🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳
🏴
⭕️زندگی و فضايل #حضرتزينبکبری (س) - (بخش اول)
🔶 #شخصيتحضرتزينبكبری(س) را نميتوان در اين سطور مختصر بيان كرد، در این نوشتار در حد قطراتی از دريای فضائل ايشان را بيان خواهيم كرد. در مورد وفات حضرتشان هم مختصرا اینكه، وفات ايشان طبق قول مشهور در ۱۵ رجب سال ۶۲ ه.ق اتفاق افتاده است.
💠زندگی آن حضرت
🔷اين بانوی بزرگوار در شهر مدينه تولد يافت. شوهرِ حضرت، عبداللهبنجعفر پسر عموی بزرگوارش بوده است. او يكی از شخصيتهای مشهور اسلام و از سخاوتمندان بنام و معروف ميباشد. #حضرتزينب(س) دارای القاب و كنيههای زيادی است. يكی از القاب آن حضرت كه در روايات آمده، «عقيله» يا «عقيلهبنیهاشم» است كه به معنای زن ارجمند و گرامی در فاميل خود، ميباشد.
🔷از ديگر القاب آن حضرت ميتوان «صديقهصغری»، «عارفه»، «عالمه»، «فاضله»، «كامله» و «عابده آل علی» را نام برد. #حضرتزينب(س) تا زمانی كه اميرالمؤمنين(ع) در مدينه بود، با شوهرش عبداللهبنجعفر در مدينه زندگی كردند و زمانی كه اميرالمؤمنين(ع) پايتخت حكومت اسلامی را به كوفه منتقل كردند، به كوفه نقل مكان نمودند. #حضرتزينب(س) در كوفه به ارشاد و تعليم زنان كوفه اشتغال داشت.
🔷امام علی(ع) در سال ۴۰ هجری در كوفه به شهادت رسيد. بنابراين سن #حضرتزينب(س) در اين زمان تقريبا ۳۵ سال بود. حدود ۱۰ سال هم بعد از شهادت پدر بزرگوارش، با برادرش امام حسن(ع) زيست نمود. امام حسن(ع) در سال ۵۰ هجری به شهادت رسيد. بعد از شهادت امام حسن(ع) ۱۰ سال نيز با برادر ديگرش يعني امام حسين(ع) زندگی كرد.
🔷حضور ده ساله #حضرتزينب(س) در صحنه زندگي برادرش امامحسين(ع) پر حادثهترين و رنجآورترين دوران زندگي ايشان است. #حضرتزينب(س) در طول زندگی با مصائب زيادی روبرو شد. اما حضور ايشان در كربلا و ديدن آن صحنه های دلخراش و از دست دادن برادران و فرزندان و فرزندان برادر از همه مصيبات دردآورتر و ناگوارتر بود.
🔷چرا كه در يك روز همه عزيزانش خصوصاً برادرش امام حسين(س) را از دست داد. هنگام مصيبت جانگداز كربلا سن حضرت زينب(س) ۵۵ سال بود. اين بانوی بزرگوار در ۱۵ ماه رجب سال ۶۲ هجری رحلت کرد.» هر چند اقوال ديگري نيز در مورد ماه وفات ايشان وجود دارد. اما قول مشهور همان ۱۵ ماه رجب سال ۶۲ هجری است.
ماخذ در منبع موجود است.
📕زندگیوفضايلحضرتزينبعليهاالسلام
منبع: وبسایتاندیشهقم
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دو اقدام مهم حضرت زینب(س) برای باقی ماندن حادثه عاشورا
🚩 رهبر انقلاب: حادثه عاشوراى حسینى را هم ستمگران و ظالمان میخواستند نگذارند باقى بماند، زینب کبری (سلام الله علیها) نگذاشت. دو حرکت عمه ما انجام داد:
1️⃣ یک حرکت، حرکت اسارت بود به کوفه و شام و آن روشنگرىها و آن بیانات که مایه افشاى حقایق شد.
2️⃣ یک حرکت دیگر، آمدن به زیارت کربلا در اربعین بود؛ حالا اربعین اول یا دوم یا هرچه.
🔸این حرکت به معناى این است که نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثت آلودى که قصد دارند مقاطع عزیز و اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفق بشوند. ۹۳/۱۰/۱۷
مادر، مدیر و قلب تپنده خانواده است.
اسلام، مادر را مرکز ثقل خانه قرار داده است لذا کار بیرون را از عهده او برداشته است تا جامعه از پرورش فرزندان برومند و صالح در کمال آرامش برخوردار باشد. مادر صالح دیندار میتواند جهانی راسعادتمند کند.
مادر در حصار چهار دیواری خانه کودکی را پرورش میدهد که فردای جامعه را بر عهده دارد. او اگر کودکی توانا و سعادتمند پرورش بدهد جامعهای را به سعادت میرساند. مادر بارزترین منشا آسایش و عالیترین منبع سعادت خانواده است.
♦️نظام سرمایهداری به اسم احیای حقوق زن و آزادی آنها فرهنگ خطرناک شهوترانی را نهادینه کرده،
🔹بهطوری که امروزه شعار آزادی زنان برابر با آزادی زنان در بیبند و باری است.
🔹متاسفانه جوامع مبتلا به مرد شدن زنان شده است!
🔸از طرفی آن جنبه مبارکی که در زن بودن زنان هست و باید آن را رشد دهند، غفلت میشود!
🔹همه اینها به این جهت است که هرکس خود را در مرتبه اسفلالسافلین دنیا ارزیابی میکنند
🔸و از مرتبهها و افقی که خداوند برای زن و مرد در نظر گرفته و تکالیفی که برای آنها تعیین نموده، غافل است.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
هدایت شده از خانواده امن
🔴 #تکنیک_زیبانگری
💠 زیبانگری به #مشکلات از اسباب تحمّل آنهاست.
یکی از مصادیق زیبانگری، زیبانگاه کردن به اطرافیان از جمله #همسر است.
💠 همسر ما نیز انسانی است که ممکن است #عاقبت به خیر شده امّا من عاقبتم به خیر نشود.
شاید در نسل همسرم، سرباز امام زمان عج یا یکی از اولیای خدا وجود داشته باشد.
شاید او روزی به #شهادت برسد، شاید در نزد خدا جایگاه والایی دارد که من مطلّع نیستم،
شاید او روزی توبهی حقیقی کند و #رحمت خاص خدا شامل او شود و دهها شایدی که دور از ذهن نیست.
چرا که انسان، صاحب اختیار است و ممکن است مانند برخی از شهدای #کربلا در لحظهی آخر عمر، از گمراهی نجات پیدا کرده و به اوج سعادت برسد.
💠 با این نگاه، کینهها، نفرتها و ناراحتیهای ما #تعدیل شده و عامل خوبی برای ایجاد ارتباط صمیمانه و گرم با همسر میشود.
@amn_org
🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳
🏴
⭕️زندگی و فضايل #حضرتزينبکبری (س) - (بخش دوم و پایانی)
🔶 #شخصيتحضرتزينبكبری (س) را نميتوان در اين سطور مختصر بيان كرد، در این نوشتار در حد قطراتی از دريای فضائل ايشان را بيان خواهيم كرد. در مورد وفات حضرتشان هم مختصرا اینكه، وفات ايشان طبق قول مشهور در ۱۵ رجب سال ۶۲ ه.ق اتفاق افتاده است.
💠فضائل آن حضرت به طور خلاصه
🔷 «صبر حضرت»: شهيد مطهری در اين رابطه مينويسد: در حماسه حسينی، آن كسی كه بيش از همه درس تحمل و بردباري را آموخت و بيش از همه اين پرتو حسينی، بر روح مقدس او تابيد، خواهر بزرگوارش #زينب(س) بود، و در ناسخالتواريخ آمده است: محققاً از آغاز خلقت تاكنون از هيچ زنی از زنهای انبياء و اولياء اين حلم و بردباری پديد نيامده است».
🔷 «عبادت حضرت»: #زينبكبری(س) در تمام مدت اسارت، تهجد و نماز شبش تعطيل نشد». در كتاب رياحينالشريعه آمده است: شبزندهداری #زينبکبری(س) در تمام عمرش ترك نشد، حتی شب يازدهم محرم».
🔷 «سخنوری حضرت»: خطبههایآتشين و زيبای #زينبکبری(س) در كوفه و شام، كه يزيد و يزيديان را رسوا ساخت، در حد اعلای فصاحت و بلاغت بود. شهيد مطهری در اين رابطه مينويسد: «خطابهای كه #حضرتزينب(س) در مجلس يزيد، خوانده است از خطابههای بینظير دنياست».
🔷 «علم حضرت»: زمانی كه #حضرتزينبکبری(س) خطبه پرمحتوا و آتشين خود را در بازار كوفه ايراد نمود، امام سجاد(ع) در تأييد مقام علمی #حضرتزينب(س) فرمود: «الحمدلله تو دانشمند و عالمهای بدون معلم، و بانوی خردمندی بدون استاد ميباشی». اين سخن امام سجاد(س) نشان دهنده علم لدنی آن حضرت ميباشد.
🔷 «بزرگواری حضرت»: در بزرگواری آنحضرت همين نكته بس كه، زمانی كه در عصر روز عاشورا دو پسرش را شهيد كردند، از خيمه پا بيرون نگذاشت» در حالی كه هنگام شهادت ساير شهدا از خيمه بيرون میآمد و امام حسين(ع) را دلداري ميداد، ولی اينجا برای اينكه برادرش امام حسين(ع) خجالت نكشد از خيمه بيرون نيامد.
🔷 «عصمت حضرت»: در كتاب «زينب بنتالاماماميرالمؤمنين» مقام عصمت را برای اين بزرگوار ذكر ميكند و مينويسد: «هر چند مقام عصمت برای ايشان «ضروری دين» نيست، ولی به اين مرحله رسيده اند... »؛ و خلاصه بايد گفت: #شئوناتباطنيه و #مقاماتمعنويه #حضرتزينب(س) نايبه زهرا، امينه خدا... را هيچكس نتواند به تحرير و تقرير در آورد».
🔷ابن اثير مينويسد: #زينب(س) در فصاحت و بلاغت و زهد و عبادت و فضيلت و شجاعت و سخاوت شبيه ترين مردم به پدر خود علی(ع) و مادر خود فاطمه(س) بود.
ماخذ در منبع موجود است.
📕زندگیوفضايلحضرتزينبعليهاالسلام
منبع: وبسایتاندیشهقم
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نئولیبرالیستها به همه چیز نگاه درآمدزایی دارند،👈 از آموزش و پرورشی که در قانون اساسی جزو حقوق اولیۀ همۀ مردم و به صورت رایگان تعریف شده است تا بهداشت و ...
🔻 در مورد عمق تضاد فکری این جریان استکبارپذیر !! در برابر استقلال جمهوری اسلامی، اشاره به همین یک نمونه کافیست:
👈رهبر انقلاب فرموده بودند: در وزارت بهداشت سیاستی اجرا شود که خانواده بیمار ؛ جز سختی بیمارداری، دغدغۀ دیگری نداشته باشد.
↩️ اما دیدیم جناب رئیس جمهور «طرح تحول سلامت» را اجرایی و آنرا مایۀ افتخار خود اعلام کرد و با این طرح، چه بلایی بر سر ملت آورد.😔
به اسم خودگردانی بیمارستان ها؛ پزشکان و بیمارستانها از جیب فقرا و دردمندان پولدارتر از قبل شدند!
🔻جهت اطلاع: سیاستهای اصلاحطلبان، کارگزاران و اعتدالگرایان و حتی برخی از اصولگرایان بر پایۀ تفکر نئولیبرالیستی بنا شده است!
☝️ حتی اگر فقط دغدغۀ معیشت داریم، باز هم باید در انتخاب هایمان دقت کنیم!
#انتخابات
#دولتجوانانقلابی
#درست_انتخاب_کنیم
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
♦️زمانی که فرهنگ برهنگی در جامعه آزاد شود، توجه به زیبایی زنان عادی میشود؛ باور غلطیست که در میان مردم جا افتاده است!
🔹اما توجه ندارند که: وقتی حریم بین زن و مرد در جامعه نباشد، باعث گسترش هیجانات جنسی میشود!
🔸و زمانی که هیجانات جنسی گسترش پیدا میکند شبیه آتش ی میشود که هرچه هیزم بیشتری در آن ریخته شود، شعلهورتر میشود!
#زن #مرد #جامعه
#آزادی #فرهنگ
#برهنگی
🔹ملاک فمینیسم غربی
لذت بردن و آزادی مادی است!
🔸از طرفی آزادی را طبق ارزشهای
اخلاقی و حفظ خانواده تفسیر نمیکند!
♦️به همین دلیل برای رسیدن به این
هدف تمامی ارزشها را قربانی میکند.
#فمینیسم #آزادی #خانواده
در دنیای غرب غرور کاذبی که برآمده از خودنمایی زن در جامعه است به چشم میخورد، ولی این تنها غرور است نه واقعیت؛ زیرا احساس پوچی و بیهودگی در میان زنان دنیای غرب بیشتر دیده میشود.
زنان فاقد پوشش به علت مزاحمتهای فراوان نابخردات جامعه از آزادی کامل برخوردار نیستند، به همین دلیل عریانی و برهنگی در بلندمدت سبب خستگی، دلزدگی و بیهویتی زن و نارضایتی او از جنسیت خود میشود.
تفاوت نقشها و فعالیتهای زن و مرد در جامعه نه تنها نشانهی نقصان یکی نسبت به دیگری نیست، بلکه همین تفاوتهای حکیمانه ضامن هماهنگی و پویایی و مانع بروز اختلال در آن جامعه میگردد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد