد که به موجب آن، شرکتهاى غیرآمریکایى که بیش از چهل میلیون دلار در سال در صنایع نفتى ایران سرمایه گذارى میکردند، مشمول تحریمهاى سنگین این کشور قرار مىگرفتند. کلینتون رئیس جمهور وقت آمریکا اعلام کرد: «ما از تمامی دوستانمان در جهان میخواهیم که از داشتن مناسبات اقتصادی با ایران اجتناب کنند و همانند آمریکا، ایران را تحت فشار و تحریم قرار دهند، زیرا ایران سرسخت ترین مخالف صلح خاورمیانه (اعراب و اسرائیل) است». (ایران و آمریکا - حسن واعظی - ص ۱۲۵)
🔷امروز نیز آمریکا به بهانه تلاش جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به انرژی هسته ای، تحریم های شدیدی را علیه کشور ما به کار گرفته و دامنه و گستره تحریم ها را شامل مراودات بانکی و شرکت های تجاری و بازرگانی و حتی دارو نموده است که با هدف ایجاد نارضایتی مردم و جدا نمودن آنان از نظام جمهوری اسلامی به عنوان پشتوانه اصلی نظام صورت میگیرد، اما ایستادگی و صلابت مردم در برابر زیاده خواهی های آمریکا موجب شد با وجود همه سختیها، ایران اسلامی نه تنها در برابر همه تحریم ها ایستادگی نماید، که آنها را به فرصتی برای پیشرفت کشور تبدیل کند.
💠حمایت، سازماندهى و هدایت مخالفان نظام
🔷یکی دیگر از اقدامات مداخلانه جویانه #آمریکا علیه انقلاب اسلامی، حمایت، سازماندهی و هدایت مخالفان نظام برای مقابله با نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز بوده است. این حمایت شامل حمایت مالی، تسلیحاتی، رسانه ای و تبلیغاتی و... می باشد. حمایت این کشور از منافقان و تجهیز مادی و تسلیحاتی آنان برای عملیات تروریستی بر علیه نظام جمهوری اسلامی بر کسی پوشیده نیست. هدایت و حمایت آشکار سران این کشور از غائله ۱۸ تیر سال ۷۸ و فتنه سال ۸۸ عمق کینه توزی آنان را به خوبی نشان میدهد. در جریان فتنه ۸۸ مقامات آمریکایی بی پرده با دخالت در امور داخلی کشور ما به حمایت از جریان فته پرداختند.
🔷هیلاری کلینتون که وزارت خارجه آمریکا را در آن زمان بر عهده داشت اظهار داشت: «دولت آمریکا از بیرون ایران هر حمایتی از دستش بر می آمد از معترضان (جریان فتنه) کرد». «همه ایرانیانی که در تلاش برای شنیده شدن صدایتان و دفاع از آزادیهای بنیادی و حقوق بشر هستید، بدانید تنها نیستید، ایالات متحده آمریکا و جامعه جهانی پشتیبان شماست». همچنین باراک اوباما گستاخانه ابزار داشت: «ایرانیها باید شجاعت لازم برای بیان آزادی را داشته باشند و به اعتراضات خود ادامه دهند. امیدواری و توقع من این است که کماکان شاهد این باشیم مردم ایران شجاعت ابراز اشتیاق برای به دست آوردن آزادی بیشتر و حکومتی مبتنی بر مردمسالاری بیشتر را داشته باشند». (وبسایت الف - گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره فتنه ۸۸)
#منبع: وبسایت پرسمان
#آمریکا
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️اگر میخواهیم از نابسامانیها نجات پیدا کنیم و ضربه بر پیکر اسلام وارد نشود...
🔸اگر میخواهیم دین صحیح داشته باشیم،
🔸اگر میخواهیم از فقر رهایی یابیم،
🔸اگر میخواهیم از مرض نجات پیدا کنیم،
🔸اگر میخواهیم عدالت در میان ما حکمفرما باشد،
🔸اگر میخواهیم آزادی و دموکراسی داشته باشیم،
🔸اگر میخواهیم جامعه ما بر خلاف حال حاضر به امور اجتماعی علاقهمند باشد،
🔺منحصرا راهش #علم است و علم.
🔷آن علمی که عمومیت داشته باشد و از راه دین و به صورت یک جهاد مقدس در آید. اگر ما این جهاد مقدس را شروع نکنیم، دنیا خواهد کرد و ثمرهاش را هم خود آنها خواهند برد، یعنی دیگران خواهند آمد و ملت ما را از گرداب جهالت نجات خواهند داد و خدا میداند که آن وقت این کوتاهی ما، چه لطمه بزرگی به پیکر اسلام وارد خواهد کرد.
🔷شکی نیست که علم به تنهایی ضامن سعادت جامعه نیست. جامعه #دین_و_ایمان لازم دارد. همانطوری که ایمان هم اگر مقرون به علم نباشد، مفید نیست، بلکه وبال است؛ و اسلام نه عالم بیدین میخواهد، نه جاهل دیندار.
📕استاد مطهری، ده گفتار، ص۱۸۶
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️ #تاثیر_ورزش در زندگی دنیوی و اخروی انسان (بخش اول)
🔶امام علی(ع) در تفسیر آیه شریفه «وَ لا تَنْسَ نَصِیبَکَ مِنَ الدُّنْیا» فرمودند: «لَا تَنْسَ صِحَّتَکَ وَ قُوَّتَکَ وَ فَرَاغَکَ وَ شَبَابَکَ وَ نَشَاطَکَ؛ #تندرستی و توانایی، و آسایش خاطر، و جوانی، و نشاط خویش را فراموش مکن و با این ها #آخرت را به دست آور».
💠بدن برای کسب توانایی، سلامت و سعادت، احتیاج به #ورزش دارد
🔷 #روح_انسان برای تکامل خود و تا فرا رسیدن زمان مرگ، به بدن نیاز دارد. پس انسان باید در حفظ #سلامت_جسمش به وسیله #ورزش بکوشد. روح انسان در قالب جسم او و در تعلق به جسم او تکامل پیدا مىکند. اگر انسان بدنِ سالم نداشته باشد، #روح او نیز سالم نخواهد بود. بنابراین، #ورزش نقش دوگانه دارد: هم در سلامت جسم موثر است و هم در سعادت روح. روستاییها و عشایر و صحرانشینان با کار سنگین کشاورزی و دامداری، بدن سالمی دارند و کمتر مریض میشوند، اما شهرى ها که به خاطر تکنولوژى و پیشرفت صنعت کمتر کار مى کنند، عضلات شان شل میشود و اینجاست که انواع بیماریها و مشکلات سراغ آنان می آید، زیرا قوام بدن به عضلات است.
🔷بنابراین، #ورزش باید جزء لاینفک زندگى شهرى باشد. به هر حال بدن، در زندگى شهرى، اگر بخواهد سعادت انسان را تأمین کند، باید #قوى نگه داشته شود. بدن اگر سالم نباشد، خیلى از امور را انسان نمیتواند انجام بدهد و بدنی که ضعیف است، آمادگى زیادى براى پذیرش و مبتلا شدن انواع بیمارى ها دارد. شخص با بدن ضعیف و بیمار، توانایی انجام کارهای شخصی نسبتا سنگین خود را ندارد. او نمیتواند بارهای سنگین را جابجا کند. #سلامت_جسم برای کسب روزى اهمیت زیادى دارد. حتى امروزه در شغل هایى که بدنى نیستند، اولین شرطِ گزینش، داشتن سلامت کامل است. برای ازدواج نیز انسان نیاز به سلامت بدنی دارد. کسى که سلامتى دارد، از نظر ازدواج موفقتر مى تواند عمل کند تا کسى که سالم نیست.
🔷بین روح و جسم پیوند محکمى وجود دارد. انسان تا وقتى که در این دنیا زنده است، باید این پیوند را بشناسد و براساس نیازهای آنها عمل کند. اگر بدن مریض شود، روح هم مریض میشود و متقابلاً ناراحتی روح روی سلامت بدن اثر میگذارد. اگر دل درد داشته باشى، تمام وجودت درد میگیرد. (چو عضوى به درد آورد روزگار / دگر عضوها را نماند قرار). وقتی شما زیاد غصه میخورید، زخم معده میگیرید. اگر زیاد عصبانى شوید، اثنى عشرتان زخم میشود. مشکلات روحى، جسم را ضعیف و بیمار مى کند. امروزه در زندگى شهرى آمار بیمارى های جسمى و روحى بالا رفته است. هرچه جامعه رو به تکنولوژى و صنعت پیش میرود، این آمارها بالاتر میروند. هواى آلوده و بدن های ضعیف که عادت به کار سنگین ندارند، مزید بر علت شده اند. در روایت داریم که صحت و سلامتى بدنها از شیرین ترین نعمتهاست.
#منبع: راسخون به نقل از سایت منتظران منجی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
✨
⭕️دیدگاه مقام معظم رهبری پیرامون امر به معروف و نهی از منکر
(بخش دوم)
💠خلاف ها
🔷«گناهکار هم فقط بدحجاب نیست که بعضی فقط به مسئله ی بدحجابی چسبیده اند. این، یکی از گناهان است و از خیلی از گناهان کوچک تر است. خلاف های فراوانی از طرف آدم های لاابالی در جامعه وجود دارد: خلاف های سیاسی، خلاف های اقتصادی، خلاف در کسب و کار، خلاف در کار اداری، خلاف های فرهنگی. این ها همه خلاف است. کسی غیبت می کند، کسی دروغ می گوید، کسی توطئه می کند، کسی مسخره می کند، کسی کم کاری می کند، کسی ناراضی تراشی می کند، کسی مال مردم را می دزدد، کسی آبروی مردم را بر باد می دهد. این ها همه منکر است. در مقابل این منکرات، #عامل_بازدارنده، نهی است؛ #نهی_از_منکر. بگویید: «آقا، نکن». این تکرار «نکن»، برای طرف مقابل، شکننده است با عواملی که محیط را از شکل اسلامی خارج می کنند، مقابله کنید».
💠خانواده
🔷«در محیط #خانواده هم می شود نهی از منکر کرد. در بعضی از خانواده ها حقوق زنان رعایت نمی شود؛ در بعضی از خانواده ها حقوق جوانان رعایت نمی شود؛ در بعضی از خانواده ها، به خصوص حقوق کودکان رعایت نمی شود. این ها را باید به آن ها تذکّر داد و از آن ها خواست. حقوق کودکان را تضییع کردن، فقط به این هم نیست که انسان به آن ها محبّت نکند؛ نه. سوء تربیت ها، بی اهتمامی ها، نرسیدن ها، کمبود عواطف و از این قبیل چیزها هم ظلم به آن هاست».
💠منکرات جامعه
🔷«منکراتی که در سطح جامعه وجود دارد و می شود از آن ها نهی کرد و باید نهی کرد، از جمله این هاست: اتلاف منابع عمومی، اتلاف منابع حیاتی، اتلاف برق، اتلاف وسایل سوخت، اتلاف مواد غذایی، اسراف در آب و اسراف در نان.
ما این همه ضایعات نان داریم؛ اصلًا این یک منکر است؛ یک منکر دینی است؛ یک منکر اقتصادی و اجتماعی است؛ نهی از این منکر هم لازم است»
#منبع: پرسش ها و پاسخ های دانشجویی، دفتر پنجاه و هشتم، امر به معروف و نهی از منکر، تدوین: سیدحسن موسوی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف
برگرفته از وبسایت رهروان ولایت
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄⭐️
⭐️
⭕️اخلاق، به جای دین!
🔶آیا با تکامل اخلاق بشر، نیاز او به #دین باقی است؟
💠در کشورهایى که مردم آنها روابط اجتماعى خوبى دارند و به حقوق یکدیگر تجاوز نمى کنند، عدالت و حسن تفاهم در میان آنان برقرار است؛ در چنین کشورهایى #دین چه نقشى را مى تواند به عهده بگیرد؟
🔷اخلاق تا شعاع معيّنى میتواند جلوی مفاسد را گرفته و نظمی ظاهرى برقرار نمايد که براى اصلاح يک جامعه کافى نيست، کما اينکه امروز در جوامع متمدّن و اخلاق مدار، آمار کودکان نامشروع، انتحار، طلاق، ترور و... بالاست. اما #دين علاوه بر اصلاح روابط ميان افراد اجتماع، #رابطه_انسان_و_خدا را که مايه تکامل انسان و جامعه در تمام جنبه هاى معنوى و مادّى است بر قرار مينمايد.
منبع: وبسایت آیت الله مکارم (بخش آیین رحمت)
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش پنجم)
🔶تاریخ معاصر کشور ما سندی گویا بر توطئه ها، اقدامات خصمانه و دخالت های #آمریکا می باشد که نگاهی گذرا به آنها کافی است تا #خوی_استکباری این کشور را به نمایش بگذارد و نقاب فریب از چهره آن کنار زند، از مهمترین توطئه ها و دشمنیهای آمریکا بر علیه کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات زیر است.
💠فضاسازى سیاسى و تبلیغاتى و #جنگ_روانی علیه نظام جمهورى اسلامى
🔷از دیگر ابعاد اقدامات مداخله جویانه #آمریکا، فضا سازی و جنجال تبلیغاتی گسترده و #جنگ_رسانهای تمام عیار بر علیه نظام اسلامی و اتهامات و ادعاهای واهی و بی اساس به کشورمان با هدف تخریب چهره نظام است. اتهاماتی همچون «نقض حقوق بشر»، «حمایت از تروریسم و گروه هاى تروریستى»، «تلاش براى دستیابى به سلاحهاى کشتار جمعى» و... که هر از گاهی در قالب سناریوهای مختلف و با ابعاد گسترده رسانه ای اجرا میگردد؛ اتهاماتی که واقعیت آن در خود #آمریکا و رفتار این کشور کاملاً آشکار است.
💠اختصاص بودجه های کلان برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی
🔷از اقدامات خصمانه #آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی، در نظر گرفتن بودجه های کلان، برای مقابله و #ضربه_زدن به جمهوری اسلامی است. نگاهی به بودجه های مصوب سنای آمریکا در پنج سال گذشته، گویای آن است که در سال ۲۰۰۷ مبلغ ۶۶ میلیون دلار برای «برای گسترش دموکراسی در ایران»، سال ۲۰۰۹ مبلغ ۵۵ میلیون دلار برای «جنگ نرم با ایران»، سال ۲۰۱۰ مبلغ ۵۵ میلیون دلار برای «نفوذ در ایران، مقابله با فیلترینگ سایتهای ضد ایرانی، تحریک قربانیان سانسور در ایران، آموزش الکترونیکی ایرانیان مخالف نظام برای براندازی نرم و شبکه سازی اینترنتی برای اغتشاشگران بعد از انتخابات ریاست جمهوری، ارائه آموزشهای لازم رسانهای و کامپیوتری برای راه اندازی سایتها جهت اطلاع رسانی» و مبلغ ۲۰ میلیون دلار بودجه تکمیلی برای «مبارزه با ایران از طریق فعالیتهای اینترنتی» و در سال ۲۰۱۱ مبلغ ۲۵ میلیون دلار برای «حمایت از هکرها برای تخریب فضای سایبری ایران»، تخصیص یافته است.
🔷در گزارش عملکردهای بودجه ای آمریکا چنین آمده که همه ساله مبالغی به «صندوق دمکراسی خواهی در ایران» واریز شده، مبالغ دهها میلیون دلاری صرف برنامههای حقوق بشر در ایران شده و آنگونه که کاندولیزا رایس وزیر وقت امور خارجه آمریکا هم در گزارش سالانه خود اعلام میکرد، مبالغی هم برای هیأت کارفرمایان پخش رادیو تلویزیونی (شامل هزینههای صدای آمریکا به فارسی، رادیو فردا و رادیو آزادی) هزینه میشد. البته در سالهای اخیر و در دولت اوباما بخش اعظمی از این بودجه، صرف برنامههای اینترنتی و اقدامات آموزشی و مراودات فرهنگی شده است. کما اینکه هیلاری کلینتون، وزیر وقت امور خارجه آمریکا گفته بود بودجه ۲۵ میلیون دلاری پنتاگون علیه ایران را به مخالفان نظام سیاسی ایران اختصاص میدهد که به اصطلاح او به «قاتلان، هکرها و سانسورچیان» حمله کنند. این اقدام در واقع گامی عملی است در جهت آنچه در سالهای گذشته تحت عنوان «دستور کار آزادی اینترنت» از سوی وی مطرح شده بود، به شمار میرود. (وبسایت خبر آنلاین)
💠مقابله با دستیابی جمهوری اسلامی به فناوری هسته ای
🔷در حالی که #آمریکا پیش از انقلاب اسلامی از برنامه هسته ای ایران حمایت میکرد، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با وجود رعایت تمامی موازین و مقررات آژانس بین المللی انرژی اتمی از سوی کشور ما، به دلیل ناهمخوانی سیاست این کشور با کشور ما، تلاش نمود تا با استفاده از ابزارهای مختلف، مانع دستیابی جمهوری اسلامی به #فناوری_هستهای گردد و در این راه از هیچ کوششی فرو گذار ننموده است. از صدور قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی گرفته تا فرستادن گزارش پرونده هستهای ایران به شورای امنیت سازمان ملل و صدور قطعنامه برای اعمال فشار مضاعف علیه ایران و گسترش تحریم ها در قالب اقدام های رسمی و اقدامهای غیر رسمی چون ترور دانشمندان هستهای ایران و استفاده از ویروس «استاکس نت» برای تخریب سیستم رایانهی مرکزی تأسیسات هستهای بوشهر و... . (برنامهی هستهای ایران (واقعیتهای اساسی) کاظم غریب آبادی، تهران، مرکز چاپ و انتشارات وزارت امورخارجه، پاییز ۱۳۸۷، ص ۱۶۰- ۲۶۸)
#منبع: وبسایت پرسمان
#آمریکا
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️🌸⚡️
⚡️
⭕️منظور از معجزات علمى #قرآن چیست؟
🔹 #قرآن یک کتاب علوم طبیعى نیست؛ بلکه #کتاب_هدایت و انسان سازى است. با این حال گاه براى رسیدن به این هدف، اشاراتى به پاره اى از اسرار آفرینش دارد و مسائلى را فاش می کند که در آن عصر و آن محیط، حتّى براى دانشمندان ناشناخته بود.
🔹اینگونه بیانات قرآن، مجموعه اى را تشکیل مى دهد که ما آن را #معجزات_علمى_قرآن میخوانیم. چنانکه قرآن مجید بیش از هزار سال قبل از نیوتن، در آیه ۲ سوره رعد، به نیروی جاذبه و در سوره نمل، آیه ۹۰ به حرکت زمین، به روشنی اشاره کرده است.
🌐وبسایت آیت الله مکارم (بخش آیین رحمت)
#قرآن
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️ #تاثیر_ورزش در زندگی دنیوی و اخروی انسان (بخش دوم و پایانی)
🔶امام علی(ع) در تفسیر آیه شریفه «وَ لا تَنْسَ نَصِیبَکَ مِنَ الدُّنْیا» فرمودند: «لَا تَنْسَ صِحَّتَکَ وَ قُوَّتَکَ وَ فَرَاغَکَ وَ شَبَابَکَ وَ نَشَاطَکَ؛ #تندرستی و توانایی، و آسایش خاطر، و جوانی، و نشاط خویش را فراموش مکن و با این ها #آخرت را به دست آور».
🔷 #ورزش علاوه بر این که مزایای زیادی برای سلامت بدن دارد، آفاتی نیز دارد. یکی از آفاتش این است که در حالی که ما ورزش را برای سلامت جسم انجام میدهیم، بعضی ها میروند سراغ ورزش که جسم را سالم کنند، اما #روح را خراب میکنند. گاهی حرص و جوش هاى مسابقات، امور خیالى و وهمى هستند که گریبانگیر افراد میشوند و سلامت جسم و روح شان را به خطر می اندازند. در مسابقات مى بینیم که فرد به خاطر ورزش و بُردن یک مسابقه، از مرز اخلاق خارج میشود و حتی تا مرز خودکشى هم پیش میرود. پس بنا نیست ما به هر قیمتی ورزش کنیم.
🔷اگر بنا باشد ورزش، #بهداشت_روانی مان را از بین ببرد، این ورزش عاقلانه نیست. عصبانیت هایى که در ورزشها سراغ مان مى آید، بد اخلاقى ها، فحاشى ها، قطع ارتباطات، بدبین شدن به افراد، از بین رفتن وحدت و صفاى بین دوستان و برادران، همه اینها چه از لحاظ دنیایى و چه از لحاظ آخرتى برای ما گران تمام مى شود. بعضی ها در این مسابقات و بُرد و باخت ها دشمن خونی همدیگر می شوند. اینها کارهای جاهلانه، منیت ها و خودخواهی هایی است که هدف ما از ورزش را زیر سؤال می برد. #ورزش نباید سوژه ای برای انحراف اخلاقی افراد شود.
🔷امروزه اعتبار ورزش را با مسایل مبتذل خراب کرده اند. از ورزش بهره بردارى سیاسى مى کنند. قدیم ها اینگونه نبود، به خصوص ورزش هاى بومى مثل کُشتى که در آن اخلاق، معرفت، جوانمردى، صبر و گذشت، سرلوحه ی کار ورزشکاران بود. یک نفر که وارد گود مى شد، #از_نظر_دینى با امام على (ع)، با خدا، نماز اول وقت، نماز جماعت و با قرآن پیوند برقرار میکرد. توجه به پیشکسوت، ادب به پیرمرد، توجه به زیردست و ضعفا، حامى مستضعفین بودن، مسائل مهمی بود که به ورزشکار آموزش میدادند. ورزشکار یکپارچه ادب میشد. مثل پوریای ولی که داستانش را همه میدانند.
🔷امام حسین(ع) نیز در خصوص #اهمیت_ورزش میفرمایند: «بادروا فی مدته الاعمار بصحه الاجسام؛ در تمام مدت عمرتان مبادرت کنید به این که #بدنتان را سالم نگه دارید». «مبادرت کردن» یعنى اقدام عملی کردن؛ نه اینکه بخواهید و بگویید؛ بلکه باید عملاً #اقدام کنید. رابطه با جسم، قانون دارد؛ با قانون نمیشود هر طورى که دلت میخواهد برخورد کنی. زیرا بازتاب خوبی نخواهد داشت. به خصوص قوانین الهى که تخلف ناپذیر است.
🔷قوانینی برای حفظ سلامت بدن وجود دارد، مثلاً بعد از حمام باید مدتی سر را بپوشانیم. به خصوص در فصل پاییز و زمستان. گوش خیلی حساس است. زیرا مجرای غذای روح است. (آدمی فربه شود از راه گوش). آدمیت آدم از راه گوش تأمین میشود. اولین عضو از نظر اهمیت که قرآن هم از آن اسم می برد، گوش است. «إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ کُلُّ أُولَئِکَ کَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا؛ انسان در مورد گوش و چشم و قلب مسوول است».[اسراء،۳۶] پس به سلامت گوش خیلی اهمیت بدهید، اگر خوب نشنویم، نمى توانیم درست رشد انسانى کنیم. نباید فکر کنیم که این ضرب المثل که می گوید: «عقل سالم در بدن سالم است»، یک شعار است.
#منبع: راسخون به نقل از وبسایت منتظران منجی
#ورزش
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش ششم)
🔶تاریخ معاصر کشور ما سندی گویا بر توطئه ها، اقدامات خصمانه و دخالت های #آمریکا می باشد که نگاهی گذرا به آنها کافی است تا #خوی_استکباری این کشور را به نمایش بگذارد و نقاب فریب از چهره آن کنار زند، از مهمترین توطئه ها و دشمنیهای آمریکا بر علیه کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی تهاجم فرهنگی و جنگ نرم است.
💠تهاجم فرهنگی و جنگ نرم
🔷ابعاد توطئه های آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی تنها به جنگ سخت علیه نظام جمهوری اسلامی محدود نبوده، بلکه گستره آن ریشه های فرهنگی و فکری نظام جمهوری اسلامی را به عنوان پایه های اصلی انقلاب اسلامی در برگرفته و شاهد تهاجم گسترده فرهنگی و #جنگ_نرم این کشور بر علیه نظام جمهوری اسلامی میباشیم. ادوارد شرلی نظریه پرداز آمریکایی میگوید: «کلید اصلی برای ایجاد یک تغییر بنیادین در سیاست های ایران از بین بردن خصوصیات انقلابی ایران است و باید عقاید انقلاب را از درون تهی کرد». (نفوذ و استحاله -معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه ثارالله-، ص۹۶) دیوید کیو مأمور وقت سازمان سیا و رابط آن با برخی گروههای و عناصر ضد انقلاب میگوید: «مهم ترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم». (هویت دینی و انقطاع فرهنگی -حمید نگارش- نمایندگی ولی فقیه در سپاه ص ۱۸۰)
🔷ابعاد جنگ نرم بر علیه نظام جمهوری اسلامی به گونه ای است که بیش از شصت بنیاد و مؤسسه در زمینه جنگ نرم بر علیه نظام جمهوری اسلامی فعالیت داشته و یا دارند که از جمله میتوان به بنیاد سوروس یا بنیاد جامعه باز، مرکز وودرو ویلسون، خانه آزادی، صندوق اعانه ملی برای دموکراسی، مؤسسه دموکراتیک ملی، مؤسسه جمهوری خواه ملی، بنیاد فورد، بنیاد برادران راکفلر، بنیاد کارنگی، مؤسسه آمریکن اینترپرایز، بنیاد دموکراسی در ایران، انستیتو آلبرت انشتین، کمیته خطر حاضر، انستیتو بروکینگز، مرکز سابان وابسته به بروکینگز، دیده بان حقوق بشر، موسسه کاتو، مرکز هیستینگز، مرکز بین المللی تحقیقات بر روی زنان، و... اشاره نمود.(کانون های فکری استکبار (معرفی و بررسی عملکردهای بنیادهای جنگ نرم)، فاطمه مرسلی، ص۸۶)
🔷فعالیت شبکه های فارسی زبان از جمله بی بی سی، وی او ای، رادیو فردا، رادیو زمانه، رادیو رژیم صهیونیستی، شبکههای ماهوارهای ضدانقلاب مانند منافقین، گروههای سلطنتطلب، پارس، رنگارنگ، فیس بوک، توئیتر و... بیانگر تلاش همه جانبه دنیای استکبار و به ویژه #آمریکا و جنگ نرم این کشور به منظور براندازی نظام جمهوری اسلامی است. اینها تنها نمونه هایی از فهرست بلند توطئه ها و اقدامات خصمانه آمریکا بر علیه نظام جمهوری اسلامی میباشد که به خوبی بیانگر #عمق_کینه و دشمنی این کشور با نظام جمهوری اسلامی است.
🔶«دلایل دشمنی و خصومت آمریکا با ایران»
در بررسی مهمترین دلایل و عوامل دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی با نظام جمهوری اسلامی و استمرار و دست برنداشتن از این دشمنی و عناد، میتوان به این موارد به طور گذرا اشاره نمود:
💠اسلامی بودن نظام جمهوری اسلامی
🔷یکی از مهمترین عوامل دشمنی استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکا با نظام جمهوری اسلامی، بلکه ریشه اصلی تمامی دشمنیها، #اسلامی_بودن انقلاب و شکل گیری انقلاب بر پایه اسلام ناب است. انقلاب اسلامی که بر پایه فرهنگ غنی اسلام شکل گرفت، فرهنگ غرب و مبانی آن را به چالش کشیده و زیر سوال برد. ریچارد نیکسون رئیس جمهور اسبق آمریکا میگوید: «جهان اسلام در قرن بیست و یکم یکی از مهمترین میدانهای زور آزمایی سیاست خارجی آمریکاست». هانتینگتون نظریه پرداز مشهور آمریکایی میگوید: «تقابل اصلی آینده جوامع بشری برخورد فرهنگ اسلامی و فرهنگ غربی است».
🔷مقام معظم رهبری در این باره فرمودند: «امروز دشمنی اردوگاه استکبار با ایران اسلامی به خاطر اسلام است. آن ها با #اسلام دشمن هستند که بر جمهوری اسلامی ایران فشار وارد میکنند. والله که آمریکا از ملت ایران، از هیچ چیز شان به قدر مسلمان بودن و پایبند به اسلام ناب محمدی بودن ناراحت نیست، او میخواهد شما از این پایبندی دست بردارید».
#منبع: وبسایت پرسمان
#آمریکا
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️تعیین وقت برای ظهور از آسیب های مهدویت
🔶تعیین وقت برای #ظهور جایز نیست و براساس روایات معصومین علیهم السلام ما وظیفه داریم کسانی را که به تعیین وقت برای ظهور می پردازند تکذیب کنیم.
💠اثرات پرهیز از تعیین وقت برای ظهور
🔷 #انتظار_منجی از سویی عاملی برای پایداری و شکیبایی در برابر سختی ها و مشکلات عصر غیبت و از سوی دیگر عاملی برای پویایی و تحرک شیعیان و آماده باش همیشگی آنان است. بر اساس تعالیم ائمه معصومین علیهم السلام، #منتظر باید هر لحظه #آماده_ظهور باشد و زندگی خود را چنان سامان دهد که هر زمان اراده خدا به ظهور تعلق گرفت، بتواند با سربلندی در پیشگاه حجت خدا ظاهر شود.
🔷به عبارت دیگر انتظار ظهور حجت در آینده ای نامشخص، هم بیم دهنده و هم نوید بخش است. #بیم_دهنده است؛ زیرا منتظر با خود میگوید شاید همین سال، همین ماه و یا همین روز ظهور رخ دهد، پس باید آماده حضور در پیشگاه حجت خدا و ارائه اعمال خود به آن حضرت باشیم؛ و #امیدبخش است؛ چرا که منتظر، می اندیشد شاید در آینده ای نزدیک ظهور رخ دهد و سختی ها و مشکلات او به پایان برسد و لذا باید پایداری و مقاومت ورزید و تسلیم جریان هایی نشد که در پی غارت سرمایه های ایمانی و اعتقادی اند.
🔷با توجه به مطالب یاد شده، میتوان گفت که تعیین زمان برای ظهور بر خلاف مفهوم و #فلسفه_انتظار است و چه بسا منتظر را به سستی یا ناامیدی بکشد؛ زیرا وقتی گفته شد که تا فلان زمان مشخص، هر چند آینده ای نه چندان دور، ظهور به وقوع نخواهد پیوست، ما به طور طبیعی دچار سکون و رکود میشویم و به این بهانه که هنوز تا ظهور فاصله داریم، از به دست آوردن آمادگی لازم برای ظهور خودداری میکنیم. از سویی دیگر اگر ظهور به هر دلیل در زمانی که به ما وعده داده شده رخ ندهد، ما دچار ناامیدی و یأس میشویم و چه بسا که در اصل اعتقاد به ظهور منجی آخرالزمان نیز دچار تردید شویم. این نکته ای است که در روایات نیز مورد توجه قرار گرفته است.
🔷از جمله در روایتی که فضیل بن یسار از امام محمد باقر(ع) نقل کرده، آن حضرت در پاسخ به این پرسش که «آیا برای این امر (برخاستن قائم علیه السلام)، وقت (مشخص) وجود دارد، فرمودند: کسانی که برای این امر وقت تعیین میکنند، دروغ میگویند (آن حضرت سه مرتبه این سخن را تکرار کرد و آنگاه فرمود:) زمانی که موسی(ع) قومش را برای رفتن به قراری که با پروردگارش داشت ترک کرد، به آن ها وعده داد که تا سی روز دیگر برمی گردد، اما زمانی که خداوند ده روز دیگر بر آن سی روز افزود، قومش گفتند: موسی خلاف وعده کرد پس آن کردند که کردند.[۱] داستان ارتداد قوم یهود و گوساله پرست شدن آن ها در پی تأخیر ده روزه موسی در تاریخ مشهور است و این هشداری است به همه کسانی که در پی تعیین وقت برای ظهورند.
🔷آنچه در روایات امام باقر(ع) در مورد فلسفه تعیین نشدن وقت ظهور آمده بود، به بیانی دیگر در روایتی که از امام موسی کاظم(ع) نقل شده، آمده است. آن حضرت در این زمینه می فرمایند: اگر به ما گفته می شد: این امر [ظهور قائم] تا دویست سال یا سیصد سال دیگر واقع نمی شود، دل ها سخت می شد و بیشتر مردم از اسلام برمی گشتند. اما گفته اند: این امر چه با شتاب پیش می آید و چه نزدیک است! تا دل های مردم الفت گیرد و فرج نزدیک احساس شود.[۲]
بنابراین همه باید تلاش خود را متوجه اصل قضیه انتظار فرج، منتظر نگهداشتن مردم، حفظ شادابی و سرزندگی انتظار در آنها و یادآوری وظایف منتظران کنند و از تعیین وقت برای ظهور خودداری نمایند.[۳]
پی نوشت ها :
[۱] محمد بن یعقوب الکلینی، ج۱، ص ۳۶۸-۳۶۹
[۲] همان، ص۳۶۹، ح ۶
[۳] برای مطالعه بیشتر در این زمینه ر.ک: ابراهیم شفیعی سروستانی، «زمزمه های ظهور»
#منبع: راسخون به نقل از وبسایت وعده صادق
#امام_عصر
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ #اهميت_توحيد تا چه حدّ است؟
🔷جواب اين سؤال را میتوان با تأمل در آيه ۱۰۸ سوره انبياء به دست آورد. از آنجا كه مهم ترين مظهر رحمت و محكمترين پايه و اساس آن، #توحيد و جلوه هاى آن است، خداوند چنين میفرماید: «قُلْ إنّما يُوحى اِلىَّ انّما اِلهُكُمْ اِلهٌ واحدٌ؛ به آنها بگو تنها چيزى كه به من وحى میشود اين است كه معبود شما معبود واحدى است».[۱]
💠در واقع در اين آيه ۳ نكته بنيادى مطرح شده است:
🔷نخست اين كه پايه اصلى توحيد است و به راستى هر چه بيشتر بينديشيد وجود اين رابطه نيرومند روشنتر میشود، توحيد در اعتقاد، در عمل، توحيد در كلمه، توحيد در صفوف و توحيد در قانون و در همه چيز. نكته ديگر اينكه به مقتضاى كلمه «انّما» كه دليل به حصر است، تمام دعوت پيامبر اسلام(ص) در اصل توحيد خلاصه میشود؛ مطالعات دقيق نيز نشان میدهد: اصول حتى فروع و احكام نيز، در پايان به #اصل_توحيد باز میگردد و به همين دليل توحيد تنها يك اصل از اصول نيست، بلكه بعنوان #رشته_محكمى است كه دانه هاى يك تسبيح را به هم پيوند میدهد و يا روحى است كه در كالبد دين دميده شده.
🔷و آخرين نكته اينكه مشكل اصلى تمام جوامع و ملل، آلودگى به شرك در اشكال مختلف است زيرا جمله «فَهَل انتُم مُسلِمُونَ؛ آيا تسليم در برابر اين اصل میشويد»، كه در ادامه آيه است میرساند كه مشكل اصلى بيرون آمدن از شرك و مظاهر آن و بالا زدن آستين براى شكستن بتها است، نه فقط بتهاى سنگى و چوبى، كه بتها از هر نوع مخصوصاً طاغوتهاى انسانى.[۲]
پي نوشتها
۱. سوره انبياء،آيه۱۰۸
۲. تفسير نمونه، ج۱۳،ص۵۷۳
منبع:سایت انوار طاها
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد