⭕️به متعهدِ متخصص رأی دهید!
✅ #امام_خمینی(ره):
🔷مجرد اینکه این [فرد] آدم خوبی است خیلی، اول وقت نمازش را میخواند و نماز شب میخواند این برای مجلس کفایت نمیکند.
👈مجلس اشخاص #سیاسی لازم دارد،
👈اشخاص #اقتصاددان لازم دارد،
👈اشخاص #سیاستمدار لازم دارد،
👈اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد.
🔺باید تعهد به #اسلام باشد و موافقت با #جمهوری_اسلامی باشد.
١٣ دی ١٣۶٢
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️مسئول پیش خدا هستیم
✅ #امام_خمینی(ره):
🔷اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید #مشارکت کنید. اگر - خدای نخواسته - از عدم مشارکت شما یک لطمهای بر #جمهوری_اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم... مسئول پیش خدا هستیم.
۸ مرداد ۶۴
#امام_خمینی
#انتخابات_مجلس
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رهبر_معظم_انقلاب در اولین دقایق آغاز رأیگیری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و اولین میان دورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با حضور در محل صندوق سیار ۱۱۰ در حسینیه امام خمینی (ره)، آراء خود را به صندوق انداختند.
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #رهبر_معظم_انقلاب پس از شرکت در #انتخابات:
🔷رهبر انقلاب اسلامی با آرزوی اینکه #انتخابات مایه برکت الهی برای ملت ایران شود، از عناصر رسانهای فعال در برگزاری با شکوه انتخابات، تشکر کردند.
🔷حضرت آیتالله خامنهای سپس در سخنانی، روز انتخابات را روز جشن ملی خواندند و با تبریک این جشن به همه هممیهنان گفتند: روز انتخابات روز احقاق حق مدنی ملت است که میخواهند با رأی دادن، شرکت خود در اداره امور کشور را که حق آنها است بهدست آورند، ضمن اینکه #رأی_دادن یک #تکلیف_شرعی است.
🔷رهبر انقلاب اسلامی انتخابات را متضمن #منافع_ملی دانستند و افزودند: بنابراین هر کسی که به منافع ملی علاقهمند است، در انتخابات شرکت میکند.
|منبع: مشرق
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🇮🇷💫🇮🇷💫🇮🇷💫🇮🇷💫🇮🇷
💫
✅جايگاه دين و مردم در نظام #جمهوري_اسلامي
⭕️با پيروزي #انقلاب_اسلامي در بهمن ۵۷ و استقرار #نظام_جمهوري_اسلامي در ايران فصل جديدي در تعامل ميان دين و حكومت گشوده شد. اين فصل، فصل نويني بود، كه پس از سپري شدن قريب به ۱۴ قرن از حاكميت سياسي معصوم در صدر اسلام مجدداً بازگشايي گرديد.
🔷نظريه #جمهوري_اسلامي كه از ابتكارات معمار كبير انقلاب #امام_خميني (ره) به حساب مي آيد، تلفيق هوشمندانه اي بود كه بنا به خواست عمومي جامعه مذهبي ايران، به دنبال تحقق يافتن #حاكميت_قوانين_الهي در قالب الگوي #مردم_سالاري_ديني و يا همان نظريه «جمهوري اسلامي» در ايران بود. اين نظريه كه همزمان با اوج گيري نظريه ليبرال ـ دموكراسي غرب و هم آوردجويي آن از سوي نظريه پردازان و قدرت هاي برتر غربي ـ اروپايي در ايران استقرار يافت، بر پايه دو ركن اساسي #دين و #مردم بنا گرديد.
🔷نظام جمهوري اسلامي، برخلاف نظام ليبرال دموكراسي غرب كه زاييده و مروج تفكر جدايي دين از سياست است از پيوند عميق و ارتباط نزديك #دين_با_سياست حكايت دارد و اين بدان جهت است كه از همان بدو اوج گيري انقلاب و ايام پس از پيروزي، مخالفت ها و دشمني هاي مستقيم و غيرمستقيم قدرت هاي استعمارگر، حاميان نظام هاي سكولار، لاييك و... نسبت به آن آغاز و با گذشت ايام بر دامنه و ابعاد آن افزوده شد.
🔷بيشترين و مهمترين هدف مخالفان نظام جمهوري اسلامي هجمه به #بُعد_ديني نظام بود كه در پناه شعار آزادي و دموكراسي ـ آن هم به طريقي كه استعمار غرب تعريف مي كرد ـ سعي شد اين ركن اساسي نظام حذف و يا در حد امكان تضعيف گردد.
🔺در اين نوشتار مي كوشيم ضمن تبيين چارچوب كلي نظام #جمهوري_اسلامي كه از همان الگوي نظام #مردم_سالاري_ديني است به بررسي «دين» و «مردم» در اين نظام بپردازيم. براي اين منظور جا دارد ضمن بيان مقدماتي چند بحث خود را در قالب نكات ذيل دنبال كنيم:
🔷 به عنوان مقدمه تذكر اين نكته ضروري است كه تأسيس و استقرار يك حكومت ديني و به طور كلي ايمان قلبي انسان به سوي خداوند، پيرو قانون جبر و تحميل نيست. خداوند انسان را #آزاد آفريد تا با اراده و اختيار خويش راه طاعت يا عصيان را برگزيند، اما از آنجا كه هستي فعل و مخلوق الهي است و او به مصالح و مفاسد مخلوقات خود از هر موجود ديگري آگاه تر است و همچنين انتخاب راه عصيان و گمراهي انسان قطعاً مطلوب خالق هستي نبوده و نيست، لذا خداوند متعال با ارسال پيامبران و امامان به عنوان حجت خارجي قرار دادن موهبت عقل براي انسان به عنوان حجت باطني، هدايت و پيروي از راه طاعت الهي را خواستار گرديد.
🔷اين به آن دليل است كه #عقل به تنهايي بر هر امري احاطه كافي ندارد و به تجربه نيز ثابت گرديده كه نفس انسان به او اجازه نميدهد، تمام شئون خويش را آن چنان كه بايسته و شايسته اوست تدبير كند، لذا مشيت الهي بر اين قرار گرفت كه دو عامل #عقل و #وحي در كنار يكديگر به عنوان دو #حجت_شرعي به كشف مقاصد الهي و مصالح بشري بپردازند. از اين رو ميتوان گفت كه بشر گرچه در انتخاب مسير خود آزاد بوده، ولي مسئول است و اين قاعده عمومي است كه نقش و جايگاه مردم در نظام هستي را براي آنان مشخص ميسازد.
◀️ ادامهی مطلب در لینک زیر👇
https://www.andisheqom.com/fa/Question/View/11599
#جمهوری_اسلامی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥🇮🇷💥🇮🇷💥🇮🇷💥🇮🇷💥
🇮🇷
⭕️ اخلاق #پیروزی در انتخابات
🔷 #انتخابات تمام شد و فصل جدیدی در سپهر سیاسی کشور آغاز شده است. پیروزان این میدان باید خاضع باشند و شکرگذار. باید الگو باشند و فرهنگساز.
🔷امام موسی صدر در باب #اخلاق_پیروزی گفته است: ایمانِ مطلوب ایمانى است راسخ، که در قلب میتپد و بر رفتار انسان، در وضعیت عادى و غیرعادى، اثر میگذارد. بارزترین حالت غیر عادى پیروزى و شکست است. قرآن کریم در سورۀ فتح بر این نکته تأکید دارد که #انسان_مسلمان در #حالت_پیروزى باید #متعادل باشد و بر اساس قسط و عدل عمل کند، به کسى تجاوز نکند و مغرور نشود. به همین علت، باید رفتار و شیوۀ تعاملِ پیامبر اکرم (ص) را هنگامى که با پیروزى در یومالفتح وارد مکه شد، دقیقاً به خاطر سپرد.
👇👇👇👇👇
🔷فتح مکه اوج پیروزیهای پیامبر اکرم (ص) بود، کما اینکه واقعۀ بدر شروعِ پیروزیها. در این وضعیت خاص، پیامبر (ص)، در پى #فرمانی_تربیتى از جانب خدا، موظف شد که با استغفار و تواضع و خضوع وارد مکه شود نه با تکبر و خودبرتربینى.
🔷افزون بر آیات پیشین، آیات سورۀ نصر را میخوانیم: «أعوذ باللَّه من الشیطان الرَّجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ. إِذَا جَاء نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ...» از این نکته میفهمیم که #پیروزى از جانب پیامبر نیست، بلکه #از_طرف_خداست. خداوند #نعمت_پیروزى را به پیامبر خود عطا فرموده است: «إِذَا جَاء نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ. وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا. فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ.» [۴] در اینجا به تسبیح و منزه دانستن خدا توجه کنید و نیز به اینکه خداوند است که برترى و عزّت میبخشد، متعالى است و از هر عیبى پاک و منزّه است. اما این آیه خطاب به پیامبر است به عنوان انسان، و تنها خداوند شایستۀ تسبیح است: «فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَ اسْتَغْفِرْهُ.»
👇👇👇👇👇
🔷از هر اثرى از آثارِ غرور و از جوانه زدنِ غرور در دل و جانِ خود باید از خداوند طلب آمرزش کنیم. با توجه به این نکات است که در تاریخ و سیره میخوانیم که #پیامبر_اکرم (ص) فاتح مکه و پیروز بر شبه جزیره، با چهره اى آرام و حالتى سرشار از #تواضع، وارد مکه شد و خداوند را سپاس گفت و طلب آمرزش کرد. خاضع و خاشع گام برداشت و این است رفتار و سلوک مؤمن در هنگام #پیروزى. او در هنگام پیروزى فخر نمیفروشد و در وقتِ شکست، از خوفِ سقوط، به خود نمیلرزد.
🔷خداوند ما را از هر غرور و شکستى در دامان خویش پناه دهد. خداوند ایمان ما را بر اثر روزه و مجاهده حفظ فرماید. والسلام علیکم و رحمةاللَّه و برکاته.
|معصومه نصیری
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💫☄💫☄💫☄💫☄💫
☄
⭕️ #مدیریت_استرس در مواقع بحران؛ #کرونا ما را میکشد یا اضطراب؟
🔶آدمهای #مضطرب همانهایی هستند که هنگام گرانی یورش به سمت خرید دلار، مسکن یا هر چیز دیگری میبرند که البته موجب گران شدنش نیز خودشان هستند.
🔷انسان از ابتدای آفرینش در معرض خطرات روانی و جسمانی بوده است، انواع و اقسام بلایای طبیعی و غیر طبیعی را در طول تاریخ تجربه کرده است، در برابر برخی مقاوم شده و در برابر برخی دیگر هنوز راه چارهای وجود ندارد. اما انسان به نسبت و در هر دوره تلاش کرده دانش مربوط به بلایای مختلف از طبیعی تا غیر طبیعی، روانی تا جسمانی را کسب کند تا کمتر دچار بحران شود و این بحرانها را بتواند از سر بگذراند.
🔷سرعت روند خیلی از اتفاقات و بلایا از جوامع سنتی به سمت مدرن افزایش پیدا کرده است به طوریکه اگر در گذشته انسانهایی که غارنشین بودند، دچار یک بیماری میشدند، این اندازه اپیدمیک نمیشد که امروز و در جوامع بزرگ شاهد اپیدمیک شدن برخی بیماریها چون وبا، ابولا، ویروسهای مختلف دیگر مثل آنفولانزا یا #کرونا که همین روزها نیز بحثش در مجامع مختلف داغ است، هستیم.
👇👇👇👇👇
🔷ما هم مثل بقیه مردم جهان در سالهای گذشته با بحرانهای طبیعی و غیر طبیعی زیادی در کشورمان مواجه بودیم؛ از گران شدن اقلام و کالاها، دلار، وضعیت اقتصادی، زلزله، سیل و مسائل دیگر گرفته تا #ویروس_کرونا! همه اینها #استرس و #اضطراب را در سطح جامعه افزایش میدهد و این استرس بیش از بیماری اپیدمیکی همچون کرونا بر #روان_اعضای_جامعه تأثیر میگذارد.
💠 #بحران چیست
🔷 #بحران به لحاظ روانشناختی در شرایطی تعریف میشود که تهدیدات و خطراتی، وضعیت روانشناختی افراد یک جامعه را تهدید کند و #سلامت_روان آنها را به خطر بیاندازد. این روزها شاهدیم که شیوع #ویروس_کرونا در سطح جوامع مختلف تا ایران، بحرانی را در کشورهای مختلف ایجاد کرده به طوریکه سازمان بهداشت جهانی به طور مداوم درباره آن صحبت میکند، اما کمتر شاهد این هستیم که #روانشناسان وارد عرصه شوند و برای کم کردن سطح #اضطراب_عمومی راهکارهایی را ارائه دهند.
🔷پر واضح است که پیش از اپیدمیک شدن و شایع شدن یک بیماری یا اتفاق در سطح جامعه، این #اضطراب ناشی از آن است که مردم را دچار وضعیت نابسامان میکند. در واقع این #شرایط_روانی_مساعد اعضای جامعه است که باعث مدیریت این بحران میشود، وگرنه همه میدانیم که در شرایط عادی همه افراد مدیریت بر اعصاب و روان خود را میتوانند داشته باشند، اما مهم این است که در شرایط بحرانی بتوانیم کنترل عصبی بر روان خود و مدیریت دیگران را داشته باشیم.
👇👇👇👇👇